Legendary Pokémon

Full Version: Project:Team "Sweeperz"
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
1)Aerodactyl
Jolly@Focus Sash
252 Speed/252 Attack/4 HP

Stealth Rock
Taunt
Stone Edge
Earthquake

Lead, SR και μετα οτι Damage αντέξει να κάνει!

2)Metagross
Adamant@Leftovers
252 Attack/252 Speed/4 HP

Agility
Earthquake
Meteor Mash
Thunderpunch

Agiligross... Εδώ μάλλον θέλω βοήθεια!

3)Dragonite
Jolly@Leftovers

Dragon Dance
Dragon Claw
Thunderpunch
Earthquake

4)Infernape
Naive@Life Orb
252 Sp.Attack/252 Speed/4 Attack

Close Combat
Nasty Plot
Flamethrower
Grass Knot

Sp.Sweeper Ape με CC για το χοντρό ροζ πράμα και όποιον νομίσει οτι είναι pure special

5)Azelf
Timid@Life Orb
252 Speed/252 Sp.Attack/4 HP

Nasty Plot
Psychic
Grass Knot
Flamethrower

Αν ήταν Naive, θα του έβαζα Explosion αντί για NP, αλλα μιάς και είναι Timid προτήμισα NP

6)Flygon
Adamant/Jolly@Choice Scarf

Earthquake
Dragon Claw
U-Turn
Stone Edge

Αυτός εδώ είναι για Revenge Killing και για να κάνει Counter Scarftran, τώρα δεν ξέρω, να βάλω Adamant, αλλα μετα θα με περνάει ένα +Speed DDancer Salamence και Scarf Jirachi... Options;
Metagross
Πιστεύω πως είναι απλό το moveset: Agility, Meteor Mash, Earthquake, Thunderpunch. Ωστόσο βλέπω πως, αντί για Meteor Mash, προτιμάς να βάλεις το Iron Head. Γιατί; Το Metagross είναι καθαρά offensive και το acc του Meteor Mash δεν είναι τραγικό. + ότι ανεβάζει atk ορισμένες φορές. Βαλε και ενα Leftovers και θα είναι εντάξει.

Infernape
Αν θες να έχει CC, καλύτερα να του δώσεις κι άλλα EPs σε Atk. Μοίρασε τα στα δύο. Ούτως ή άλλως, έχεις το Nasty Plot που του ανεβάζει πολύ το S.Atk.
(26-03-2010 03:02 PM)Johan Wrote: [ -> ]1)Aerodactyl
Jolly@Leftovers

Where is your Focus Sash?! Meteor Mash > Iron Head στον Metagross, αν σου ανεβάσει το Atk έχει ουσιαστικά τελειώσει το θέμα. Γενικότερα, λογικά θα έχεις προβλήματα με τα bulky Waters, χωρίς θυσία δύσκολα τα σταματάς. Τα Infernape και Azelf πρέπει να προβλέψεις να τα βάλεις μέσα σε αδύναμες επιθέσεις (ή EQ το Azelf) κι ακόμα κι έτσι δεν θα το κάνεις πολλές φορές αυτό, ειδικά αν υπάρχει SR κάτω, βάλε και το Sandstorm από το δικό σου Tyranitar, βάλε και τα LO τους και φεύγουν αμέσως τα HP.
Srr, ήθελα να γράψω Focus Sash στο Aero, μου ξέφηγε... Now it's OK. Λοιπόν, έστι όπως τα είπε ο NM2, θα φύγει ο T-tar για να μπεί μέσα κάτι άλλο, προτημότερο DDancer, και ένας πολύ καλός, πιστεύω οτι είναι αυτό:

Dragonite
Adamant/Jolly@Leftovers

Dragon Dance
Thunderpunch
Earthquake
Dragon Claw/Outrage

Αρκετα Bulky, με καλές Defences, μπορεί να κάνει set up τουλάχιστον 1-2 DDance και μετά να Sweepάρει εύκολα. Προτημώ Leftovers, διότι θα αναπληρώνει τηχών χαμένα HP απο SR και θα αντέχει Priority moves, που θα το έπερναν κάτω μετα απο λίγα LO Damage. Να κάνω αυτή την αλλαγη; Και κάτι άλλο, να έχει Jolly ή Adamant Nature;
Εγώ θα το έκανα Jolly και θα το έφτανα στα 264 Spd, ωστε να ξεπερνάει το Jolteon, το Gengar και κυρίως το Aerodactyl σε Spd με ένα DDance.
Πολλοι στο agiligross χρησιμοποιουν explosion αντι για Thunderpunch....
+meteor mash

Κατα τα αλλα σε γενικες γραμμες ειναι καλη ομαδα!
Thunderpunch>Explosion διότι δεν χρειάζετε να θυσιαστει ένα τόσο καλό pokemon για να σκοτώσει Water-Types, μιάς και το Thunderpunch είναι πιό effective ενάντια σε Water-Types και ακόμα καλύτερο ενάντια σε GyaradosWink
Το Explossion είναι συχνό σε Metaross με Bullet Punch,Meteor Mash και Stealth Rock,και όχι σε AgiliGross.Και μιας και μιλάμε για το Metagross,νομίζω πως 252 EPs δεν είναι απαραίτητοι στο Speed.Κράτα τους 252 στην επίθεση και κόψε λίγους από το Speed και βαλ'τους στα HP.To moveset είναι μια χαρά.

Αυτά λέω γω για το Metagross.
Με το να ειναι Steel-type, έχει πολύ resistance, και με τον συνδιασμό τύπων που έχει, έχει αδυναμία σε Fire και Ground μόνο, κια με τόσο καλές Defences κανένα no-powered Up hit δεν το βγάζει OHKOWink
Reference URL's