Legendary Pokémon

Full Version: Area P
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Πρόλογος

Ήταν πλέον γεγονός. Όλος ο κόσμος είχε μαζευτεί στο Παγκόσμιο συνέδριο Βιοχημείας στο Λος Άντζελες των Η.Π.Α. Αυτό το συνέδριο δεν ήταν για μεγάλους αλλά για παιδιά ηλικίας από 13-22. Εκεί ο Giovanni Αλεξίου, άνθρωπος με σπουδαίες γνώσεις(ο πατέρας του ήταν Έλληνας αλλά η μητέρα του Ιταλίδα), πρόκειται να δείξει την νέα μορφή απόλυτης ηλεκτρικής ενέργειας. Αυτή η νέα μορφή ηλεκτρικής ενέργειας δεν τελειώνει ποτέ! Έξι μεγάλες μαύρες μπάλες παράγουν συνεχές ρεύμα! Κανείς δεν ξέρει από τι είναι φτιαγμένες. Κάποιος που ακούμπησε μια από αυτές, επαλήθευσε την παροιμία «η περιέργεια σκότωσε την γάτα» και έπαθε μια δυνατή παράλυση με αποτέλεσμα να πάθει αμνησία και να χάσει όλες τις γνώσεις του!!! Τώρα βρίσκεται σε ένα νοσοκομείο στην Αμερική με άνοια… Στο θέμα μας τώρα. Ακόμα και ελληνικά σχολεία δήλωσαν συμμετοχή! Συγκεκριμένα για να πάνε εκεί έπρεπε να πληρώσουν 996ευρώ και έτσι μόνο λίγοι και εκλεκτοί από τα σχολεία πήγαν. Ένας από αυτούς ήταν και ο Άρης(εγώToungue) ένα παιδί που επιλέχθηκε για να πάει εκεί. Επειδή σίγουρα θα υπήρχαν πολλοί με ίδιο ή παρόμοιο όνομα όλοι οι συμμετέχοντες θα έπρεπε να πάνε με ένα μοναδικό ψευδώνυμο. Ο Άρης διάλεξε το όνομα Peke. Έτσι ο Peke ξεκίνησε το ταξίδι του στην Αμερική και για το συνέδριο Βιοχημείας. Όμως δεν κατάλαβε ότι τότε θα έμπαινε σε μια μυστική περιοχή την Area P και η ζωή του θα άλλαζε για πάντα…

Αυτό είναι ο Πρόλογος!!Toungue Είναι μια νέα ιστορία που μου ήρθε στο μυαλό. Δεν θα παρατήσω την άλλη φυσικά!Θα ήθελα να μου πείτε ποιοι θέλετε να μπείτε στην ιστορία. Μέχρι περίπου 3-5 άτομα ακόμαWink
Nταξ μαν τα σπαει χαλαρα , μ'αρεσει το θεμα count me in...for sure Big Grin
Βάλε με κι εμένα μέσα!Είναι τέλειο!
Βάλε και μένα Άρη Toungue
Κεφάλαιο 1ο «Η επίδειξη»

???: Mr.Alexiou are you here?
Mr.Al.: Yes. I am coming. Just turn on the translator.

Μια μεγάλη πόρτα ανοίγει και από μέσα βγαίνει ένας γεροδεμένος άντρας. Ήταν μαυρομάλλης και ξεχώριζε στο χέρι του ένα δαχτυλίδι που φορούσε. Ήταν πράσινο και είχε ένα περίεργο φυτό ως σύμβολο. Στο μαύρο σακάκι του ξεχώριζαν επίσης και τα αρχικά «ΤR». Έβγαιναν από το όνομα της εταιρίας ηλεκτρισμού που κατέχει ο Giovanni, την TR Coporation. Πρόσφατα έγινε ένας από τους πιο πλούσιος ανθρώπους στον κόσμο. Και το περίεργο είναι πως όλα αυτά έγιναν σε 1 μήνα!! Πριν από 1 μήνα ήταν ένας φτωχός αριστούχος, που μάζεψε λεφτά και πήγε στο εξωτερικό. Εκεί μπόρεσε και έφτιαξε τα Electrorbs, τις μπάλες που παράγουν το συνεχές ρεύμα. Δουλεύει μαζί με τους 4 συνεργάτες του, τον Peter Petrol, τον έλληνα φίλο του, Φοίβο Τοξίου και την γυναίκα του Τοξίου, Αθηνά αλλά και έναν νεαρό Ιταλό, τον Proto Vespachi. Πολλοί μαθητές έχουν μαζευτεί για να δουν αυτό το γεγονός των Electrorbs. Και:

Peke: WOW…Τέλειες φαίνονται.
Johan: Είσαι Έλληνας! Χαίρω πολύ! Με λένε Γιάννη αλλά με φωνάζουν Johan.
Aldark: Οπ, Johan ποιος είναι αυτός?!
Johan: Ένας Έλληνας. Από εδώ ο Aldark.Εσένα πως σε φωνάζουν?
Peke: Μπορείς να με λες Peke. Α να έρχεται και ένας άλλος Έλληνας, που γνώρισα στο αεροπλάνο. Έε! Gc.!
Gc.: Γεια Peke! Ποιοι είναι αυτοί?
Johan: Γεια. Εγώ είμαι ο Johan και αυτός είναι ο Aldark.Είμαστε και…

Δεν πρόλαβε να το ολοκληρώσει όταν κάτω από την πλατφόρμα που βρισκόντουσαν ένα Electrorb έριξε έναν Κεραυνό προς τον μαγνητικό τοίχο, με την διαταγή του Giovanni και αμέσως όλα τα φώτα άναψαν. Άναψε και μια τεράστια οθόνη που υπήρχε εκεί. Η επίδειξη άρχιζε…O Giovanni άρχισε να μιλάει τότε και όλα τα λόγια του εμφανίστηκαν τότε σε εκείνη την μεγάλη οθόνη σε 58 διαφορετικές γλώσσες και διαλέκτους! Τα 4 παιδιά άρχισαν να διαβάζουν το λόγο του Giovanni.

Giovanni: Σας καλωσορίζω όλους, μικρούς και μεγάλους στην επίδειξη των Electrorbs! Ναι...Το όνομα τους βγαίνει από το Electric και το Orb. Πιστεύω να καταλάβατε τι εννοώ! Λοιπόν Toxiou αρχίστε!!

Το ζέυγος Τοξίου τότε με ένα κούνημα του χεριού τους έκανε όλα τα Electrorbs να ρίξουν ένα κεραυνό προς το τοίχο. Το θέαμα ήταν απλά φανταστικό. Μια μεγάλη λάμπα από πάνω έλαμψε τότε. Όλα ήταν τέλεια ώσπου σε κάποια στιγμή…

Reporter: Sorry!!? What’s going on with this Electrorb?
Giovanni: No…Please stay calm…It is EXPLODING!!!!

Και έτσι μια τεράστια έκρηξη έγινε. Τα άλλα Electrorbs βγάζοντας διάφορους ηλεκτρισμούς έπεσαν στον τοίχο. Η τάση έγινε τόσο δυνατή που πολλές λάμπες έσπασαν. Ακόμα και η κεντρική λάμπα(η μεγάλη)!! Έπιασε ένα κομμάτι του κτιρίου φωτιά. Τότε με ένα νεύμα του Peter εμφανίστηκαν 4 μηχανικοί βραχίονες με κάτι μαύρα αστέρια. Τα αστέρια αυτά είχαν στο κέντρο τους ένα κόκκινο «κόσμημα». Από το κόσμημα αυτό πετάχτηκαν τόνοι νερό που έσβησαν τις φωτιές. Ο Giovanni είχε γίνει έξαλλος. Σε κάποια στιγμή κάλεσε στο γραφείο του που ήταν στο κάτω όροφο τον δημοσιογράφο να του πει κάτι. Όλοι είχαν καταλάβει ότι δεν πήγε τελικά τόσο καλά η επείδηξη…Στο γραφείο τώρα του Giovanni.

Giovanni: Welcome.Ετοιμάσου να περάσεις εφιάλτες…So, what’s your opinion about Electrodes?
Reporter: Huh? They are useful but…dangerous.
Giovanni: Galaxy, παγίδευσε την πόρτα με τον τρόπο σου…
Reporter: I..I must go now…

Πήγαινε να φύγει όμως ένα γυαλί υπήρχε και τον εμπόδιζε να παέι στην πόρτα. Τότε ένα Electrorb κύλησε προς την αίθουσα. Με έναν μικρό κεραυνό έσπασε το «γυαλί».

Reporter: What’s going on!?
Giovanni: You will regret.(φωνάζει τότε) Don’t touch it!!!!(και μετά με ήρεμη φωνή.) Thunder, Voltar…
===================================================================

έχεi Pokemon μέσαToungue!Και Mafia έχει και πολλά άλλαToungue!!
Ωραίο!Και τα ονόματα των χαρακτήρων κάτι μου θυμίζουν...
Ωραιο ειναι!!!!GC τα ονοματα πολυ πιθανον σου θυμιζουν τους rocket της HG/SS : Athena,Petrel,Proto and (ofc) Giovanni
Big Grin θα έλεγα κάτι αλλά άστε το καλύτεραToungue!(big spoilerToungue)!!
Dl...ξεχνάς τον archie( καπώς έτσι είναι το όνομα του νομίζω...).Τον τελευταίο.
ArcherToungue lol ArchieToungue Archer=τοξότης άρα τόξίουToungue
Ωραιος μαν , άντε βγάλε και το επόμενο! Toungue
μάλλον μετά τις εξετάσεις...Sad δεν έχω χρόνο τώρα
Reference URL's