Legendary Pokémon

Full Version: Ένωση Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Η Ένωση Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων Pokémon (United European Pokemon Communities) ιδρύθηκε στα τέλη του 2009 ως μία προσπάθεια να έρθουν πιο κοντά οι κοινώτητες Pokémon ανά την Ευρώπη. Μέσω της κοινότητας αυτής, φιλοδοξούμε στην ανάπτυξη της επικοινωνίας μεταξύ των Ευρωπαίων Pokémon fans χωρίς τους περιορισμούς που θέτουν τα φυσικά σύνορα και η γλώσσα.
Η Ένωση είναι ένας ανοικτός, πληθωρικός, φιλικός και δημοκρατικός διαδικτυακός τόπος, όπου όλοι μπορούν να επικοινωνούν, και να συζητήσουν για το Pokémon franchise από τη Nintendo, καθώς και κάθε άλλο θέμα το σχετικό με Pokémon και μη.
Πάνω από όλα θέλουμε να περνάμε καλά!! Ευχαριστούμε θερμά το Legendary Pokemon για την στήριξη του, και σας προσκαλούμε να συζητήσουμε μαζί για τα Pokémon.


-Cool Ivysaur, Union Administrator-

http://www.uepc.eu
Προκηρύχθηκαν οι εκλογές για την Ένωση Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων.
Μπορεί στο σχετικό θέμα τους να δηλώσει υποψηφιότητα όποιος ενδιαφέρεται.

Παρότι στις προϋποθέσεις αναφέρεται ότι απαιτείται ενεργή συμμετοχή στην EUPC, η κρίση θα είναι χαλαρή σε αυτό το κομμάτι καθώς πρόκειται για τις πρώτες εκλογές.

Η προθεσμία έχει λάβει κάποια επέκταση όπως πληροφορήθηκα, ώστε να ενημερωθούν περισσότερα μέλη, οπότε μπορείτε να δηλώσετε ενδιαφέρον μέχρι και το Σάββατο.


http://www.uepc.eu/viewtopic.php?f=2&t=717&p=4560
Reference URL's