Legendary Pokémon

Full Version: Κλωνοποίηση στις HG/SS (Και D/P/Pt!) μέσω GTS
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Δυστυχώς ή ευτυχώς, η ζωή του Pokémon Trainer μόλις έγινε ευκολότερη. Χρησιμοποιώντας ένα script που κάνει τον υπολογιστή σου server, το PC ξεγελάει το DS προσποιώντας τον GTS server της Ninty. Με αυτή τη μέθοδο μπορείς να αποκτήσεις ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ (το τονίζω) πόκεμον θελήσεις, χωρίς περιορισμούς, χωρίς σφάλματα, χωρίς να φαίνεται αν το ποκεμον είναι "νόμιμο" ή όχι, φαίνεται απολύτως φυσιολογικό.

Η μέθοδος μπορεί να βρεθεί με ένα απλό googlarisma, δεν θα την αναφέρω εδώ.

Το ερώτημα μου είναι, αξίζει να παίζει κανείς Pokemon μετά από αυτό; Τέρμα τα Pokemon events, γιατί ένας να πάρει θα το ανεβάσει στο ιντερνετ σε .pkm και θα το πάρει όλη η υφήλιος. Τέρμα τα Τουρνουά, γιατί ο καθένας μπορεί να φτιάξει ετοιμοπόλεμα Pokemon με στατιστικά που μπορεί να επιτευχθούν και με Training, χωρίς να αναγνωρίζονται ως χακαρισμένα, με το ID σου και όλα.

Τέρμα στην συγκίνηση που ζούσαμε τόσα χρόνια;
Οχι φιλε μου. Αυτο ειναι απλα μια ευκολοτερη λυση για Hacked Pokemon. Οποιος ηθελε μπορουσε να τα αποκτησει ετσι κι αλλιως. Αλλα οπως ειχα γραψει και πριν μερικους μηνες στο αρθρο μου, για μενα τα Hacked Pokemon δεν ειναι Pokemon και γι αυτο περιμενα τοσα χρονια ωστε να παρω το κανονικο Arceus και αν δεν ερχοταν ποτε θα προτιμουσα να μην συμπληρωνα το Pokedex απο το να το εχω Hacked. Τα τουρνουα ειχαν χαλασει ηδη αν παρακολουθησες την πορεια του Δευτερου Τουρνουα στην Ελλαδα. Τα Pokemon ειναι ισως το καλυτερο RPG που υπηρξε ποτε και τωρα ηρθε η ωρα να επιλεξουμε ολοι το ρολο μας. Ειμαστε Pokemon Trainers η File Managers?
Τα hacked Pokemon χαλάνε ένα μέρος του τουρνουά,είναι δεδομένο,αλλά και πάλι εφόσον μάθουν όλοι να breed-αρουν καλά Pokemon απλά αλλάζει η ποσότητα του χρόνου που χρειάζονται και όχι πάρα πολλά μέσα στην μάχη,αν και δυστυχώς επηρεάζονται σε κάποιες στιγμές μερικές σημαντικές λεπτομέρειες.
(05-04-2010 12:57 PM)BLUE Wrote: [ -> ]Οχι φιλε μου. Αυτο ειναι απλα μια ευκολοτερη λυση για Hacked Pokemon. Οποιος ηθελε μπορουσε να τα αποκτησει ετσι κι αλλιως. Αλλα οπως ειχα γραψει και πριν μερικους μηνες στο αρθρο μου, για μενα τα Hacked Pokemon δεν ειναι Pokemon και γι αυτο περιμενα τοσα χρονια ωστε να παρω το κανονικο Arceus και αν δεν ερχοταν ποτε θα προτιμουσα να μην συμπληρωνα το Pokedex απο το να το εχω Hacked. Τα τουρνουα ειχαν χαλασει ηδη αν παρακολουθησες την πορεια του Δευτερου Τουρνουα στην Ελλαδα. Τα Pokemon ειναι ισως το καλυτερο RPG που υπηρξε ποτε και τωρα ηρθε η ωρα να επιλεξουμε ολοι το ρολο μας. Ειμαστε Pokemon Trainers η File Managers?

Hacked Pokemon ή όχι, τώρα όλα έγιναν ευκολότερα και πιο γρήγορα. Ακόμα και 2 λεπτά πριν μια μάχη σε ένα τουρνουά, κατεβάζεις ένα Metagross με στατιστικά που δεν ανιχνεύονται σαν hacked γιατί θα μπορούσες να το είχες κάλλιστα εκπαιδεύσει, και οτιδήποτε άλλο θέλεις. Τα χακαρισμένα υπήρχαν πάντα, δεν είπα ότι μολις δημιουργήθηκε τρόπος, αλλά τωρα ο καθένας μπορεί να το κάνει, χωρίς AR, χωρίς πειραγμένα save files, απλά με μια σύνδεση Wi-fi.
Τι σκαρφίστηκαν πάλι...Δεν νομίζω ότι η χαρά των Pokemon τελείωσε εδώ..Τελείωσε για αυτούς διότι έτσι χάνουν την ουσία του παιχνιδιού και θα το καταλάβουν αργά(αν θέλουν να το καταλάβουν)!Δεν πιστεύω όμως ότι θα είναι μη ανιχνεύσιμα τα ψεύτικα Pokemon.Σίγουρα θα υπάρξουν τα πρώτα κρούσματα στα events και στα διάφορα πρωταθλήματα και προσωπικά νομίζω ότι θα βρεθεί λύση από τα ''μεγάλα κεφάλια'' της Nintedo!Μην απελπιζόμαστε όμως!Σε κάθε πρόβλημα,υπάρχει και μια λύση Smile
Και όμως... για να ομολογήσω την αμαρτία μου για να το δοκιμάσω κατέβασα ένα event Pikachu με Surf από την Ιαπωνία, το οποίο είναι ακριβώς το ίδιο (ούτε bit[!] διαφορά με το original). Για μένα δεν άλλαξε τίποτα, είχα ηδη το Pikachu στο Pokedex και δεν χρειαζόμουν και άλλο. Θα λεγε κανείς ότι πήγα στην Ιαπωνία και το πήρα. Πως γίνεται η κλωνοποίηση στο GTS στην Diamond/Pearl; Είναι ακριβώς τα ίδια. Φυσικά όμως, άμα φτιάξεις ένα με 255 σε όλα τα EV και όλα 31 IV επόμενο είναι να μη περάσεις τον έλεγχο.
Αυτό ακριβώς εννοώ!Δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργείται ένα τέτοιο πρόβλημα.Ίσως το hacking περνάει σε ανώτερα επίπεδα πλέον αλλά η Nintedo δεν θα μείνει με τα χέρια σταυρωμένα.Σίγουρα θα δημιουργηθούν προβλήματα αλλά η Nintedo δεν θα αφήσει τους hackers να της κάνουν ζημιά στο σύστημα!Οψόμεθα!
---------------------------
Και η επίσημη ανακοίνωση της Bulbapedia!
(05-04-2010 07:22 PM)Pr. Birch Wrote: [ -> ]με στατιστικά που δεν ανιχνεύονται σαν hacked

Just saying, έτσι σκέφτεται ο κόσμος και μετά εμφανιζόμαστε εμείς στο τουρνουά του Nintendo.gr και αποκλείουμε κοντά το 1/4 των συμμετεχόντων επειδή πίστευαν ότι δεν θα τους πιάναμε. Wink Και με απόλυτη βεβαιότητα, για όσους αποφασίσαμε ότι είχαν hacked Pokémon, είχαν, κι ας ισχυρίζονταν ό,τι ήθελαν. Ακόμα κι εδώ, μια "Α" γνώση των μηχανισμών του παιχνιδιού χρειάζεται.
Επισης αυτο που ειπα και ισως δεν αντιληφθηκατε ολοι με την πρωτη ειναι οτι δεν εχει σημασια αν το Pokemon δεν πιανετε στα Hack Tests. Σημασια εχει οτι το φτιαχτο Pokemon δεν ειναι Pokemon και ΤΕΛΟΣ. Θελει καποιος να παιζει κατεβαζοντας αρχια; Δεν ενδιαφρομαι καθολου. Εγω ομως θα συνεχισω να παιζω Pokemon.
(06-04-2010 08:51 PM)BLUE Wrote: [ -> ]Επισης αυτο που ειπα και ισως δεν αντιληφθηκατε ολοι με την πρωτη ειναι οτι δεν εχει σημασια αν το Pokemon δεν πιανετε στα Hack Tests. Σημασια εχει οτι το φτιαχτο Pokemon δεν ειναι Pokemon και ΤΕΛΟΣ. Θελει καποιος να παιζει κατεβαζοντας αρχια; Δεν ενδιαφρομαι καθολου. Εγω ομως θα συνεχισω να παιζω Pokemon.

Ακριβώς αυτό!Δεν καταλαβαίνω γιατί να σταματήσουμε να παίζουμε Pokemon επειδή κάποια ''διαδικτυακά λαμόγια'' προσπαθούν να χαλάσουν το παιχνίδι.Εκείνοι όμως χάνουν την ουσία του παιχνιδιού(νομίζω το ξαναείπα αυτό Toungue )και αργά ή γρήγορα θα το παρατήσουν.Οπότε είναι fail!
(05-04-2010 08:49 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]Και με απόλυτη βεβαιότητα, για όσους αποφασίσαμε ότι είχαν hacked Pokémon, είχαν, κι ας ισχυρίζονταν ό,τι ήθελαν. Ακόμα κι εδώ, μια "Α" γνώση των μηχανισμών του παιχνιδιού χρειάζεται.

Δεν γνωρίζω για το αν φαινεται από hex values, μεταβλητές σταθερές ή οτιδήποτε άλλο, λέω για τα στατιστικά. Και όσοι εξυπνάκηδες πήγαν σε Official Pokémon Tournament με τέτοιες ζαβολιές, τα θελαν και τα έπαθαν Sarcastic
Η αλήθεια έιναι ότι αυτό το exploit κυκλοφορεί εδώ και κάποιες εβδομάδες, ευτυχώς στην τελική που το έβαλαν στο Bulbanews στην κεντρική, να το μάθουν και οι υψηλά ενδιαφερόμενοι ώστε να δράσουν καταλλήλως τώρα στην επόμενη γενιά. Και αν αποκλείσουν την οποιαδήποτε συμβατότητα με αυτέ εδώ θα έχουν 1000% δίκιο...
επειδή δεν κατάλαβα αυτο είναι καλό ή κακό?:S βλάπτει το παιχνίδι ακόμα και να μην το κάνουμε?
Βλάπτει το παιχνίδι (όπως λέμε το σύνολο των παιχνιδιών Pokemon) ομοίως πχ με το βλάπτει το cheating όμως δεν βλάπτει το παιχνίδι (όπως λέμε την κασέτα) τεχνικά, γιατί το παιχνίδι δεν το παίρνει καν χαμπάρι
Ναι, γιατί ουσιαστικά το Pokémon είναι σαν να επιστρέφει από το GTS, δεν εμφανίζεται ξαφνικά στο Party.
Pages: 1 2
Reference URL's