Took my time,
εδώ είναι οι ταινίες που έχω δει και πόσο στα 10 τους βάζω.
Λείπουν αρκετές βέβαια, δεν θυμάμαι όλες τις ταινίες που έχω δει, σίγουρα ξεχνάω και κάποιες που μπορεί να θεωρώ καλές.
Εχω δει πολλες ταινιες στον κινηματογραφο αλλα η αγαπημενη μου ηταν το ''Prince of Persia''
Εμενα μου αρεσε πολυ το old dogs, το spiderman 3, Τα 2 ιronman,καθως και πολλες κωμωδιες οπως η πρωτη και to little fockers.
Πάντα ξεχνάω ταινίες δυστυχώς...θυμάμαι λίγες γενικά ταινίες που έχω δει κινηματογράφο και μου είχαν κάνει εντύπωση, παρ'όλο που έχω δει πάρα πολλές, συνήθως πάω πιο πολύ για τα ποπ κορν
θυμάμαι γενικά μου άρεσε το Inception ή το Thor που'χα δει το καλοκαίρι, ή πιο παλιά ακόμα το Lucky Number Slevin! Αλλά πραγματικά δε δίνω ποτέ ιδιαίτερη προσοχή στις ταινίες, ίσως γι'αυτό και δεν τις θυμάμαι
(16-12-2011 11:32 AM)Adk Wrote: [ -> ]Αλλά πραγματικά δε δίνω ποτέ ιδιαίτερη προσοχή στις ταινίες, ίσως γι'αυτό και δεν τις θυμάμαι
Κάπως έτσι πάει και με μένα. Όταν βλέπω τις ταινίες κάτι λένε αλλά μετά την ξεχνάω, αφού συνήθως δεν με κάνουν και ιδιαίτερη εντύπωση.
Από τις λίγες ταινίες που με άρεσαν πραγματικά όμως είναι το Shutter Island (ψυχολογικό θρίλερ). Η πλοκή είναι τόσο καλή και ανατρεπτική που στο τέλος δεν θες και ούτε μπορείς να πιστέψεις το τέλος. Άμα το καταλάβεις.
Εγω για καποιο λογο δεν μπορω να δω θριλερ σε σινεμα... δεν ξερω κατι με πιανει!!!
φυσικα John English Reborn!