Legendary Pokémon

Full Version: Gamesradio..
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Σήμερα (Τρίτη) θα πάω στον ραδιοφωνικό σταθμό Gamesradio για την εκπομπή lobby. Σύμφωνα με το πρόγραμμα του σταθμού η εκπομπή είναι 0:00-2:00(το βράδυ). Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να ακούσουν.. βέβαια υπάρχουν ένα σωρό εκπομπές όπου μπορεί να σας ενδιαφέρουν (RPGs, MMORPGs, θέματα για τις κονσόλες, Νέα παιχνίδια..). Επίσης το site έχει μέσα Forum διαφόρων θεμάτων(Παιχνιδιών, κόνσολων, υπολογιστών, Αθλητικά) ,Έχει και downloads demos, patches για τα παιχνίδια και πολλά άλλα.

Υ.Γ.Φτιάξτε το ρολόι γιατί πάει 1 ώρα πίσω.

Βέβαια για μένα είναι συνηθισμένο να ξενυχτάω.. ειδικά στις εξετάσεις.. το ρεκόρ στο ξενύχτι ήταν τα ξημερώματα δευτέρας όπου είχε κοπεί το ρεύμα 4:30-5:30 και διάβαζα με κεράκια!!. Οι ώρες που κοιμήθηκα ήταν 6:00-7:30..Πολύ.. ε ?Toungue

06/06/06 σήμερα.. η αγαπημένη μέρα για τους σ@τ@ν@δες Big Grin
Οι σατανιστές έχουν δηλώσει ότι ο αριθμός 666 δέν έχει καμία σχέση με τη δικιά τους θρησκεία. Είναι απλα οι ιδέες κάποιων προληπτικών.
Μου φαίνεται ότι δεν δίνεις τόση σημασία σε αυτά που γράφω.. αν έχεις διαβάσει το πρόγραμμα του σταθμού δεν θα τα έγραφες αυτά.. η εκπομπή είναι ελεύτερου θέματος και χαβαλέ.. είσαι 10000000% OFF Topic I can say..(Εκτός από το Υ.Γ.)
Αχ ναι sorry είμαι εκτός πραγματικότητας αυτή τη στιγμή. Το έσβησα.
Όσον αφορά τον αριθμό, αναφέρεται στην Αποκάλυψη, προσωπική μου κρίση όμως είναι ότι όλα αυτά είναι για να φοβάται ο αγράμματος κόσμος.
Όσον αφορά την εκπομπή σου δε, Pokemaniac, σου εύχομαι καλή αρχή, αν και σε βάλανε σε δύσκολη ώρα απέναντι απο το Θέμο Smile
Arty2 Wrote:Όσον αφορά την εκπομπή σου δε, Pokemaniac, σου εύχομαι καλή αρχή, αν και σε βάλανε σε δύσκολη ώρα απέναντι απο το Θέμο Smile
Πράγματι.. δύσκολο Θάνε.. αλλά θα συζητήσουμε για διάφορα θέματα, θα λέμε ανέκδοτα, νέα show bizz, λίγο Games..λίγο από όλα.. πλάκα θα έχει!
Βασικά θέλει να έρθει κανείς ? Αν και δύσκολο το βλέπω πρέπει να μιλήσω με τον akpe για έξτρα καλεσμένους.Ομόνοια είναι το studio.
Για όσους έχουν mIRC..να μπουν στο κανάλι #Games
Ζητούνται παραγωγοί για το New Entry(ο Τίτλος είναι προσωρινός).. είναι κάθε Κυριακή 14:00-15:00 και το θέμα είναι για Gadgets, Cinema, ίσως και για pokemon(λίγο). Εγώ είμαι ήδη ενδιαφερόμενος αλλά χρειάζομαι άλλον έναν για να κάνω εκπομπή.. οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν pm η να postάρουν στο thread..
Reference URL's