Legendary Pokémon

Full Version: Οι περιπέτειες ενός μελλοντικού πρωταθλητή
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Σε αυτο το fan fiction story, θα σας διηγηθω μια ιστορια που αφοραει εναν νεο εκπαιδευτη, που ως ονειρο εχει να κατακτησει το εθνικο πρωταθλημα ''Παναθηναια''.Το ονομα αυτου:Mew4lugia.(συντομογραφια ML4 Toungue )

Part 1: ''Ενας δυνατος δεσμος"

Ο ηλιος δυει σε μια μικρη κωμοπολη,την Λεπτοκαρυα.Ο Μew4lugia ετοιμαζετε να πεσει για υπνο,ενω σκεφτεται στο παραθυρο.
"Αχ...ποσο πολυ θα ηθελα να αποκτησω ενα pokemon...Πολυ αδικη η ζωη στις μερες μας βρε αδερφε!"Ξαφνικα ακουει ενα μικρο Ponyta να κλαιει πονοντας εξω απο την εξωπορτα της αυλης.
"Ponyta τι επαθε το ποδι σου;Γρηγορα πρεπει να σε παω στο γιατρειο"
Μετα απο πολλες ωρες αναμονης στα καθισματα αναμονης ο γιατρος βγαινει εξω με το ανανεομενο Ponyta.
"ΜL4, το Ponyta σου εγινε καλα, αν και εχει ενα προβλημα ... Δεν μορει να μαχετε για πολυ ωρα λογο κοποσεως.Μην ανησιχεις θα το ξεπερασει σε λιγες μολις εβδομαδες"
"Συγνωμη,αλλα το Ponyta δεν ειναι δικο μου"εξηγει ο ML4
"Toτε να το υοθετησεις καλε μου"λεει ο γιατρος
Ο ΜL4 κατενθουσιασμενος φευγει με το Ponyta για το σπιτι εκπληρωνοντας την επιθιμια του.

τελος Part 1

Υ.Γ 1 sorry για τα ορθογραφικα λαθη Sad
Y.Γ 2 ολες οι κριτικες δεκτες
Υ.Γ 3 ΑΝ θελει κανενας να συμμετασχει στην ιστορια στα επομενα part, να με pm και οχι να το post στο thread
Υ.Γ 4 ΑΝ εχετε ιδεες, παρακαλω να τις πειτε ελευθερα (σοβαρες βεβαια)
Y.Γ 5 τα επομενα part θα ειναι πιο μεγαλα
Y.Γ 6 το story θα ανανεωνεται σχεδον καθε εβδομαδα
(σας κουρασα Toungue)

thanks for reading Wink
nice story keep writing
τελικα λογω ελεθερου χρονου αποφασισα να γραψω το 2ο part

Part 2: "Μια τυχαια συναντηση και η εκιννηση του ταξιδιου"

Την επομενη μερα...
"Καλημερα Ponyta"ειπε ο ML4.To Ponyta του χαμογελασε.
"Σημερα ειναι μια ωραια μερα δεν νομιζεις;Πιστευω πως πρεπει να αρχισουμε ενα ταξιδι για να γινουμε ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ!"Τοτε ο ML4 επεσε απο το κρεβατι!Αρχισε να γελαει μαζι με το Ponyta αλλα ξαφνικα συννιδιτοποιησε κατι..
"Ωχ αμαν!!!το ξεχασα.Χθες ο καθηγητης Περικλης μου ειπε να παω στο εργαστηριο του για να μου δωσει κατι..."Ενω ελεγε αυτα εψαχνε για το χαρτη του νομου.
"Έβρηκα!να τος ο χαρτης !λοιπον ο καθηγητης μενει στην πολη Κοζανη.Μεχρι εκει εχουμε 1 μερα δρομο, γι' αυτο καλυτερα να ξεκινησουμε".O ML4 μαζεψε τροφιμα και λιγα ρουχα και ξεκινησε για την πολη της Κοζανης.
Μια ωρα μετα ,στο δρομο συναντα εναν συνομιλικο εκπαιδευτη με ενα Treecko στον ωμο του
"Γεια σου πως σε λενε;"ρωταει ο ML4
"Staraptor.Εσενα;"
"Mew4lugia,αλλα με φωναζουν ML4.Απο που εισαι;"
"Ειμαι απο Αθηνα εσυ;"ρωταει ο Staraptor
"Ειμαι απο μια μικρη κωμοπολη ,την Λεπτοκαρυα και ειμαι εκπαιδευτης pokemon.Eχω ενα ponyta"απανταει ο ML4
"Απο οτι βλεπω"συνεχιζει"εχεις και εσυ ενα treecko.Θες να συνεχισουμε μαζι για το πρωταθλημα "Παναθηναια";"
"Αμε."απανταει ο staraptor"Oμως να ξερεις πως για να φτασουμε στην τελικη φαση, πρεπει να κερδισουμε απο 2 ενβληματα ο καθενας,που αυτο φυσικα ειναι πολυ δυσκολο"
"Μια γερη ομαδα σαν εμας θα τα καταφερει Wink .Αλλα πια ειναι η πρωτη πολη με το πρωτο γυμναστη σταδιου;"λεει ο ML4
"Η πρωτη πολη ειναι τα Γιαννενα και ο γυμναστης ειναι ο ΝΜ2 με τα psychic pokemon"
"Ουφ!ευτυχως γιατι στον δρομο μας ειναι η κοζανη και πρεπει να δω εναν γνωστο μου εκει."λεει ανακουφισμενος ο ML4
"Ε τοτε ας ξεκινησουμε!"
"Τιποτα δεν θα μας σταματησει... ΦΥΓΑΜΕ!!!"και o ΜL4 σκονταφτει σε μια πετρα Toungue

τελος Part 2
lol nice part
how old are you becouse you told that we are in the same age
ηταν ενα ψεμα να πω την αληθεια...13-14 ειμαι...lol
good thing this computer can traslate greek!
I don't think it would be so good translation....

Ωραιο φικ!
??? What do you mean?
why are you all speaking in greek anyways?
(24-10-2010 02:51 AM)Giratina88 Wrote: [ -> ]??? What do you mean?

Because here is the Greek Section for fanfics.

Προσπάθησε να αναπτύξεις λίγο τα κείμενα σου.Για να τα κάνεις πιο απολαυστικά στο λέω Wink Κατ'άλλα μια χαρά!
(24-10-2010 02:51 AM)Giratina88 Wrote: [ -> ]??? What do you mean?

I mean that usually , the automatic translations of computers are not that good.
And we're speaking greek , because here's the greek fanfic section...
ah...but the computer can traslate greek pretty well and I know a bit so I think it is right...
το επομενο part εφτασε (Y.Γ. κατευθειαν απο τα μυστικα γραφεια της εταιριας Nintendo Toungue lol)

Part 3: ''Μια περιεργη νυχτα"

Μετα απο δεκα ωρες συνεχομενο περπατημα...
"Τα ποδια μου εχουν πριστει!ας κανουμε μια σταση...σε παρακαλω...!"
"staraptor στο λεω για δωδεκατη φορα: δεν σταματαμε μεχρι να φτασουμε στο σπιτι του γνωστου μου."απανταει ο ML4
"Ε!!ΚΟΙΤΑ ΕΚΕΙ!!ενα σπιτι!!παμε να ξεκουραστουμε!!εχει παει δεκα το βραδυ και δεν εχει φως, ασε που εχω ακουσει ιστοριες για αγρια Beedrill...ας κατασκηνωσουμε εδω!!ελα!!"
"Οκ...πειναω κιολας πολυ..."λεει ο ML4
"Μα δεν εφαγες δυο μεγαλες φρατζολες με ψωμι πριν μια ωρα ,με γαλοπουλα και κασερι και ντοματα;''(με πιανει η ορεξη που γραφω αυτα Toungue) ρωταει ο staraptor
"Αυτο ηταν για να τσιμπησω μονο Toungue"του απανταει ο ML4 γελωντας
Εξω απο την εξωπορτα του μυστιριωδους σπιτιου...
"Αντε χτυπα.τι περιμενεις;"λεει ο staraptor
"μα εσυ ειχες την ιδεα...τελος παντων..."λεει ο ML4 και χτυπα την πορτα.
ομως δεν παιρνει ανταποκριση.ξαναχτυπαει αλλη μια φορα δυνατα.παλι χωρις ανταποκριση. ενω ηταν ετοιμοι να φυγουν,ανοιγει η πορτα μονη της!!!και οι δυο φρικαρουν!!!εμφανιζετε ενα Haunter μπροστα τους!!!
"ααααααααααα!!!!"φωναζουν ταυτοχρονα!
"γιατι φωναζετε;"ακουγετε μια φωνη
"μα δεν ειναι δυνατον!το Haunter μιλαει!"λεει ο ML4
ξαφνικα εμφανιζεται ενας ανδρας με μια ποδια πανω του
"για σας.περαστε μεσα γρηγορα γιατι βγαινει η ζεστη"λεει
"μα.τι.πως.ε;τι στο @@@ γινεται εδω;"λεει ο staraptor
"περαστε και θα σας εξηγησω" απανταει ο μυστιριωδης ανθρωπος
Μεσα στο σπιτι...
"θα μας εξηγησετε τι εχει γινει;"ρωταει o staraptor αλαφιασμενος
"Να συστηθω: με λενε Lans.Ειμαι 18 χρονων, εκπαιδευτης ghost τυπων pokemon.Εδω ειναι το εξοχικο μου. Eστειλα την Haunter μου να ανοιξει την πορτα γιατι το κοτοπουλο θα καιγοταν"
"παντως μας κοψοχολιασες...Με λενε ML4 θελω να γινω ο καλυτερος εκπαιδευτης pokemon νικωντας τα "Παναθηναια".Απο δω ειναι ο φιλος μου ο staraptor,που θελει να γινει μελος της εκλεκτης ομαδας Elite Four"
"της Elite Four ε..."λεει ο Lans
"Οριστε;"ρωταει ο staraptor
"Λεω, οτι εχω παλεψει με τους τρεις απο τους τεσσερεις εκλεκτους: τον
Eraleas , τον Blue ,και τον Arty2.Eιναι και οι τρεις πολυ καλοι.Με τον τεταρτο δεν ετυχε να συναντηθουμε"απανταει ο Lans
"Πια pokemon εχεις ; Εγω εχω ενα Ponyta και ο staraptor ενα Treecko"
"Εχω ενα Ηaunter οπως διαπιστωσατε, ενα Froslass και ενα Dusclops.Στο σπιτι μου εχω και ενα Mismagious."απαντησε ο Lans
"Κυριε Lans,μπορουμε να μεινουμε εδω την νυχτα;"ρωταει ο staraptor
"Μα φυσικα και ναι.Θα μοιραστειτε το ιδιο δωματιο ομως"
"Ααα,αυτο δεν μας πειραζει.ευχαριστουμε πολυ για την φιλοξενια σου Lans"λεει ο ML4
"Τιποτα"
Μετα απο δεκα λεπτα...
"Καληνυχτα παιδια.Παω και γω να κοιμηθω."ειπε ο Lans και ξαπλωσε
"Αυριο μας περιμενει μια δυσκολη μερα..."ψιθιριζει ο ML4
"καληνυχτα staraptor"
"καληνυχτα ML4"

Τελος Part 3
οσο για τα σχολια σας: ευχαριστω για τα καλα λογια σας και cHr(1)sTozZ θελω να δω το σχολιο σου για το part 3 Wink Toungue
τελειο.αλλα δεν θελω να γινω ελιτ 4
τεσπα συνεχισε ετσι
staraptor:αυτοσχεδιασα γιατι αν το ονειρο σου ηταν το ιδιο με το δικο μου,τοτε θα τσακωνομασταν π.χ.θα φταναμε και δυο στους τελικους και δεν ηθελα να επιλεξω Wink
ελπιζω να με καταλαβεις...Sad
Pages: 1 2
Reference URL's