22-10-2010, 04:10 PM
Σε αυτο το fan fiction story, θα σας διηγηθω μια ιστορια που αφοραει εναν νεο εκπαιδευτη, που ως ονειρο εχει να κατακτησει το εθνικο πρωταθλημα ''Παναθηναια''.Το ονομα αυτου:Mew4lugia.(συντομογραφια ML4 )
Part 1: ''Ενας δυνατος δεσμος"
Ο ηλιος δυει σε μια μικρη κωμοπολη,την Λεπτοκαρυα.Ο Μew4lugia ετοιμαζετε να πεσει για υπνο,ενω σκεφτεται στο παραθυρο.
"Αχ...ποσο πολυ θα ηθελα να αποκτησω ενα pokemon...Πολυ αδικη η ζωη στις μερες μας βρε αδερφε!"Ξαφνικα ακουει ενα μικρο Ponyta να κλαιει πονοντας εξω απο την εξωπορτα της αυλης.
"Ponyta τι επαθε το ποδι σου;Γρηγορα πρεπει να σε παω στο γιατρειο"
Μετα απο πολλες ωρες αναμονης στα καθισματα αναμονης ο γιατρος βγαινει εξω με το ανανεομενο Ponyta.
"ΜL4, το Ponyta σου εγινε καλα, αν και εχει ενα προβλημα ... Δεν μορει να μαχετε για πολυ ωρα λογο κοποσεως.Μην ανησιχεις θα το ξεπερασει σε λιγες μολις εβδομαδες"
"Συγνωμη,αλλα το Ponyta δεν ειναι δικο μου"εξηγει ο ML4
"Toτε να το υοθετησεις καλε μου"λεει ο γιατρος
Ο ΜL4 κατενθουσιασμενος φευγει με το Ponyta για το σπιτι εκπληρωνοντας την επιθιμια του.
τελος Part 1
Υ.Γ 1 sorry για τα ορθογραφικα λαθη
Y.Γ 2 ολες οι κριτικες δεκτες
Υ.Γ 3 ΑΝ θελει κανενας να συμμετασχει στην ιστορια στα επομενα part, να με pm και οχι να το post στο thread
Υ.Γ 4 ΑΝ εχετε ιδεες, παρακαλω να τις πειτε ελευθερα (σοβαρες βεβαια)
Y.Γ 5 τα επομενα part θα ειναι πιο μεγαλα
Y.Γ 6 το story θα ανανεωνεται σχεδον καθε εβδομαδα
(σας κουρασα )
thanks for reading
Part 1: ''Ενας δυνατος δεσμος"
Ο ηλιος δυει σε μια μικρη κωμοπολη,την Λεπτοκαρυα.Ο Μew4lugia ετοιμαζετε να πεσει για υπνο,ενω σκεφτεται στο παραθυρο.
"Αχ...ποσο πολυ θα ηθελα να αποκτησω ενα pokemon...Πολυ αδικη η ζωη στις μερες μας βρε αδερφε!"Ξαφνικα ακουει ενα μικρο Ponyta να κλαιει πονοντας εξω απο την εξωπορτα της αυλης.
"Ponyta τι επαθε το ποδι σου;Γρηγορα πρεπει να σε παω στο γιατρειο"
Μετα απο πολλες ωρες αναμονης στα καθισματα αναμονης ο γιατρος βγαινει εξω με το ανανεομενο Ponyta.
"ΜL4, το Ponyta σου εγινε καλα, αν και εχει ενα προβλημα ... Δεν μορει να μαχετε για πολυ ωρα λογο κοποσεως.Μην ανησιχεις θα το ξεπερασει σε λιγες μολις εβδομαδες"
"Συγνωμη,αλλα το Ponyta δεν ειναι δικο μου"εξηγει ο ML4
"Toτε να το υοθετησεις καλε μου"λεει ο γιατρος
Ο ΜL4 κατενθουσιασμενος φευγει με το Ponyta για το σπιτι εκπληρωνοντας την επιθιμια του.
τελος Part 1
Υ.Γ 1 sorry για τα ορθογραφικα λαθη
Y.Γ 2 ολες οι κριτικες δεκτες
Υ.Γ 3 ΑΝ θελει κανενας να συμμετασχει στην ιστορια στα επομενα part, να με pm και οχι να το post στο thread
Υ.Γ 4 ΑΝ εχετε ιδεες, παρακαλω να τις πειτε ελευθερα (σοβαρες βεβαια)
Y.Γ 5 τα επομενα part θα ειναι πιο μεγαλα
Y.Γ 6 το story θα ανανεωνεται σχεδον καθε εβδομαδα
(σας κουρασα )
thanks for reading