Legendary Pokémon

Full Version: E-mail σε pokemon.com για Celebi....
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Λέω να στείλουμε ένα e-mail στο Pokemon.com για το event με Celebi, και αν θα έρθει στην Ελλάδα , και επίσης για τα άλλα event. Τι λέτε?

E-mail:[email protected]

Την γνώμη σας
Στελνω ηδη!
Ειλικρινά... Δεν χρειάζεται. Ξέρω κάποιον που μπορεί να το οργανώσει αν γίνει αυτό ποτέ. Θυμηθείτε οτι σε καμία χώρα εκτός της Ιαπωνίας δεν έχει δωθεί Celebi, και δε νομίζω η αρχή να γίνει με την Ελλαδίτσα...
Νομιζεις!!!Στις USA εγινε!!GRRRRRRRRRRRRRR
Ακου τον Eraleas.Αφου ειναι εξω απο Ιαπωνια σιγουρα θα ερθει εδω.Το μονο που χρειαζεται ειναι υπομονη!
Το να στείλετε στο pokemon.com δεν νομίζω να βοηθήσει σε κάτι. Εξάλλου η σελίδα είναι για την αμερική και όχι για ευρώπη. Καλύτερα, αν σταλθεί e-mail να γίνει στην NOE που και πάλι δεν νομίζω να απαντήσουν. Θα πουν τα κλασσικά γνωστά: "για την ώρα δεν έχουμε σχέδια/πληροφορίες για αυτό αλλα όταν θα γίνει θα το μάθετε...." κτλ κτλ
Εννοεις ΑΜΑ γινει θα το μαθετε.
Συμφωνώ με τον Boreas, η Ελλάδα είναι εκτός δικαιοδοσίας της Pokemon Inc. USA
Και εκτος απο αυτο ακομα και να στειλουμε σε καποιον υπευθυνο, δεν νομιζω να αλλαξουν τα σχεδια τους για μερικα e-mails...Χρειαζονται εκατομμυρια mails που σιγουρα δεν μπορουν να σταλλουν απο την Ελλαδα.
Tελικα Celebi event δεν εγινε, ε?
Φυσικά και όχι αν γινόταν θα γινόταν χαμός.
Οχι και χαμος! Tο 10 Most Wanted event ειναι καλυτερο! Εαν στη δεκαδα συμπεριλαμβανοταν το Celebi τοτε θα γινοταν ΧΑΜΟΣ!
dikio exei o ash kala twra spasimo oute ena event ths prokophs den exoun kanei sth ellada [ektos deoxys]!!!
Ash Wrote:Οχι και χαμος! Tο 10 Most Wanted event ειναι καλυτερο! Εαν στη δεκαδα συμπεριλαμβανοταν το Celebi τοτε θα γινοταν ΧΑΜΟΣ!

Εννοώ ότι θα βουήξει όλη η Ελλάδα!
Eγω μολις ειπα του πατερα μου για το event της nitento 10 Most Wanted πηγε το μυαλο του στο Need for Speed (παιζει ο πατερας μου παιχνιδια με cars) και ενθουσιαστηκε!
Reference URL's