Legendary Pokémon

Full Version: Χειμερινό Games Fair 2010
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Όπως κάθε Μάη και Δεκέμβρη, ώρα να κάνω το χρέος μου.

Την Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου, στις 12:00, τουρνουά Pokémon TCG στο Games Fair. Το κόστος συμμετοχής είναι 5€ και θα μοιραστούν boosters ως δώρα (συνήθως παίρνουν όλοι τουλάχιστον από ένα, ασχέτως τελικής θέσης). Το Games Fair όπως πάντα θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο "Στράτος Βασιλικός" το οποίο βρίσκεται στην οδό Μιχαλακοπούλου 114 σε κοντινή απόσταση από την Αμερικάνικη πρεσβεία και περίπου 700 μέτρα από τον σταθμό metro του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Χάρτης (Click to View)

Ναι, οκ, το ξέρω, κάθε φορά ποστάρω εδώ και ενημερώνω, στο τέλος δεν έρχεται κανείς άλλος εκτός από αυτούς που θα έρχονταν ακόμα κι αν δεν πόσταρα. Όμως αυτή τη φορά έχουμε και επιπλέον λόγους. Πρώτον, έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον για το Pokémon TCG από αρκετά μέλη στο forum της Κάισσα οπότε ίσως να υπάρξει μεγαλύτερη συμμετοχή απ' ότι συνήθως. Δεύτερον, για πρώτη φορά τα τελευταία 3 χρόνια βάζουν στο πρόγραμμα του Fair PTCG χωρίς να χρειαστεί να στείλω email ζητώντας το ευγενικά (βλ. απαιτώντας το), που σημαίνει ότι ή με βαρέθηκαν, ή η Κάισσα έχει δει πωλήσεις στο παιχνίδι τον τελευταίο καιρό και θεωρεί ότι αξίζει να βάλει τουρνουά στο πρόγραμμα.

Συνεπώς, όσοι έχετε κάρτες, ελάτε. Όσοι δεν έχετε, πάρτε ένα starter deck κι ελάτε. Όσοι ακόμα δεν θέλετε, μην έρχεστε, τι να σας πω. Οι συνήθεις ύποπτοι θα είμαστε εκεί, με decks (ίσως και ένα-δυο παραπάνω για κάποιον που δεν έχει), κάρτες για ανταλλαγές, ποζεριά, ή οτιδήποτε άλλο, μπορεί και DS για να περνάει η ώρα όταν δεν παίζουμε. Φήμες θέλουν και τα μεγάλα στελέχη του LP να κάνουν κάποια εμφάνιση στο τουρνουά. So, όποιος θέλει να έρθει για PTCG, ανταλλαγές, παρέα, κλπ, είναι ευπρόσδεκτος (επίσης μπορεί να ποστάρει και παρακάτω).

Περισσότερα για το Games Fair εδώ.
PWPW GAMATO GRAFW KAI ME GREEKLISH PWWW DE TO PISTEUW.







(δε θα ρθω γιατι γραφω διαγωνισμα στην χημεια η μαμα δεν με αφηνει και επισης γραφω χωρις να βαζω τονους.)
(01-12-2010 01:53 AM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]Φήμες θέλουν και τα μεγάλα στελέχη του LP να κάνουν κάποια εμφάνιση στο τουρνουά.

Tease? I' ll be there σχεδόν σίγουρα.
Ίσως να έρθω και εγώ Big Grin Αρκεί να έχω ετοιμάσει τράπουλα.
An dn htan Athina tha erxomoun.
Γαμοτο ειμαι στην Κομοτινη αλλιοσ θα ειθελα παραπολυ να ερθω εχω και καπιουσ σιγγενεισ εκει και θα μπορουσαν να με φιλοξενισουν αλλα εχω ακομα το πανεπιστιμιο 1 ετοσ ειμαι.Α και οι καρτεσ που εχω ειναι πολυ παλιεσ απο τισ πρωτεσ που ειχαν βγει ακι οι καινουριεσ ειναι ακριβεσ και δεν βαζο τουσ γονεισ σε αλλα εξοδα γιατι λογο σπουδον καταλαβενεται σπιτια επιπλα παλλα λεφτα.Δεν θα γινει κανα τουρνουα στα Γιαννενα η στην Κομοτινη?
10-12-2010: Στάση εργασίας σε όλα τα ΜΜΜ την Κυριακή 12-12-2010 από 10:00 - 16:00

pwnt
Χα, το είδα χθες από το site του Σκαι και κοίταξα τα sites του ΟΑΣΑ και του μετρό και έλεγαν για κάτι εκδηλώσεις οπότε είχα ελπίδες ακόμα. Toungue

Το αστείο είναι ότι το θέμα των εκδηλώσεων ήταν "Αφήνουμε το αυτοκίνητό μας, χρησιμοποιούμε τα μέσα μαζικής μεταφοράς για να απολαύσουμε το κέντρο της πόλης αλλιώς."
Εγω θα παω Fair την Κυριακη, αλλα για YGO μονο ;/
(10-12-2010 11:35 AM)Arty2 Wrote: [ -> ]10-12-2010: Στάση εργασίας σε όλα τα ΜΜΜ την Κυριακή 12-12-2010 από 10:00 - 16:00

pwnt

10-12-2010: Στάση εργασίας σε όλα τα ΜΜΜ την Κυριακή 12-12-2010 από 10:00 - 16:00

not that bad
Λοιπον,οι εναλλακτηκες μας ως προς το θεμα μετακινηση ειναι:

1)Να το κοψουμε μ τα ποδια/ποδηλατο,πραγμα που δν με συμφερει προσωπικα γιατι θελω κανα 2ωρο Toungue
2)Να παμε εκει απο ΠΟΛΥ νωριτερα,κατα τς 9:00-9:30 κ να λιωσουμε στ DS η ενδεχομενως κ στον υπνο στ καναπεδακια π εχει.
3)Να καταφερουμε τς κατοχους αυτοκινητου τ φορουμ να ερθουν στ Fair,αλλα κ να εκτελεσουν κ χρεη ταξιτζη xD

Αν καποιος εχει καμια καλυτερη (κ σοβαροτερη Toungue ) ιδεα,ας μας την πει...
Το αυτοκίνητο είναι πολύ δύσκολο, καθώς ειδικά αύριο δεν θα έχει παρκάρισμα ούτε για δείγμα.
Παρκάρισμα στους Αμπελοκήπους, καλή τύχη, στη γειτονιά μένω Toungue
Έχει που έχει 10 άτομα το Pokemon, έτσι όπως έκατσε δεν θα χει κανέναν..
Reference URL's