Legendary Pokémon

Full Version: Να το παρω η οχι.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Ηθελα την γνωμη σας.Λεω να πουλησω το Παλιο DS και να παρω το Lite.Τι λετε.Επισης αναρωτιεμαι:Το Lite εχει ορισμενα παιχνιδια που παιζουν η παιζουν ολα και τα παλια παλια οπως το Demo Metroid?
Το Ds Lite ειναι οπως και το GBA SP και Micro καλυτερη εκδοση απο το Ds.Προσωπικα δεν πιστευω πως πρεπει να το παρεις γιατι απλα θα χαλασεις λεφτα ενω δεν θα κερδισεις τιποτα ουσιαστικο αφου παιζει τα ιδια παιχνιδια.Σε λιγο καιρο θα μας βγαλουν κι αλλο καινουριο κτλ...Ο μονος λογος ειναι να βγαζουν λεφτα.Τωρα βεβαια αν μπορεις να τα δωσεις γιατι να μην το παρεις;
Το παλιο εχει την οθονη αφης λες και ειναι Ιδρωμενη!^^
Γενικά το Lite έχει πολλές βελτιώσεις, και στην οθόνη, και στα πλήκτρα, και στο πόσο εργονομικός είναι το σχήμα του... προσωπικά το έχω σκεφτεί το ενδεχόμενο να πουλήσω το παλιό κια να το πάρω αλλά δεν έχω καταλήξει ακόμα γιατί όπως και να 'χει θα είναι περίπου -50 ευρω για μένα *συνυπολογισμένης της τιμής μεταχειρισμένου.
Μαλλον θα το πουλησω 90-100Ε και θα παρω το Lite.Θα παιζω και πιο ωραια τις D/P επειδη θα εχει καλυτερο φως και πιο καθαρη οθονη.Tα παιζει ολα τα παιχνιδια ετσι?
Από 'τι έχω ακούσει ναι.
DS ειναι.Αυτο τα λεει ολα.Τα DS παιζουν ολα τα παιχνιδια DS και GBA.Pokemoaster, τωρα που βγαινει το Lite δεν νομιζω καποιος να παρει το παλιο, μεταχειρισμενο με 90-100Ε...
Γυρω στα 50+ είναι τα μεταχειρισμένα...
Eμενα μου ειπε οτι το επερνε 40 και δεν το πουλησα αλλα αφου εχω 700 Ευρω το Lite θα το παρω.
700??????????Big Grin Αμα ειναι ετσι τοτε κι εγω θα το επαιρναRolleyes
Aποφασισα να το παρω,thanks.Μπορει καποιος να μου πει πλεονεκτιματα και μειονεκτιματα απο το παλιο?
To DS Lite έχει ενσωματωμένο Wi-Fi Router?
Οχι βέβαια το router έιναι κάτι σαν Modem που δημιουργεί δίκτυο Wi-fi.
Δηλαδή αν έχεις DS Lite και θέλεις να παίξεις online πρέπει να αγοράσεις το wi-fi router που στοιχίζει 45ευρώ?
ναι, ή παίρνεισ το wi-fi usb connector της nitendo
Pages: 1 2
Reference URL's