και εγω περιπου τους ιδιους σκοπους εχω να συμπληρωσω το pokexed (μεχρι τωρα εχω δει 627 pokemon, και εχω πιασει 575) και να τα φτασω ολα αν οχι στο level 100 τουλαχιστον σε επιπεδο που να μπορει να κερδισει ενα legendary (μεχρι τωρα εχω 11 στο 100 επιπεδο)
(12-09-2011 07:23 PM)ZoroMonArk Wrote: [ -> ]Εμένα ο σκοπός μου είναι:
Να πιάσω όλα τα Pokemon που μου αρέσουν από το PokeDex.
Να κάνω όλα τα Pokemon που έπιασα 100Lv. και με EV Training.
Όλα τα Pokemon μου να νικήσουν μία φορά όλο το Pokemon League.
Όλα τα Pokémon που έπιασες lvl 100 και με EV training; Λίγο δύσκολο και ανούσιο μου μοιάζει. Εγώ συνήθως δεν φτάνω τίποτα lvl 100 αν δεν υπάρχει λόγος.
Τέσπα, ontopic εμένα κύριος στόχος μου στην Black είναι να φτιάξω μια αξιόμαχη ομάδα, με κάποιες ενναλακτικές. Δηλαδή να έχω καμιά 10αριά καλα Pokémon που να μπορούν να βγάλουν μια σωστή μάχη.
Βέβαια, μάλλον θα κάτσω να συμπληρώσω και το National Pokédex αλλά για την ώρα δεν είναι στο πρόγραμμα.
Εμένα ο σκοπός μου είναι κυρίως να νικήσω τους Single και Double subway master στο Battle Subway, οπότε δοκιμάζω και εκπαιδεύω με EV training συνέχεια καινούρια pokemon. Όταν δεν έχω όρεξη για το Subway τα εκπαιδεύω σιγά-σιγά με τις καθημερινές μάχες. Κάποια στιγμή θα κάνω και το pokedex
εγω εχω και το pokedex αλλα ο αλλος μου σκοπος ειναι οτι πει αυτος:://www.youtube.com/watch?v=IwD05DEh0QU
Pokedex finish'd και προσπαθω μετα κοπων να παρω Black/ή οπως αλλιως λεγεται Card στην Pearl
O σκοπός μου είναι να πάρω την Black Trainer Card.Tο έχω καταφέρει στην SoulSilver Και ετοιμάζομαι και για την White
(17-09-2011 12:00 PM)Giorgosss Wrote: [ -> ]O σκοπός μου είναι να πάρω την Black Trainer Card.Tο έχω καταφέρει στην SoulSilver Και ετοιμάζομαι και για την White
Καλά αυτό όλοι το θέλουμε, αλλά οι γρουσούζιδες το έκαναν να θέλει 2 παιχνίδια ή κάποιον φίλο... Επίσης το Subway είναι Σ Α Τ Α Ν Ι Κ Ο.
Εγω πρωτα απο ολα να συμπληρωσω το pokedex, και να παω ολα τα pokemon 100lv. (Κατι που δεν προκειται να το κανω γιατιπρεπει να παιζω κανα χρονο
)
Να καταφερω να κανω οσα πιο πολλα τελεια πκμν και τελειες ομαδες γινεται
@andreas: Αυτο ειναι σχετικα ευκολο.Αν θες να σου δωσω κανενα πκμν και εχεις και εσυ τπτ να μου δωσεις πες.(μην ανυσιχεις θα σου τα δωσω ολα πισο με κλονοποιηση)
Το trade thread μου.
Ναι αλλα το να πας 649 ποκεμον 100σταρια δεν νομιζω οτι ειναι ευκολο......
(14-10-2011 01:20 PM)andrreaskal13 Wrote: [ -> ]Ναι αλλα το να πας 649 ποκεμον 100σταρια δεν νομιζω οτι ειναι ευκολο......
Ε σιγα.Θα γινει και αυτο με τον χρονο.
Black Trainer Card και τερματισμένα Battle Facilities γενικά σε κάθε κασσέτα. Επίσης να έχω κάνει τα πάντα που μπορείς να κάνεις εντός κασσέτας με την αρχική in-game ομάδα μου (π.χ. στην SS να νικήσω τον Red με τα Pokémon που ξεκίνησα). Μόνο τότε θεωρώ ότι τερμάτισα την κασσέτα μου
Βάζω διάφορους στόχους κάθε φορά.
Στην αρχή είχα στόχο να ολοκληρώσω το παιχνίδι.
Μετά να βρω όλα τα pokemon.
Μετά να μαζέψω όλα τα αστέρια στην κάρτα εκπαιδευτή.
Να πιάσω τα αγαπημένα μου pokemon shiny.
Να φτιάξω ανταγωνιστικές ομάδες.
Να δω τα glitch που υπάρχουν στο παιχνίδι.
Να μαζέψω όλα τα TM, τα berry, γενικά συλλογές αντικειμένων.
Να κερδίσω όλους τους διαγωνισμούς.
Αλλά κυρίως:
Να βοηθώ όσους χρειάζονται βοήθεια
Δηλαδημε λιγα λογια ειναι παρα πολλοι οι στοχο σε ενα παιχνιδι ποκεμον,και γιααυτο ειναι και πολυ καλο rpg που το εχουμε αγαπησει ολοι μας!!!
Σκοπός μου είναι να γίνω Αφέντης των Πόκεμον στα χνάρια του Ash: Mε το να πιάνω Pokemon και να τ' αφήνω μετά ελεύθερα και να γίνομαι φίλος με Θρυλικά Pokemon αντί να τα πιάνω.
Πέρα από την πλάκα, σκοπός μου είναι, όπως και σε κάθε άλλο rpg που παίζω, να ξεδιπλώνω ολόκληρο το σενάριο και τα μυστικά του παιχνιδιού και κλασσικά να πιάνω όλα τα νέα Pokemon της κάθε γενιάς (καθώς το βρίσκω χαζό να ξαναπιάνω για 2563197η φορά το ίδιο Pokemon από τις παλιότερες γενιές εαν δεν έχω σκοπό να το χρησιμοποιήσω στις μάχες μου εκτός κι αν είναι κάποιο από τα αγαπημένα μου που τύχει να το βρω μπροστά μου).