Legendary Pokémon

Full Version: Τι στο καλό έγιναν τα παιδικά της προκοπής στην TV;
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
(09-03-2011 04:12 AM)Adk Wrote: [ -> ]Με οτι εχει ειπωθει εδω συμφωνω κι εγω.

Η αλλιως ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Αλλα πλεον εχω εγκαταλειψει καθε προσπαθεια να δω παιδικα στην TV. Δεν υπαρχει και τιποτα καλο για να με τραβηξει. Αν μαθει κανεις αν συνεχιζονται τα Pokemon/Digimon/Yu-gi-oh η βαλανε ξανα καναν Ντρεηκ ας με φωναξει, αλλιως πραγματικα πιστευω οτι οποιοδηποτε τωρινο καρτουν, περαν απο φαντασια, στερειται απο ομορφο σχεδιο, εξυπνες ιδεες και ιδιαιτεροτητα. Επισης γιατι εχω την εντυπωση οτι ολα ειναι εξ'Αμερικης φερομενα;

Γιατί μάλλον έτσι θα είναι. ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΑΝΙΜΕ!!!!!!!
Αυτοί που βάζουν αυτά τα παιδικά νομίζουν ότι αναφέρονται σε πνευματικά ανάπηρα να πούμε εκτός απ'το Ben10 Toungue όλα τα άλλα είναι αδερφίστικα καταστρέφονται τα αγόρια.Η δικιά μας εποχή ήταν και θα είναι απτις καλύτερες.Big Grin
Εγώ δύστυχος αυτά τα παλιά τα καουμπόικα δεν τα πρόλαβα ή δεν τα πρόσεξα πρόλαβα όμως μερικά ωραία γιαπωνέζικα στο Μακεδονία TV ή ακόμα και στο σταρ.

BTW έχει προσέξει κανείς τι κοινό έχουν όλα αυτά τα μοντέρνα ανιμέ;
Με μία γρήγορη έρευνα βλέπει κανείς ότι όλα πλέον τα καρτούν του σταρ είναι αμερικάνικα. Έχει το άλτερ ένα wannabe pokemon το bakugan, αλλά δεν συγκρίνεται.
Ελάχιστα αξίζουν πλέον, και δεν το λέω για μένα, εγώ είδα ότι ήταν να δω τα παιδικά μου χρόνια. Τώρα διαλέγω μόνος από το ιντερνέτ. Αλλά για την επόμενη γενιά.
Υπάρχουν τόσα Sites που γίνεται να βρεις παλιά Cartoons/Anime για να τα κατεβάσεις από pokemon υπάρχουν πολλά και Yu-gi Wink
Δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου αλλά από τότε που το EΣΡ απαγόρευσε τις διαφημίσεις παιδικών παιχνιδιών στην παιδική ζώνη σταμάτησαν τα περισσότερα κανάλια να προβάλουν παιδικές σειρές. Κι επειδή έχω σταματήσει να βλέπω παιδικά στην τηλεόραση από το 2004-2005 (δηλαδή όταν ήμουν στρατό κι όταν έπαιρνα άδεια χαζολογούσα στην τηλεόραση σειρές όπως το Hamtaro) ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: τώρα όταν βάζουν παιδικά τι διαφημίσεις παίζουν; Ρούχα; Σχολικά είδη; Δίοτι είμαι περίεργος με τι διαφημίσεις την βγάζουν πέρα.
Pages: 1 2
Reference URL's