Legendary Pokémon

Full Version: Διακοπες!!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Charizard2005 Wrote:Για την ωρα δεν ξερω. Συνηθως πηγαινουμε με τους γονεις μου για μια μερα, ισα για να επισκεφτουμε το Ναο της Ευαγγελίστριας. Επειδη η Τηνος μου αρεσει πολυ σαν νησι, εχω την ελπιδα οτι θα καταφερω να τους πεισω να μεινουμε περισσοτερο.
Κάνα νέο έχεις από τότε? Εγώ θα πάω Τήνο πιθανά την Δευτέρα(αν στον Πειραιά δεν φυσάει 100 μπουφόρ)Toungue
BTW θα φιλοξενώ και ένα φίλο μου από Αθήνα.. Σπύρο τον λένε(Συμμαθητής μου συγκεκριμένα). Επειδή δεν έχουμε ρεύμα.. προβλέπω τα DS να παίρνουν φωτιά.Big Grin
Εγω Γαύδο... τον Αύγουστο.... ούτε TV ούτε τπτ. Μάλλον θα κάνω ότι και ο Pokemaniac με το συμμαθητή του Toungue
Μα εαν παιζετε και συνεχεια η μπαταρια θα θελει φορτισμα! Πως θα την φορτισετε? Με τριβη..........??????????ToungueToungueToungue
Θα πάρει γεννήτρια που είναι το δύσκολο?Toungue
OK! Θα επικοινωνισω με το υπουργειο μεταφορων και θα τους πω να αυξησουν την εισαγωγη γεννητριων!!!! Θα σας χρειαστουν..................ToungueToungueToungue
Ash Wrote:OK! Θα επικοινωνισω με το υπουργειο μεταφορων και θα τους πω να αυξησουν την εισαγωγη γεννητριων!!!! Θα σας χρειαστουν..................ToungueToungueToungue
Αν το πας έτσι τότε θα πω να φορολογήσουν ειδικά για σένα τα παιχνίδια και τα εξαρτήματα του υπολογιστή σου με τόκο 800%Big Grin Να έχεις και κάτι να πληρώνειςToungue
Pages: 1 2
Reference URL's