Γεια σας παιδιά, θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με το Suicune στη LeafGreen. Όλοι ξέρουμε πως όταν περνάς το Pokemon League, μετά στη Palet Town βρίσκεις το Suicune. Εγώ όμως έκανα το εξής λάθος, δεν είχα Master Ball και ούτε είχα Pokemon με Μean Look. Έτσι του πέταξα μια Ultra Ball και όπως ήταν αναμενόμενο έκανε fled.2 χρόνια έχουν περάσει.... στο Dex το βρίσκω αλλά τηλεμεταφέρεται κάθε φορά.Θα ήθελα λοιπόν αν γίνεται να μου πείτε έναν τρόπο για το πιάσω.. (χωρίς σπαστήρια πάντα). Συγγνώμη αν σας κούρασα με τόσα που έγραψα, και αν υπάρχει παρόμοιο Thread ζητώ συγγνώμη από τους Administrators και θα τους παρακαλούσα να το σβήσουν (το δικό μου πάντα). Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Και πάλι συγγνώμη.
Πολύ απλά πιάσε ένα WObbuffet ή μάθε σε ένα Gengar mean look. Και κάνε επιθέσεις για να του μείνει λίγο HP.
Η δικιά μου στρατηγική είναι να χρησιμοποιώ False Swipe, το οποίο αφήνει 1HP μόνο. Οπότε, μάθε σε ένα γρήγορο ποκεμον false swipe και κάνε το συνέχεια μέχρι να του μείνει 1HP. Όταν του μείνει, την επόμενη φορά που θα το δεις, να έχεις ως πρώτο Ποκεμον το Wobbuffet ή το Gengar me mean look. Μπορεί να είναι και Haunter και να έχει mean look, αλλά το Speed του πρέπει να είναι μεγαλύτερο από αυτό του Suicune για να κάνεις την επίθεση.
Έπειτα πέταγε συνέχεια Ultra balls, και τανταν~ το έπιασες.
Σε ευχαριστώ πολύ!!! Χρήσιμες και πολύ καλές οι συμβουλές σου σε ευχαριστώ και πάλι. Όμως ξεχνάμε κάτι....... πως θα καταφέρω να το βρω αφού σε όποιο σημείο και να πάω φεύγει και πάει κάπου αλλού...
Δοκίμασες με το Pokedex; Σου λέει που βρίσκεται. Όμως αν κάνεις Fly θα φύγει. Απλά βλέπε που βρίσκεται και πήγαινε σε μια κοντινή περιοχή. Έτσι έπιασα και τα 3, και τα Lati@s.
Το έχω δοκιμάσει......επίσης φεύγει αν δεν κάνω λάθος αν αλλάζεις πόλη..
Ε ναι. Πρέπει να σταθείς τυχερός. :Ρ Απλά βλέπε που είναι στο ποκιντεξ και πήγαινε σε μια περιοχή που είναι κοντα σε αυτήν που βρίσκεται.
Επίσης για το μέλλον, εάν έχεις απορία ρώτα εδώ:
#t...is-pokemon
Τίποτα.
Οτιδήποτε άλλο χρειαστείς, ρωτάς στο thread που σου έδωσα πιο πάνω!