Άνοιξα αυτό το thread στην κατηγορία Γενική Συζήτηση Pokemon, παρότι το θέμα δεν αφορά τα ίδια τα Pokemon, αλλά τον δημιουργό τους Satoshi Tajiri. Εδώ και 3 εβδομάδες έχω ακούσει πως ο "Πατέρας" των Pokemon πέθανε στο καταστροφικό τσουνάμι στην Ιαπωνία. Ξέρω πως δε θεωρείται σωστό να θέλω να ξέρω για έναν άνθρωπο -που δεν ξέρω- ενώ τόσοι άλλοι -που επίσης δεν ξέρω- έχουν πεθάνει ή αγνούνται...Όμως αυτός ο άνθρωπος μου έχει προσφέρει -και σε πολλούς πιστεύω- ευχάριστες ώρες διασκέδασης μέσω του anime και των παιχνιδιών Pokemon..Πείτε αν ξέρετε κάτι πάνω σε αυτό το θέμα!! Αν πάλι άνοιξα άσκοπα αυτό το thread ζητώ συγγνώμη από τους διαχειριστές.Σας ευχαριστώ για την κατανόηση!
Έχει βγει αν δεν κάνω ανακοίνωση από την Gamefreak πως δεν έπαθε κανένας τους τίποτα.
και γω το ακουσα οτι τον πηρε το τσουναμι..
ε αν εχει βγει ανακοινωση τοτε οκ!
Δεν ξέρω γιατί, αλλά για κάποιο λόγο θύμωσα... Που το ακούσατε αυτό; Οι πηγές είναι έγκυρες; Δεν πιστεύουμε ότι λέει το διαδίκτυο. Κριτική σκέψη... κριτική σκέψη....
Ή κάποιος δεν είχε τι να κάνει και είπε ας πω καμιά μλκια για να περάσει η ώρα; Τζίζους...
Πάντως το άκουσα και από άλλα παιδιά που ασχολούνται με pokemon στο σχολείο μας.
Λογικά, μια φήμη θα είναι.
Ειχε παιξει στο twitter αρκετα απο την πρωτη μερα του σεισμου και εφαγε σχεδον αμεσως διαψευση.
Ας μην το βλέπουμε έτσι. Δεν έχει βγει κάποια ανακοίνωση, άρα δεν έχουμε λόγο να τον θεωρούμε νεκρό. Ας ελπίσουμε να είναι μέσα στους επιζόντες.
Παιδιά είναι στους επιζώντες...relax...το'χε ποστάρει η Game Freak ή ο Ken Sugimori ή κάποιος απ'αυτούς τέλος πάντων στο twitter ότι όλοι στην Game Freak χαίρουν άκρας υγείας (αυτή τη στιγμή βαριέμαι να ψάξω, όποιος μπορεί να κάνει το καλό...). Είναι ακόμα εδώ ο αγαπημένος μας συλλέκτης ζωύφιων
Όντως, ο Sugimori το χε πει στο twitter και η ΝΟΑ επίσης:
Quote:Thanks for your concern! During the earthquake no one at Nintendo in Japan was injured and there was no apparent structural damage
(09-04-2011 11:26 PM)fr3quency Wrote: [ -> ]Που το ακούσατε αυτό; Οι πηγές είναι έγκυρες; Δεν πιστεύουμε ότι λέει το
Ή κάποιος δεν είχε τι να κάνει και είπε ας πω καμιά μλκια για να περάσει η ώρα; Τζίζους...
Το είχα διαβάσει στις ειδήσεις του google πριν από 3 εβδομάδες περίπου.. Δες το παρακάτω link
http://www.chalkidanews.com/2011/03/sato...i-pokemon/
Δεν υπήρχε περιπτωση να έγραφα κάτι τέτοιο απλά για να περάσει η ώρα, δεν είμαι τέτοιο παιδί και προς Θεού δε θα προξενούσα τέτοια αναστάτωση σε κανέναν. Απλά άνοιξα αυτό το thread μήπως κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω γιατί δεν το έψαξα παραπάνω και ήδη ανυσηχούσα..
O Tajiri δεν πεθαινει. Λιποθυμα.
Περα απο το (κρυο/μακαβριο) χιουμορ μου,ευτυχως ο ανθρωπος ειναι ζωντανος.
Η φωτογραφία από το συγκεκριμένο blog, δεν είναι καν του Satoshi Tajiri. Είναι ο Tsukenazu Ishihara, πρόεδρος της Pokemon Inc..
Όταν είσαι ανώνυμος και δεν σε λένε για παράδειγμα Ελευθεροτυπία ή Καθημερινή, πρέπει πάντα να αναγράφεις τις πηγές σου όταν λες κάτι ή τουλάχιστον να αναγράφεις το όνομά σου, ώστε να κρίνουν οι αναγνώστες αν η πηγή σου είναι μη αξιόπιστη (Star, Espresso κ.ο.κ) ή αν ο ίδιος λες ανοησίες απλά και μόνο για να κάνεις εντύπωση.
Πάντως αυτό είναι ένα καλό μάθημα ζωής, ελπίζω πλέον να μπορείτε να διακρίνετε λίγο καλύτερα ποιος λέει μπαρούφες και ποιος αλήθειες.
(09-04-2011 11:26 PM)fr3quency Wrote: [ -> ]Δεν ξέρω γιατί, αλλά για κάποιο λόγο θύμωσα... Που το ακούσατε αυτό; Οι πηγές είναι έγκυρες; Δεν πιστεύουμε ότι λέει το διαδίκτυο. Κριτική σκέψη... κριτική σκέψη....
μαλων το δευτερο, fr3quency, μαλων το δευτερο...
ιδικα το περισινο τσουναμι εδωσε πολλες αφορμες, και τετειες βλακιες ειπωθηκαν για σχεδων ολους τους mangaka... Masashi Kishimoto, Eichiro Oda, Satochi Tajiri, Kazuki Takahashi... μοναχα λιγα απο τα ονοματα που το ιντερνετ κατηγωριοποιησε ως "αγνωουμενους" μετα το τσουναμι... ειναι αισχρο να εκμεταλευεσαι ενα τετειο λυπηρο γεγονος μοναχα για να διασκεδασεις βγαζωντας την "φημη" σου... ¨(