Legendary Pokémon

Full Version: Show off your HARDWARE collection
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Ανάλογο με αυτό το thread. Με την διαφορά που εδώ έχουμε καθαρά εικόνες από οτιδήποτε hardware που έχουμε (PC, printer, speakers, amp, mixer, TVs, whatever..)
κρατήστε ανάσα πρίν πατήσετε το spoiler, έχω άπειρο πράμα! Blush
Part #1
Από παιχνίδια που έχω θα τα κάνω post εκεί.
part #2

Part #3

*edit, 8530G είναι το laptop μου, 18.3', κάποιος admin να το φτιάξει, thanks.
Αν ρωτάτε το κεφάλαιο, πάει 10.000(χωρίς τα παιχνίδια μέσα). Ανοίγω μαγαζί άνετα!
Καλά ρε Pokemaniac, πόσο hardware παίζει να έχεις μαζέψει τόσα χρόνια; Τόσο πράμα ούτε στο υπόγειο μας δεν πρέπει να έχουμε, με τον καυστήρα και το μπόιλερ μαζί Toungue

Εγώ με ένα κακόμοιρο PC είμαι και κανά 2-3 κονσόλες. Mόλις βρώ τρόπο, θα τα postarw, να ζηλέψετε λίγο.
(23-04-2011 06:37 PM)Divided by Zer0 Wrote: [ -> ]Καλά ρε Pokemaniac, πόσο hardware παίζει να έχεις μαζέψει τόσα χρόνια; Τόσο πράμα ούτε στο υπόγειο μας δεν πρέπει να έχουμε, με τον καυστήρα και το μπόιλερ μαζί Toungue
χαχα ναι, πραγματικά έχω φτάσει σε σημείο να αρχίζω να σκέφτωμαι να πουλήσω και τίποτα, γιατί έχω πήξει (2 σπίτια κιόλας!, οι γονείς μου είναι χωρισμένοι σε 2 partitions εδώ και χρόνια). Το μόνο πράγμα που έχω βάλει σε αγγελία είναι το κουτί το Coolermaster Cosmos S (RC1100)
που είναι σε άριστη κατάσταση όπως το αγόρασα, 1 φορά το χρησιμοποίησα μόνο και κάθεται, το κάνω και ανταλλαγή με DSi XL.
(23-04-2011 06:37 PM)Divided by Zer0 Wrote: [ -> ]Εγώ με ένα κακόμοιρο PC είμαι και κανά 2-3 κονσόλες. Mόλις βρώ τρόπο, θα τα postarw, να ζηλέψετε λίγο.
To PC και την Tv βάλε τα εδώ, τα υπόλοιπα στο άλλο thread.

*update*
έφτιαξα τα χαλασμένα links στο spoiler
Επιτέλους ήρθε το USB για την φωτογραφική. Ώρα να ανεβάσω κι εγώ το λίγο hardware που έχω.

PC

TV


Επίσης, δεν θα 'πρεπε αυτό το thread να μετακινηθεί στο ελληνικό section;

Done Toungue
To PC σου δεν είναι και άσχημο, τα μόνα updates που θα του πρότεινα θα ήταν 4GB ram (2x2GB DDR2 800), ένας SSD 60GB (Corsair F60) και μια κάρτα γραφικών (δεν γνωρίζω τι φοράει πάνω)

Υ.Γ. Πούλησα και το Cosmos S RC1100 και την υδρόψυξη.
(20-05-2011 01:27 PM)Pokemaniac Wrote: [ -> ]To PC σου δεν είναι και άσχημο, τα μόνα updates που θα του πρότεινα θα ήταν 4GB ram (2x2GB DDR2 800), ένας SSD 60GB (Corsair F60) και μια κάρτα γραφικών (δεν γνωρίζω τι φοράει πάνω)

Υ.Γ. Πούλησα και το Cosmos S RC1100 και την υδρόψυξη.

Ναι αλλά δεν είδες τι επεξεργαστή έχω..... 5 χρονών και με το ζόρι σηκώνει τα mini-games του DW. Η αναβάθμιση που θέλει είναι ξύλωμα όλη η μητρική με ότι φοράει και κανά τροφοδοτικό καινούργιο.
ωχ ναι, τώρα το είδα το τροφοδοτικό, αν είναι, γράψε το όριο πόσα δίνεις και θα γράψω μια καλή σύνθεση, εκεί στην Θεσσαλονίκη είναι το Visionstudio, είναι από τα καλύτερα καταστήματα που έχω συνεργαστεί (γιατί το πλαίσιο και το e-shop είναι λίγο gtp)
new update, new room
[Image: kdk0219.jpg]
[Image: kdk0218.jpg]
[Image: kdk0217.jpg]
μπήκε το hardware σε μια σειρά, και έχω και 3 οθόνες για τα δύσκολα στο photoshop και στον unreal editor.
Και μετά από κάτι μήνες, πήρα τελικά καινούργιο pc (που σηκώνει πολύ παραπάνω από DW). Το 'χα από το καλοκαίρι αλλά πρόσφατα θυμήθηκα να το ανεβάσω. Τέλος πάντων, thanks και στον Pokemaniac που με είχε βοήθησει στο τι να αγοράσω.

PC


Πάλι καλά που δουλεύει πάντως γιατί εγώ με έναν φίλο μου το συρναμολογήσαμε και εγκαταστήσαμε λογισμικά κτλπ. Αν και στην αρχή είχε προβλήματα.
xm, καλό κουτί, αλλά γιατί ο noob σου έβαλε micro atx;
από τροφοδοτικό πάντως το πρόσεξε, και εμένα τα 1000W τροφοδοτικά μου enermax είναι.
^
Προφανώς και για τα δύο εγώ ευθύνομαι. Του είπα να βάλει enermax αλλά δεν είχα ιδέα ότι καλύτερα θα 'ταν με standar ATX. Θα ξέρω για την επόμενη φορά.
nice thready you got theeeere , i'm gonna post some photos tommorow Cool
καλά είσαι, μια παρατήρηση μόνο, για καλύτερα αποτελέσματα πάρε καλώδιο οθόνης DVI-I, θα έχεις ποιο καθαρή εικόνα από ότι το αναλογικό (μπλέ VGA). Το μπλέ είναι καλό μόνο για CRT οθόνες παρά TFT.
Πλέον από 4GB έχω 32GB ram Big Grin
[Image: 9hqs7c.jpg]

validation εδώ
Θα ποστάρω όλο το νέο μου χώρο σιγά σιγά, καθώς από το 2013 που είχα αραβωνιαστεί μένω σε νέο σπίτι Toungue
Reference URL's