Legendary Pokémon

Full Version: Τουρνουα Pokemon!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Τα τελευταια χρονια κακα τα ψεματα το φαινομενο εκληπει.Μια ευκαιρια να γινει καποιο τουρνουα ποκεμον ειναι το Games fair σε 2 μηνες που διοργανωνεται απο την καισσα στο ξενοδοχειο president.Θα θελατε λοιπον να γινει ενα τετοιο τουρνουα στο ερχομενο games fair?
Δεν ξέρω κατά πόσο θα ήθελα μιας και έχω υπερβολικά πολύ καιρό να αγοράσω κάρτες.

Είχα πάρει την απόφαση να αγοράσω κάποια από τα τελευταία Preconstructed Decks της Emerald και Hidden Legends αλλά δυστυχώς η Κάισσα δεν είχε κανένα διαθέσιμο, ούτε καν φακελάκια!

Αν είχα κάποιες από αυτές τις κάρτες, σίγουρα θα μπορούσα να δημιουργήσω ένα καλό, ή έστω μέτριο deck.
Το ιδιο προβλημα εχω και εγω προχθες πηρα ενα perconstructed και το πιο
προσφατο που ειχε ηταν ενα της team rocket(αλλ ηταν καλο).Στην καισσα δεν υπαρχουν οι νεες συλλογες?
Το θέμα είναι να γίνει unlimited τουρνουά!
Το modified του pokemon ήταν ο αμέσως επόμενος λόγος που διέλυσε το παιχνίδι μετά την ανάληψη των ηνίων από την nintendo.Οι παίχτες δεν ήταν "ζεστοί" στην ιδέα να κοπούν πάνω απο τισ μισές κάρτες τους!!

Και το χειρότερο είναι οτί οι κάρτες που διαδέχτηκαν τις παλίες δεν μπορούσαν ουτέ καν να συγκριθούν μαζί τους.Μιλάμε λες και τiς έβγαλε άλλo team!! Lol Lol Lol Τι να μου πουν εμένα τώρα ο πχ torchic και το Regitrio όταν είχα την τιμή να παίξω με Rocket's Zapdos,Haymaker,
Raindance?Ti να πεί ο Latios μπροστά στον Sneasel???

Δεν ηθελέ και πολύ για τους tcg players να παρατήσουν το pokemon και να τρέξουν στον "Aσπρο Δράκο με Μπλέ Μάτια" και τον "Σκοτεινό Μάγο" :evil: :evil: :evil: Αλλά δεν συνεχίζω άλλο γιατι είναι ολόκληρη συζήτηση και θα ξεφύγουμε απο το θέμα...
Παρατηρόντας κάρτες Pokemon από τις τελευταίες συλλογές, ανακλλύπτω ότι πράγματα τα οποία υπήρχαν στο Base Set έχουν αρχίσει να αναπράγονται ξανά και κυρίως οι Pokepowers.

Το δραματικό του θέματος βέβαια είναι ότι η μια κάρτα καταντάει να είναι πιο broken από την άλλη, όπως και στο Yu-Gi-Oh!

Δεν θα μου άρεσε να δω κάρτες Pokemon να γίνονται banned from play με τον ίδιο ρυθμό που γίνεται στο Yu-Gi-Oh!
Δεν θα φτασουμε στο επιπεδο ξεφτιλας να χρησιμοποιουμε λιστες φανταζομαι. Lol Το παιχνιδι ειναι μια χαρα ως εχει.
Den 3ero oyte ron paramikro kanona toy paixnidioy kai pano poy eimai zestos na pao na paro to ex deoxys theme desk kai na matho mpainei to krisimo kai simantikotato erotima.Me poion tha pai3eis?Oso omorfes kai an einai oi kartes oso syllektiko kai an einai to koyti den a3izei ta lefta toy gia na ginei diakosmitiko.
Eγω ευτυχως εχω τον αδερφο μου.Ξερεις κανεις που μπορω να βρω τις νεες συλλογες?
Εδώ οι Κανόνες του παιχνιδιού με τις κάρτες.

Στην Κάισσα Αμαρουσίου μου είπαν πως θα έφερναν. Πάντως είχα δει τις τελευταίες όπυ σχεδόν έβρικσες κάρτες...
Στην κάισσα περιστερίου τις έχουμε τις καινούριες.Και μάλιστα κάθε φορά που πάω κάποιος έχει αγοράσει Big Grin
Thounthoun Wrote:Στην κάισσα περιστερίου τις έχουμε τις καινούριες.Και μάλιστα κάθε φορά που πάω κάποιος έχει αγοράσει Big Grin

Moy peftei ligo makria distihos.
Σας παρακαλώ μην ποστάρετε greeklish γιατί :
1.Δεν διαβάζονται εύκολα από 3ους
2.Δεν βγάζουν και πολύ νόημα σε μεγάλα κείμενα ειδικά αν χρειαστεί ξαναδιάβαζμα..
3.Η εικόνα ενός site είναι κρίμα να χαλάσει από αυτό.. ένας αμερικάνος(Καλή ώρα εγώ Toungue) θα του φανεί κινέζικα παρά ελληνικά και καλό είναι να σεβόμαστε την ίδια την γλώσσα μας..

Στο θέμα μας τώρα..
Ναι.. δέχομαι να γίνει τουρνουά pokemon.. αλλά δεν έχω αγοράσει και τόσες πολλές κάρτες.. καμιά 60αριά στο νερό να έχω .. team magma/Aqua.
Μπα, απλά συνήθεια είναι να διαβάζονται έυκολα, αρκέι να υπάρχουν σημεία στίξης Wink
[/offtopic]

Όντως κρίμα που δεν γίνονται μεγάλα τουρνουά όμως -και ας μην ήμουν οργανωμένος παίχτης- αλλά είναι γεγονός πως το κοινό του PTCG έχει στραφεί προς άλλα παιχνίδια και έχει χάσει το ενδιαφέρον του.
Reference URL's