15-06-2011, 12:10 PM
Pages: 1 2
15-06-2011, 02:00 PM
Δοκίμασα να βγάλω τώρα μια ομάδα full sweep και τα αποτελέσματα ήταν καλούτσικα. Στην αρχή τους έχωνα αλλά όσο προχωρούσα τόσο πιο δύσκολα έριχνα τα tanks και τελικά μου έκοβαν τη φόρα.
Παρατήρησα όμως ότι στα super trains, εκτός από ανεβασμένα stats (EVs, IVs, natures και δεν ξέρω τι άλλο χρησιμοποιούν) αναπτύσουν και στρατηγικές σιγά-σιγά, ιδιαίτερα όσο προχωράς. Στο double αυτά που με δυσκόλεψαν ήταν aerodactyl με rock slide και kings rock λογικά, γιατί έχωνε σχεδόν πάντα flinch, και όσα άρχιζαν τα paralyze. Έτσι, δεν μπορούσα να τους ρίξω έυκολα και ο δεύτερος αντίπαλος που είχε κάτι να σκάει ικανοποιητικό dmg με έριχνε σταδιακά.
Βέβαια, το κορυφαίο που μου έκαναν μια φορά δεν παίζεται. Tailwind + Trick Room, αναρωτιέμαι αν τους πήρε πολύ ώρα να το σκεφτούνε...
Παρατήρησα όμως ότι στα super trains, εκτός από ανεβασμένα stats (EVs, IVs, natures και δεν ξέρω τι άλλο χρησιμοποιούν) αναπτύσουν και στρατηγικές σιγά-σιγά, ιδιαίτερα όσο προχωράς. Στο double αυτά που με δυσκόλεψαν ήταν aerodactyl με rock slide και kings rock λογικά, γιατί έχωνε σχεδόν πάντα flinch, και όσα άρχιζαν τα paralyze. Έτσι, δεν μπορούσα να τους ρίξω έυκολα και ο δεύτερος αντίπαλος που είχε κάτι να σκάει ικανοποιητικό dmg με έριχνε σταδιακά.
Βέβαια, το κορυφαίο που μου έκαναν μια φορά δεν παίζεται. Tailwind + Trick Room, αναρωτιέμαι αν τους πήρε πολύ ώρα να το σκεφτούνε...
16-06-2011, 08:43 AM
Togekiss=top flinch. Air Slash + Serene Grace = 60% flinch chance + King's Rock = 66% + Thunder wave = LoL. Για να μην αναφέρω τις άμυνες του Togekiss καθώς και το roost. Αλλά μετά σου βγάζουν ένα Dragonite με Inner Focus και δεν ξες που να κρυφτείς.
Εγώ το 21 win streak το έκανα με πιο bulky ομάδα.
Mixed Eelektross με Coil που είναι καλό για initiator μιας και δεν έχει αδυναμιές, Chandelure και Ferrothorn που καλύπτουν πλήρος το ένα τις αδυναμίες του άλλου. Όλα τους χωρίς EVs στο Speed.
Εγώ το 21 win streak το έκανα με πιο bulky ομάδα.
Mixed Eelektross με Coil που είναι καλό για initiator μιας και δεν έχει αδυναμιές, Chandelure και Ferrothorn που καλύπτουν πλήρος το ένα τις αδυναμίες του άλλου. Όλα τους χωρίς EVs στο Speed.
17-07-2011, 04:03 PM
Πέρασα επιτέλους τις 21 μάχες με Cloyster-Scrafty-Garchomp. Κάλα πήγαινε, μέχρι που εμφανίστηκε ένα Medicham, που έκανε το Cloyster outspeed μετά απο Shell Smash και....Τέλος πάντων, πολύ καλό το Cloyster, το προτείνω.
17-07-2011, 07:22 PM
Χμμμ δεν ξέρω για την πράξη αλλά στα χαρτιά αυτό το team μπάζει. Βλεπώ έλειψη special attacker και δεδομένου ότι σιγά σιγά το subway θα σου φέρνει πόκεμον που 8α σε δυσκολεύουν περισότερρο αναπόφευκτα θα πέσεις σε physical wall.
18-07-2011, 12:43 AM
Ναι, το ξέρω, ένα team της πλάκας ήταν που το έφτιαξα για να δοκιμάσω το Cloyster και για να πάρω το White Herb. Επίσης το Cloyster έχει και Surf για το λόγο που ανέφερες. Δτν έχω αποφασίσει ακόμα με τι θα το αντιμετωπίσω σοβαρά το Subway, όποτε οποιαδήποτε ιδέα θα βοηθούσε .
22-07-2011, 02:11 AM
Κάτι που βρήκα αποτελεσματικό είναι να χρησημοποιώ πόκεμον που καλύπτουν τις μεταξύ τους αδυναμίες τύπων, σε συνδιασμό με την κίνηση protect για scout και ένα καλό initiator με όσο λιγότερες αδυναμίες και μεγαλύτερο coverage γίνεται. π.χ.
Eelektross, Ferrothorn, Chandelure (Flash Fire)
Με αυτό το team αλλά χωρίς να ασχολι8ώ ιδιέταιρα φτάνω τις 21 νίκες χαλαρά, βέβαια πάνω από 21 ούτε συζήτηση.
Eelektross, Ferrothorn, Chandelure (Flash Fire)
Με αυτό το team αλλά χωρίς να ασχολι8ώ ιδιέταιρα φτάνω τις 21 νίκες χαλαρά, βέβαια πάνω από 21 ούτε συζήτηση.
24-07-2011, 03:41 AM
Δεν ξέρω αν είμαι απλά προληπτικός, αλλά μπου φαίνεται ότι όταν κάνεις "Continue Challenge" αντί για "Return to Nimbassa City" σου στέλνει μία ομάδα ειδικά επιλεγμένη για να σεκαταστρέψει . Σκεφτόμουν να φτιάξω ένα Eviolite Chancey με Seismic Toss επειδή οι υπόλοιποι έχεων πρόβλημα με τα special attacks, αξίζει?
24-07-2011, 01:49 PM
Θα σου στείλουν όσα περισότερρα physical fight types μπορούν για να σε εξευτελίσουν, ίσως ένα brellom θα ήτανε καλό μιας και δεν ισχύει sleep clause εκεί.
15-02-2012, 06:57 PM
Παιδιά ασχολήθηκα λίγο χτες με Super Single και έφτασα στις 28 νίκες.Μετά σταμάτησα μόνος μου γιατί είχα ένα κακό προαίσθημα και λόγω του ότι ο 28ος είχε Registeel με Toxic,Protect,Double Team και δεν ξέρω τι άλλο και μετά έβγαλε Regigigas και Cresselia.Ευτυχώς το Drain Punch δεν αστόχησε καμία φορά και ας είχε κάνει 2 Double Team.Μετά τα πράγματα ήταν εύκολα με +3 Att και +2 Speed Scrafty.Γενικά χρησιμοποίησα:
Scrafty@Leftovers
Jolly Nature
EVs 4HP 252Att 252Spd
Crunch
Ice Punch
Drain Punch
Dragon Dance
Volcarona@Life Orb
Timid Nature
EVs 4HP 252Sp.At 252Spd
Quiver Dance
Fiery Dance
Bug Buzz
Hidden Power(Ice)
Lucario@Focus Sash
Timid Nature
EVs 4HP 252Sp.At 252Spd
Nasty Plot
Aura Sphere
Dark Pulse
Vacuum Wave
Το ξέρω ότι έχει πολλά προβλήματα σαν ομάδα και για αυτό το λόγο σταμάτησα στις 28.Σκέφτομαι να κάνω αλλαγές σε moves ή και να χρησιμοποιήσω άλλα πόκεμον γιατί έχω 2 ice moves 2 fight moves και 2 dark και αυτό δεν και είναι καλό.Αν έχετε καμία ιδέα πείτε μου
Scrafty@Leftovers
Jolly Nature
EVs 4HP 252Att 252Spd
Crunch
Ice Punch
Drain Punch
Dragon Dance
Volcarona@Life Orb
Timid Nature
EVs 4HP 252Sp.At 252Spd
Quiver Dance
Fiery Dance
Bug Buzz
Hidden Power(Ice)
Lucario@Focus Sash
Timid Nature
EVs 4HP 252Sp.At 252Spd
Nasty Plot
Aura Sphere
Dark Pulse
Vacuum Wave
Το ξέρω ότι έχει πολλά προβλήματα σαν ομάδα και για αυτό το λόγο σταμάτησα στις 28.Σκέφτομαι να κάνω αλλαγές σε moves ή και να χρησιμοποιήσω άλλα πόκεμον γιατί έχω 2 ice moves 2 fight moves και 2 dark και αυτό δεν και είναι καλό.Αν έχετε καμία ιδέα πείτε μου
16-02-2012, 04:38 PM
εγω εχω ξεκλειδωσει ολα τα super trains. Μια φορα στα super single εφτασα 23 μαχες αλλα βαρεθηκα και το εκλεισα 17 Super double και μονο 8 Super multy
αυτα..........η ομαδα μου αλαζε σινεχια αλλα μια απο αυτες ηταν Heatran starmie kai Scizor θυμαμαι. τα σετς τους βαριεμαι να τα πω , πατε δειτε το trade thread μου αν ειναι , τα ιδια που εχω εκει ειναι. εντομεταξι ο shiv τα ξερει και τα 3
αυτα..........η ομαδα μου αλαζε σινεχια αλλα μια απο αυτες ηταν Heatran starmie kai Scizor θυμαμαι. τα σετς τους βαριεμαι να τα πω , πατε δειτε το trade thread μου αν ειναι , τα ιδια που εχω εκει ειναι. εντομεταξι ο shiv τα ξερει και τα 3
Pages: 1 2