Legendary Pokémon

Full Version: Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΘΡΥΛΙΚΩΝ
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
Η ΟΓΡΗ ΤΩΝ ΘΡΙΛΙΚΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6

Λοιπόν ένα έχω να σου πω! Εσύ πως θα ένοιωθες άμα σε είχε αρπάξει το Deoxys το καλύτερο της Hoenn μαζί με έναν κακοποιό και μια σπαστική μεγάλη αδερφή? Δεν θα ένοιωθες παράξενα? Εγώ ναι! Πως θα ένοιωθες άμα αναγκαζόσουν να συμμαχήσεις με έναν κακοποιό για να νικήσεις ένα τέτοιο ποκεμον? Δεν απαντάς? Καλά…. Εγώ θα τα θυμάμαι αυτά! Τέλος πάντων Lunaton,Treecko και Elekid ή Deoxys? Deoxys? Δεν με παρατάτε καλύτερα!
Legendary team grount: Μικρέ άσε τις βλακείες πες κάτι να κάνουν τα ποκεμον σου εγώ είμαι ο χαζός και κάνω επιθέσεις? Εξ άλλου εσύ είσαι ο πρωταγωνιστής! Lunaton Rock Throw!
Elvis: Καλά οκ! Treecko quick attack Elekid Thundersock!
DEOXYS!
HYPER BEAM ON ELEKID!
Elekid: Eleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
DEO….
Legendary team grount: Lunaton κάνε…….
Deoxys!
EXTRASENSORY!
Lunatone fainted!
Legendary team grount: Εγώ καλύτερα να φεύγω!
TRECKO vs DEOXYS
Elvis: Treeco κάνε Leer!
DEOXYS!
HYPER BEAM!
Its attack missed!
DEO…
Elvis: Treeco κάνε Tackle!
Treecko: Treeco Tree Tree-co co co!
DEOXYS!
EXTRASENSORY!
Treecko: Treeckoooooooooo!
Ξαφνικά το Treecko γίνεται άσπρο και να μεγαλώνει
Elvis: Απίστευτο! Το Treecko έγινε Groville!
Groo…
Deo…
Έμαθε Razor Leaf!
DEOXYS!
HYPER BEAM!
Έτσι έγινε και ο χώρος γέμισε καπνούς!
Το Groville ήταν στο έδαφος λιπόθυμο και το Deoxys είχε γίνει καπνός! Όμως εκτός του ότι είχαμε μείνει χωρίς ποκεμον είδαμε να περναει από δίπλα μας τα ο σχολικό της Bianca χωρίς την Bianca! Και η αδερφή μου ήταν πολύ θυμωμένη! Τώρα έπρεπε να πάει στην Geus με τα πόδια! Εγώ το κάνω άνετα! Η αδερφή μου δεν νομίζω! Χοχο! Για να την παρηγορίσω την είπα τεμπέλα και αργοκίνητη που βαριετέ να πάει στην διπλανή πόλη! Γιατί γελάτε? Ένα είδος ενθάρρυνσης δεν είναι και αυτό? Τέλος πάντων! Και εγώ σταμάτησα να κοροϊδεύω όταν είδα μια ταμπέλα που έγραφε: Geus City 20 χλμ! Τέλος πάντων αφού δεν είχαμε και χρήματα έπρεπε να υποστούμε το περπάτημα! Πήγαμε στο ιατρείο και αφού ξεκουραστήκαμε και πήραμε κολατσιό ( ένα μικρό σάντουιτς με σαλάμι που το μοιραστήκαμε υποτίθεται στα 2) και ξεκινήσαμε για τον μεγάλο ποδαρόδρομο!
Καθώς προχωρούσαμε όμως είδαμε έναν τύπο με γραβάτα να μας ακολουθεί!
Όσο και να προχωρούσαμε μας ακολουθούσε μέχρι που κάποια στιγμή το Osawoot κάτι μύρισε έπεσε κάτω και έκανε Bubble Beam στον τύπο με την γραβάτα! Αμέσως αυτός έπεσε
κάτω και μεταμορφώθηκε σε Zorua! H Bianca μόλις το είδε πέταξε από την χαρά της και είπε: ΤΙ ΓΛΥΚΟΥΛΙ ΤΟ ΠΙΑΝΩ! Και πέταξε Pokeball και το ‘πιασε!
Και έτσι μπήκε ένα νέο μέλος στην εξάδα της Bianca! Zorua!
Όσο προχωρούσαν η ζέστη γινόταν αφόρητη και τα 2 αδέρφια με δυσκολία μπορούσαν να περπατήσουν πια! Στον ορίζοντα που και που εμφανιζόταν κανένα αμάξι που πέρναγε!
Αλλά το πιο συχνό που βλέπανε ήταν μία ομάδα από Darumaka να τους κοροϊδεύει ή Murkorow να πετούν από πάνω τους! Τελικά όταν πια είχαν εξαντληθεί οι ελπίδες ότι θα φτάσουν στην πόλη είδαν μια ταμπέλα να γράφει: Geus City 4 χλμ.! Αμέσως πέταξαν από την χαρά τους καθώς είχαν σχεδόν φτάσει, είδαν 2 δέντρα και σκέφτηκαν: λογικάαν περάσουμε αυτά τα δέντρα θα φτάσουμε στην Geus! Όμως μπροστά στο δεξί δέντρο είχε μία άλλη ταμπέλα που όταν την διάβασαν τους κόπηκε η χαρά! Αυτή η ταμπέλα έλεγε Το Δάσος Των Torterra……….
ωραιος φιλαρι , μια παρατηρηση ειναι grunt και οχι grount -_- Toungue
Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΘΡΙΛΙΚΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΟ 7

Deoxys vs Lunaton, Elekid και …. Groville? Αφού ήταν Treeco! Πως γίνεται αυτό? Εξελίχθηκε! Νικητής όμως ήταν το Deoxys! Εξαιτίας αυτής της μάχης όμως η Bianca και ο Elvis έχασαν το σχολικό για την Geus City! Τώρα έπρεπε να κάνουν έναν ποδαρόδρομο 20 χλμ.! Στον δρόμο η Bianca έπιασε φιλίες με ένα Zorua που τελικά κατέληξε στην εξάδα της!
Ήταν 1 βήμα πριν από την πόλη όμως όταν αντίκρισαν 2 δέντρα και μια ταμπέλα μπροστά από τα δέντα που έγραφε: Προς δάσος Torterra!
Elvis: Τι είναι τα Torterra??
Bianca: Είναι κάτι γιγάντια ποκεμον GRASS και GROUND. Μόνο αυτά ξέρω για το συγκεκριμένο ποκεμον! Ας δούμε τι έχει να μας πει το Pokedex!
Pokedex: Α μπα αποφασίσατε να με χρησιμοποιήσετε?
Elvis: Τέλειωνε τις βλακείες και πες μας!
Pokedex: Αν σας πω τι κέρδος θα έχω?
Bianca: Κόψε και πες!
Pokedex: Πω καλά με μουρλάνατε! Τι να πω?
Elvis: Δώσε μας πληροφορίες για το ποκεμον Torterra!
Pokedex: Εσένα ρε κουτσομπόλη τι σε νοιάζει για το Torterra??
Έτσι ο Elvis τα πήρε στο κρανίο και έκανε χίλια κομμάτια τα Pokedex!
Bianca: Μπράβο τώρα πως θα μάθουμε για το Torterra??
Elvis: Θα δούμε! Ίσως να είναι άκακα!
Bianca: Ελπίζω να έχεις δίκιο.
Και μπαίνουν μέσα στο δάσος!
Παντού υπήρχαν κάτι μικρά δέντρα και κάπου κάτι μικρά φυλλαράκια! Πουθενά ποκεμον!
Elvis: Είδες που είχα δίκιο? Δεν έχει ποκεμον το Δάσος!
Ξαφνικά το Groville βγήκε από την Pokeball και άρχισε να μυρίζει κάτω λες και ήταν Herbier! Έφτασε λοιπόν στον μοναδικό θάμνο του Δάσους και πετάχτηκε πάνω σαν Lopuny!
Τα μάτια του έγιναν καρδιές και είπε: Groville!
O θάμνος ξαφνικά σηκώθηκε και ένα θηλυκό Grotle ξεπρόβαλε! Αμέσως πήγε κοντά στο Groville και μουρμούραγαν!
Bianca: Δεν χάνω αυτή την ευκαιρία! Είναι ώρα να σε δοκιμάζω Zorua!
Zorua: Zorua!
Elvis: Zorua κάνε…. Bite?
Zooooooooooooooooooorua!
GROTLE!
Tackle!
Zorua!Bianca: Κάνε Bite!
Its attack missed
GROTLE!
Razor Leaf!
Zo…..
Zorua learned Pursit!
Zourua Transform to Monferno!
Monferno used Flame wheel!
Grotle fainted

Bianca: Μπράβο Zorua επέστρεψε! Φύγε Pokeball!
Grotle was caught!

Το Groville τρελάθηκε μόλις το είδε! Έτρεξε και αγκάλιασε την Bianca!
Ξαφνικά ακούστηκε ένα TERRA!
Κάτι γιγάντια Torterra εμφανίστηκαν και περικύκλωσαν τους ήρωες μας! Ξαφνικά ένα Torterra ένα γιγάντιο δέντρο πάνω τους οργισμένα είπε: TORTERRRRRRRRRA! Και ετοιμάστηκε για να κάνει Frezy Plant…
ΑΔΕΙΑΣΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ και το και το ξαναγέμισα!
Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΘΡΙΛΙΚΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΟ 8
TORTERRA vs GROVILLE!

Το φαγητό στο σπίτι σου το τρως πάντα? Μην απαντάς αλλά εγώ δίνω συμβουλή να το τρως ειδικά άμα έχει να διασχίσεις 20 χλμ! Να που εγώ όταν η μάνα μου έδινε αρακά ούτε που τον άγγιζα και σε αυτό τον ποδαρόδρομο ονειρευόμουν αυτό το φαγητό! Στο τέλος του δρόμου ήταν το δάσος των Torterra! Εμείς ξέραμε λίγα πράγματα για αυτά τα ποκεμον γι’ αυτό ζητήσαμε πληροφορίες από το Pokedex! Αυτό όμως αντί να μας βοηθήσει μας έβρισε και ο Elvis το έσπασε! Για να μην τα πολυλογούμε στο δάσος ήταν ένα Grotle που το Groville ερωτεύτηκε! Η Bianca όμως είχε διαφορετική άποψη και σε μάχη Grotle-Zorua το Zorua νίκησε η Bianca έπιασε το Grotle! Όμως τα Torterra είχαν άλλη άποψη και ο αρχηγός του δάσους ένα Torterra με ένα γιγάντιο δέντρο πάνω του ετοιμάστηκε να κάνει την καλύτερη επίθεση Grass που υπάρχει: Frezy Plant!
Elvis: Elekid βγες απέφυγε και κάνε Thundersoack!
Elekid: Ele… kid-kid-kid! Elekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii​iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiid!
Elvis: Απίστευτο! Το Torterra δεν έπαθε τίποτα!
Bianca: ΑΦΟΥ ΡΕ NOOB ΕΙΝΑΙ GROUND ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ELEKCTRICK?
Elvis: Που θες σαν το ξέρω ότι είναι Ground?
Bianca: Αφού το ‘πα στο προηγούμενο επεισόδιο noob!
Elvis: Τι με πέρασες εμένα? Aldark που τα ψειρίζει όλα? Είναι σαν να λες ότι Unbreon νικάει το Espeon!
Bianca: Μα το Unbreon νικάει το Espeon nood!
TORTERRA!
Energy Ball!
Elekid fainted!
Elvis: Μπράβο! Εξετίας σου μου σκότωσε το Elekid! Φύγε Groville!
Groville: Groville!
TORTERRA!
Crunch!
The Groville avoided the attack!
Elvis: Μπράβο Groville! Τώρα κάνε Leer!
TERRRRRRRRRA!
Energy Ball
It’s attack missed!
Bianca: Επειδή δεν σε βλέπω σε καλό δρόμο Osawoot water gun!
Osa!
TERRA!
Leaf Storm!
Ossawoot fainted!
Bianca: Γκρρρρρρρρρρρρρρρρ!
Elvis: Groville κάνε quick attack!
TORTERRA
Frezy Plant!

Groville fainted!
Elvis: Όχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι​ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι​ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι​ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι​ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι​ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι​ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι​ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι​ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!
Bianca: Νομίζω πως είναι ώρα….
Elvis: ….. να την κάνουμε? Συμφωνώ απολύτος!
Και έτσι το έσκασαν και έφτασαν στην πόλη χωρίς να ξέρουν ότι 12 Turtwing τους είχαν πάρει στο κατόπι…….
Φάση έχει η ιστορία και οι χαρακτήρες σου. Φαντάζομαι ότι θα επικεντρωθείς περισσότερο σε διάφορα καθημερινά επεισόδια (σαν το anime) παρά σε μια συγκεκριμένη πλοκή/ιστορία.

Απλώς λίγες παρατηρήσεις για να φαίνεται κυρίως καλύτερη. Φτιάξε καταρχήν αυτά [align=center][align=center] που κυκλοφορούν στην αρχή και το τέλος. Αν θες κάτι να είναι στη μέση, επίλεξε το στο edit και πάτα την επιλογή align text to center. Μετά χρησιμοποίησε τα σωστά αγγλικά ονόματα όταν αναφέρεσε σε είδη Pokémon εκτός όταν εννοείς ένα συγκεκριμένο με nickname. Δεν φτάνει που όλοι κοροϊδεύουν το καημένο Oshawott για το πώς μοιάζει, ας γράφουμε τουλάχιστον το όνομα του σωστά.
Ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις σου και επίσης τον ξάδελφο Aldark για τη βοήθεια του(και τα σχολιά του) Smile

Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΘΡΙΛΙΚΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΟ 9
ΝΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΟ: http://www.youtube.com/watch?v=qUnYhMbqiyo
Οι ήρωες μας φτάνουν στην πόλη και βάζουν το Zorua να μυρίσει και να ψάξει για λεφτά όμως αυτό δεν ήθελε! Τι να κάνουμε πήγαμε να ζητιανέψουμε όμως μας είδε η Roma και άρχισε να γελάει!
Roma: Χα χα χα! Κοίτα που έφτασες! Να ζητιανεύεις! Έχασες το σχολικό και τώρα κάνεις σαν φτωχή! Και εκτός από αυτό έχεις βάλει και τον χαζό αδερφό σου να ζητιανεύει!
Elvis: Τώρα θα σου πω εγώ! Elekid Low kick!
Roma: Servine κάνε Protect!
Servine: Serv!
Roma: Είσαι τόσο άχρηστος που ούτε μια επίθεση δεν μπορείς να κάνεις!
Elvis: Γκρρρρρρ Τώρα θα δεις!
Elvis vs Roma!
Roma: Servine κάνε Vine Whip!
Elvis: Elekid τέλειωνε με Low kick!
Servine was fainted!
Bianca: Μπράβο αδερφάκι! Για να το γιορτάσουμε με τα λεφτά που μας έδωσε θα πάμε να φάμε σε ένα εστιατόριο!
Elvis: Σύμφωνη!
Και έτσι τα 2 αδέρφια πήγαν για φαγητό σε ένα εστιατόριο!
Σερβιτόρος: Τι θα πάρετε?
Elvis: Θα πάρουμε χωριάτικη, για ορεκτικό θα πάρουμε φτερά Wingul και από κυρίως εγώ παίρνω ένα ψητό Magikarp! Εσύ τι παίρνεις αδερφούλα?
Bianca: Από σούπες τι έχετε?
Σερβιτόρος: Έχουμε σούπα με Magikarp και σούπα με Αυγολεμονό! Φτιαξε μου το σε παρακαλώ!
Bianca: Σούπα από Torchic δεν έχετε?
Σερβιτόρος: Όχι! Αν έχετε κανένα πρόβλημα να μιλήσετε στον διευθηντή!
Elvis: ΟΚ! Έλα αδερφή πάμε!
Διευθυντής: Αν έχετε κάποιο πρόβλημα να τα πείτε με το Gabite μου!
Bianca: Osawoot Bublebeam!
Διευθυντής: Gabite Dragon Pulse!
Gabite fainted!
Bianca: Grotle κάνε Razor Leaf!
Grotle: Grotle gro gro!
Bianca: Θα κάνεις αυτό που άκουσες ΟΚ!?
Διευθηντής: Gabite Flamepower!
Grotle: Gro…..
Ξαφνικά μέσα στην μάχη εμφανίστηκαν τα 12 Turtwing και έκαναν όλα μαζί Razor Leaf!
Elvis: Είναι τα Turtwing από το δάσος!
Διευθυντής: Gabite Flamepower!
Gabite: Gab!
Elvis: Elekid βγες και κάνε Leer!
Bianca: Θέλουν πίσω το Grotle!
Elvis: Ε δώστο!
Groville: Gro gro…..
Elvis: Πότε βγήκες εσύ από την Pokeball?
Διευθυντής: Gabite Dragon Pulse!
All Turtwing fainted!
Elvis: Είδες την ποιότητα του?
Bianca: Ναι! Για αυτό προτείνω να φύγουμε!
Elvis: Εγώ θα πάω στο ουφ ουφ στο έμβλημα και εσύ ουφ ουφ στον διαγωνισμό!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
Τα αδέρφια μαζί: Τι στο…..
Μαύρος με Numel: Εδώ το καλύτερο Αυγολέμονο για σούπες εδώ είναι πουθενά αλλού! Μόνο 50 λεπτά!
Elvis: Έχω 44 λεπτά!
Bianca: Εγώ έχω 6 λεπτά!
Τα δύο αδέρφια μαζί: -_-…. ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ​ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ​ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ​ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ​ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ​ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ​ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ​ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ​ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ! ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ​ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ​ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ​ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ​ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ​ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ​ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ​ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ​ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ​ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ​ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ​ΙΙΙΙΙΙ!
???:Geus City…. Ο επόμενος μου στόχος!
Επόμενο επεισόδειο Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΘΡΙΛΙΚΩΝ επεισόδιο 11 σάββατο 27-8-2011
Elvis: Εγώ μόνο ζητάω 1 λεπτό σας παρακαλώ δώστε το μου!
Bianca: Βοηθήστε μας! Δεν έχουμε μία!
Περαστικός: Τότε κάντε τις διπλές!
Λόρδος Χάνος: Graveler τι λες να δώσουμε 1 λεπτό σε αυτά τα κακομοίρικα παιδάκια?
Graveler: Grav grav!
Elvis: Επιτέλους Bianca έχουμε 50 λεπτά για να αγοράσουμε αυγολέμονο!
Bianca: Ζήτωωωωω!
Μαύρος με Numel: Μόλις ξεπούλησε το αυγολέμονο!
Τα 2 αδέρφια μαζί: ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ​ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ​ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ​ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ​ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!

Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΘΡΥΛΙΚΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10
???: Ώστε το Darkrai κυκλοφορεί στην Geus ή με απατούν οι πληροφορίες μου?
Legendary team grunt: Όχι όλα σωστά είναι!
???: Ωραία! Επίσης μες την πόλη κυκλοφορεί ένα Riolu! Αφού το πιάσετε θα κλέψετε από ένα μικρό κορίτσι με το όνομα Bianca το Zorua της για να μην λείπει τίποτα από την συλλογή! Μουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχα χαχαχα γκουχ γκουχ!
Bianca: Χμ τι να κάνω στον διαγωνισμό? Το Zorua ξέρει μόνο Bite το Grotle δεν θέλει να με υπακούσει μόνο εσύ μπορείς να με σώσεις Oshawoot!
Oshawoot: Osha osha!
Bianca: Χμ για να σκεφτώ λίγο μμμ ναι αφού το Zorua μεταμορφώνεται σε ότι θέλει χμ ΤΟ ΒΡΗΚΑ!!!
Elvis: Groville, Elekid είστε έτοιμοι να κερδίσουμε άλλο ένα έμβλημα?
Τα 2 ποκεμον: Μφ,ρξξφγκωξμφκςχλ,σρ.φδκμφκψ!

ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ!

Bianca: Είναι εβδομήντα διαγωνιζόμενοι! Εγώ είμαι Νο. 26 και η Roma No.12!

Roma: Servine Vine Whip και Purrloin Fury Swipes στο μαστίγιο!
Bianca: Έχει γίνει πολύ καλή!
Επόμενη διαγωνιζόμενος είναι η Bianca!
Bianca: Zorua βγες μεταμορφώσου σε Staravia και κάνε Aerie Ace! Στην συνέχεια Oshawoot κάνε BubleBeam στην γραμμή!
Κριτής2: Έχει δημιουργηθεί μία πολύ ωραία όψη στην αίθουσα! Εσύ παίρνεις την πρώτη θέση!
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ:
Οι 4 πρώτοι θα παλέψουν και οι 2 νικητές θα ξαναπαλέψουν για την κονκάρδα! Να τα ζευγάρια:

Bianca- Lenon
Arsy- Roma!
Bianca: Παίζω με έναν Lenon!
Lenon: Εσύ και το Oshawoot σου είστε χαμένα!
Bianca: Αυτό θα το δούμε!
Oshawoot! Osha woot!

Ας αρχίσουν οι μάχες!

Lenon: Φύγε Lombre!
Bianca: Πάμε Zorua!
Lenon: Lombre κάνε Water Gun!
Bianca: Zorua κάνε Bite!
Lombre fainted!
Lenon: Φύγε skorupi και κάνε Leech Life!
Bianca: Zorua!
Lenon: Αποτελείωσε το με Poison Stick!
Bianca: Oshawoot είσαι έτοιμο?
Bianca: Ωραία! Τότε κάνε Tackle!
Lenon: Πφφφφφ! Για να βγεις πρώτη στην φάση των διαγωνισμών σε είχα έμπειρη αλλά μετά από αυτό σε θεωρώ άχρηστη! Κάνε Grass Knot!
Skorupi: Sko!
Oshawoot fainted!
Bianca: Όχι τώρα μου έμεινε μόνο το….
Grotle!
Bianca: Πως βγήκες εσύ από την Pokeball?
Grotle: Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!
Bianca: Τέλος πάντων… κάνε Razor leaf!
-_-
γιατί έκανε Bite?
Lenon: Άχρηστη! Ούτε ένα Grotle δεν μπορείς να κουμαντάρεις! Κοίτα τώρα πως θα το τελειώσω! Skorupi Leech life!
Grotle avoided the attack!
Bianca: Μπράβο! Τώρα κάνε Bite!
-_-
Γιατί κάνεις Tackle?????
It’s a critical hit!
Bianca: Α μπράβο!
Lenon: Αυτό το Grotle μου έχει σπάσει τα νεύρα τώρα θα δει! Skorupi Leech Life!
Bianca: Grotle… σε παρακαλώ υπάκουσε! Αν θες να νικήσουμε υπακούσαμε! Κάνε Mega Drain!
Skorupi fainted!
Bianca: Απίστευτο! Με υπάκουσε!
Lenon: Γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ​ρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ​ρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ​ρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ​ρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ​ρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ ρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ​ρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ​ρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!
Αύριο ο τελικός θα διεξάγει με αντιπάλους Bianca-Roma!
Bianca: Και η Roma πέρασε……

Και αφού γύρισε στο ξενοδοχείο…. (όταν πήγε στην πόλη πήγε πάλι στο σχολικό και ζήτησε ένα δωμάτιο για να μείνει..)
Bianca: Elvis τι κάνεις εδώ? Υποτίθεται ότι ήσουν στο έμβλημα……
Elvis: Ο γυμναστής δεν είναι εδώ και θα ερχόταν αύριο οπότε δεν έχω παρά να περιμένω…
Κυρία Bianca οι μερίδες σας!
Bianca: Elvis κρύψου γιατί δεν ξέρουν ότι είσαι εδώ!
Elvis: Και που να πάω?
Bianca: Ξέρω ‘γω…… μπες κάτω από το κρεβάτι!
Ορίστε το φαγητό σας!
Bianca: Ευχαριστώ….
Βγες αδερφάκι και φάε φαγητό!
Elvis: Γιατί πήρες φαγητό και για μένα αφού είσαι μόνο εσύ στο δωμάτιο ?
Bianca: Γιατί πήρα διπλή μερίδα !
Elvis: Αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα​αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα​αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα​ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!

???: Σε αυτό το Riolu στηρίζετε η μοίρα μιας ολόκληρης πόλης και αυτού σε αυτό το Zorua η μοίρα αυτού του κοριτσιού! Εξ άλλου ο άρχοντας είπε να κάνουμε τους φιλικούς και μετά να τους εξολοθρεύσουμε! Εγώ το Darkrai θα σώσω αυτή την πόλη και αυτό το κορίτσι μπαίνοντας στο όνειρο του αδερφού της!
παιδιά το επεισόδειο 11 επειδή έγιναν μερικές αλλαγές στο πρόγραμμα θα ανέβει σήμερα στις 10-53 μ.μ. ακριβώς!
Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΘΡΥΛΙΚΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΟ 11
Το σημερινό επεισόδιο έχει ξεκινήσει πολλά χρόνια πριν οπού στην θέση της Geus City υπήρχαν μόνο αγέλες από Luckario και Zoroark! Μια μέρα λοιπόν ένας τύπος ονόματι Ernest μαζί με το Steelix, το Zebriska, το Crobat, το Absol, το Arbok και το αρσενικό του Nidorino ξεκίνησαν για να πιάσουν αυτά τα ποκεμον και τις πρώτες τους μορφές! Καθώς έφτασε όμως τα ποκεμον της περιοχής ήξεραν για την επίθεση και αποσύρθηκε! Έτσι πήγε έπιασε 44 Medicham και πήγε στην μάχη! Ήταν σκληρή αλλά από όλη αυτή την μάχη μόνο ένα μικρό Riolu και ένα μικρό Zorua!
Αυτή την μάχη την είχαν πολύ ακουστά οπότε έχτισαν σπιτικά για να μπορούν να ερευνούν το μέρος της μάχης! Όταν τέλειωσε η μάχη οι ειδικοί δεν ήξεραν τι να κάνουν τα σπίτια τους και για να μην πάνε χαμένα όλα τα λεφτά που είχαν ξοδέψει για να τα φτιάξουν, εγκαταστάθηκαν μόνιμα και έτσι δημιουργήθηκε η Geus City!

Elvis: Ωραία η ιστορία σου αλλά θα φύγεις μπροστά από την πόρτα του εμβλήματος για να πολεμήσω τον αρχηγό?
Bianca: Καλά! Έχε χάρη που αυτό το επεισόδιο θα είναι μικρό επειδή το προηγούμενο ήταν όσο η Άρτα και τα Γιάννενα αλλιώς θα σου έλεγα εγώ και της Sabbaton!
Elvis: George’T διέγραψε ότι έχεις γράψει με αυτή την τρελή! Δεν με λυπάσαι?
Bianca: Ελπίζω μιας και θα έρθω να σε δω να τελειώσετε γρήγορα επειδή σε μία ώρα και 1 επεισόδιο είναι ο τελικός που πρέπει να πάω……
Elvis: Μην ανησυχείς! Θα είναι παιχνιδάκι! Εξ άλλου το έμβλημα αυτό είναι Rock!
Μετά από 30 λεπτά….
Syndesis ( η αρχηγός του 2 εμβλήματος ) : Το 1 έμβλημα το πήρες το 2 παίζει να το πάρεις!
Elvis: Θα το δούμε!
Syndesis: Φύγε Onix!
Elvis: Elekid φύγε!
Elvis: Elekid Low kick!
Syndesis: Onix Scary Face!
Elekid was scared and it lose by itself!
Elvis: Groville φύγε και κάνε Razor Leaf!
Onix fainted!
Syndesis: Φύγε Boldore και κάνε Power Gem!
Elvis: Groville Mega Drain!
Boldore’s Study!
Syndesis: Ωραία! Τώρα κάνε ξανά Power Gem!
Elvis: Groville κάνε Quick attack!
Boldore fainted!
Syndesis : Πα-πα-πάμε Tirtuga!
Elvis: Groville Razor Leaf!
Syndesis: Tirtuga κάνε Ice Wind!
Groville avoided the attack!
Elvis: Μπράβο! Τώρα κάνε Mega Drain!
Bianca: Μπράβο Elvis είσαι καταπληκτικός!
Elvis: Ευχαριστώ! Και τώρα αποτελείωσε το με…
Syndesis: …..όχι τόσο γρήγορα! Tirtuga Ice wind!
Elvis: Όχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι​ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι​ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι​ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι​ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι​ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι​ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι​ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι​ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι​ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι​ιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!
Μπράβο! Άντεξες! Σε παρακαλώ μην με απογοητεύσεις! Κάνε Mega Drain!
Tirtuga fainted!
Bianca: Elvis νίκησες!
Syndesis: Ορίστε το 2 έμβλημα! Το κέρδισες με την αξία σου!
Elvis: Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι​ιιιιιιιι!
Bianca: Ωραία! Και τώρα έλα ν με δεις στον διαγωνισμό να νικάω εχμ.. έχω ακόμα 5 λεπτά για να πάω γιατί αλλιώς θα αποκλειστώ! Βοήθεια!
Και καθώς τρέχανε για να πάνε στο στάδιο του διαγωνισμού ο Elvis σκόνταψε σε ένα Riolu!
Τότε ο ήρωας μας σκέφτηκε ότι ήταν ευκαιρία να το πιάσει χωρίς να το καταλάβει η αδερφή του!
Φύγε….
Legendary team grunt: Τι νομίζεις ότι κάνεις εκεί μικρέ?
Elvis: Τι στο….
???: Άφησέ τον άφησέ τον άφησε τον…..
Όλοι μαζί: Τι γίνεται?
Legendary team grunt: Μη μου πεις ότι είναι…
Elvis: Τι είναι?
Legendary team grunt: DARKRAI!
???: Είσαι έτοιμη για την μάχη?
???: Φυσικά και είμαι! Έτσι δεν είναι Oshawoot?
Oshawoot: Oshawoot!
Κυρίες και κύριοι η μάχη της Bianca με την Roma θα αρχίσει σε λίγα λεπτά και η νικήτρια ως γνωστών θα πάρει την δεύτερη κονκάρδα!
Bianca: Πρέπει να κοιτάξω στην τσάντα μου μήπως έχω κάτι για να εντυπωσιάσω τον κόσμο! Αχα! Οι κορδέλες που μου είχε δώσει ο θείος Ernesto θα είναι ότι πρέπει για να τις βάλω στο Oshawoot! Ας πάρω αυτόν τον αναπτήρα και ας του βάλω τις κορδέλες!( Για τον αναπτήρα και τις κορδέλες κοίτα πως τα απέκτησε στο επεισόδιο 1)
Ας αρχίσουμε!
Roma: Φύγε Parluan!
Bianca: Φύγε Oshawoot!
Αμάν! Η Bianca έχει στο Oshawoot της τις κορδέλες του σκότους!
Διώξτε την! Αυτές οι κορδέλες μπορούν να καλέσουν το DARKRAI!

Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΘΡΥΛΙΚΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΟ 12
Elvis: Τι θα κάνουμε?
Legendary team grunt: Θα σου πω εγώ όταν σε νικήσω! Solrock Rock Tomb στον nood!
Elvis: Όχι τόσο γρήγορα! Elekid βγες απέφυγε και κάνε Low kick!
Όμως πριν προλάβει να κάνει την επίθεση του το Solrock βρισκόταν στο πάτωμα και το Riolu τριβόταν πάνω στον ήρωά μας!
Legendary team grunt: Όχι! Αν το Riolu τρίβεται πάνω του σημαίνει ότι τον συμπάθησε και ότι θα πάει μαζί του! Θα βάλω ένα τέλος σε αυτή την σύντομη φιλία! Ekans βγες και κάνε Poison Stick!
Elvis: Elekid! Thundersoack!
Elekid: Elekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii​iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii​iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii​iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii​iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii​iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiid!
Ekans f a i n t a d !
Legendary team grunt: Μόνο εγώ έμεινα αλλά δεν θα απογωητεύσω! Sandail…..
Sandail fainted!
Legendary team grunt: Τι έγινε?
Darkrai: Εμένα με ξέχασες?
Legendary team grunt: Γλουμ! Dark………
Elvis: Τι του έκανες? Και βασικά… τι έκανες και στους 3?
Darkrai: Τους υπνώτισα κάτι που θα κάνω και σε εσένα…..
Riolu….. Riolu lu lu!
Lu………..
ΕΛΑ ΕΛΑ ΕΛΑ
Rio rio lu lu lu!
Bianca: Θα λύσω την παρεξήγησης σας! Θα πετάξω τις κορδέλες!
ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ!
Roma: Χμ……..
Bianca: Oshawoot πρέπει να ξεφορτωθούμε αυτές τις κορδέλες!
Oshawoot:Osha osha!
Roma : Ουφ τέλειωσες? Βαρέθηκα! Αλλά τώρα ας ξεκινήσουμε! Βγες Parlu…..
ΚΡΑΣ!
ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ
ΜΙΑ ΜΠΛΕ ΣΚΟΝΗ ΕΧΕΙ ΤΥΛΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ…….
Bianca: Κάποιος έρχεται μέσα από την σκόνη!
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ RIOLU!
Riolu: Rioooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo​oooooooooooooooooooooooooooooooou!
ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΣΩΘΗΤΕ!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
ΠΩΣ ΗΡΘΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩ?
Roma: ΤΟ φώναξαν οι κορδέλες της κσθυστερημένης Bianca!
ΟΝΤΩΣ!
ΕΣΥ ΤΟ ΕΦΕΡΕΣ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟ ΔΙΩΞΕΙΣ!
Bianca: Εντάξη! Φύγε Zorua
Zo?Ri?
Binca: Γιατί κοιτάζονται με μισό μάτι?
ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ! ΝΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΜΙΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΩ ΜΙΑ ΠΑΝΩ!
Bianca: Τι στο…
ΗΤΑΝ ΤΟ D-D-D-D
Bianca: Darumaka?
ΟΧΙ!
Bianca: Ditto!
ΟΧΙ!
D-D-D-DARKRAI
ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ
Bianca+Roma: Τι?
Τι κάνουν το Zorua και το Riolu?
Zorua vs Riolu vs Darkrai! Τι άλλο θα δούμε?Toungue
Έχει κάποια καλά στοιχεία, αλλά υστερεί σε πολλούς τομείς και κυρίως στη τεχνική.Προσπάθησε να ακολουθήσεις τις συμβουλές του divided by zero και θα βελτιωθεί σίγουρα.θεί σίγουρα.
Εγώ πάντως επιμένω , αν θες να βελτιωθεί η ιστορία σου μη βασίζεσαι μόνο στους διαλόγους. Περιγραφές. Δεν είμαστε μέσα στο μυαλό σου και δεν μπορούμε να καταλάβουμε από τα πάντα από κάποιες συζητήσεις.

Επίσης, καμιά φορά τείνει να μπερδεύεται το κείμενο σου. Το πως πετάγονται οι ήρωες και τα Pokémon από την μία φάση στην άλλη παραμένει κάπως απότομο και μας αφήνει Confused.

Τεσπα, εγώ συνεχίζω να διαβάζω την ιστορία σου.
Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΘΡΥΛΙΚΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΟ 13

Darkrai: Άχρηστο Riolu άχρηστο Zorua επιμένετε ότι θα νικήσετε! Όμως εγώ έχω άλλη άποψη! Shadow…..
RIOLU!
Low kick!
Εν το μεταξύ στην άλλη μεριά της πόλης έξι άτομα ξυπνάνε νευριασμένα
Elvis: Γιατί εγώ πάντα πρέπει να μπλέκω με αυτούς?
Legendary team grunt: Γιατί έτσι! Τώρα όπως σου είπαμε θα μας πας μέχρι το στάδιο του διαγωνισμού…..
Elvis: Που θες να ξέρω εγώ που είναι το στάδιο των διαγωνισμών?
Legendary team grunt: ….δεν με νοιάζει θα με πας και θα πεις και ‘να τραγούδι!
Elvis: Αφού δεν ξέρω τον δρόμο!
Legendary team grunt: Αφού εκεί είναι η αδερφή σου θα μας πας να μας την συστήσεις!
Elvis: Πως ξέρετε για την αδερφή μου?
Legendary team grunt: Να μην σε νοιάζει θα μας πας ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ!
Ας πάμε λοιπόν πίσω στο στάδιο όπου έχουν γίνει κρίσιμα πράγματα! Ας πούμε δηλαδή ότι το Riolu και το Zorua έχουν διαλυθεί και ότι το Darkrai έχει καταλάβει το στάδιο. Επίσης είχε κάνει Dark Voild και είχε κοιμήσει όλο το στάδιο!Εκείνη την στιγμή έφτασε ο Elvis με τους grunts.
Legendary team grunt: Darkrai ουφ ουφ τώρα σε έχουμε πιάσει ουφ ουφ θα σε ξεκάνω ουφ ουφ φύγε Ponyta ουφ ουφ….
DARKRAI
SHADOW BALL!
Legendary team grunts: Ας την κάνουμε mans!
Elvis: Κι εγώ τους είχα πιο σοβαρούς από τους Rocket!
Darkrai: Και τώρα η σειρά σου!
Elvis: Ποτέ! Φύγε Groville!
Darkrai: Τρίχες! Θα στο ξεκάνω με ένα…..
???: Osha woooooooooot!
Darkrai: Ποιος @?/*$# μου έκανε Bublebeam ?
Bianca: Εγώ είπα στο Oshawoot να σου κάνει!
Darkrai: Γκρρρρρρ τώρα θα δεις! Shadow Ball!
Oshawoot fainted!
Elvis: Πώς ξύπνησες αδερφούλα?
Bianca: Το Grotle ήταν το μόνο Pokemon που ήταν ξύπνιο! Οπότε επειδή βαριόταν έκλεψε ένα Awaking και ξύπνησε το Oshawoot για να του κάνει παρέα. Όταν ξύπνησε το Oshawoot είδε εσένα με τους legendaries να έρχεστε και μου έκανε Tackle για να με ξυπνήσει! Τότε προσπάθησα να βγώ έξω αλλά δεν μπορούσα! Τότε είδα ένα Abra να κοιμάται! Αφού το ξύπνησα με Awaking του είπα για να με ανταμείψει να με βγάλει έξω από το στάδιο! Αμέσως έκανε Teleport και πετάχτηκα έξω! Την συνέχεια την ξέρετε! Τώρα ας μπούμε στο ζουμί της ιστορίας! Grotle κάνε Mega Drain!
Darkrai: Γκρρρρρρρρρρρ! Με ένα Dark Pulse θα φύγει!
Bianca: Κι όμως έμεινε!
Darkrai: Καλά! Άλλο ένα και εφυγεεεεεεεεεέ! Αου! Τι με χτήπησε?
Elvis: Το Groville με Razor Leaf! Τώρα όμως θα κάνει συνέχει quick attack!
Darkrai: Τι είπες?
Elvis: Τρύπες!
Darkrai: Αου αου αου αου αου αου αου αου αου αου!
Bianca: Έλα αδερφέ να του κάνουμε όλοι μαζί Razor Leaf!
Darkrai: Γκρρρρρρρρρρ! Με ρημάξατε! Λοιπόν ήρθε η ώρα να σας ρημάξω εγώ! Θα διαλύσω πρώτα το Grotle και στην συνέχεια το Groville! Ας κάνω Dark Pulse!
Elvis: Γρήγορα Groville κάνε… Groville? Πού είσαι?
Bianca: Είναι μπροστά από το Grotle!
Elvis: Φύγε από ‘κει γιατί θα διαλυθείς εσύ αντί για το Grotle!
Bianca: Το προστατεύει! Δεν έχεις καταλάβει ότι το Grotle είναι θηλυκό και το Groville το έχει ερωτευτεί?
Darkrai: Αηδία! Σιχαίνομαι τις αγάπες και όλα αυτά! Πρέπει πάντα να είσαι ανεξάρτητος! Μπίνγκο! Πάει το Grotle! Αου! Ένιωσα λες και κάποιος μου έκανε Low kick! Για να γυρίσω πίσω για να δω τι είναι! Γλουμ! Riolu,Zorua?
Bianca! Α όταν σας έλεγα την ιστορία για το πώς βγήκα από το στάδιο ξέχασα να σας πω ότι γιάτρεψα το Zorua μου και το Riolu!
Darkrai: Σήμερα όλα πάνε χάλια! Καλύτερα να φύγε πριν μου συμβεί καμιά άλλη αναπο….
Elvis: Elekid, Thundersoack!
Darkrai: Ακόμα δεν το’πα και μου έγινεεε…
Darkrai fainted!
Bianca+Elvis: Ζήτω υα καταφέραμε!
Και έτσι λοιπόν το βράδυ έξω από το ξενοδοχείο όταν είχαν ηρεμήσει τα πράγματα για τα καλά ………
Bianca: Zorua νομίζω ότι πρέπει να μείνεις εδώ ελεύθερο μαζί με τον φίλο σου το Riolu!
Elvis: Χμ… Γιατί να μην εκμεταλλευτώ την ευκαιρία και να πιάσω το Riolu και να γίνω τέλειος? Ναι αυτό είναι!
Τώρα είσαι δικό μου Riolu! Φύγε Pokeball!
Βγήκε!
Bianca: Τι κάνεις?
Elvis: Μουχαχαχαχα! Φύγε άλλη Pokeball!
Μισή ώρα αργότερα……
Elvis: Ουφ ξόδεψα όλες μου τις Pokeball αλλά κατάφερα να το πιάσω!
Bianca: Ωραία! Το στάδιο του διαγωνισμού είναι και πάλι κανονικό και δεν είναι πια σκοτεινό!
Elvis: Απ’ την σχολή σου μ’ έχουν ανακαλύψει?
Bianca: Όχι αδερφάκι!
Αύριο παίζω τελικό με Roma! Στη συνέχεια θα περάσουμε με το σχολικό από την Cay Town και στην συνέχεια θα κάνουμε μία στάση στην Cappa City για δυάλειμμα! Εκεί είναι μόνο το 3 έμβλημα ground. Δεν έχει διαγωνισμό!
???: Τι θέλετε από εμένα?
???: Τίποτα το ιδιαίτερο! Μόνο να μας πεις που βρίσκονται τα ανίψια σου Ernesto!( αν δεν κατάλαβες δες επεισόδιο 1-2-3) για να τα φέρουμε εδώ!
Ernesto: Μισώ πολύ την Legendary team!
Legendary team grunt: Άσε τώρα ποιον μισείς και ποιον αγαπάς διότι αν αγαπάς την ζωή σου και θες να βγεις ζωντανός από δω μέσα πες μας που είναι τα ανίψια σου
Ernesto: …Σετε! Ωραία τέλος το γράμμα! Δεν ξέρω που είναι αλλά είστε άχρηστοι! Έχετε βάλει τα Pokemon μου μπροστά μου οπότε μπορώ να τα φωνάξω! Swellow βγες και πήγαινε αυτό το γράμμα στην Bianca και στον Elvis!
Swellow: Sweeeeeee!
Legendary team grunt : Αφού τους στέλνεις γράμματα σημαίνει ότι ξέρεις και που είναι!
Ernesto: Δεν ξέρω σας λέω το Swellow θα ψάξει να τους βρει!
Legendary team grunt: Καλά! Αφού δεν λες δεν έχουμε άλλη επιλογή! Ρίξτε τον στο ενυδρείο με τα Carvanha!
Ernesto: Όχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!
Legendary team grunt: Μουχαχαχαχαχαχαχα!
Όπως φαίνεται φεύγουν σημαντικά πρόσωπα από την ιστορία φεύγουν από την ζωή! Ή μήπως όχι? Τι γράφει το γράμμα του θείου Ernesto και τελειώνει σε σετε? Θα καταφέρει το Swellow να βρει τους ήρωες μας? Αλλα το μεγαλύτερο ερώτημα είναι τα θρυλικά θα ξανακάνουν επίθεση μετά την ήττα του Darkrai? Με λίγη υπομονή θα τα μάθουμε όλα!

Από το επόμενο επεισόδιο θα γράφω και τίτλο
Παντως τις παρατηρησεις σας προσπαθω να τις κανω ομως μου ειναι λιγο δυσκολο ειδηκα σε μαχες
Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΘΡΥΛΙΚΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΟ 13

Darkrai: Άχρηστο Riolu άχρηστο Zorua επιμένετε ότι θα νικήσετε! Όμως εγώ έχω άλλη άποψη! Shadow…..
RIOLU!
Low kick!
Εν το μεταξύ στην άλλη μεριά της πόλης έξι άτομα ξυπνάνε νευριασμένα
Elvis: Γιατί εγώ πάντα πρέπει να μπλέκω με αυτούς?
Legendary team grunt: Γιατί έτσι! Τώρα όπως σου είπαμε θα μας πας μέχρι το στάδιο του διαγωνισμού…..
Elvis: Που θες να ξέρω εγώ που είναι το στάδιο των διαγωνισμών?
Legendary team grunt: ….δεν με νοιάζει θα με πας και θα πεις και ‘να τραγούδι!
Elvis: Αφού δεν ξέρω τον δρόμο!
Legendary team grunt: Αφού εκεί είναι η αδερφή σου θα μας πας να μας την συστήσεις!
Elvis: Πως ξέρετε για την αδερφή μου?
Legendary team grunt: Να μην σε νοιάζει θα μας πας ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ!
Ας πάμε λοιπόν πίσω στο στάδιο όπου έχουν γίνει κρίσιμα πράγματα! Ας πούμε δηλαδή ότι το Riolu και το Zorua έχουν διαλυθεί και ότι το Darkrai έχει καταλάβει το στάδιο. Επίσης είχε κάνει Dark Voild και είχε κοιμήσει όλο το στάδιο!Εκείνη την στιγμή έφτασε ο Elvis με τους grunts.
Legendary team grunt: Darkrai ουφ ουφ τώρα σε έχουμε πιάσει ουφ ουφ θα σε ξεκάνω ουφ ουφ φύγε Ponyta ουφ ουφ….
DARKRAI
SHADOW BALL!
Legendary team grunts: Ας την κάνουμε mans!
Elvis: Κι εγώ τους είχα πιο σοβαρούς από τους Rocket!
Darkrai: Και τώρα η σειρά σου!
Elvis: Ποτέ! Φύγε Groville!
Darkrai: Τρίχες! Θα στο ξεκάνω με ένα…..
???: Osha woooooooooot!
Darkrai: Ποιος @?/*$# μου έκανε Bublebeam ?
Bianca: Εγώ είπα στο Oshawoot να σου κάνει!
Darkrai: Γκρρρρρρ τώρα θα δεις! Shadow Ball!
Oshawoot fainted!
Elvis: Πώς ξύπνησες αδερφούλα?
Bianca: Το Grotle ήταν το μόνο Pokemon που ήταν ξύπνιο! Οπότε επειδή βαριόταν έκλεψε ένα Awaking και ξύπνησε το Oshawoot για να του κάνει παρέα. Όταν ξύπνησε το Oshawoot είδε εσένα με τους legendaries να έρχεστε και μου έκανε Tackle για να με ξυπνήσει! Τότε προσπάθησα να βγώ έξω αλλά δεν μπορούσα! Τότε είδα ένα Abra να κοιμάται! Αφού το ξύπνησα με Awaking του είπα για να με ανταμείψει να με βγάλει έξω από το στάδιο! Αμέσως έκανε Teleport και πετάχτηκα έξω! Την συνέχεια την ξέρετε! Τώρα ας μπούμε στο ζουμί της ιστορίας! Grotle κάνε Mega Drain!
Darkrai: Γκρρρρρρρρρρρ! Με ένα Dark Pulse θα φύγει!
Bianca: Κι όμως έμεινε!
Darkrai: Καλά! Άλλο ένα και εφυγεεεεεεεεεέ! Αου! Τι με χτήπησε?
Elvis: Το Groville με Razor Leaf! Τώρα όμως θα κάνει συνέχει quick attack!
Darkrai: Τι είπες?
Elvis: Τρύπες!
Darkrai: Αου αου αου αου αου αου αου αου αου αου!
Bianca: Έλα αδερφέ να του κάνουμε όλοι μαζί Razor Leaf!
Darkrai: Γκρρρρρρρρρρ! Με ρημάξατε! Λοιπόν ήρθε η ώρα να σας ρημάξω εγώ! Θα διαλύσω πρώτα το Grotle και στην συνέχεια το Groville! Ας κάνω Dark Pulse!
Elvis: Γρήγορα Groville κάνε… Groville? Πού είσαι?
Bianca: Είναι μπροστά από το Grotle!
Elvis: Φύγε από ‘κει γιατί θα διαλυθείς εσύ αντί για το Grotle!
Bianca: Το προστατεύει! Δεν έχεις καταλάβει ότι το Grotle είναι θηλυκό και το Groville το έχει ερωτευτεί?
Darkrai: Αηδία! Σιχαίνομαι τις αγάπες και όλα αυτά! Πρέπει πάντα να είσαι ανεξάρτητος! Μπίνγκο! Πάει το Grotle! Αου! Ένιωσα λες και κάποιος μου έκανε Low kick! Για να γυρίσω πίσω για να δω τι είναι! Γλουμ! Riolu,Zorua?
Bianca! Α όταν σας έλεγα την ιστορία για το πώς βγήκα από το στάδιο ξέχασα να σας πω ότι γιάτρεψα το Zorua μου και το Riolu!
Darkrai: Σήμερα όλα πάνε χάλια! Καλύτερα να φύγε πριν μου συμβεί καμιά άλλη αναπο….
Elvis: Elekid, Thundersoack!
Darkrai: Ακόμα δεν το’πα και μου έγινεεε…
Darkrai fainted!
Bianca+Elvis: Ζήτω υα καταφέραμε!
Και έτσι λοιπόν το βράδυ έξω από το ξενοδοχείο όταν είχαν ηρεμήσει τα πράγματα για τα καλά ………
Bianca: Zorua νομίζω ότι πρέπει να μείνεις εδώ ελεύθερο μαζί με τον φίλο σου το Riolu!
Elvis: Χμ… Γιατί να μην εκμεταλλευτώ την ευκαιρία και να πιάσω το Riolu και να γίνω τέλειος? Ναι αυτό είναι!
Τώρα είσαι δικό μου Riolu! Φύγε Pokeball!
Βγήκε!
Bianca: Τι κάνεις?
Elvis: Μουχαχαχαχα! Φύγε άλλη Pokeball!
Μισή ώρα αργότερα……
Elvis: Ουφ ξόδεψα όλες μου τις Pokeball αλλά κατάφερα να το πιάσω!
Bianca: Ωραία! Το στάδιο του διαγωνισμού είναι και πάλι κανονικό και δεν είναι πια σκοτεινό!
Elvis: Απ’ την σχολή σου μ’ έχουν ανακαλύψει?
Bianca: Όχι αδερφάκι!
Αύριο παίζω τελικό με Roma! Στη συνέχεια θα περάσουμε με το σχολικό από την Cay Town και στην συνέχεια θα κάνουμε μία στάση στην Cappa City για δυάλειμμα! Εκεί είναι μόνο το 3 έμβλημα ground. Δεν έχει διαγωνισμό!
???: Τι θέλετε από εμένα?
???: Τίποτα το ιδιαίτερο! Μόνο να μας πεις που βρίσκονται τα ανίψια σου Ernesto!( αν δεν κατάλαβες δες επεισόδιο 1-2-3) για να τα φέρουμε εδώ!
Ernesto: Μισώ πολύ την Legendary team!
Legendary team grunt: Άσε τώρα ποιον μισείς και ποιον αγαπάς διότι αν αγαπάς την ζωή σου και θες να βγεις ζωντανός από δω μέσα πες μας που είναι τα ανίψια σου
Ernesto: …Σετε! Ωραία τέλος το γράμμα! Δεν ξέρω που είναι αλλά είστε άχρηστοι! Έχετε βάλει τα Pokemon μου μπροστά μου οπότε μπορώ να τα φωνάξω! Swellow βγες και πήγαινε αυτό το γράμμα στην Bianca και στον Elvis!
Swellow: Sweeeeeee!
Legendary team grunt : Αφού τους στέλνεις γράμματα σημαίνει ότι ξέρεις και που είναι!
Ernesto: Δεν ξέρω σας λέω το Swellow θα ψάξει να τους βρει!
Legendary team grunt: Καλά! Αφού δεν λες δεν έχουμε άλλη επιλογή! Ρίξτε τον στο ενυδρείο με τα Carvanha!
Ernesto: Όχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!
Legendary team grunt: Μουχαχαχαχαχαχαχα!
Όπως φαίνεται φεύγουν σημαντικά πρόσωπα από την ιστορία φεύγουν από την ζωή! Ή μήπως όχι? Τι γράφει το γράμμα του θείου Ernesto και τελειώνει σε σετε? Θα καταφέρει το Swellow να βρει τους ήρωες μας? Αλλα το μεγαλύτερο ερώτημα είναι τα θρυλικά θα ξανακάνουν επίθεση μετά την ήττα του Darkrai? Με λίγη υπομονή θα τα μάθουμε όλα!

μακγες απο το επομενο θα βαλω κσι τιτλο!Wink
μακγες απο το επομενο θα βαλω κσι τιτλο!Wink
το Zorua παντως δεν ειναι σαν το Ditto δεν μεταμορφωνεται σε οποιο pokemon δει αλλα στο τελευταιο που εχεις μαζι σου στην ομαδα σου (αυτην την λεπτομερια δεν την γνωριζα νομιζα οτι μεταμορφωνεται τυχαια σε ενα απο τα pokemon σου) και κρατα τις δικες του επιθεσεις, το λεω γιατι ειδα οτι εγραψες οτι το Zorua μεταμορφωθηκε σε Staravia και Monferno ενω δεν εγραψες ποτε οτι εχει πιασει τα συγκεκριμενα pokemon
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's