Legendary Pokémon

Full Version: Pokemon Gray Version?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
There is no 650th pokemon.An htan 8a yphrxe kai stis B/W.Kai den yparxei Toungue
Ελπιζω ειληκρινα να δουμε πρωτα τα ριμεικς των Ruby / Sapphire / Emerald πρην απο καποια γκριζα εκδοση... Με εχουν κουρασει τα καινουργια ποκεμον. Η 5η γενια βγηκε υπερβολικε πολυ γρηγορα... για 'μενα ακομα και αυτα της 3ης γενιας ειναι σχετικα καινουρια...
(04-01-2012 02:09 AM)MANUELF Wrote: [ -> ]Ελπιζω ειληκρινα να δουμε πρωτα τα ριμεικς των Ruby / Sapphire / Emerald πρην απο καποια γκριζα εκδοση... Με εχουν κουρασει τα καινουργια ποκεμον. Η 5η γενια βγηκε υπερβολικε πολυ γρηγορα... για 'μενα ακομα και αυτα της 3ης γενιας ειναι σχετικα καινουρια...

Ε οχι οκ. Για εμενα παλι αυτα της 4ης γενιας και πανο ειναι ολοκαινουρια.....Confused Ετσι μου φενονται για καποιον λογο.
Eμένα πάλι αυτά της 5ης Γενιάς μου φαίνονται ολοκαίνουργια για κάποιο λόγο Toungue

Τέσπα, εγώ προσωπικά θα προτιμούσα να έβγαιναν τίποτε rmks της 3ης Γενιάς πριν την Gray/Grey, να αλλάξουμε λίγο σκηνικό και μετά επιστρέφουμε στη Unova. Αν και μάλλον η Nintendo κλασσικά θα βγάλει το 3ο game της 5ης Γενιάς πρώτα.
(05-01-2012 01:23 AM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]
(04-01-2012 02:09 AM)MANUELF Wrote: [ -> ]Ελπιζω ειληκρινα να δουμε πρωτα τα ριμεικς των Ruby / Sapphire / Emerald πρην απο καποια γκριζα εκδοση... Με εχουν κουρασει τα καινουργια ποκεμον. Η 5η γενια βγηκε υπερβολικε πολυ γρηγορα... για 'μενα ακομα και αυτα της 3ης γενιας ειναι σχετικα καινουρια...

Ε οχι οκ. Για εμενα παλι αυτα της 4ης γενιας και πανο ειναι ολοκαινουρια.....Confused Ετσι μου φενονται για καποιον λογο.

ειναι ειδικα για καποιον (οπως εγω xD) που παιζει συνεχεια Sinnoh και αρνειτε το οτι η Unova ειναι καλυτερη. 'Νταξει δε λεω καλη ειναι και ο Gechis η οπως γραφετε αυτος αλλα ρε γα*^@/ι μου ειναι η γενια Bug και γενικα τα εχουν αλλαξει ολα,τα εχουν κανει 3D καλα ωραιο ειναι αλλα 3D υπαρχει απο την Pearl αλλα εκει το παραεκαναν.
[Image: Image23.jpg]
(05-01-2012 12:44 PM)GeorgeT Wrote: [ -> ]
(05-01-2012 01:23 AM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]

ειναι ειδικα για καποιον (οπως εγω xD) που παιζει συνεχεια Sinnoh και αρνειτε το οτι η Unova ειναι καλυτερη. 'Νταξει δε λεω καλη ειναι και ο Gechis η οπως γραφετε αυτος αλλα ρε γα*^@/ι μου ειναι η γενια Bug και γενικα τα εχουν αλλαξει ολα,τα εχουν κανει 3D καλα ωραιο ειναι αλλα 3D υπαρχει απο την Pearl αλλα εκει το παραεκαναν.
[Image: Image23.jpg]
ε....η εικονα που κολαει βασικα? Δεν ειναι καολου ετσι. Ειναι απλος πιω ωρεα τα κτιρια. Σε καταλαβαινω ομως αν λες για τα πκμν που κουνιουνται που φενονται βασικα σαν κουτακια να κουνιουνται.....Confused Αλλα οκ παλι πιω ωρεα απο D/P ειναι πιστευω. Αλλα αυτη ειναι απλος η γνωμη μου. Παντος κατι τετοια οπως εδειξες μακαρι να τα αφιναν στο wii.......δεν θελω να γινει ετσι το κλασικο rpg........Undecided
Πρώτα Remakes προτιμώ και εγώ. Η τρίτη γενιά είναι η πιο νοσταλγική για μένα, και θέλω πολύ να παίξω ένα Remake παιχνιδιού που έπαιζα παλιότερα, να νοσταλγώ τα παλιά :3

Πάντως Gray ίσως πάρω, αν είναι διαφορετική πολύ. Αν βγει στο 3DS δηλαδή.
(05-01-2012 02:36 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Πρώτα Remakes προτιμώ και εγώ. Η τρίτη γενιά είναι η πιο νοσταλγική για μένα, και θέλω πολύ να παίξω ένα Remake παιχνιδιού που έπαιζα παλιότερα, να νοσταλγώ τα παλιά :3

Πάντως Gray ίσως πάρω, αν είναι διαφορετική πολύ. Αν βγει στο 3DS δηλαδή.

Gray θα παρει η αδερφη μου αν βγει οποτε εγω ειμαι οκ. Οσο για αυτο με την 3η γενια συμφονω απολυτα , +1
egw den exw tipota me thn trith malista exw kanei new game sthn ruby alla barieme na perasw xD alla twra ta remakes thn kanoyn kai pio synarpasthkh.........twra -emerald sthn S/R meta to prwta8lhma bariese poy zeis Sad. Wraio 8a htan na thn kanoyn na phgaineis Kanto na einai san thn emerald meta na pas kai Jotho,Sinnoh kai se ka8e perioxh na perneis ena
kommati kai otan mazeceis ena apo ka8e perioxh na eno8oyn kai na bgei mia spoilia poy na se odhgei se kamia 8rylikoyra Smile

to 3erw thn peta3a thn mparoyfa moy Sad
Εγω θελω το καλοκαιρι που μας ερχετε να βγουν renmakes των Ruby και sapphire η και με την emerald,στην πρωτη περιπτωση θα παρω την sapphire στην δευτερη την emerald.Οσο αφορα για την Gray που ισως αυτη η κασετα κυκλοφορησει δεν μου φαινετε καλη ιδεα , η black και η white δεν εχουν πολλες διαφορες.
(08-01-2012 03:59 PM)akalyptos12345 Wrote: [ -> ]η black και η white δεν εχουν πολλες διαφορες.

Αντιθέτως, οι Black και White έχουν περισσότερες διαφορές μεταξύ τους από κάθε άλλο ζευγάρι παιχνιδιών. Το είχα πει και παλιότερα, ο N κρατάει τον έναν από τους δράκους ανάλογα το παιχνίδι, δεν είναι κανείς περίεργος για το πώς θα αλλάξει η ιστορία στην Gray ώστε να τους κρατάς και τους 2 εσύ; Πέρα από αυτό, έχουμε διαφορετικό Gym Leader στην Opelucid, διαφορετική τελείως την Opelucid, City/Forest, Tornadus/Thundurus, κλπ κλπ. Κι ούτως ή άλλως στις Emerald και Platinum προστέθηκαν πολλά στοιχεία που δεν υπήρχαν σε R/S και D/P, από Battle Frontier μέχρι επιπλέον legendaries και επιπλέον formes στα υπάρχοντα Pokémon. Σίγουρα ένα τρίτο παιχνίδι θα έχει αρκετές διαφορές από τα δυο πρώτα, αλλιώς για πιο λόγο να το φτιάξουν;

Όσον αφορά τη σειρά των παιχνιδιών, είμαι πεπεισμένος ότι το Σεπτέμβρη θα δούμε Gray ή όπως αποφασίσουν να την ονομάσουν στην Ιαπωνία. Όλα τα σημάδια που μας είχαν δωθεί για την Platinum το 2008-9 επαναλαμβάνονται, το θεωρώ απίθανο να μην ανακοινωθεί το παιχνίδι το αργότερο μέχρι τον Απρίλιο.
(08-01-2012 07:41 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]
(08-01-2012 03:59 PM)akalyptos12345 Wrote: [ -> ]η black και η white δεν εχουν πολλες διαφορες.

Αντιθέτως, οι Black και White έχουν περισσότερες διαφορές μεταξύ τους από κάθε άλλο ζευγάρι παιχνιδιών. Το είχα πει και παλιότερα, ο N κρατάει τον έναν από τους δράκους ανάλογα το παιχνίδι, δεν είναι κανείς περίεργος για το πώς θα αλλάξει η ιστορία στην Gray ώστε να τους κρατάς και τους 2 εσύ; Πέρα από αυτό, έχουμε διαφορετικό Gym Leader στην Opelucid, διαφορετική τελείως την Opelucid, City/Forest, Tornadus/Thundurus, κλπ κλπ. Κι ούτως ή άλλως στις Emerald και Platinum προστέθηκαν πολλά στοιχεία που δεν υπήρχαν σε R/S και D/P, από Battle Frontier μέχρι επιπλέον legendaries και επιπλέον formes στα υπάρχοντα Pokémon. Σίγουρα ένα τρίτο παιχνίδι θα έχει αρκετές διαφορές από τα δυο πρώτα, αλλιώς για πιο λόγο να το φτιάξουν;

Όσον αφορά τη σειρά των παιχνιδιών, είμαι πεπεισμένος ότι το Σεπτέμβρη θα δούμε Gray ή όπως αποφασίσουν να την ονομάσουν στην Ιαπωνία. Όλα τα σημάδια που μας είχαν δωθεί για την Platinum το 2008-9 επαναλαμβάνονται, το θεωρώ απίθανο να μην ανακοινωθεί το παιχνίδι το αργότερο μέχρι τον Απρίλιο.
ό,τι κι αν είπε είναι ανόητο
^ Είναι κουτός.

Και προφανώς το thread αυτό δεν χρειάζεται πλέον, move along, δεν υπάρχει Pokémon Gray.

#t...nd-white-2
Pages: 1 2 3
Reference URL's