Επιστροφή στα fic με ένα Poke-fic βασισμένο στους χαλεπούς καιρούς όπου ζούμε. Για αρχή θα ακολουθήσω την πεπατημένη
, όποια αλάνια θέλουν να αναφερθούν πάρουν μέρος ως ήρωες ή Rival ή Guests καλοδεχούμενα....αν δεν έρθει κανείς και το φικ αποτύχει πολύ απλά deleto
3-4 για ήρωες είναι καλοί , άμα θέλετε πείτε μου τι θέλετε για αρχικό κι ετς αλλά όχι πολλούς περιορισμούς γιατί ο καλλιτέχνης εδώ (aka me) αφήνει την αχαλίνωτη φαντασία του ελεύθερη...
"Το στορυ θα λαμβανει μερος στην συγχρονη εποχη , ο κοσμος (aka Attica region) θα ειναι οπως ο κανονικος αλλα τα ποκεμον θα ειναι μερος της καθημερινοτητας μας ^^ "
Θέλω ένα ρόλο, ό,τι θες, αρκεί να μην μιλάει πολύ. Ενα Pawniard θα ήταν ωραίο για αρχικό (αν γίνεται πάντα)
δέχομαι και βάλε με στους πρωταγωνιστές με αρχικό starly ή turtwing!
βάλε με και εμένα, κάποια από τις παρακάτω περιπτώσεις :
1.Στην ΔΕΗ η σε κάποιο εργοστάσιο ηλεκτρισμού
2.Δικηγόρος
3.hacker η admin στο PTS(pokemon transfer system)
Βαλε και εμενα καπου με αρχηκο Litwick (η γενικα αλλα ghost/dark πκμν).Α,και αν ειναι να με βαλεις μην με βαλεις κανεναν που μηλαει πολυ..........
Εγώ θέλω να είμαι ο καθημερινός 18χρονος νέος που είναι άνεργος και δεν έχω λεφτά ούτε να αγοράσω pokemon αλλά καθώς δουλεύω σε μια χασαποταβέρνα αυτόν τον Ιούλιο βρίσκω στα σκουπίδια ένα Absol το οποίο μου γίνεται κολιτσίνα και από εκείνη την στιγμή και μετά όλα μου πάνε επιοικώς σκατά! Λογαριασμοί φουσκωμένοι, παίρνω πόδι από την δουλειά γιατί το αφεντικό κοίταζε μια καθημερινή πελάτισσα που της την έπεφτα καθημερινά, χάνω την memory stick μου μαζί με όλα τα τραγούδια του Tus, δεν μπορώ να βρω σύστημα για την Chelsea στο pro12,ανεβαίνει ο Φ.Π.Α και πάει λέγοντας. Και ας μην ξεχνάμε το Absol που συνεχώς πεινάει...
Να την γράψω εγώ την ιστορία τώρα που μου ήρθε οίστρος;
θενκς ρε μαν μου γραψες το μισο σεναριο :Ρ , in other news οποιος αλλος θελει cameo , guest ή οτι αλλο ας το πει , μεχρι να επιστρεψω στον πολιτισμο δε θα βγει καν επ οποτε εχετε ολο το χρονο (xD) ^^
ειμαι μεσα σαν τον απλο 17χρονο που σκεφτετε το μελον σε αυτη τη -?=-΄/- ζωη.
δουλευω μεσα σε μπαρ για το χαρτζιλικη μεχρι που βλεπω ενα μεθησμενο[τυφλα για την ακριβια]cyndaquil[kαι την συνεχεια την ξερετε.]
Που λεφτά να αγοράσουμε Pokeballs... Φαντάσου για UltraBalls!!
(20-08-2011 06:43 PM)fr3quency Wrote: [ -> ]Που λεφτά να αγοράσουμε Pokeballs... Φαντάσου για UltraBalls!!
Στο φικ πληρωνεις
ΚΑΙ για το Starter xP
τα επς θα αρχισουν απο 12 Σεπτεμβριου αν και γραφονται ηδη ^^ , αναμεινατε!
(οι προτασεις για χαρακτηρες μπορουν να συνεχιστουν...!)
fale )
Παγκαλος και Snorlax! Τα φιλαράκια!
fale )
fale )
A btw, σαν τίτλο βλέπω «Οι περιπέτειες των Pokemon στον καιρό της Οικονομική Κρίσης (προσωρι�». Ή είναι ο Firefox 9 Nightly μου ή πρέπει να διορθώσεις κάτι. :Ρ
[
attachment=613]
(22-08-2011 04:27 AM)fr3quency Wrote: [ -> ]A btw, σαν τίτλο βλέπω «Οι περιπέτειες των Pokemon στον καιρό της Οικονομική Κρίσης (προσωρι�». Ή είναι ο Firefox 9 Nightly μου ή πρέπει να διορθώσεις κάτι. :Ρ
Προσωρινός τίτλος έλεγε κανονικα αλλα προφανως δε χωραγε
, δε πειραζει ετς κι αλλιως θα κανω αλλο thread με την ιστορια xD
μπορούσες να βάλεις για τίτλο Οι περιπέτειες των ποκεμον στον καιρό του Παπανδρέου!))
η επισης Οι περιπετιες των ποκεμον στην Πανκαλος region