Legendary Pokémon

Full Version: Παιδικο Προγραμμα Σταρ
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Looney Tunes,Duck Dodgers,Yu-Gi-Oh,Duck Dodgers,Pokemon,Duck Dodgers,Ben 10,Duck Dodgers και Duck Dodgers. Με τυχαία σειρά.
εγω προτινω ποκεμον pearl - diamond , yugioh 5ds , shamman king , duck dogers , road runer show καιιιιι one piece , αυτο θα ηταν προγραμμα της προκοπης αντε να βαλουν και κανα ντορα η μικρη εξερευνιτρια για τα μικρα
DUCK DODGEEEEEEEEEEEEEEEERS Cool
Pokemon (ΟΧΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΠΑΛΙ!!!!!)
Yu-Gi-Oh
Ben 10
One Piece
Digimon
Penguins of Madagascar
Spongebob
Scooby Doo

Άντε & καμιά Ντόρα για να χαίρονται τα παιδάκια...
Ben 10 Ultimate Alien apo 10/9 opoios endiaferetai kai den to exei dei.
Καλά ρε, βλέπετε Ben 10; (-_-")

*shame*

Son, I am disappoint.
(06-09-2011 08:05 PM)skorp Wrote: [ -> ]Ben 10 Ultimate Alien apo 10/9 opoios endiaferetai kai den to exei dei.

Πιστευω οτι αν βαλουμε τον skorp Να κανει ενα show για παιδια θα χτυπησει κοκκινο η κυρια AGB και θα γελανε/περνανε την ωρα τους τα παιδια απο το να βλεπουν τις βλακεις που βαζουν τωρα...
Ας αρχίσει κανένα One Piece Marathon από τις 8:00-12:30, και τι στον κόσμο.
(06-09-2011 10:47 PM)herooftime Wrote: [ -> ]Καλά ρε, βλέπετε Ben 10; (-_-")

*shame*

Son, I am disappoint.

Ma giatiii...? Eisai xazos. Vlepe ta paliopokemon esy kai ton Duck Dodgers pou exw dei 100 fores toul. to ka8e epeisodio ki exoume ma8ei ap'eksw kai tous dialogous. Konstantinou k Elenhs katantise!
έκανα zaping γιατί βαριόμουν παω στο star και βλέπω κάτι γουρουνάκια που είναι για μωρά κάτω από 2 γιατί γελάνε μεπαπαγάλους! Είναι τόσο fail που στην τελευταία εικόνα έδειχνε μία γιγάντια γουρούνα μια πιο μικρή και 2 ίδιες να έχουν πέσει κατω απ' τα γέλια!
Εγώ παραμένω κλασικός στο θέμα anime, οπότε θα ήθελα στο περίπου:

Digimon (κυρίως το Adventures και Adventures 2)
Pokemon (αλλά με μία σειρά)
One Piece (επειδή έχει πολλούς fans πλέον στην Ελλάδα)
Dragonball
Yu-Gi-Oh (και εδώ με μια σειρά από τα πρώτα κατά προτίμηση)
Naruto(? μόνο και μόνο επειδή δεν έχω δει ποτέ και αρέσει σε αρκετούς απ' όσο ξέρω)
Κανένα απαραίτητο Looney Tunes/ Road Runner
Medabots

Αυτά μπορώ να θυμηθώ αυτή στιγμή απ' όσα πιστεύω θα είχα διάθεση να καθίσω να δω. Παραδοσιακά πράγματα, και σίγουρα κάποια ξεχνάω.

Μερικά έξτρα που μου είχαν κινήσει το ενδιαφέρον: Duel Masters (κάπως έτσι), Shaman King (που κράζει ο Juan), Scooby Doo (αν και αυτό δεν είναι πως μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον, είναι σε άλλη κατηγορία), Spongebob επειδή αρέσει σε αρκετούς, τα κλασικά και εικονογραφημένα Smurfs και άλλα πολλά... Α, και Thundercats Toungue
Τώρα που το σκέφτομαι και Soul Eater (censored version) θα μπορούσε να μπεί.
Θα ήταν ωραίο πάντως και κάποιο καρτούν ανάλογο του Simpsons ή του Family Guy που να σατιρίζει την Ελληνική πραγματικότητα. Ωραίο το "ΟΥΚ αν λάβοις παρά του μη έχοντος" για πρώτη προσπάθεια αλλά...
Έτος 2013
Ας πω κι εγώ κάτι που προτείνω!
8:00 Καμία Ντόρα για τα μικρά.
8:30 Τομ και Τζέρι (I support the cat!Δεν γίνεται όλο να χάνει απ'τω *κολοκυθο*πόντικο! Toungue)
9:00 Yu-Gi-Oh (αφού δεν θα έχω ξυπνήσει μέχρι τις 9:00,ας βάλουν ό,τι θέλουν)
9:30 Pokemon (ας αρχίσουμε απ'την 1η σεζόν)
10:00 Pokemon (κι άλλο επεισόδιο,που αυτό κάνει σε ένα Σ/Κ=4 επεισόδια)
10:30 Road Runner Show (I Heart Wile E. Coyotte's mind!)
11:00 Duck Dodgers (του 24ου και μισού αιώνα!Toungue)
11:30 Xiaolin Showdown (πολύ καλό,imo)
12:00 Ben 10 (όποια σεζόν θέλετε)
12:30 Codename: Kids Next Door

Ή

(06-09-2011 10:55 PM)JuanDeLolo Wrote: [ -> ]
(06-09-2011 08:05 PM)skorp Wrote: [ -> ]Ben 10 Ultimate Alien apo 10/9 opoios endiaferetai kai den to exei dei.

Πιστευω οτι αν βαλουμε τον skorp Να κανει ενα show για παιδια θα χτυπησει κοκκινο η κυρια AGB και θα γελανε/περνανε την ωρα τους τα παιδια απο το να βλεπουν τις βλακεις που βαζουν τωρα...

8:00-13:00 Skorp's show!
Toungue
Pages: 1 2
Reference URL's