Legendary Pokémon

Full Version: Πως πιστευεται οτι θα τα παει ο Ολυμπιακος στο Champions Leage?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Πως νομιζεται οτι θα παει ο Ολυμπιακος στο Champions Leage?
Πιστεύω πως είναι δύσκολα τα πράγματα.Η κλήρωση δεν ήταν και η καλύτερη αλλά νομίζω πως στο Καραϊσκάκη θα πάρει 3-6 βαθμούς και στα εκτός καμιά ισοπαλία και θα βγει 3ος.
πιστευω οτι μονο η αρσεναλ μας εχει σιγουρα,τωρα οι αλλες παιζοντε
λογικα θα παει στο Uefa(aka Europa) , αλλα μπορουμε να ελπισουμε και στη δευτερη θεση ισως , αν δεν ηταν η Ντορμουντ τα πραγματα θα ταν πιο ευκολα , ειδαμεν εχουμε νικησει και παλαιοτερα Αρσεναλ , ασε που τωρα ειναι ψιλοπουθεναδες...xD
Εγω πιστευω οτι θα δισκολευτει με την αρσεναλ
Γιατί όλοι λέτε για την Arsenal; Αν δεν κάνει καμια μεταγραφή της προκοπής στις 3 μέρες που απομένουν μέχρι να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος, δεν πάει πουθενά. Πριν λίγο τελείωσε το παιχνίδι με την Manchester Utd και έφαγε 8άρα, just saying.

Εγώ προσωπικά βλέπω χαλαρά πρώτη την Dortmund αν παίξει όπως πέρσι, Götze, Grosskreutz, Kagawa και Barrios έχουν ταιριάξει άψογα στην επίθεση. Τον Ολυμπιακό τον βλέπω να παλεύει για 2η θέση γιατί και η Marseille και η Arsenal έχουν αποδυναμωθεί πολύ. Σε καμία περίπτωση όμως δεν έχει εύκολα παιχνίδια.
Πολύ ωραίος όμιλος, δύσκολος και για τις 4 ομάδες. Η Dortmund έχει απ' ότι ακούγεται καλή ομάδα με μοναδική απώλεια τον Sahin, η Arsenal πιστεύω θα ανασυνταχθεί σύντομα και θα βελτιωθεί ( να δούμε και τον Arteta επιτέλους σε μεγάλη ομάδα Toungue ), ενώ η Marseille δεν με τρελαίνει και πιστεύω στο Καραϊσκάκη τουλάχιστον αν παίξουμε καλά την έχουμε.

Πιο σημαντική αγωνιστική η πρώτη, και θα φανεί προς τα που θα πάμε και ποιοι θα 'ναι οι στόχοι μας.
πολύ χαλαρά σας βλέπω με άλλες εκτός από Arsenal! Για προσέξτε και λίγο την Dordmund επειδή μέτα το Man United Arsenal 8-2 και Marseig-Lill 2-3 μόνο η Dordmund είναι η άξια αντίπαλος. Προσοχή όμως σε Van Persei γιατί είναι φετινός:Toungue
Reference URL's