Legendary Pokémon

Full Version: Arceus vs ΟΛΩΝ!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
ειναι ενα γιαγαντιο επεισοδειο στο οποιο (οποιος δεχτει να ειναι στην ιστορια) θα πολεμισετε ολοι μαζι με pokemon που θα μου πειτε εσεις εναντιον με το Arceus οπου η ετοια θα δωθει στην προλογο που θα γραφτει πριν γραφτει η κεντρικη ιστορια. Η εναρξη της ιστοριας θα ανακηνοθει σε λιγες μερες. μεχρι τοτε θα μπορειτε να περνετε μερος
Υ.Σ.: Για pokemon πειτε μου οσα θελετε ( 1-6 )

Υ.Σ.: Για pokemon πειτε μου οσα θελετε ( 1-6 )

ΠΡΟΛΟΓΟΣ:

Ήταν μια κρύα νύχτα στην Μαύρη Λίμνη.
Μια σκυά περπατάει γύρω από την λίμνη λέγοντας: Mew είσαι σχεδόν δικό μου!
Συνέχιζε να περπατάει μέχρι που είπε: Zoroarck μύρισε και ψάξε!
Το Zoroark του μυστιριόδες τύπου έπεσε κάτω σαν Herbier και άρχισε να μυρίζει!
Ξαφνικά το Zoroark είδε μια λάμψη και κρήφτηκε πίσω από τον μυστιριώδες τύπου!
???: Είναι το Mew!
Πράγματι ήταν το Mew μόνο που ήταν τραυματησμένο!
???: Ωραία! Αυτή είναι η ευκαιρία της ζωής μου για να το πια.....
ΚΑΜΠΟΥΜ!
Μια γιαγάντια έκρηξη έγινε στον ουρανό και έριξε μια κίτρινη ακτίνα στο Mew το οποίο έπεσε κάτω λιπόθυμο.....
???: Τι γίνεται? Arceus.....

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ARCEUS vs ΟΛΩΝ!
Χμμ..., δεν κατάλαβα ακριβώς που το πας αλλά έχω μια πρόταση.

Γράψε εσύ αυτό που θες, εισαγωγή, πρόλογο, οτιδήποτε, για να έχουμε κάπου να στηριχτούμε και μετά άσε να συνεχίσει ο καθένας την ιστορία από το μέρος του με δικά του κείμενα. Έτσι θα βάλουμε τον trainer και τα Pokemon μας με τον δικό μας τρόπο. Που και που βάζε κάνα κομμάτι για να κατευθύνεις την ιστορία/μάχη όπως θες.

Π.χ. αν το πάρουμε από εκεί που το άφησες:

"Ο εκπαιδευτής Τάδε είδε την τεράστια κίτρινη ακτίνα να κατεβαίνει από τον ουρανό και αποφάσισε να κατευθυνθεί προς τη Μαύρη Λίμνη. (Διάφορα άλλα που βαριέμαι να γράψω τώρα που συνέβησαν ώσπου να έρθει η μάχη). Έβγαλε την Poké Ball και ετοιμάστηκε να πολεμήσει το δυνατότερο ίσως γνωστό Pokémon. (Περιγραφή epic battle με λεπτομέρεια)."

Και μετά αναλαμβάνεις εσύ για να κατευθύνεις την πλοκή ή άλλος που θέλει να προσθέσει τον δικό του trainer. Έτσι πάει.

Πιστεύω ότι με αυτόν τον τρόπο θα γίνει πραγματικά πιο ενδιαφέρον.

Αν γίνει έτσι εγώ είμαι μέσα (όχι που δεν θα 'μουνα πες, αφού εγώ το πρότεινα). Ελπίζω να συμφωνήσουν κι άλλοι.
Θα γλινει όπως το 'πε ο Divided by Zer0
Reference URL's