Legendary Pokémon

Full Version: Το δικο μου videogame
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Αν βγάζατε εσείς μια κασέτα πως θα την κάνατε και σε ποια κονσόλα?
Εγω θα έβγαζα μία με όλες τις region (1 εως 5) με ολες τις περιοχές σε computer ακριβώς όπως είναι στις κασέτες με γραφικά B/W και στυλ μάχης
D/P/PL/SS/HG.
Αν έβγαζα εγώ ε;....

Θα μπορούσαν να γίνουν πολλά games με Pokémon. Εγώ αυτό που θα 'θελα θα ταν ένα 3rd person rpg με γραφικά σε στυλ anime. Τίποτε υπερβολικό. Μια καλή ιστορία σε ένα ωραίο, απλό μέρος με δυνατότητα να μπορείς να επηρεάσεις τουλάχιστον αρκετά το τελικό αποτέλεσμα όμως. Βέβαια τα Pokémon έχουν το κλασσικό στυλ εδώ και 15χρόνια αλλά νομίζω ότι κάτι έξω από τα συνηθισμένα πραγματικά θα άξιζε.
Τα Pokemon είναι η πιο συντηριτική σειρά ever... Συμφωνώ με τον George, απλώς θα ήθελα μηχανισμούς 5th Gen και σε 3DS.
σε PC δεν θα μου άρεσε, τα pokemon θέλω να είναι στο Wii η σε 3Ds. Σε 3Ds σίγουρα θα βγεί 3D παιχνίδι.
Eγω θα θελα καποιο παιχνιδι για Wii(U) , με στορυ-λαιν σαν τις κασετες με ολες τις region , με 3D φυσικα στυλ μαχης καπως σαν το Battle Revolution και καλυτερο , οnline κτλ...

θα ταν επικ
Εγω θα το ονομαζα Global Version το δικο μου και θα το ανανεονα καθε 5-7 χρονια?Το πρωτο θα μπορει να τα παιρνει και το ds kai to 3ds μονο που στο 3ds μπορεις να ενεργοποιεισεις και 3D γραφικα.
θα μπορεις να διαλεξεις απο ποια region θα αρχισεις και θα μπορεις να κανεις εσυ τον ηρωα σου οπως θες.Σαν φιλους σου η rivals θα μπορεις να εχεις πχ τον Red και την Leaf στην Kanto , τον Brendan και την May στην Hoenn κλπ μαζι με τους αλλους Rivals σε σινγκεκροιμενες Region σαν τους Blue Silver Wally Barry Steven που θα σε ακολουθανε σε ολες τις regions που πηγενεις (Οχι ολοι μαζι βεβεα).Οι "Κακοι" της υποθεσης θα ειναι παλι οι ιδιοι σε καθε region Με την διαφορα πως τωρα συνεργαζονται........Δεν ξερω πως να εξιγισω ολη την υπολοιπη πλοκη (και βαριεμαι να σκευτομαι κιολας) αλλα νομιζω καταλαβατε στο περιπου τι ενοω ε? θα μπορεις να ποιασεις μονο ενα θρυλικο απο καθε Region για παραδειγμα στην Hoenn θα μπορεις να διαλεξεις Kyogre rayquaza h Groudon.Το ιδιο θα ισχιει και για τα μικροτερα θρυλικα (πχ regis,Birds,Beast,Lake guardians etc) Α Ναι και ξεχασα να αναφερω τα lvl των πκμν σε καθε περιοχη ασχετα με το ποσο εχεις προχορισει θα παραμενουν ιδια με αυτα που ειναι τωρα σε καθε RPG που εχει βγει.Το θρυλικο της κασετας λεω να ειναι το Arceus........

Τεσπα αυτα περιπου.(θα μπορουσα να πω και λεπτομεριες αλλα βαρεθικα να γραφω........Toungue)Τι λετε σας αρεσει η ιδεα?
καλη ηδεα αλλα θα θα ηταν λιγο καλυτερο να επιανες ολα τα θρυλικα!

Υ.Γ. Θα συνεργαστει η Marma με την AquaToungue
(18-09-2011 09:45 AM)GeorgeT Wrote: [ -> ]καλη ηδεα αλλα θα θα ηταν λιγο καλυτερο να επιανες ολα τα θρυλικα!

Υ.Γ. Θα συνεργαστει η Marma με την AquaToungue

Να ποιανεις ολα τα πκμν??.Θα καταντισει βλακεια και δεν θα εχει λογο η game freak να το βγαλει.Ολοι αυτην θα αγοραζουν και οι υπολοιπες σειρες θα παψουν να υπαρχουν αφου κυριολεκτικα κανενας δεν θα τις αγοραζει..........Οποτε αυτο το εβαλα για να υπαρχει ισοροπια.Επεισεις τι το ωρεο θα εχει αν μπορεις να τα ποιασεις ολα?Ειναι σαν να αγοραζεις μια κασετα με ολο το ποκεντεξ τελειομενο η ενα καλυτερο παραδειγμα: θα ηταν ακροιβος το ιδιο αν δεν υπυρχαν ruby,saphire,fire red,leaf green και υπυρχε μονο η Emerald με τιν διαφορα οτι τωρα μπορεις να πας στην kanto και ποιανεις ολα τα πκμν που γινεται να ποιασεις σε αυτες που δεν υπαρχουν ποια.Confused Χαλια δεν θα ειναι?Το φανταζεσαι?Undecided
ναι τωρα που το λες εχεις δικιοBig Grin
Αν και θα μου άρεσε ένα 3D Pokemon, έχω συνηθίσει με 2D. Εκτός και αν οι μάχες ήταν σε 3D μόνο.. ή το αντίστροφο..
(06-09-2011 01:19 AM)GeorgeT Wrote: [ -> ]Αν βγάζατε εσείς μια κασέτα πως θα την κάνατε και σε ποια κονσόλα?
Εγω θα έβγαζα μία με όλες τις region (1 εως 5) με ολες τις περιοχές σε computer ακριβώς όπως είναι στις κασέτες με γραφικά B/W και στυλ μάχης
D/P/PL/SS/HG.

Αυτο γινεται προς το παρον με τους Gym Leaders απο καθε περιοχη στο World Tournament (ανυπομονω να παρω μερος) στις Black and White 2. Εγω παλι θα εκανα το αντιθετο. Θα εβαζα τα γραφικα των HG/SS και στυλ μαχης απο τις B/W/B2/W2
Στο ιδανικό Pokemon rpg θα μπορούσες να έβλεπες τα Pokemon στον χάρτη αντί να είχε τα καθιερωμένα random encounters και oι μάχες θα είχαν πολύ πιο εντυπωσιακό animation και πιο λεπτομερές περιβάλλοντα. Και με τις δυνατότητες του 3DS δεν έχουν δικαιολογίες να μην το κάνουν αυτό. Ωραία τα retro, απλοϊκά γραφικά αλλά έχουν καταντήσει κουραστικά. Κάτι πήγαν να κάνουν με το Pokemon Black/White αλλά είναι στην αρχή ακόμα για μια γερή ανανέωση.
Reference URL's