Legendary Pokémon

Full Version: Arceus vs ΟΛΩΝ!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Μια χαρά είναι το Chandelure αλλά μην το παρακάνουμε xD
τη Δευτέρα τελειώνουν οι εγγραφές! Όποιος προλάβει θα γραφτει! αλλά έχετε ακόμα πολύ χρόνο!
οπότε μέχρι την δευτέρα δηλαδή σε 6 μέρες θα μπορείτε να γραφτείτε κανονικά!
ανανεωση μεχρι τεταρτη και ευκαιρια σε Aldark Vezok78 και Staraptor να φτιαξουν την περιληψη τους μεχρι την παρασκευη στης 4.00 αλλιως θα την γραψω εγω!
ψιλο βαριεμαι λιγο αν θες καντο εσυ xD
Καντο εσύ, θέλω να μην ξέρω τι και πως θα είμαι ακριβώς Wink
Τελικά μόνο εγώ έκανα δική μου εισαγωγή. Δεν πειράζει όμως, περιμένουμε τώρα το δικό σου μέρος George 'T.
Vezok78

Ανοίγει η πύλη και μπαίνουν τα αυτοκίνητα! Μέσα σε ένα από αυτά είναι ο Vezok! Μπαίνει στην καμπίνα του πλοίου και σαλπάρουμε!
Ο Vezok78 είναι ξακουστός έμπορος με ρίγανη! Πουλάει ρίγανη και είναι ο καλύτερος στην χώρα! Πάει από πόλη σε πόλη και κάνει εμπορεύματα! Επίσης έχει μεγάλη ζήτηση από το εξωτερικό! Μάλιστα τώρα πρόσφατα ανακάλυψε ότι τα χρήματα του είναι τόσα πολλά που θα πρέπει να αγοράσει ένα σπίτι μόνο γι’αυτά! Για να σκεφτείτε πως τα οικονομάει το μεγαλύτερο Super Market της Heymon City του ζήτησε 200.000 δοχεία με ρίγανη για 2.500.000! Και επίσης το ένα στρέμμα με ρίγανη που έχει κοστίζει 7.000.000 ΤΟ ΕΝΑ!
Μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει κάνει τέτοια θυσία! Τώρα πήγαινε στην Heymon για να παραδώσει τα δοχεία! Όλες τις δουλειές τις κάνει μόνος του! Όπως λέει εμπιστεύεται μόνο το ένστικτο του για αυτές τις δουλειές! Όμως για όλα έτσι λέει! Και το αστείο είναι ότι τόσο ανεπτυγμένα προϊόντα τόσο δημοφιλή στον κόσμο τα δυικοί όλα μόνος του! Ο βοηθός όμως –δεν γίνεται να τα κάνει όλα μόνος του- είναι το πιστό του Scizor! Αυτός λέει και στους μαγαζάτορες πόσο να πουλήσουν την ρίγανη! Και κάνει καλή δουλειά! Η ρίγανη εξαφανίζετε από τις 12.00 π.μ. στα super market διότι την αγοράζουν! Και η πιο φτηνή τιμή της είναι 14.00 ευρώ!
Το πλοίο σταμάτησε βράδυ στο λιμάνι της μαύρης λίμνης –παρεμπίπτοντος είναι η μόνη λίμνη που έχει τόσο μεγάλο λιμάνι-!
Ήδη περίμεναν έξω τα φορτηγά του super market. Ήρθαν οι εργάτες και του έκαναν νόημα για τα φορτία! Όταν φόρτωσαν τα δοχεία και στα 48 φορτηγά – όταν ο Vezok κατάφερε να τα μετρήσει- ξεκίνησαν για το super market. Ο Vezok θα τους συνόδευε και μπήκε στο πρώτο φορτηγό που ήταν και ο υπεύθυνος!
Καθώς οδηγούσε και άκουγε τις ερωτήσεις από τον προηγούμενο οδηγό είδε ένα ροζ πράγμα να πετάει κάτι πράσινες ακτίνες και κάτι άλλο να λάμπει κάτι κίτρινες! Ξαφνικά το φως έπεσε πάνω στο φορτηγό, ο Vezok τυφλώθηκε απ’το φως και έχασε τον ελέγχω του οχήματος! Άνοιξε η πόρτα δίπλα του και έπεσε έξω! Κυλούσε και κυλούσε σαν να ήταν μπάλα μέχρι που ένιωσε έναν πολύ μεγάλο πόνο άκουσε μια φωνή να φωνάζει αλλά σταμάτησε να κυλάει! Όταν άνοιξε τα μάτια του αντίκρισε μπροστά του κάποιον στον οποίον είχε κουτουλίσει!
Vezok78: Γεια! Συγγνώμη που έπεσα πάνω σου αλλά μου έτυχε ένα ατύχημα!
Ντέιβ: Δεν πειράζει! Με λένε Ντέιβ! Εσένα?
Vezok78: Vezok!
Ντέιβ: Καλέ εσύ έχεις ίδιο όνομα με αυτόν που έχει εκείνη την τέλεια ρίγανη!
Vezok78: Ευχαριστώ! Εγώ είμαι αυτός που έχει τις ρίγανες! Ήρθα εγώ για να πουλήσω ρίγανη σε ένα super market κοντά εδώ πέρα!
Ντέιβ: Δεν το πιστεύω ότι είμαι μπροστά από τον μεγάλο παραγωγό ρίγανης! Που είναι το Scizor?
Οι περιπέτειες του Staraptor και του Aldark έρχονται σύντομα!
Πρέπει να σε παραδεχτώ. Πολυ καλό! Smile
Όντως, ο Ντέιβ συμφωνεί με τον Vezok Toungue.

Btw, θα αλλάξω και γω λίγο την περιγραφή της Heymon στην εισαγωγή μου να φαίνεται για city, όντως ταιριάζει καλύτερα.
Aldark

Milton Hotel. Το μεγαλύτερο ξενοδοχείο της χώρας! Εκεί γίνεται το πέρα-δόθε από υπαλλήλους και πελάτες! Είναι το πιο οργανωμένο ξενοδοχείο στην χώρα! Έχει 1.147 πισίνες, 3 super market ( που μόλις έφεραν ρίγανη του Vezok : P) 1.500 δωμάτια και 33 ορόφους! Φυσικά η τιμή είναι 6.500 την βραδιά! Αλλά και οι υπάλληλοι πληρώνονται καλά!
Ο κατώτερος παίρνει 3.000 ευρώ! Ο Aldark και το Charizard του δουλεύουν στην ρεσεψιόν και παίρνουν 12.000 ευρώ τον μήνα! Σήμερα που είναι Σάββατο πήρε άδεια επειδή δουλεύει εκεί 7 μέρες την εβδομάδα και φεύγει στις 11.30 μ.μ. Τώρα θα γυρίσει στην δουλειά την άλλη Τετάρτη! Θα πήγαινε διακοπές στην μαύρη λίμνη! Μετά λέει αφού περάσει η βδομάδα με την δουλειά της Τετάρτης –αφού θα δουλέψει και την Κυριακή- θα τον στείλουν στο εξωτερικό και θα πάρει τα διπλά! Θα κάνει γιγάντια περιουσία! Θα μπορεί να λέει ιστορίες στην κόρη του και στον γιο του που θα τους αφήσει περιουσία….ουου!
Είναι όλα έτοιμα! Αυτός πάνω στο Charizard που έχει και πράγματα και απέναντι το Flygon που έχει μόνο πράγματα!
Aldark: Τι με κοιτάτε? Επειδή δεν πήγα με κάποιο μεταφορικό μέσω και πάω με τα Pokemon μου? Είναι δύσκολοι καιροί και γι’αυτό πρέπει να κάνουμε οικονομία! Εξ’άλλου ολόκληρο fanfic έχω με αυτούς τους καιρούς!
Τέλος πάντων όταν φτάσανε κατά το βραδάκι βρήκαν μία ερημική κρύα πόλη , οπού δεν έβλεπες ούτε Parluan! Έβαλε το Flygon μέσα στην Pokeball και έμεινε μόνο με το Charizard! Κάποια στιγμή είδε μία σκιά να πλισιάζει! Κοίταξε από πίσω του και είδε έναν τύπο με ένα Zoroarck μα δεν μπορούσε ένα τον διακρίνει μέσα στο σκοτάδι! Τον ρώτησε αν ξέρει προς τα πού είναι η λίμνη γιατί είχε κλείσει ένα ξενοδοχείο εκεί κοντά! Ο μυστήριος τύπος ούτε που τον άκουσε!
Aldark: Ίσως άμα τον ακολουθήσω να με πάει στην λίμνη! Εσύ τι λες Charizard?
Charizard: Char char!
Μετά από λίγη ώρα….
Aldark: Ουφ τριγύριζε συνέχεια αλλά τελικά με πήγε! Ωπ να και ένα πλοίο! Η τύχη μου γύρισε!
Όμως βιάστηκε να μιλήσει! Μία πολύ δυνατή λάμψη του ήρθε στα μάτια και έχασε την ισορροπία του! Όταν συνήλθε από την λιποθυμία και σηκώθηκε είδε κάτι ροζ να είναι δίπλα του σωριασμένο!
Aldark : Είναι το Mew αναφώνησε έκπληκτος!
Aldark: Είναι τραυματισμένο! Πρέπει να βρω το πιο κοντινό ιατρείο! Αλλά μες το σκοτάδι που να βρει?
Εντάξει! Είχε το φως του Charizard! Αλλά τι να του κάνει τέτοια φωτίτσα? Εδώ χρειάζεται εκατομμύρια Charizard για να δεις κανονικά!
Πάνω στην ώρα που σκαφτόταν όλα αυτά άκουσε κάτι φωνές πίσω από κάτι δέντρα! Είπε στο Charizard να κάνει όσο πιο μεγάλη την φλόγα του για να μπορέσει να δει τι γίνεται!
Πράγματι το Charizard το έκανε και κατάφερε να δει! Ήταν δύο τύποι που μιλούσαν και δίπλα στον έναν ήταν ένα Scizor!
Μπίνγκο σκέφτηκε….

Οι περιπέτειες του Staraptor σκάνε σύντομα! Μην τις χάσετε! Επίσης να ξανακοιτάξετε λίγο την πρόλογο γιατί έχουν γίνει κάτι μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές!
Άσχετο αλλά Milton Hotel, πάντα έτσι έλεγαν τα ξενοδοχεία στα κόμικς του Disney. Και να υποθέσω Parluan=Purloin;

Τεσπά, φαντάζομαι τώρα θα συναντηθούμε οι τρεις και μετά κάπως θα 'ρθει και ο staraptor από το σταραπτοχωριό; Και λογικά κάτι θα έχει να κάνει και αυτός με το Zoroark.

Ωραίο αυτό πάντως με το όνομα και το χωριό (staraptor).

Edit: Δίκιο έχει ο GeorgeSlayer, πώς δεν το παρατήρησα.
Δεν έχω χρόνο να το διαβάσω όλο, αλλά μια παρατήρηση για το τελευταίο κομμάτι, χρησιμοποίησε λιγότερα θαυμαστικά καλύτερα. Δεν είναι τελείες, είναι για να τονίζεις συγκεκριμένα πράγματα.
Πρώτον αυτό που είπε ο GeorgeSlayer. Δεύτερον, αν δεν είσαι σίγουρος για κάποιο όνομα ή πόλη, κλπ, μην το βάλεις έτσι! Ψάξτο στο serebii ή κάπου αλλού. Τρίτον και άσχετο: πολύ πλούσιοι είμαστε όλοι, τελικά έχουμε κρίση Toungue. Πλάκα κάνω ^.^
^
Μια σημείωση για αυτό με τις τοποθεσίες:

Εφόσον, ο George 'T ανάφερε την Μαύρη Λίμνη στον πρόλογο (που δεν υπάρχει σε κάνα Pokémon game) εγώ το συνέχισα και στην εισαγωγή του δικού μου trainer είπα ότι κοντά σε αυτή λίμνη υπάρχει και η Heymon City, που επίσης δεν υπάρχει σε κανένα region. Όπως φαντάστηκα εγώ την τοποθεσία είναι σχετικά ορεινή και βρίσκεται στην άκρη της Unova, βορειοδυτικά της Anvile Town. Και λογικά σε αυτό θα βασίστηκε και ο George και έβαλε την συνάντηση μας στη Heymon.

Πάντως καλύτερα, κατά τη γνώμη μου, που δεν παίρνει χώρο το fic σε γνωστές τοποθεσίες. Γιατί έτσι δεν υπάρχει το θέμα ανακρίβειας, αρκεί μόνο να βγάζει νόημα.

Edit: Όντως σε άλλο αναφερόταν ο Vezok αλλά δεν πειράζει, απλώς εγώ φάνηκα λίγο πατάτα.
Ναι, βασικά στο Parluan-Purloin αναφερόμουν Toungue
Pages: 1 2 3
Reference URL's