Legendary Pokémon

Full Version: Ποιο πιστεύεται οτι είναι το καλύτερο κανάλι της ελληνικής TV?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
(06-04-2013 10:14 AM)8hachi8 Wrote: [ -> ]Αν εξαιρέσεις βέβαια τους εργαζομένους του Alter φυσικά.

Ημουν σιγουρος οτι θα πεταγοταν καποιος να το πει αυτο Toungue

(06-04-2013 10:14 AM)8hachi8 Wrote: [ -> ]1)ΣΚΑΙ (βάζει τζαμάτες σειρές όπως Hawaii Five-0 και CSI)

Οντως ο ΣΚΑΪ βαζει ωραιες σειρες. Εμενα μου αρεσε ο Doctor Who αλλα τον σταματησαν και αυτον

(06-04-2013 10:14 AM)8hachi8 Wrote: [ -> ]2)Star (αν και θα μπορούσε να έβαζε τα Pokemon και το ΣΚ κατά τις 9 το πρωί,βάζει συνήθως καλές ταινίες)

Στις 9 το πρωι παιζει το Star ταινιες; τα Pokemon τα βαζει ΚΑΙ το σαββατοκυριακο. (το εγραψα και σε αλλο theard) Σημερα το πρωι ειδα μια του Turtwig του Ash με το Chimchar του Paul (ειναι ακομα στα πρωτα επεισοδια)

(06-04-2013 10:14 AM)8hachi8 Wrote: [ -> ]3)Mega (όταν φιλοτιμείται να βάλει καμία ελληνική σειρά.Επίσης,έχει το ''Καναλάρχης για 1 μέρα'' που αυτό κάνει πού και πού το πρόγραμμα πιο ωραίο)
η
Αχ ναι, το Ρουκ Ζουκ ηταν πολυ ωραιο παιχνιδι, και το "Τι ψυχη θα παραδωσεις μωρη;"

Also, απο το Mega βλεπω τα μεσημερια τους Singles και το Δεκα λεπτα κυρηγμα

(06-04-2013 10:14 AM)8hachi8 Wrote: [ -> ]5)Nickelodeon (αν πω ότι μου αρέσει ο SpongeBob θα μου επιτεθείτε με Zubats? Toungue)

Και εγω βλεπω SpongeBob
(06-04-2013 12:35 PM)Blue Cross Wrote: [ -> ]
(06-04-2013 10:14 AM)8hachi8 Wrote: [ -> ]2)Star (αν και θα μπορούσε να έβαζε τα Pokemon και το ΣΚ κατά τις 9 το πρωί,βάζει συνήθως καλές ταινίες)

Στις 9 το πρωι παιζει το Star ταινιες; τα Pokemon τα βαζει ΚΑΙ το σαββατοκυριακο. (το εγραψα και σε αλλο theard)

Όχι βρε!Με παρεξήγησες λίγο!(αυτό το κόμμα είναι πολύ ύπουλο τελικά!Toungue)
Εννοούσα ότι θα μπορούσε να έβαζε Pokemon το ΣΚ κατά τις 9 το πρωί + ότι συνήθως το Star βάζει καλές ταινίες.
Τώρα το είδα στο guide της τηλεόρασης ότι βάζει και το ΣΚ Pokemon,αλλά θα μπορούσε να τα έβαζε πιο αργά (κατά τις 9 αντί για τις 7).
Nickelodeon
Pages: 1 2
Reference URL's