Η ζωή είναι κανονική μέχρι που στις 7-4-2030 θα αλλάξουν όλα!
Ο καθηγητής Oak μελετάει το ενδεχόμενο αν υπάρχει ζωή σε άλλο πλανήτη...
(Υπόψιν οτι η ζωή είναι κανονική σαν την δική μας και τα Pokemon υπάρχουν μόνο σε Video παιχνίδια!)
Εκεί λοιπόν που μελετάει στο εργαστήριο οτου κάνει ένα διάλειμμα και βάζει λίγο την τηλεόραση! Εκεί βλέπει οτι ένας πράσινος δράκος επιτέθηκε στο Βερολίνο!
Τον κοίταξε καλύτερα και θυμήθηκε οτι όταν ήταν μικρός και έπαιζε Pokemon αυτό ήταν το θρυλικό Rayquaza! Αμέσως του ήρθε η ιδέα οτι ήρθαν τα Pokemon στη γη αλλά αληθηνά! Από τότε όλα πάνε χάλια διότι εκατομμύρια κόσμος έκανε μύνηση στην Nitendo και στον Satoshi-San και οτι όλα αυτά είναι εφέ διότι είναι δικά τους δημιουργήματα! Όταν όμως ο Satoshi-San μπήκε στην φυλακή τα Pokemon συνέχισαν να κάνουν καταστροφές και όλοι κατάλαβαν οτι ο Satoshi-San είχε κάνει..... Επειδή βιάζομαι όμως και δεν προλαβένω να σας πω σας γράφω οτι θα το μάθετε στην ιστορία
Οι άνθρωποι εναντίον των Pokemon!
Coming soon!!
Ρε συ George'T, πόσα fanfic θα γράφεις ταυτόχρονα;
ειμαι ικανος για ολα
!
Με τρομάζεις... ωραίο concept πάντως.
EDIT: We're halfway through.....
Ωρεο
Θα ηταν ωρεο αν ο Satoshi ηξερε για αυτα τα εξογινικα πλασματα απο πριν αλλα προτιμισε να πει πως ηταν δικα του δημιουργηματα στην nintendo για να βγαλουν λευτα.......η κατι τετοιο.Ξερετε τι ενοω ε?
Τεσπα.....περιμενω το 1ο επεισοδειο
ειναι μονο 1 επεισοδειο
αλλα θα χωριζεται σε μερη!
Στη συνέχεια θα δούμε το Ditto να μιμείται ανθρώπους και να διαπράττει τα πιο αρωστημένα εγκλήματα.
Παρεπιπτόντως, πάει καιρός από τότε που πόσταρα τελευταία φορά. Γειά σου forum και αντίο (λόγω υποχρεώσεων).
Άνθρωποι εναντίον των Pokemon μέρος 1
Βρέμη. Το εργαστήριο του καθηγητή Oak. Δουλεύει εδώ και πολλά χρόνια για την NASA. Προσπαθεί από το 2025 να βρει αν υπάρχουν άλλα είδη ζωής σε άλλους πλανήτες. Όμως δεν έχει κάνει μόνο αυτό! Έχει εφεύρει την ηλεκτρική κούπα και την Τσέλσι μία καρέκλα η οποία άμα της σφυρίξεις κάνει ότι την πεις! Λέει και τα σκορ της Premier League! Και τώρα προσπαθεί να κάνει και άλλη μεγάλη ανακάλυψη.
Oak: Ουφ κουράστηκα! Κάτσε λίγο να βάλω τηλεόραση και μετά συνεχίζω. Ας βάλω το κανάλι Mera! Ωπ έχει ειδήσεις. Κάτσε να δω μήπως πει κάτι σημαντικό όπως αν το χρέος της Ελλάδας έφτασε τα 20.000 ευρώ. Ωπ γιατί το Βερολίνο έχει φωτιές?
Ρεπόρτερ: Πριν από περίπου μία ώρα ένας πράσινος τεράστιος δράκος επιτέθηκε στο Βερολίνο και το έκαψε! Πολλοί άνθρωποι σκοτώθηκαν και έχασαν τις περιουσίες τους!
Εδώ έχουμε τον δράκο από κοντινή φωτογραφία( to see the picture click here:http://fc08.deviantart.net/fs71/f/2010/078/2/e/Rayquaza_by_himanshu_kapoor.jpg)
Oak: Χμμ…. Για να δω καλύτερα….. αυτό εδώ κάτι μου θυμίζει.. μμμ…… Αμμάν! Θυμήθηκα όταν έπαιζα μικρός Pokemon! Αυτό εδώ είναι το θρυλικό Rayquaza! Μα αυτά είναι ανύπαρκτα! Τα έχει βγάλει ο Satoshi-San από το μυαλό του! Πως και γίνεται? Μήπως είναι…
Δεν πρόλαβε να τελειώσει την πρότασή του τον πρόλαβε η τηλεόραση:
Ρεπόρτερ: Αυτό είναι ένα Pokemon δημιουργήματα του Satoshi-San! Ο κόσμος πιστεύει ότι αυτό ήταν ένα ρομπότ που έκανε διαφημιστική καμπάνα αλλά βγήκε εκτός ελέγχου και κατέστρεψε την πόλη! Όμως ο δημιουργός των τεράτων τσέπης δήλωσε ότι αυτός δεν θα έκανε ποτέ κάτι τόσο επικίνδυνο ! Όμως ο κόσμος του έκανε μήνυση και τον έκλεισαν στην φυλακή. Επίσης μετά από αυτό το βαρύ πλήγμα έκλεισε όλη η εταιρία της Nitendo.
Όμως οι επιθέσεις συνεχίστηκαν! Το Ελσίνκι πριν από λίγο βούλιαξε στον πάτο της γης λόγο ότι κάτι τέρατα ονόματι Extradrill αριθμού 12 έσκαψαν και –αντίο Ελσίνκι!
Ο κόσμος πιστεύει ότι έχει πολλά τέτοια μόνο σε Ευρώπη διότι οι καταστροφές είναι μόνο σε Βερολίνο και Ελσίνκι! Πως θα προχωρήσει άραγε αυτή η κατάσταση?
Oak: Χμμ…… Τα Pokemon……….. το βρήκα! Τα Pokemon είναι κάτοικοι ενός άλλου πλανήτη που με κάποιον τρόπο να τα σταματήσω! Και σε αυτό θα με βοηθήσει ο ‘’δημιουργός’’ τους ο Satoshi-San. Θα πάω μέχρι την Ιαπωνία και……
Ρεπόρτερ: Αφού ο Satoshi-San με τις διαφημίσεις του κατέστρεψε 2 μεγάλες πόλεις της Ευρώπης ο κόσμος ζήτησε την εκτέλεση του και αυτό έγινε δεκτό! Σε 42 ώρες ο Satoshi-San θα είναι στον τάφο!
Oak: Πρέπει να προλάβω πριν τον εκτελέσουν!
Τι θα γίνει? Θα εκτελέσουν τον Satoshi-San? Θα προλάβει ο Oak να τον σώσει και να ρωτήσει αυτά που θέλει σύντομα έρχεται το δεύτερο μέρος!
Το Link δεν δουλεύει. Ενδιαφέρουσα ιστορία,αν και το Apokéalypse με ξενίζει λίγο.
Το link δε δουλεύει γιατί έχει πετάξει μέσα του και μία παρένθεση
Με λίγα λόγια, άφησε κενό μεταξύ του link και της τελικής παρένθεσης. Επίσης βάζε πιο πολλά κόμματα! Γιατί αν δε βάλεις, φράσεις όπως το "και την Τσελσι
, μία καρέκλα
που άμα της σφυρίξεις κάνει
ό,τι της πεις" δεν βγάζουν νόημα. Μπορεί να το παρακάνω λίγο βέβαια
Υ.Γ. Αν και στην Ελλάδα το προφέρουμε "Nitendo", γράφεται "Nintendo".
Εγώ πάντως το προφέρω Nintendo. Το Rayquaza με απογοήτευσε. Περίμενα να δω κανένα epic fanart.
(29-09-2011 04:12 PM)Terraplant Wrote: [ -> ]Εγώ πάντως το προφέρω Nintendo. Το Rayquaza με απογοήτευσε. Περίμενα να δω κανένα epic fanart.
Λολ και εγω.(χ2)
ψιλο-επικ φιλε μου , Νιν-τέντο προφέρω γω την εταιρία αλλα οκ xD
Το λινκ επισης δεν..
Κι εγώ Nintendo το λέω, αλλά προσπαθούσα να δώσω μία λογική-μπακαλίστικη εξήγηση
EDIT: 200th post!