Μπα δεν εχει πολεμο νταξ , συμφωνω με τον Αdk , οτι υπαρχουν πολλα 13χρονα που πορωνονται με το ενα/ή το αλλο/ ή το άλλο και χαλανε την πιατσα xD , ισως ειναι και οι "γευσεις" του καθενος παντως για το τι του αρεσει και τι οχι. Επισης καθε ανιμε ειναι καλο σε καποιο τομεα , το bleach ειναι αυθαστο σε χαρακτηρες(πχ Mofocking GRIMMJOW) το op σε στορυ ειναι πολυ ψηλα ειδικα αν σκεφτεις οτι ο οντα τα χε σκεφτει ολα 13 χρονια τωρα και δεν εχει κανει κοιλιες...για το ναρουτο δεν εχω καταληξει καπου αλλα το θεωρω λιγο φεηλ. γουστα ειν αυτα δε θα χαλασουμε τας καρδιας μας...
Oh well μ'αρέσει η απάντηση σου, θα αρκεστώ σ'αυτό το "δε θα χαλάσουμε τις καρδιές μας"
Ελπίζω το OP όντως να καλυτερεύει σε story, έχω την εντύπωση πως παίζει να είναι το δυνατό του σημείο αυτό, απλά αργεί να φτάσει στο ψητό ρε και πολλές φορές κουράζει εν μέσω του κάθε arc. Το Naruto δες το και προχώρα το, ειδικά το Shippuuden, είναι σίγουρα πολύ καλύτερο απ'ότι σκέφτεσαι (δεν ξέρω πιο παιδάκι σου'χει χαλάσει την ιδέα για το Naruto αλλά damn it man!
). Όπως και νά'χει σε κάποια φάση θα συνεχίσω το OP γιατί θέλω να δω περί τίνος πρόκειται όταν μιλάνε για "τόσο καλό anime μεά το 250 ep".
Τα εχω δει και τα 3 μεγαλα "anime",εχω διαβασει ολα τους τα manga και συνεχιζω και εχω να πω τα εξης(και οποιος διαφωνησει μαζι μου κακο του κεφαλιου του :Ρ):
1)Το Naruto πριν το αρχιζω μου λεγαν ολοι "ελα μωρε κατι παιδακια που βαρανε ο ενας τον αλλον ειναι και σαν μικι μαουζ κτλπ κτλπ",Μολις το αρχισα καταλαβα οτι ειναι μ@μ@το και δεν υσχιει τιποτα απο τα παραπανω ειδικα για το shippuden lOl.Το shippuden ειναι κλασεις ανωτερο απο το πρωτο μερος και μακραν απο τα καλυτερα anime.
Aldark δες το και μετα σχολιασε το η γνωμη μου.
Fillers πολλα ομως.
2)Bleach αν και υπερτατα βαρετο στα πρωτα 30 επισοδεια(Κακα τα ψεματα :Ρ),απο εκει και περα ειναι τουμπανο και το story δυνατο κτλπ κτλπ.
Αυτο που με χαλαει στα επισοδεια οπως και στο naruto ειναι τα πολλα fillers.
Καθως τωρα θα εχει για ενα χρονο fillers lOl.
3)One Piece.One of a Kind επρεπε να λεγεται :Ρ.Η ιστορια ειναι απιστευτοτατη μετα απο το επισοδειο που εχει αυριο.
Αdk τα "ωραια" ειναι μετα το 270 οντως,απλα πιστευω οτι αν δεν σε εχει εντυπωσιασει μεχρι τωρα δεν θα σε εντυπωσιασει στη συνεχεια,απλα θα σου αρεσει :Ρ.(Αν και το sky island arc ειναι το πιο βαρετο arc)
"Καποια arc τα τραβαει πολυ"-Οχι ιδιαιτερα αν εξαιρεσουμε ενα,που γινονται και πολλα.
Το κακο στο one piece ειναι κατι χαζοεπισοδεια που τα τραβανε πολυ,κατι ιστοριες που προσθετουν εκτος manga (βλ.ταινια 10-Shiki κτλπ) και συνεχιζονται επ απειρο να υπαρχουν και καλα σαν ιστορια και ο φοβος μη πεθανει ο Oda μεσα στην επομενη δεκατια και δεν μαθουμε το πολυποθητο τελος διοτι εχουμε δρομο ακομα :Ρ
Γιατι π.χ. στο naruto Πανω κατω βλεπουμε τι παει να γινει στο One piece ειναι ολα ανοιχτα.ο.ο
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:HELLSING ALL THE WAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
ALUCARD=BADASSA8ANATOSPETSOKOFTHSPOYSKWTWNEITAPANTAOLOTONATALLO3ERWGW!
(30-09-2011 09:10 PM)JuanDeLolo Wrote: [ -> ]Τα εχω δει και τα 3 μεγαλα "anime",εχω διαβασει ολα τους τα manga και συνεχιζω και εχω να πω τα εξης(και οποιος διαφωνησει μαζι μου κακο του κεφαλιου του :Ρ):
1)Το Naruto πριν το αρχιζω μου λεγαν ολοι "ελα μωρε κατι παιδακια που βαρανε ο ενας τον αλλον ειναι και σαν μικι μαουζ κτλπ κτλπ",Μολις το αρχισα καταλαβα οτι ειναι μ@μ@το και δεν υσχιει τιποτα απο τα παραπανω ειδικα για το shippuden lOl.Το shippuden ειναι κλασεις ανωτερο απο το πρωτο μερος και μακραν απο τα καλυτερα anime.
Aldark δες το και μετα σχολιασε το η γνωμη μου.
Fillers πολλα ομως.
2)Bleach αν και υπερτατα βαρετο στα πρωτα 30 επισοδεια(Κακα τα ψεματα :Ρ),απο εκει και περα ειναι τουμπανο και το story δυνατο κτλπ κτλπ.
Αυτο που με χαλαει στα επισοδεια οπως και στο naruto ειναι τα πολλα fillers.
Καθως τωρα θα εχει για ενα χρονο fillers lOl.
3)One Piece.One of a Kind επρεπε να λεγεται :Ρ.Η ιστορια ειναι απιστευτοτατη μετα απο το επισοδειο που εχει αυριο.
Αdk τα "ωραια" ειναι μετα το 270 οντως,απλα πιστευω οτι αν δεν σε εχει εντυπωσιασει μεχρι τωρα δεν θα σε εντυπωσιασει στη συνεχεια,απλα θα σου αρεσει :Ρ.(Αν και το sky island arc ειναι το πιο βαρετο arc)
"Καποια arc τα τραβαει πολυ"-Οχι ιδιαιτερα αν εξαιρεσουμε ενα,που γινονται και πολλα.
Το κακο στο one piece ειναι κατι χαζοεπισοδεια που τα τραβανε πολυ,κατι ιστοριες που προσθετουν εκτος manga (βλ.ταινια 10-Shiki κτλπ) και συνεχιζονται επ απειρο να υπαρχουν και καλα σαν ιστορια και ο φοβος μη πεθανει ο Oda μεσα στην επομενη δεκατια και δεν μαθουμε το πολυποθητο τελος διοτι εχουμε δρομο ακομα :Ρ
Γιατι π.χ. στο naruto Πανω κατω βλεπουμε τι παει να γινει στο One piece ειναι ολα ανοιχτα.ο.ο
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:HELLSING ALL THE WAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
Συμφονω με ολα.Ειδικα το τελευτεο
(30-09-2011 07:26 PM)Adk Wrote: [ -> ]. Το Naruto δες το και προχώρα το, ειδικά το Shippuuden, είναι σίγουρα πολύ καλύτερο απ'ότι σκέφτεσαι (δεν ξέρω πιο παιδάκι σου'χει χαλάσει την ιδέα για το Naruto αλλά damn it man! ). Όπως και νά'χει σε κάποια φάση θα συνεχίσω το OP γιατί θέλω να δω περί τίνος πρόκειται όταν μιλάνε για "τόσο καλό anime μεά το 250 ep".
Ναρουτο φιλε μου διαβαζω σε μανγκα αλλα επειδη τ'αγοραζω λογω κρισης αγοραζω 2 φορες το χρονο πλεον
, οπ οσο περναει ο καιρος ειναι δυσκολο να το αρχισεις (ειδικα απ'την αρχη) λογω των 520επεισοδιων (που ολο αυξανονται) εγω με 420 επς πριν 2-3 χρονια εκανα 6-7 μηνες...
(30-09-2011 09:10 PM)JuanDeLolo Wrote: [ -> ]ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:HELLSING ALL THE WAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
Ναι αλλα μιλαμε για shonen (και βσκ για τα μεγαλα , γτ υπαρχει καλυτερο shonen κι απ'το οπ κι απ'το ρημπορν κι απ'το μπλητς
)
(30-09-2011 09:41 PM)Aldark Wrote: [ -> ]Ναι αλλα μιλαμε για shonen (και βσκ για τα μεγαλα , γτ υπαρχει καλυτερο shonen κι απ'το οπ κι απ'το ρημπορν κι απ'το μπλητς )
Γουστα ειναι.
Δεν υπαρχει κτ καλυτερο απο κατι αλλο.
(30-09-2011 09:10 PM)JuanDeLolo Wrote: [ -> ]Αdk τα "ωραια" ειναι μετα το 270 οντως,απλα πιστευω οτι αν δεν σε εχει εντυπωσιασει μεχρι τωρα δεν θα σε εντυπωσιασει στη συνεχεια,απλα θα σου αρεσει :Ρ.(Αν και το sky island arc ειναι το πιο βαρετο arc)
Ακόμα δυστυχώς στη Skypiea είμαι...187 επ εδώ και κάτι μήνες. Άπαξ και το ξεκινήσω δε λέω, είναι κολλητικό, απλά έχω μπλέξει με κάτι Yu-gi-oh που επίσης έχω ξεκινήσει και με κάτι οτιναναινάδικα αντί να δω Gintama και OP που κυρίως θέλω
Juan πάντως η αλήθεια είναι δεν μ'έχει εντυπωσιάσει πια τόοοοοοοοσο ώστε να μην αντέχω ας πούμε να το δω, είναι μάλλον αυτό που λες, θα περιμένω όπως και νά'χει
(Bleach και Naruto για παράδειγμα κόβω φλέβα να δω τι γίνεται στη συνέχεια στα anime τώρα που έχω κόψει ιδιαίτερα και τα manga xD)
Α και για τα arc που τραβάνε πολύ, απλά εννοώ ότι αντί να μπει γρήγορα στις μάχες ή κάτι τέτοιο αναλύει την οικογενειακή κατάσταση του 3ου κομπάρσου που θα σκάσει μύτη και δε θα ξαναδείς μάλλον ποτέ επί 25 επς...και ναι αυτό παραγίνεται φανερό στη Skypiea π.χ. που τώρα το'χω σταματήσει στην ανάλυση ιστορίας ενός πρόγονου ενός χαρακτήρα! Jesus Christ θέλω να δω μάχες!
Πάντως ναι αυτό είναι το κακό με το OP, τόσο που το τραβάει ελπίζω να έχει γραφτεί η ιστορία ήδη, μην πάθει τίποτα ο Oda-sensei και μείνουμε ξεκρέμαστοι
Και όντως δεν υπάρχει κάποιο καλύτερο από κάποιο άλλο, τουλάχιστον σ'αυτά τα 3, πιστεύω αφήνεται περισσότερο στην προτίμηση του θεατή.
(30-09-2011 11:08 PM)Adk Wrote: [ -> ]Πάντως ναι αυτό είναι το κακό με το OP, τόσο που το τραβάει ελπίζω να έχει γραφτεί η ιστορία ήδη, μην πάθει τίποτα ο Oda-sensei και μείνουμε ξεκρέμαστοι Και όντως δεν υπάρχει κάποιο καλύτερο από κάποιο άλλο, τουλάχιστον σ'αυτά τα 3, πιστεύω αφήνεται περισσότερο στην προτίμηση του θεατή.
Το συγκεκριμενο φλαςμπακ το δα σε 1 ωρα (3 επς δεν ηταν;
) και ομολογω ηταν το αγαπημενο μου xD skypiea αρκ δεν ελεγε πολλα εν αρχη μου βγαλε την πιστη αλλα απ'το 170 εμφανιζεται ο θεος ενελ και ya know....παντως αν το περασεις πηδα τα φιλλερ 196-206 εκει λιγο εχει κι αλλα ψιλοφιλλερ αλλα απο 226 και μετα ανεβαινειιιι
(01-10-2011 01:32 AM)Aldark Wrote: [ -> ]Το συγκεκριμενο φλαςμπακ το δα σε 1 ωρα (3 επς δεν ηταν; ) και ομολογω ηταν το αγαπημενο μου xD skypiea αρκ δεν ελεγε πολλα εν αρχη μου βγαλε την πιστη αλλα απ'το 170 εμφανιζεται ο θεος ενελ και ya know....παντως αν το περασεις πηδα τα φιλλερ 196-206 εκει λιγο εχει κι αλλα ψιλοφιλλερ αλλα απο 226 και μετα ανεβαινειιιι
Το κακό είναι ότι βλέπω τα πάντα στα άνιμε που ξεκινάω, ακόμα και αν είναι το χειρότερο φίλλερ του αιώνα αισθάνομαι ότι πρέπει να το παρακολουθήσω xD οπότε μόλις φτάσω 226 σ'ενημερώνω Aldark ;P
ξερετε τιποτα αν βγει ας πουμε κανενα καινυργιο anime?
(05-10-2011 03:02 PM)GeorgeT Wrote: [ -> ]ξερετε τιποτα αν βγει ας πουμε κανενα καινυργιο anime?
Μπα.Παντος το bleach οπως και το ΟΡ και αυτο κανει μια νεα αρχη στο επομενο επεισοδειο νομιζω........
Στο Sky Island Arc. είχα βαρεθεί το One Piece. Είπα να του δώσω μια ευκαιρία και τελικά αποδείχτηκε κολλητικό μετά
Bleach και Naruto δεν έχω δει πάντως
Επειδη μου προτινε καποιο παιδι να δω Bleach,αξιζει η θα χασω τζαμπα χρονο
Αξίζει. Να δεις και Koukaku No Regios, Spice & Wolf, Code Geass, Gundam 00 etc etc.