09-10-2011, 10:16 AM
Επειδή όλοι περιμένετε με αγωνία το Arceus vs Όλων το οποιό έχει αργήσει να ανέβει και μάλλον να αργήσει και άλλο σας έγραψα μία ωραία χαροπή ιστορία
1 Ο αγαπημένος σκύλος.
Γκαστόνε: Μερικές φορές νιώθω οτι η τύχη μου με έχει εγκαταλήψει......δεν το πιστεύω οτι σε εκείνη την κληρωτίδα θα μου χάριζαν το πιο τροφαντό σκύλο που έχω δει.......
Κομαράς: Συγνώμη κύριε που σας ενοχλώ αλλά θέλω να σας πω κάτι. Καταρχίν ονομάζομαι Κομαράς και θέλω να αγοράσω τον σκύλο σας για 1.000.000 δολλάρια!
Γκαστόνε: Σε ευχαριστώ λατρεμένη μου τύχη.......
2 Σκόνταψα!
Τι ωραία παππούτσια...τα κέρδισα σε μια κληροδίτα πριν.......χαχα είναι και άνετα ωχ μου λύυηκαν τα κορδόνια. Αμάν πέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεφτωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!
Βρήκα 'ενα χιλιάρικο στον δρομο
3 Βρέχει
Γκαστόνε: Γιατί σήμερα που ξέχασα την ομπρέλα σττο σπίτι έπρεπε να με καλέσει ο θείος Σκρουτζ?
Γριούλα: Βοήθεια! Η γάτα μου ανέβηκε στο δέντρο και δεν μπορεί να κατέβει.
Γκαστόνε: Θα σας βοηθείσω εγώ.... ωχ η γάτα έπεσε μόνη της στα χέρια μου...
Γριούλα: Σε ευχαριστώ νεαρέ! Για ανταμηβή θα σου δώσω μία ομπρέλα!
Γκαστόνε: Καταλάβατε γιατί είναι ωραίο να είσαι τόσο κολόφαρδος?
1 Ο αγαπημένος σκύλος.
Γκαστόνε: Μερικές φορές νιώθω οτι η τύχη μου με έχει εγκαταλήψει......δεν το πιστεύω οτι σε εκείνη την κληρωτίδα θα μου χάριζαν το πιο τροφαντό σκύλο που έχω δει.......
Κομαράς: Συγνώμη κύριε που σας ενοχλώ αλλά θέλω να σας πω κάτι. Καταρχίν ονομάζομαι Κομαράς και θέλω να αγοράσω τον σκύλο σας για 1.000.000 δολλάρια!
Γκαστόνε: Σε ευχαριστώ λατρεμένη μου τύχη.......
2 Σκόνταψα!
Τι ωραία παππούτσια...τα κέρδισα σε μια κληροδίτα πριν.......χαχα είναι και άνετα ωχ μου λύυηκαν τα κορδόνια. Αμάν πέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεφτωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!
Βρήκα 'ενα χιλιάρικο στον δρομο
3 Βρέχει
Γκαστόνε: Γιατί σήμερα που ξέχασα την ομπρέλα σττο σπίτι έπρεπε να με καλέσει ο θείος Σκρουτζ?
Γριούλα: Βοήθεια! Η γάτα μου ανέβηκε στο δέντρο και δεν μπορεί να κατέβει.
Γκαστόνε: Θα σας βοηθείσω εγώ.... ωχ η γάτα έπεσε μόνη της στα χέρια μου...
Γριούλα: Σε ευχαριστώ νεαρέ! Για ανταμηβή θα σου δώσω μία ομπρέλα!
Γκαστόνε: Καταλάβατε γιατί είναι ωραίο να είσαι τόσο κολόφαρδος?