Legendary Pokémon

Full Version: Η τύχω του Γκαστόνε
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Επειδή όλοι περιμένετε με αγωνία το Arceus vs Όλων το οποιό έχει αργήσει να ανέβει και μάλλον να αργήσει και άλλο σας έγραψα μία ωραία χαροπή ιστορίαBig Grin

1 Ο αγαπημένος σκύλος.

Γκαστόνε: Μερικές φορές νιώθω οτι η τύχη μου με έχει εγκαταλήψει......δεν το πιστεύω οτι σε εκείνη την κληρωτίδα θα μου χάριζαν το πιο τροφαντό σκύλο που έχω δει.......
Κομαράς: Συγνώμη κύριε που σας ενοχλώ αλλά θέλω να σας πω κάτι. Καταρχίν ονομάζομαι Κομαράς και θέλω να αγοράσω τον σκύλο σας για 1.000.000 δολλάρια!
Γκαστόνε: Σε ευχαριστώ λατρεμένη μου τύχη.......

2 Σκόνταψα!
Τι ωραία παππούτσια...τα κέρδισα σε μια κληροδίτα πριν.......χαχα είναι και άνετα ωχ μου λύυηκαν τα κορδόνια. Αμάν πέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεφτωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω​!
Βρήκα 'ενα χιλιάρικο στον δρομοWink

3 Βρέχει

Γκαστόνε: Γιατί σήμερα που ξέχασα την ομπρέλα σττο σπίτι έπρεπε να με καλέσει ο θείος Σκρουτζ?
Γριούλα: Βοήθεια! Η γάτα μου ανέβηκε στο δέντρο και δεν μπορεί να κατέβει.
Γκαστόνε: Θα σας βοηθείσω εγώ.... ωχ η γάτα έπεσε μόνη της στα χέρια μου...
Γριούλα: Σε ευχαριστώ νεαρέ! Για ανταμηβή θα σου δώσω μία ομπρέλα!
Γκαστόνε: Καταλάβατε γιατί είναι ωραίο να είσαι τόσο κολόφαρδος?
Θα αγνοήσω το ολόκληρο thread για αυτό Toungue. Λοιπόν απλά πρόσεχε τα ορθογραφικά. Αν θες γράψτο στο Word ή στον Chrome, γιατί και τα δύο σου υπογραμμίζουν τα ορθογραφικά.
*τυχη ειναι οχι τυχω και επισης μη το καις παιδι μου Toungue
Άλλο θέλει να πει... τύχω τύχω μη σε πετοίχο.

(σπαμ αλλά δεν κρατήθηκα)
Δεν κατάλαβα τι εννοείς στις ιστορίες Toungue Επίσης, ποιος είναι ο Γκαστόνε; xD
[Image: yousousos.jpg]
(09-10-2011 02:30 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Δεν κατάλαβα τι εννοείς στις ιστορίες Toungue Επίσης, ποιος είναι ο Γκαστόνε; xD

ο κολοφαρδος του αιωνα xD!
(09-10-2011 02:30 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Δεν κατάλαβα τι εννοείς στις ιστορίες Toungue Επίσης, ποιος είναι ο Γκαστόνε; xD

Καλά, δεν διάβασες ποτέ κάνα κόμικ;

Έχει φάση γενικώς πως πάνε τα πράματα με την τύχη του Γκαστόνε. Πάντως οι ιστοριούλες σου είναι κομματάκι απότομες.
(09-10-2011 03:47 PM)Divided by Zer0 Wrote: [ -> ]

Απο οτι φαινεται οχιToungue

Έχει φάση γενικώς πως πάνε τα πράματα με την τύχη του Γκαστόνε. Πάντως οι ιστοριούλες σου είναι κομματάκι απότομες.
ειναι μικρουλες...:Confused
(09-10-2011 03:50 PM)GeorgeT Wrote: [ -> ]

Απο οτι φαινεται οχιToungue

ειναι μικρουλες...:Confused

φτιαξε τον τιτλο γτ πονανε τα ματια μου , κι αμα ειναι μικρουλες επεκτεινε τες.

Από Disney, Μίκυ Μάους κυρίως και Παπιοιστορίες 2-3 φορές, αλλά γενικά πολύ σπάνια Toungue
(09-10-2011 06:33 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]

Από Disney, Μίκυ Μάους κυρίως και Παπιοιστορίες 2-3 φορές, αλλά γενικά πολύ σπάνια Toungue

ουτε ενα μεγαλο μικυUndecided?Toungue
(10-10-2011 03:07 PM)GeorgeT Wrote: [ -> ]
(09-10-2011 06:33 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]

ουτε ενα μεγαλο μικυUndecided?Toungue

Άντε διαβάστε κάνα Κόμιξ!
4 Τυχερός ακόμα και στον σκουπιδότοπο!

Μουργόλυκος: Είναι ανάγκη να έρθουμε εδώ μες την βροχή?
Μουργόλυκος: Σκάσε! Είναι η μόνη μας ευκαιρία να κλέψουμε τον Σκρούτζ και εσύ παραπονιέσαι?
Μουργόλυκος: Καλώς!
Σκρούτζ: Κατάλαβες Γκαστόνε? Οτι σκουπίδι βρεις και δεν είναι σε άθλια κατάσταση θα μου το φέρεις.
Γκαστόνε: Εντάξη θείε.
Σκρούτζ: Ωραία μπήκαμε στον σκουπιδότοπο! Ας πάμε τώρα γκλουμ τι γίνεται?
Μουργόλυκος: Σκρουτζ δώσε τώρα όλα τα λεφτά σου εχμ...
Μοργόλυκος: Εγώ υποτήθετε οτι θα το έλεγα αυτό!
Μουργόλυκος:Δεν πιράζει! Το 'πα εγώ! Δεν είναι όλα καλά σε αυτή την ζωή!
Σκρουτζ: Γκαστόνε απετώ να με σώσεις ΤΩΡΑ!
Γκαστόνε: Ναι αλλά πρέπει να σκεφτώ ένα σχέδιο πρώτα.
Μουργόλυκος: Ρε σταματήστε να τσακόνεστε! Ο άλλος το σκάει.
Γκαστόνε: Πρέπει να φυγώωωωωωωω! Ωπ σκόνταψα σε ένα παλιό σκέιτμπορντ! Έπεσα πάνω σε ένα κλουβί...... ωχ κατρακυλάειιιιιιιιιιιιιιι! Ωπ έπιασε τους Μουργόλυκους!
Μουργόλυκοι:Οχίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!
Σκρούτζ: Κι όμως ναι! Θα κάνετε διακοπές εδώ μέχρι να καλέσω την αστυνομία! Και εσύ αγαπημένε μου ανηψιέ επειδή με έσωσες πάρε ένα χιλιάρικο!
Γκαστόνε: Ευχαριστώ θείε Σκρούτζ! Ωπ να άλλο ένα χιλάρικο κάτω!
Σκρουτζ: Ωραία! Τώρα θες να πάμε μία βόλτα για φαγητό στο πιο πολυτελές εστιατόριο της Λιμνούπολης? Κερνάω εγώ!
Γκαστόνε: Φυσικ..... Ε? Θείε? Ωχ γιατί είμαι στο σπίτι του Ντόναλντ? Α ναι τώρα θυμάμε! Έπιασε φωτιά και ο Ντόναλντ δέχτηκε να με φιλοξενήσει! Πάντως ήταν ωραίο όνειρο.....
Ντόναλντ: Μ τι έγινε? Γιατί με ξύπνησες Γκαστόνε? Τι έγινε?
Γκαστόνε: Τίποτα απλά δεν μπορώ να κοιμηθώωωωωωω! Ωπ έπεσα από το κρεβάτι! Μα τι βλέπουν τα ματάκια μου? Ένα χιλιάρικο κάτω από το κρεβάτι μου? Και εσύ δεν το είχες δει τόσον καιρό? Χοχο! Τώρα θα τα πούμε αύριο. Καληνύχτα!
Ντόναλντ: Γκρρρρρρ! Ως εδώ και μη παρέκη! Με ξυπνάς και μου σπας τα νεύρα στο ίδιο μου το σπίτι! Αυτό πάει πολύ! Έξω άπληστε!
Γκαστόνε: Κλαψ? Που είναι η τύχη μου? Την την έχετε ονομάσει έτσι αυτή την ιστορία? Θα κοιμηθω
στον δρόμο απόψε! Κλαψ....
Λόρδος: Γεια σας! Ονομάζομαι Λόρδος και μου αρέσουν οι πιτζάμες σας! Θέλετε να μίνεται για την νύχτα στο σπίτι μου? Ξέρετε είμαι συλλέκτης πιτζάμων και θα ενδιαφερόμουν να αγοράσω την πιτζάμα σας όσο όσο....
Γκαστόνε: Σ'ευχαριστώ λατρεμένη μου τύχη!

[Image: toysouroum.jpg]
Reference URL's