Aυτος που στο ειπε θα ηθελε να σε δουλεψει.
Η απλα το πιστευε οπως και τοσες αλλες φημες που κυκλοφορουν...
Eraleas Wrote:Κοιτάξτε τον Ελληνικό Οδηγό Αναπαραγωγής.
Ωραίος οδηγός. Πρώτη φορά τον βλέπω. Ποιος τον μετάφρασε? Ο BLUE?
Ναι και θα ήταν καλό να κοιτούσατε λιγο πιο συχνά την βασική σελίδα καθώς τα Forum δεν είναι το μέρος όπου θα εμφανιστούν τα νέα.
Για να ειμαι τιμιος, οι μεταφρασεις των υπολοιπων οδηγων εγιναν απο τον Arty2 και οχι απο μενα...
Το μονο σιγουρο ειναι οτι ολοι σας κανετε καλη δουλεια και με τη συνεργασια σας εχετε δημιουργησει ενα υπεροχο site για ολους τους pokemon fans!
Congratulations!!!!!
signomh re paidia den exoume bgei ligo ektos thematos
:shy:bebea dikosas einai to site oti thelete kante
;)an parathrisete oloi oi deoxys einai isodunamoi to meso oro twn dynamewn tous einai 600
wow now that's cool.εγω ανακαλυψα οτι εαν νικησεις τους Ε4 μπαινεις στο hall of fame. οχι νταξει, δεν εχω βρει τπτ απλα για το spam γρφω.soz arty2 eraleas &blue but spamming is the way to be 1337.DOUBLE POSTING SUCKS!
Spaming also sucks in this site so don't do it again(no offense)
Και οπως και 8α γνωρίζετε υπάρχει και το Chat του site που μπορείτε να χρησιμοποιείτε απλά πατόντας
εδώ.
Μετα απο μια πολυχρονη ερευνα των 7 λεπτων πανω στα Starters ανακαλυψα οτι:
1) Το συνολο των Base Stats του Bulbasaur ειναι 318, οσο ακριβως και του Chikorita.
2) Το συνολο των Base Stats του Charmander ειναι 309, οσο ακριβως και του Cyndaquil. Τυχαιο μεχρι εδω?
3) Το συνολο των Base Stats του Squirtle ειναι 314, οσο ακριβως και του Totodile. Τυχαιο μεχρι ΚΑΙ εδω?
4) Το συνολο των Base Stats του Treecko ειναι 310, οσο ακριβως και του Torchic αλλα και του Mudkip.
Αν ολα αυτα ειναι τυχαια, τοτε πρεπει να κλεισει το Thread!!!
akouste manges xerw pws pianeis ta trainer card stars