Legendary Pokémon

Full Version: Γάτα ή σκύλος?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
@George'T: Ουαου! Αληθεια??

@Luxray: Πολυ ομορφο σκιλι.........κριμα που το πατησε αυτοκινητο Undecided μοιαζει λιγο με το δικο μου μονο που το δικο μου ειναι οχι ακροιβος καφε αλλα ουτε και πολυ κιτρινο........ελπιζω να καταλαβενετε τι ενοω ε?(και απ οτι φενεται.........πολυ πολυ πολυ πολυ ΠΟΛΥ πιο ζωηρο απο το δικο σας..........Confused)

@Skorp: Αυτο που ειπε ο NM2.........(δεν γινεται , αυτο το ποσταρες για να μας τρολαρεις , σωστα?? Toungue)

@peke: λολ Big Grin
(16-10-2011 02:06 PM)christos21 Wrote: [ -> ]Υ.Γ : Τα raikou/suicune/entei μπορουν να θεωρηθουν και γατόσκυλα Toungue(τουλαχιστον απ'οτι λεει η bulbapedia :Many still refer to them as legendary cats or legendary dogs, depending on if they personally see feline or canine features in the individual Pokémon)

Κουκουβάγιες είναι.

[Image: legendary_owls_144.jpg]
Εγώ το τρίο ακόμα θρυλικά κοπρόσκυλα το αποκαλώ πάντως Toungue
Ν'ανοίξουμε poll για το τι ειναι το τριο του johto xD Toungue
(16-10-2011 02:14 PM)GeorgeT Wrote: [ -> ]πολλα σχολια δεν κανειςDodgy? Toungue

κοιτα ποιος μιλαει Toungue

Σοβαρα ομως αυτο δν χρειαζοταν.........Dodgy το ειπαμε πριν........πες αληθεια , το εκανες για να παρεις ποστ σωστα??? Toungue

@Christos21: Τι να σου πω........βασικα οντως τα σκυλια ειναι χιλιες φορες πιο χρισιμα απο τις γατες αλλα το οτι εχουν καλυτερη σχεση με τον ιδιοκτητη τους απο τις γατες.........δεν νομιζω.Confused

και για τα beast οπως ειπα πριν φενονται καθαρα τα 2 απο που περνουν τεις βασεις τους.........Δετε εδω:

Tωρα το entei δεν χρειαζεται να πω τπτ........μοιαζει απολυτα με το συνχρονο λιονταρι + εκεινο το συνεφο , την μασκα και τα μεταλικα πραγματα στα ποδια του.

Stο Suicune δεν μπορω να βρω κατι που να διχνει οτι ειναι αιλουροειδες.........οποτε μονο αυτο ειναι σκιλι.Παντος τα αλλα 2 δν μπορειτε να πειτε πως μοιαζουν με σκυλια.Αν ειναι και τα σκυλια και τα γατια οντως μοιαζουν και αυτα μεταξυ τους.Και ο λυκος μουαζει με λιονταρι αν το δειτε πολυ γενικα το θεμα. Dodgy

Τεσπα εξετιας του Suicune legontai beasts αντι για felines i cats.

(Ειλεικρινα δν μπορω να δω που κολαει το "dogs" εκτος απο το Suicune.)
Σοβαρα αν ειναι ανοιξτε καποιος θεμα για το τι ειναι τα Legendary beasts an einai..........
Δεν είναι κάτι συγκεκριμένο, είναι θηρία Toungue
Ο Σκύλος.
Γιατί είναι ο πιστός φίλος του ανθρώπου.
Γιατί όταν ένιωσα θλίψει, ήρθε ο σκύλος μου να με ευχαριστήση.
Έχω 5 σκυλιά, αλλά αυτό είναι άχρηστο, ακόμα που το 5 είναι my favorite number, αλλά & τα 5 είναι αγαπητά (είχαμε μία σκύλα &...γιαυτό τόσα πολλά)
Της γάτες της μισώ.
Μου έφαγαν τον Tuity=όχι Tueety από Looney Toons (καναρίνη ήταν)
Προσπάθησαν να μου φάνε την Brenda (Xamster όχι ποντίκη) αλλά σώθηκε γιατί ήρθε ο σκύλος μου για βοήθεια.
Χωρίς κανέναν λόγο, έτσι όπως περπατούσα, μου επιτέθηκε μία γάτα & με γρατζούνισε.Αυτό έγινε πριν 7 χρόνια, & το σημάδι ακόμα το έχω.
Να οι λόγοι μου, για σκύλο-γάτα.
(21-10-2011 10:26 PM)ZoroMonArk Wrote: [ -> ]Ο Σκύλος.
Γιατί είναι ο πιστός φίλος του ανθρώπου.
Γιατί όταν ένιωσα θλίψει, ήρθε ο σκύλος μου να με ευχαριστήση.
Έχω 5 σκυλιά, αλλά αυτό είναι άχρηστο, ακόμα που το 5 είναι my favorite number, αλλά & τα 5 είναι αγαπητά (είχαμε μία σκύλα &...γιαυτό τόσα πολλά)
Της γάτες της μισώ.
Μου έφαγαν τον Tuity=όχι Tueety από Looney Toons (καναρίνη ήταν)
Προσπάθησαν να μου φάνε την Brenda (Xamster όχι ποντίκη) αλλά σώθηκε γιατί ήρθε ο σκύλος μου για βοήθεια.
Χωρίς κανέναν λόγο, έτσι όπως περπατούσα, μου επιτέθηκε μία γάτα & με γρατζούνισε.Αυτό έγινε πριν 7 χρόνια, & το σημάδι ακόμα το έχω.
Να οι λόγοι μου, για σκύλο-γάτα.

Αμαν. Confused Ετσι σε καταλαβαινω απολυτα........Undecided Αλλα πως στο καλο της ηρθε εκηνης της γατας να σου επειτευθει στα καλα καθουμενα?Παραξενο μου φενεται.......Confused Αλλα μετα αν πιγαν τπτ παλιοπεδα και την πειραξαν τι να κανει η καιμενη........θα φοβατε τους ανθροπους οποτε μαλον επειτεθηκε για να "αμυνθει".......εχουμε και εμεις ενα αδεσποτο σκιλι στη γειτονια που το πειραζαν κατι ιλιθιοι και το πετουσαν πετρες και τωρα επειτιθετε σε οποιον περαστικο της γειτονιας βρει μπροστα του........Undecided
Αυτή η γάτα ήταν του γείτονα (R.I.P. τώρα στην γάτα γιατί το λυκόσκυλο του γείτονα την έφαγε, αλλά τώρα έχει 9, αμάν)
Καθόταν στο δέντρο, κοιμόταν, περνούσα από μπροστά της, ξύπνησε, με είδε καλά, άρχισε να κάνει:'Μιάου' &...ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ!!!
Ήταν η πιό παραχαϊδεμένη γάτα του, & σπάνια έβγαινε από το σπίτι.
Ο σκύλος μου, ήταν κουτάβι, δεν την πείραζε καν.Από το σπίτι μόνο του δεν έβγαινε, δηλαδεί γάτες δεν κυνηγούσε.
Τότε έτσι απλά μου ήρθε;Κόσμος από εκεί δεν περνάει για να την πετάνε πέτρες.
(23-10-2011 09:52 PM)ZoroMonArk Wrote: [ -> ]Αυτή η γάτα ήταν του γείτονα (R.I.P. τώρα στην γάτα γιατί το λυκόσκυλο του γείτονα την έφαγε, αλλά τώρα έχει 9, αμάν)
Καθόταν στο δέντρο, κοιμόταν, περνούσα από μπροστά της, ξύπνησε, με είδε καλά, άρχισε να κάνει:'Μιάου' &...ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ!!!
Ήταν η πιό παραχαϊδεμένη γάτα του, & σπάνια έβγαινε από το σπίτι.
Ο σκύλος μου, ήταν κουτάβι, δεν την πείραζε καν.Από το σπίτι μόνο του δεν έβγαινε, δηλαδεί γάτες δεν κυνηγούσε.
Τότε έτσι απλά μου ήρθε;Κόσμος από εκεί δεν περνάει για να την πετάνε πέτρες.

A καταλαβα........πολυ εκσνευριστικο αυτο. Confused
(16-10-2011 02:06 PM)christos21 Wrote: [ -> ]Προσωπικα δεν μ'αρεσουν τα κατοικιδια αλλά ανάμεσα σε γατες και σκυλους προτιμω τους σκυλους.Εκτος του οτι δενονται περισσοτερο με τον ιδιοκτητη τους ειναι και πιο χρησιμοι.Πχ μπορεις να πας για κυνηγι με ενα σκυλο ενω μια γατα το πολυ πολυ να πιασει κανενα ποντικι(αν και απ'οσες εχω δει ουτε αυτο κανουν Toungue )
μη το λες!ομπαμπας μου ειχε μια γατα που την ειχε εκπαιδευσει να πιανει τα σπουργιτια που χτυπαγε με το αεροβολο
Pages: 1 2 3
Reference URL's