Παιδια αποφασισα να ανοιξω ενα thread για τους metallica, μιας και ειμαι metallifan. Θα ηθελα να μου πειτε μερικες αποψεις για αυτους και μερικα αγαπημενα σας τραγουδακια
Εγώ φίλε Ανδρέα ξεκίνησα ν'ακούω πριν από 2 χρόνια πιο εντατικά, παρ'όλο που είχα ακούσει το Black Album πιο παλιά και μου άρεσε αλλά δεν μπορώ να πω ότι είχα τρελαθεί τότε κιόλας, ήταν η εποχή που είχα ξεκινήσει και τους Nirvana και τους Rage Against The Machine...αλλά αυτός ο ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ Ο ΝΜ2 ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΙΛΑΡΟ με βάλανε στο λούκι κυρίως Είχε βγει και το Guitar Hero: Metallica τότε Για μένα πιστεύω πως είναι Η καλύτερη metal μπάντα που υπάρχει ή που έχει βγει γενικά. Υπάρχουν κι άλλες πολύ καλές δε λέω αλλά οι Metallica κάνουν πάντα το ένα βήμα διαφορά από τις υπόλοιπες, τόσο στη μουσική όσο και στο στίχο. Α και αγαπημένα κομμάτια:
Ride The Lightning, Motorbreath, Blackened, Master Of Puppets, Nothing Else Matters, Seek & Destroy, One, Hit The Lights και The Unforgiven 1 & 3.
Λοιπων και εγω ειμαι μεγαλος φαν των metallica ακουω εδω και 3-4 χρονια αλλα περσι και προπερσι ειχα πορωθει......... Τωρα αρχισα παλι τα ιδια με τους Megadeth
Εμενα αγαπημενα μου ειναι:Hit the Lights,Whiplash,Fight Fire With Fire,Fade To Black,Creeping Death,Master Of Puppets(\m/),Battery,For Whom The Bell Tolls,Blackened,One, Dyer's Eve,The Unforgiven 1 και 3,Nothing Else Matters,Sad But True,Wherever I May Roam,Enter Sandman,Frantic,The Day That Never Comes,All Nightmare Long,That was Just Your Life.
Και βασικα σχεδον ολα απο τα 5 πρωτα αλμπουμ,kai to Death Magnetic(Eκτος απο τοFrantic που ειναι στο St.Anger)
Πραγματικά οι Metallica έχουν άπειρα κομμάτια που μπορείς να κάτσεις και να πεις "α αυτό είναι όντως ΠΟΛΥ καλό", κι εγώ πιο πάνω περισσότερο ενδεικτικά ανέφερα κάποια, πολλά που λέτε κι εσείς παιδιά είναι φοβερά. Είχε πάει κανείς πέρσι Terravibe;
Εγω παλι εχασα την τελευτεα συναυλια των μεγαλων 4 στην κωσταντινουπολη.........μενω σχεδων διπλα στην κωσταντινουπολη. Ελεος....δν νομιζω να εχασα τπτ μεγαλυτερο στη ζωη μου.
Α ντάξει, αν ήταν χάλια πάλι καλά που δεν πήγα δηλαδή ε; Φωτιές εκεί καιγόσασταν, άκουσα ότι έβρεχε κιόλας και είχατε γίνει λούτσα και παίζανε εκείνοι τότε ένα να δεις πως το λέγανε...Ride The Fighting; Ή κάτι τέτοιο; Αίσχοοος...
Ειχα παει εγω terravibe, και μου αρεσε! Ειδικα στο Blackened!Επισης θυμαμαι πως οταν αρχισε να αστραφτει εκεινει την βραδια(Γιατι μπουμπουνητα δεν ακουγονταν)
πεπαιξαν το Ride The Lightning!(Και οχι Fighting)
Χαχαχαχ Ανδρέα το ξέρω ρε ότι λέγεται Ride The Lightning το κομμάτι xD το'πα και πιο πάνω, απλά ήλπιζα να πιάσεις την ειρωνεία του ατόμου που δυστυχώς δεν κατάφερε να έρθει στην απ'ότι έχω δει και ακούσει συναυλιάρα αυτή. Τους περιμένω κι εγώ να τους δω ελπίζω σύντομα και τόσο καλά όπως εκεί.
Metallica αρχισα να ακουω απο την πρωτη Γυμνασιου (το πιστευετε η οχι) χαρη στο Youtube!
Ημουνα σε περιεργη φαση και ακουγα οτι mainstream pop και ελληνικα εβγαιναν.Καποια στιγμη επεσα πανω σε ενα βιντεο με το ονομα " Metallica - One".
Ακομα δεν εχω καταλαβει τι με τραβηξε να ακουσω τραγουδι απο ενα συγκροτημα που δεν ειχα ιδεα οτι υπηρχε (ημουν αδικαιολογητος το ξερω ) αλλα δεν πηρε πολυ περισσοτερο απο το intro για να αρχισω να πωρωνομαι.
Τελικα, κατεληξα να ακουω ελαχιστα περα απο Metallica, Iron Maiden, Disturbed, Nightwish (πριν και μετα την Tarja), Scorpions και Blind Guardian.
Γενικα, ομως, δεν καταφερα ποτε να παω σε συναυλια κανενος και κυριως με στεναχωρει που δεν προλαβα να δω ποτε τον James ζωντανα.
αααα.... εγω argente εχω βγαλει φωτο μαζι του, (ζηλια ψωρα )οπως και με τον lars(το ειδωλο μου στα drums)Και μην στεναχωριεσαι, θα ξαναρθουν ελλαδα να δεις τον james!
(19-12-2011 01:38 AM)andrreaskal13 Wrote: [ -> ]αααα.... εγω argente εχω βγαλει φωτο μαζι του, (ζηλια ψωρα )οπως και με τον lars(το ειδωλο μου στα drums)Και μην στεναχωριεσαι, θα ξαναρθουν ελλαδα να δεις τον james!