Legendary Pokémon

Full Version: Rate My Team In Random Matchup!!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Garchomp LV.100
Lonely Nature
HP 402
ATK 379
DEF 237
SATK 230
SDEF 225
SPD 287
Dragon Claw
Earthquake
Dragon Rush
Fire Blast

Conkeldurr Lv.100
Adamant Nature
HP 400
ATK 414
DEF 223
SATK 153
SDEF 200
SPD 147
Hammer Arm
Stone Edge
Dynamicpunch
Earthquake


KlingKlang Lv.100
Bashful Nature
HP 276
ATK 259
DEF 314
SATK 194
SDEF 261
SPD 228
Discharge
Zap Cannon
Lock-On
Thunder


Milotic Lv.100
Modest Nature
HP 363
ATK 143
DEF 254
SATK 301
SDEF 303
SPD 211
Hydro Pump
Ice Beam
Bulldoze
Surf

Salamence(η περηφανια μου!!) Lv.100
Lonely Nature
HP 357
ATK 404
DEF 176
SATK 292
SDEF 209
SPD 279
Fire Blast
Ice Beam
Dragon Claw
Crunch

Shuckle ^^ Lv.100
Bold Nature
HP 214
ATK 41
DEF 603
SATK 76
SDEF 563
SPD 60.
Guard Split
Power Trick
Bug Bite
Earthquake.

Θελω αξιολογησεις Smile Big Grin

DEF
Βασικά, νομίζω θα βοηθούσε πολύ να έβαζες και τι EVs έχεις στο καθένα καθώς και τι item κουβαλάνε. Καλά θα 'ταν να ξέραμε και τα abilities και τα IVs τους.

Εγώ πιστεύω ότι τα moves θέλουν λίγες αλλαγές. Δηλαδή:
Στο garchomp δεν νομίζω να χρειάζονται 2 dragon επιθέσεις (dragon calw, dragon rush). Βάλε ένα Outrage αντίθετα, που είναι κατά 50% πιο δυνατό από το Dragon Claw (αν θυμάμαι σωστά) και αν φοβάσαι το confusion δώστου ένα νοστιμότατο LumBerry στο χέρι που θα βοηθήσει κι αν φας paralyze/sleep/burn. Και πάλι, εφόσον το confusion πιάνει αφού έχεις σαπίσει τους άλλους,δεν σε κόβει εντελώς και φεύγει με switch, μη το φοβάσαι και τόσο. Επίσης, πρόσθεσε προαιρετικά κι ένα Sword Dance ώστε αν σου δωθεί η ευκαιρεία να κάνεις ένα και να μοιράσεις πόνο μετά. Επίσης, προσωπικά θα έβγαζα το fire blast για κάποια άλλη physical επίθεση, αλλά προσφέρει κάποιο coverage και είναι και λίγο απρόβλεπτο οπότε πιστεύω θα μπορούσε να μείνει.
Στον κύριο Conkeldurr τώρα, σίγουρα καλύτερα θα 'ταν να βγαζες DynamicPunch (50% accuracy, πολύ στη τύχη παίζεται) για Mach Punch, που βοηθάει vs γρήγορων αλλά τρωτών στόχων. Αλλά θέλει breeding για να γίνει, οπότε καινούργιο Conkeldurr. Επίσης, ωραίο είναι το Bulk Up που τινάζει το τρομερό attck του ακόμα πιο ψηλά και τον βοηθάει λίγο αμυντικά.
Στον άλλο δράκο, πάλι πιστεύω καλύτερο είναι το Outrage και πάλι προσωπικά δεν θα έβαζα sp moves αλλά το δεύτερο πάλι εξαρτάται από το πώς θες να το παίξεις.

Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω μιας και δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ποτέ (αν και το Shuckle ήθελα). Ξέρω ότι κάποια moves είναι δύσκολο να τα βάλεις τώρα λόγω breeding/move tutors αλλά να το ξες για άλλη φορά. Και εννοείται ότι εγώ δεν τα ξέρω όλα απλώς τη γνώμη μου είπα.


Edit: Δεν ξέρω γιατί αλλά ήμουν σίγουρος ότι το Grachomp μαθαίνει DragonDance. Αν δεν το έλεγε ο Vezok ακόμα με αυτήν την εντύπωση θα έμενα. Τέσπα, fixd.
(16-10-2011 04:29 PM)Divided by Zer0 Wrote: [ -> ]Βασικά, νομίζω θα βοηθούσε πολύ να έβαζες και τι EVs έχεις στο καθένα καθώς και τι item κουβαλάνε. Καλά θα 'ταν να ξέραμε και τα abilities και τα IVs τους.

Εγώ πιστεύω ότι τα moves θέλουν λίγες αλλαγές. Δηλαδή:
Στο garchomp δεν νομίζω να χρειάζονται 2 dragon επιθέσεις (dragon calw, dragon rush). Βάλε ένα Outrage αντίθετα, που είναι κατά 50% πιο δυνατό από το Dragon Claw (αν θυμάμαι σωστά) και αν φοβάσαι το confusion δώστου ένα νοστιμότατο LumBerry στο χέρι που θα βοηθήσει κι αν φας paralyze/sleep/burn. Και πάλι, εφόσον το confusion πιάνει αφού έχεις σαπίσει τους άλλους,δεν σε κόβει εντελώς και φεύγει με switch, μη το φοβάσαι και τόσο. Επίσης, πρόσθεσε κι ένα Dragon Dance ώστε αν σου δωθεί η ευκαιρεία να κάνεις ένα και να μοιράσεις πόνο μετά. Επίσης, προσωπικά θα έβγαζα το fire blast για κάποια άλλη physical επίθεση, αλλά προσφέρει κάποιο coverage και είναι και λίγο απρόβλεπτο οπότε πιστεύω θα μπορούσε να μείνει.
Στον άλλο δράκο, πάλι πιστεύω καλύτερο είναι το Outrage και πάλι προσωπικά δεν θα έβαζα sp moves αλλά το δεύτερο πάλι εξαρτάται από το πώς θες να το παίξεις.

Καλά τα λες, αλλά το Garchomp δεν μαθαίνει DD. Μήπως εννοείς SD; Τώρα το Fire Blast εγώ θα το έβαζα. Μία φορά μου είχε μείνει Scizor εναντίων ενός ScarfChomp και ενώ ήξερα ότι και Earthquake μπορώ να αντέξω, ξεπετάγεται ένα Fire Blast και... ναι Toungue. Για το Salamence ένα πιο πρέπον moveset θα ήταν Naive/Hasty Nature, με Outrage, Earthquake, Draco Meteor(αυτό το κάνεις τον πρώτο γύρο), [κάποια άλλη PHYSICAL move.].
Επίσης όπως είπε ο Dbo, θέλουμε τα EVs και τα Abillities. Τώρα τα IVs δεν είναι ανάγκη να μας τα πεις, απλά να είσαι σίγουρος ότι έχουν 2-3 31άρια σε σωστά stats. Για τα items βέβαια, πρέπει να έχεις 2 πράγματα στο νου σου: Πρώτον, υπάρχει item clause, άρα δεν γίνεται να δώσεις Lum berry ή Life orb και στους δύο δράκους και δεύτερον οι μάχες είναι 3 VS 3. Άρα το lum berry για το confuse είναι λίγο πατάτα - με life orb θα μπορούσες να κάνεις σχεδόν σίγουρα KO 2 από τα 3. Επίσης πες μας τι items έχεις!
Για να είναι πιο ευανάγνωστο δοκίμασε ένα τέτοιο format:

Pokemon(π.χ. Stunfisk) @Item(π.χ. Oran berry)
Abillity(π.χ. Sand Veil)
Nature(π.χ. Quiet)
EVs(π.χ. 252 HP, 128 Def, 104 SpDef, 24 Spe)
IVs(π.χ. 12/χ/31/23/χ/0)
-----Κίνηση 1-----
-----Κίνηση 2-----
-----Κίνηση 3-----
-----Κίνηση 4-----

[Μικρή ανάλυση του ρόλου του Pokemon στην ομάδα και του τρόπου χρήσης του.]
Προτεινω να ξανακανεις 2 Ποκεμον : Garchomp , Conkeldurr.
Θεωρω πως θα σου φανει πιο χρησιμο να κανεις ενα Garchomp με Iron Head (100power/100 accuracy + boosted by Attack stat) καθως εχει οπως ειδες μεγαλυτερη ακριβεια, ειναι physical, και χτυπαει το ιδιο καλα με την Fire Blast σχεδον σε ολα τα Ice-Types(τωρα για τα μουτρα των Scizor,Forretres και Durant ισως να ηταν καλυτερο να χρησιμοποιεις αλλο Ποκεμον γιατι ουτως η αλλως οι κινησεις τυπου δρακου δεν κανουν καλη ζημια σε αυτα).Επισης , κατα τη γνωμη μου, ειναι καλυτερη η Adamant/Jolly Nature για τον καρχαριοδρακο.
Τωρα στο Conkeldurr ειναι καθαρα υποκειμενικες οι αλλαγες που σου προτεινω.
Γενικα εγω ειμαι κατα των κινησεων με κατω απο 100% ακριβεια.Οποτε στην θεση σου θα εβαζα Rock Slide αντι για Stone Edge.Επισης, θα σκεφτομουν σοβαρα να του βαλω EVs για Substitute-Focus Punch spec, η γενικα να του αλλαζα το Dynamicpunch με Mach Punch η Drain Punch.
Οσον αφορα την υπολοιπη ομαδα θεωρω πως ειναι καλη , ομως δεν εχω ασχοληθει καθολου με Milotic,Klinklang,Salamence η Shuckle, οποτε καλο ειναι να σου δωσουν συμβουλες για αυτα καποιοι που τα εχουν χρησιμοποιησει.
Reference URL's