Legendary Pokémon

Full Version: Αν μπορουσατε να αλλαζατε κατι στο Random Matchup,τι θα ηταν ?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Δεν ξερω ποιος το μυριστηκε απο τον τιτλο αλλα, ναι, ειχα μια ασχημη μερα με τισ μαχες με ατομα απο ολον τον κοσμο (επι το πλειστον Αμερικη και Ιαπωνια μου εβγαιναν..προφανως το DS μου εχει ρατσιστικες τασεις) και ειπα να βγαλω το αχτι μου λεγωντας και ακουγωντας τι θα αλλαζε ο μεσος ελληνας παικτης ποκεμον στα Random Matchup.
To στοιχειο το οποιο θα αλλαζα εγω θα ηταν τα θρυλικα.Αμα γινοταν θα απαγορευα καθε ειδους θρυλικο.Kαι αυτο γιατι βλεπω πως δεν υπαρχει πλεον ομαδα στον κοσμο που να μην εχει Landorus,Terrakion η ενα ντοπαρισμενο με πολλα SpAtk EVs Latios του οποιου η special attack μπορει να πεσει 6 stages απο το Draco Meteor και να εξακολουθει να μπορει να κανει 1HKO ενα Aggron.Ενταξει το παραδεχομαι οτι το Aggron δεν εχει κορυφαια SpDef, αλλα οπως και να το κανουμε 6 stages ειναι αυτα.Τελος παντων αρκετα μονολογησα.Εσεις οι υπολοιποι, τι θα αλλαζατε στις τυχαιες μαχες online ?

(Παρεπιπτωντος εγω δεν αναφερομαι καθολου σε μαχες κλειστου τυπου οπως π.χ. αυτες μεταξυ φιλων/παρεων.Εκει κανει ο καθενας τους κανονες του, οποτε οτι αποφασισουν οι αντιπαλοι μεταξυ τους.)
Να ρωτήσω κάτι; Κάνεις μάχη με κάποιον από τον κόσμο χωρίς κανόνες; Δηλαδή, χωρίς Deoxys κτλ κτλ;
Εγω προσωπικα οχι, και νομιζω πως δεν γινετε να επιλεξεις κανονες.Οι online μαχες μου ειναι παντα με το Random Matchup.
Τα disconnects. Θα έπρεπε να υπάρχει ποινή για όποιον κλείνει το παιχνίδι πριν τελειώσει η μάχη. Από το να χάνεις x% από τα in-game λεφτά μέχρι να μην μπορείς να παίξεις random matchup για x μέρες.
^ Ναι, αλλά με κάποιον τρόπο να βλέπουν οι servers αν έσβησε το DS ή το μόντεμ. Μόνο αυτό. Οι κανόνες υπάροχυν από το Smogon, ένα πράγμα που με θυμώνει. Ένα σάτι να βγάζει κανόνες για όλους όσους παίζουν Πόκεμον. Δε συμφωνώ. NO RULES! Διασκεδάστε όπως είστε. Big Grin
Όντως, καλύτερα να είχε ποινή για οποιοδήποτε disconnect, ακόμα και τα τυχαία, παρά έτσι γιούρια όπως είναι. Και όσο για τα rules δεν με έχουνε πειράξει για την ώρα ΕΚΤΟΣ από το ότι δεν έχει evasion clause. Δηλαδή, τι νομίζουνε, ότι υπάρχει χωρίς λόγο αυτό το evasion clause... Dodgy
συμφωνω με ΝΜ2 και επαυξανω, επισης πρεπει να κανουν κατι ωστε στην ελλαδα να φαινεται το ranking και η θεση !!Με λιγα λογια να σταματησει το γραψιμο!!!
Να σου πω την αληθεια, νομιζω οτι απλα εστιαζουν στα "κεντρα των φαν των ποκεμον" (βλεπε Αμερικη,Ιαπωνια).Στην ελλαδα τα παιχνιδια αυτα δεν ειναι πολυ διαδεδομενα.Μην βλεπεις που ειμαστε εδω καμια 100-150 ατομα (διορθωστε με αν κανω λαθος).Στισ Ηνωμενες Πολιτειες μιλαμε για 100+ χιλιαδες.Αντιστοιχος αριθμος υπαρχει και στην Ιαπωνια.
Βεβαια θα μου πεις αν το παμε αναλογικα με τον πλυθησμο τουσ φτανουμε.Ναι, σωστο, ομως αυτους δεν τους νοιαζουν τοσο οι αναλογιες οσο οι αριθμοι αυτοι καθ' αυτοι.
Ωστοσο μην ανησυχεις, τωρα με τα Wi-Fi πρωταθληματα οι περισσοτερες περιοχες με φιλους των ποκεμον θα εχουν και καμια τιμητικη τους (ηδη ημασταν οι πρωτοι που πηραν Snarl Zoroark στην Ευρωπη. Smile )
Για το Random Matchup θα άλλαζα δύο πράγματα: Πρώτον το item clause, απλά μου ΤΗ ΔΙΝΕΙ να μην μπορώ να βάλω 2 leftovers. Επίσης θα έκανα ban τα pokemon που δεν είναι released σε Ευρώπη, Αμερική και Ιαπωνία. Δηλαδή θα έκανα ban αυτό το καταραμένο το Speed Boost Blaziken. Τώρα για τα disconnects δεν είχα κανένα τελευταία, μάλλον γιατί μου τυχαίνουν συνεχώς Ιάπωνες Toungue.
Αλλος καρκινος απο εκει...Speed Boost Blaziken.Απλα κανει Substitute και μετα Protect, τερμα τα EV σε offensive, αρπα τον sweeper.Αντε μετα να το κανεις outrun, η να βγαλεις wall που να το αντεξει, καθως ουτε σε burn μπορεις να ελπιζεις.
Το μονο που θα αλλαζα ειναι να μην μπορει να ξαναμπει για 24 ωρες οποιος κανει disconect.(Ναι θα την πληρωνουν και οποιοι δεν εχουν καλη συνδεση δυστυχος αλλα..........)
και κατι αλο: Η θα απαγορευα αυτα που απαγορευει το smogon+ αυτα που απαγορευονται ηδη ή θα εβαζα να επιτρεπονται ολα.(χωρις καμια απολυτος εξερεση)

Για να κανω το δευτερο ομως θα πρεπει πρωτα να βελτιωσω το συστημα που καταλαβαινει τα hacks.........
Disconnect, luck items clause, epilogh gia 6 pokemon, 100Lv., epilogh xwras h' estw Hpeirou tou antipalou..
Reference URL's