Legendary Pokémon

Full Version: Αν είχατε 1.000.000 ευρώ τι θα τα κάνατε?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Αν είχατε 1.000.000 ευρώ τι θα τα κάνατε? Ποστάρετε εδώ!
Θα πήγαινα στη βουλή, και θα έλεγα:
Ελληνίδες Έλληνες, επειδή οι καιροί είναι εύκολοι για όλους, αγόρασα τον ΟΤΕ σε τιμή ευκαιρίας να και τον είχαν στο super market σε προσφορά.

μα καλά πως σου ήρθε τώρα αυτό; anyway
εγώ θα τα έδινα για να φτιάξω το http://www.pokemon.com.gr και μετά θα αγόραζα χώρο δικό μου για να γίνονται μάχες Pokemon, Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Πάτρα-Ηράκλειο (Τα λεγόμενα legendary hot spots) με access points της motorola και σύνδεση internet της wind(χωρίς μίζες αυτά έτσι;; )
ε και τέλος αφού τα έκανα αυτά και κάναμε πολλά meetings και μεγάλωνε η ομάδα θα αγόραζα δικό μου σπίτι. Για να γλιτώσω περιττά έξοδα θα είχα και μαγνητικές γεννήτριες, οπότε δεν θα είχα ΔΕΗ.

Και ζήσαν εγώ καλά και οι άλλοι καλύτερα Toungue
1.000.000 ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Toungue
^
lol


Εγώ θα τα έβαζα στην τράπεζα για να πολλαπλασιαστούν. Ή καλύτερα θα έκανα δική μου τράπεζα για να υπερπολλαπλασιαστούν. Ή ακόμα καλύτερα θα αγόραζα όλα τα λαχεία για να κερδίσω και να 5πλασσιαστούν.


Και μετά θα αγόραζα ότι δεν μπορώ τώρα από games, consoles και pc λόγω αφραγκίας και θα κρατούσα και λίγα για κάνα καλό αμάξι όταν βγάλω δίπλωμα. Κι ένα ωραίο σπίτι δεν θα 'ταν άσχημο.

Μικρό budget μας δίνεις ρε George, τώρα που το σκέφτομαι, ούτε το 1/10 της Nintendo δεν αγοράζουμε με τόσα. Οπότε, με όσα περίσευαν θα έκανα δική μου εταιρεία για games (με αρχιπρογραμματιστή τον Pokemaniac), θα ξεπερνούσα τις Nintendo, Sony,Microsoft κτλπ και μετά θα τις αγόραζα για ψίχουλα. Και θα έλεγα σε αυτόν που κάνει τα Pokémon να κάνει remake της Yellow asap γιατί δεν την έπαιξα ποτέ μικρός, αλλιώς θα χάσει την δουλειά του και θα ψάχνει στα σκουπίδια να φάει. Και μετά θα....


Και μετά ξύπνησες πες.
[Image: lol.jpg]

παντως καλη φαντασια Ok
Aμα ειχα θα εκανα τα εξης:
Θα επαιρνα καινουρια τηλεοραση, και 10 παιχνιδια στο ps3.
Θα τα ξοδευα με μερακι,για να μη καταντησω παλι οπως πριν.
Θα αγορασω booster boxes απο ολα τα sets Pokemon TCGBig GrinBig GrinBig Grin
Egw vasika 8a eixa ta 999.000 sthn trapeza kai apla 8a ta eixa ekei.Erxontai poly dyskoloi kairoi kai ektos autou pote den yphrksa spatalos kai aneka8en prosarmozomoun sthn dedomenh oikonomikh katastash.Sthn synexeia, 8a edina kapoia xrhmata gia kapoies epidior8wseis apo edw ki apo ekei. Isws na phgaina kai stous Olympiakous agwnes tou 2012.Den kserw.Den to exw skeftei.Ti allo mporw na kanw... na parw ps3 den leei tipota.8a piasei araxnes.Isws na ta xrhsimopoiousa gia na anoiksw kapoia epixeirhsh.
A! Kai an eixa xrono isws eftiaxna ena kalo yugioh tcg deck me E-Heroes OR toon deck (an epitrepotan ksana h Giant Trunade).
εγω θα εφτιαχνα χιλιαδες επιχηρεισεις και οταν εφτανα τα 100.000.0000 θα επερνα το 40,7% των μετοχων του ΠΑΟ και θα εφερνα ΚΑΚΑ,ΚΕΙΤΑ,ΤΟΤΤΙ,DE ROSSI, MILITO (DIEGO)!
Οταν ποκτησω πολλα χρηματα παλι ( σκεφτομουν να βγω για δειπνο με τον Παγκαλο αλλα αυτος θα φαει ολα τα φαγητα και εμενα μαζιToungue) θα πληρωνα το google να βαλει το lp πρωτο θεμα με το που ανοιγεις ! δλγ τσαμπα (a.k.a jumbo) διαφημιση! βασικα οχι τσαμπα θα το πληρωνα εγω....
1.000.000 για το Google δεν είναι τίποτα. Εδώ αγοράζει τη Μοτορόλα με 5,5 ΔΙΣΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. :Ρ
(25-10-2011 04:20 PM)Divided by Zer0 Wrote: [ -> ]Μικρό budget μας δίνεις ρε George, τώρα που το σκέφτομαι, ούτε το 1/10 της Nintendo δεν αγοράζουμε με τόσα.

Και μετά ξύπνησες πες.

Καλα , μην σκας.Ξερεις ποσες μετοχες της Nintendo αγοραζεις με 1.000.000 ? Και μονο απο αυτο θα μπορουσες και να λαβεις μερος σε καποιες αποφασεις της εταιριας ΚΑΙ να ζητησεις να διαφημιζεται το LP στο επισημο pokemon site.
Tελος παντων, εγω αν ειχα 1.000.000...η θα το εκρυβα να μην το χασω (ατιμοι καιροι!) η θα το ετρωγα με τους πιο ανελπιστους τροπους.Βεβαια εννοειται πως το δευτερο θα το κανω με τον εμπνευστη του ομαδικου φαγωματος του οποιου το ονομα προανεφερθη. Toungue
Εγω θα τα χρισιμοποιουσα για να πληροσω και να τελειωνω με τα δανεια που πληρωνει ακομα ο πατερας μου.......(και υπολογιζει πως θα τα εχουμε πληρωσει ολα μεχρι το 2028 Dodgy. Πως στον διαλολο του ηρθε να κτισει σπιτι στα καλα καθουμε να δν καταλαβαινω.) Τεσπα Θα μου περισευαν περιπου 700.000 οποτε.......μαλον θα αγοραζα διαφορα πραγματα για το σπιτι πυ δν εχουμε ακομα πχ επιπλα ενα καινουριο αυτοκινητο κλπ και μετα δν ξερω.........Μαλον για να παρω Ενα καινουριο PC πρωτα απ ολα , ενα 3ds kai ena ps3/xbox360 και τα αναλογα αξεσουαρ τους. Toungue Αν περισεψει τπτ μαλον θα τα εδινα στον πατερα μου να βελτιωσει το φροντιστιριο μας...........εγω δν νομιζω θα εχω κατι παραπανο που χρειαζομαι η θελω να αγορασω Big Grin (μην ξεχνατε ακομα 15 δν ειμαι Rolleyes )

Βεβεα.......Δεν θα εχω ποτε 1.000.000 Dodgy
Το να πάρεις δάνειο για να κτίσεις σπίτι είναι συνετό. Το πρόβλημα είναι με αυτούς που παίρνουν δάνεια για διακοπές/ πολυτελή αυτοκίνητα που δε χρειάζονται κλπ. Ένα σπίτι/οικόπεδο/μαγαζί είναι επένδυση, οπότε αν μπορείς να πληρώνεις το δάνειο δεν είναι κακό.

Αν είχα 1 εκατομμύριο: (ελπίζω αφορολόγητα, γιατί ακόμα και έτσι είναι "λίγα", πόσο μάλλον με κανένα τεράστιο φόρο)

Θα ξεχρέωνα τα δάνεια μας και κάποια χρέη συγγενών.
Θα αγόραζα αυτοκίνητο και μηχανή στον αδερφό μου, αυτοκίνητο στους γονείς μου και μηχανή για μένα ( ο σπάταλος Toungue )
Θα πλήρωνα μόνος μου τα φροντιστήριά μου.
Θα κρατούσα σίγουρα λεφτά για κάποιες επιχειρήσεις για τα επόμενα χρόνια.
Και θα έδινα λεφτά στη μάνα μου να φτιάξει τζάκι που το 'χει καημό και να πάει διακοπές Κωνσταντινούπολη Toungue
(28-10-2011 03:26 PM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]Βεβεα.......Δεν θα εχω ποτε 1.000.000 Dodgy

οπως λεει και ο τιτλος του thread: Τα θα κανατε ΑΝ ειχατε 1.000.000 ευρω?
Το ΑΝ τα αλλαζει ολα..
Αν εχεις προβλημα πηγαινε στον παπανδρεου και πες του να αλλαξει την γλωσσα και μετα ελα σε εμενα να μου πεις να αλλαξω τον τιτλοToungue
(28-10-2011 03:26 PM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]Βεβεα.......Δεν θα εχω ποτε 1.000.000 Dodgy

Που ξες; Κάποτε, μπορεί να πετύχεις σε αυτό που θες και να τα έχεις.


*Άλλο που θα έκανα αν είχα τόσα λεφτά θα ήταν να ταξιδέψω, όπου θέλω και όπως θέλω.
COMBUSTIBLE LEMONS!
Pages: 1 2 3
Reference URL's