Legendary Pokémon

Full Version: Forretress : Ποια moveset αξιοποιει καλυτερα ?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Χωρις καμια επιθετικη δεν δεχομαι να το χρησιμοποιησω.
Βασικα, δοκιμασα 3 σετ και ιδου τα αποτελεσματα :

1) Gyro Ball, Toxic Spikes, SR, Rapid SPin
Καλα βολεψε μονο που δεν μπορεσα να το παιξω lead γιατι χρειαστηκα Baton Pass με Agility για να προλαβω να στησω τις "παγιδες".To GB αχρηστευτηκε αρα εξω.
2) ΕQ, Toxic Spikes, SPikes, SR
Κατευθειαν lead, προλαβα να στησω TSx2, SR ομως εναντια σε Flygon /w Fire Blast, Salamence /w Flamethrower και Grachomp /w Fire Blast εφυγε μονομιας.Και ο σεισμος ηταν αχρηστος και στα τρια.
3)Εxplosion, Toxic Spikes, SR, Rapid Spin
Εδω ειχα αποτελεσματα που δεν περιμενα : Οκευ, οπως πριν ειχα χρονο στησω ενα στρωμα απο την καθε παγιδα (στην 2η περιπτωση αστοχησε ενα Fire Blast και για αυτο προλαβα 2xTS), εβαλα Custap Berry, ετσι χαρη στο Sturdy προλαβα και πηρα το Garchomp μαζι με το Forretress.

Γενικα οι δοκιμες οπως παρατηρησατε εγιναν με αντιπαλους πιθανους sweepers που μπορει να βγουν στο Tress.Για αυτους , το τριτο σετακι δουλεψε καλυτερα.Οι παγιδες δεν ειναι τοσο προβλημα να στηθουν (θα πρεπει να εξηγησω ολη την test battle που ειχα στησει με τον φιλο μου αρα δεν εξηγω περισσοτερο) εκτος αν αναγκαστω να ανατιναξω το Forretress απο τον 2ο γυρο.
Η επομενη δοκιμη θα ειναι εναντια σε Magnezone και Heatran.Ξερω, φαινεται πως EQ εδω δεν το γλυτωνω.Ισως ομως υπαρχει τροπος για να μην χρειαστει να κανω επιθεση! (Αλλωστε το θελω αυτο το ποκεμον πιο πολυ για τα hazards οποτε δεν με ενοχλει αν δεν προλαβει το ιδιο καποια επιθεση Toungue)
Pages: 1 2
Reference URL's