Legendary Pokémon

Full Version: Ποκεμονοφοβία
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
To εν λόγω επεισόδιο τα σπάει.
http://www.sadanduseless.com/wp-content/...06/682.jpg

Kαι στο manga Pokemon Special το Togepi που βγήκε από το αυγό που πρόσεχε ο Gold είχε χαρακτηρά αλητάμπουρα.

Όπως και να 'χει το Togepi της Misty ήταν ο λόγος που μισώ θανάσιμα το εν λόγω Pokemon σε σημείο να θέλω να το δω ομελέτα (πράγμα που κι έγινε σ' ένα παλιό fanart όπου ο Brock κάνει ομελέτα το Togepi της Misty η οποία τον έψαχνε απεγνωσμένα).
Χα,χα,χα πολύ καλό!!Big GrinToungueΟμελέτα!!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinToungue

Εγώ δεν νομίζω πάντως να είναι και τόσο σατανικό όσο λέτε!
(06-09-2012 11:17 AM)Victini99 Wrote: [ -> ]Εγώ δεν νομίζω πάντως να είναι και τόσο σατανικό όσο λέτε!

Νταξ, ίσως να μην είναι ακριβώς σατανικό αλλά υπήρξαν κάτι φάσεις στο anime που λες ότι αποκλείεται να έκανε τέτοια πράματα χωρίς να θέλει να προκαλέσει προβλήματα μόνο και μόνο επειδή δεν είχε κάτι καλύτερο να κάνει.
Εντάξει αλλά δεν νομίζω να είναι όλα...Toungue
(07-09-2012 04:15 PM)Victini99 Wrote: [ -> ]Εντάξει αλλά δεν νομίζω να είναι όλα...Toungue

Όλα όχι αλλά το συγκεκριμένο έχει βγάλει το κακό όνομα στο είδος.
Χα,χα,χα πάει η φήμη τους!Toungue
Τεσ πα πάντως αυτός/η που έγραψε το κείμενο στο post 1(όχι ο arty2)μάλλον θα έχει προσωπικά ζητήματα να λύσει με τα pokemon!Big GrinToungue(λέμε τώρα)ToungueToungueToungue
Δηλαδή οι πόλεμοι στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ ή ακόμα και στο Βιετνάμ και σε λίγες μέρες/εβδομάδες στην Συρία είναι πιο χριστιανικοί απ'τα Pokemon.
Seems logical.
-_-

[Image: 2d2.jpg]
Seriously, ξεθάβεις θέμα ενός χρόνου για να πεις αυτό;
Pages: 1 2 3
Reference URL's