Legendary Pokémon

Full Version: VG Universe
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Κεφάλαιο 3ο « Ταξιδεύοντας με μια ροζ γάτα»

Ο Peke σίγουρα δεν περίμενε να βρει κάτι τέτοιο. Οι τελευταίες του ώρες ήταν σίγουρα περίεργες, βασικά πάρα πολύ περίεργες, όμως δεν περίμενε να δει μια Master Ball. Άρα αυτό ήταν το κλειδί ,ώστε να συναντήσει την μυστηριώδη φωνή, ή μάλλον το Pokemon σε αυτή. Χωρίς κανέναν ενδοιασμό ρίχνει την Master Ball στον αέρα. Μια λάμψη φαίνεται να προβάλει από αυτήν, και τότε ένα ροζ πλάσμα ξεπηδάει. Έμοιαζε με κοντότριχη γάτα, η οποία είχε μια μακριά ουρά. Ωστόσο ήταν δίποδο και πετούσε. Ήταν το Mew. Το ροζ Pokemon με τηλεπαθητικές ικανότητες ξέθαψε από το έδαφος μια Trainer Card. Είχε το όνομα του Peke. Αυτό τον συγκλόνισε ίσως περισσότερο και από την όψη του Mew. Ήταν δυνατό κάτι τέτοιο; Δεν πρόλαβε να την κοιτάξει όμως, όταν το Mew τον παρακίνησε με διάφορες κινήσεις να πιάσει την ουρά του. Σαστισμένος ο Peke το κάνει και τότε με μεγάλη ταχύτητα εκείνο απογειώνεται. Την κρατούσε πολύ γερά αλλά από την άλλη φοβόταν και να μην του την κόψει. Δεν ήξερε βέβαια αν κάτι τέτοιο ήταν δυνατό.

Πετούσαν για καμιά ώρα όταν βρέθηκαν σε κάτι αξιοπερίεργο. Μπροστά τους βρισκόταν μια τρύπα. Μια τεράστια τρύπα στον ουρανό. Ήταν σαν η πραγματικότητα να ήταν μια 3D ζωγραφιά και σε κάποιο σημείο να υπήρχε ένα βαθούλωμα. Είχε μαύρο χρώμα, ή τουλάχιστον τέτοια εντύπωση έδινε και κινούνταν αργά, στροβιλίζοντας προς το εσωτερικό της. Το Mew, αφού τον άφησε λίγο να την θαυμάσει βούτηξε μέσα σε αυτήν. Καθώς περνούσαν μέσα από αυτήν, ο Peke έχασε κάθε αίσθηση. Δεν ένιωθε τίποτα, δεν άκουγε τίποτα, δεν έβλεπε τίποτα. Ένιωθε ότι δεν είχε ούτε βάρος, ούτε ύψος, ούτε βασικά ύλη. Και τότε εμφανίστηκε ένα δυνατό φως. Όλα επανήλθαν στο φυσιολογικό αλλά βρισκόταν αλλού πια. Ήταν σε ένα περίεργο μέρος. Ήταν μια τριγωνική πέτρινη εξέδρα και στο πάτωμα της είχε διάφορα σύμβολα. Είχε την εντύπωση ότι το είχε ξαναδεί αυτό όμως. Σε ένα σημείο στεκόταν ένας περίεργος άντρας. Φορούσε περίεργα παλιομοδίτικα ρούχα και είχε ένα τεράστιο χαμόγελο αλλά το κυριότερο… Τα αυτιά του ήταν μυτερά. Για μια στιγμή σκέφτηκε να πηδήξει πίσω στην τρύπα, όμως το Mew φαίνεται ότι τον γνώριζε έτσι αποφάσισε να το εμπιστευτεί.

Ο άντρας έτριψε τα χέρια του και τον πλησίασε. Δεν φαινόταν και για άνθρωπο που θα εμπιστευόσουν με την πρώτη. Έτριψε ξανά τα χέρια του και πήρε τον λόγο.
«Καλώς ήρθες… Σε περίμενα… ΝΩΡΙΤΕΡΑ. Ο χρόνος είναι χρήμα. Και το χρήμα στην προκειμένη περίπτωση είναι αυτό που ψάχνουμε. Δεν είναι χρήμα αλλά κάτι πολύ σημαντικότερο άρα δεν πρέπει να καθυστερούμε.»
O Peke έγνεψε καταφατικά. Ήθελε να τον ρωτήσει τόσα πολλά, αλλά από την άλλη φοβόταν.

«Λοιπόν...» συνέχισε « Αυτό το μέρος ονομάζεται Mystri Stage. Έχει σχέση με ένα άλλο Pokemon, το Arceus. Χεχεχε… Αυτό είναι ό,τι που ψάχνω… Ό,τι θέλω… Το Arceus… Ένας ανίδεος εκπαιδευτής το έχει και θα μου το δώσει μόνο αν του δώσω όλες τις πλάκες. Οι πλάκες είναι σκορπισμένες στον κόσμο σου. Θα είναι δύσκολο να τις βρεις. Αλλά θα τις βρει.. ΠΡΕΠΕΙ.»

Ο Peke παραξενεύτηκε και νευρίασε. Όλα αυτά γινόντουσαν για κάποιες πλάκες; Για κάποιες πλάκες που θα τις έπαιρνε κάποιος άλλος; Τότε χωρίς να το σκεφτεί πήρε τον λόγο.
«Και εγώ τι θα κερδίσω; Γιατί δεν πας μόνο σου;» Ο άντρας έχασε το χαμόγελο του και η έκφραση του έγινε πιο απειλητική. Ακόμα και το Mew κρύφτηκε πίσω από τον Peke.

«Τι θα κερδίσεις; ΘΑ ΔΕΙΣ. Με τις πλάκες και το Arceus, καθώς σκοπεύω να του το πάρω όπως και να έχει, θα καταφέρω να νικήσω το κακό που έρχεται. Δεν καταλαβαίνεις έτσι; Το ταξίδι που θα κάνεις για να τις μαζέψεις θα σε βοηθήσει. ΠΟΛΥ. Θα το χρειαστείς! Ανόητε... Το Mew θα είναι μαζί σου. Θα έχεις και μια θήκη με κάθε Technical και Hidden Machine! Θα έχεις μεγάλη δύναμη με αυτά και το Mew! Αυτά θα κερδίσεις! Και άλλα πολλά στο ταξίδι! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; Το κακό που έρχεται είναι δυνατότερο από όσο νομίζεις!»

Αυτά είπε και του έριξε μια κασετίνα. Περιείχε διάφορα CD με ονομασίες. Είδε βιαστικά ένα από αυτά. TM01 Hone Claws. Την έκλεισε και την έβαλε στην τσάντα του. Ο άντρας τότε του πέταξε ένα χαρτί. Είχε μια διεύθυνση. Κοζάνης 12, Αθήνα.

Ο άντρας είχε φύγει και έτσι ο Peke αποφάσισε να γυρίσει πίσω στην πύλη για να πάει στην διεύθυνση που του είχε δώσει. Το Mew έκανε στροφές γύρω από τον Peke και μόλις του έπιασε την ουρά απογειώθηκε. Του είπε να σταματήσει στο σπίτι του. Πεινούσε και δεν θα μπορούσε να πάει νηστικός για «περιπέτειες». Έβαλε ένα πιάτο μακαρόνια και κάθισε ενώ, με το τηλεκοντρολ άνοιξε την τηλεόραση. Ένας ρεπόρτερ μίλαγε σε απευθείας σύνδεση από το κέντρο.

«Οι καταστροφές, Τάσο, είναι απερίγραπτες. Στην Βουλή γίνεται λόγος για την εμφάνιση μιας στρατιάς παραμορφωμένων πράσινων ανθρώπων, γκόμπλιν όπως τα λένε στην Αμερική, που έχουν εισβάλλει σε αυτήν. Φυσικά παντού τα πράγματα δεν είναι καλά. Ακόμα και στην θάλασσα εμφανίστηκαν τέρατα σύμφωνα με βάσιμες πηγές. Καλύτερα ο κόσμος να παραμείνει στα σπίτια του καθώς ίσως η Αποκάλυψη έφτασε τελικά.»

Το Mew έκανε βόλτες στο σαλόνι ενώ ο Peke μόλις τελείωσε. Έκλεισε την τηλεόραση και πήγε στον υπολογιστή για να δει που και τι βρίσκεται σε εκείνη την διεύθυνση. Ευτυχώς και το Internet αλλά φυσικά και η τηλεόραση δεν είχαν προβλήματα προς το παρόν. Με λίγο ψάξιμο είδε πως εκεί βρισκόταν μια μικρή λέσχη tae kwon do με το όνομα «Απόλλωνας». Έδειξε τον χάρτη στο Mew και το Mew τον κατάλαβε. Ο Peke σκέφτηκε τότε ότι πράγματι είναι πολύ έξυπνο Pokemon. Όμως όπως κατάλαβε αμέσως μετά, δεν μπορούσε να πετάξει ως εκεί. Έτσι, με λίγο επιπλέον ψάξιμο, βρήκαν ότι έπρεπε να πάνε με τα πόδια. Δεν ήταν πολύ μακριά οπότε δεν θα ήταν τόσο μεγάλο το πρόβλημα. Εκτύπωσε τον χάρτη και έφυγε από το σπίτι. Έξω στον δρόμο τον περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη όμως. Ήταν μια καφέ αρκούδα. Έμοιαζε αρκετά δυνατή και πολύ αγριεμένη. Το τρίχωμα της ήταν μπερδεμένο με κόμπους, και έδειχνε τους κυνόδοντές της, συνοδευόμενους με ένα απειλητικό βλέμμα. Ο Peke έβγαλε την κασετίνα με τις κινήσεις αλλά ήταν αργά. Η αρκούδα άρχισε να τρέχει προς το μέρος του. Είπε στο Mew να πετάξει κατά πάνω της, κάτι που την ενόχλησε αρκετά και έτσι το γρατσούνισε χωρίς να του προξενήσει κάποια ιδιαίτερη ζημιά. Στην κασετίνα βρήκε την κίνηση Psychic, και ήταν σαν το CD να ενεργοποιήθηκε και να εγκαταστάθηκε μέσα στο Mew. Το Mew έλαμψε και τότε ο Peke του είπε να εκτελέσει αυτήν την επίθεση. Με ένα βλέμμα του, το μικρόσωμο Pokemon προκάλεσε μια δυνατή σύγχυση στην αρκούδα και την έστειλε μακριά. Η αρκούδα αν και μπορούσε να συνεχίσει φοβήθηκε και έφυγε. Το Mew χαρούμενο για τη νίκη τους χόρευε δίπλα στον Peke ενώ ο Peke έφτιαξε το ιδανικό σετ επιθέσεων για το Mew. Δεν μπορούσε να του αφαιρέσει την ικανότητα πτήσης, ενώ κράτησε και μια ακόμα ενδιαφέρουσα κίνηση του, το Transform. Έτσι πρόσθεσε πέρα από το Psychic και το Thunderbolt, που πίστευε πως θα του φαινόταν χρήσιμο.

Έτοιμοι πλέον, ξεκίνησαν για την διεύθυνση που έψαχναν. Προχωρούσαν και το μόνο που έβλεπαν ήταν καταστροφές. Λίγοι άνθρωποι κυκλοφορούσαν έξω αλλά φαίνεται πως δεν ενοχλούνταν από την παρουσία του Mew, είχαν άλλα προβλήματα. Προσπαθούσε και αυτό, να είναι διακριτικό αλλά δεν το κατάφερνε καλά. Μετά από κανένα δεκάλεπτο, είχαν φτάσει στην Κοζάνης 12. Πλησίασαν για να ανοίξουν την πόρτα αλλά τους περίμενε μια ακόμα δυσάρεστη έκπληξη. Από τον μικρό κήπο δίπλα από την πόρτα φύτρωσε μια ντουζίνα από κάτι περίεργα φυτά. Είχαν δόντια και μια τεράστια γλώσσα ενώ στην θέση των πετάλων τους είχαν ένα μπλε κέλυφος. Ο Peke πετάχτηκε πίσω και γλίτωσε στην τρίχα από τα σαγόνια τους, αφού όλα όρμησαν προς αυτόν. Διέταξε το Mew να επιτεθεί με Thunderbolt όμως τότε τα φυτά μαζεύτηκαν πίσω στις τρύπες τους. Όταν ξαναπλησίασε αυτά ξαναβγήκαν. Του είπε τότε να πετάξει εναντίον τους και πέτυχε ένα από αυτά διαλύοντας το. Όμως τα υπόλοιπα κατάφεραν και δάγκωσαν το Mew. Ο Peke ξαφνιάστηκε και διέταξε γρήγορα να κάνει Psychic καταστρέφοντας έτσι ένα ακόμα. Συνέχισαν την στρατηγική με το Fly και νίκησαν έτσι και άλλα ωστόσο τα δύο τελευταία δάγκωσαν ξανά το Mew. Ήταν χτυπημένο από πριν και ήδη φαινόταν ότι είχε δυσκολίες. Με μια επίθεση ψυχισμού και πέταγμα τελικά νίκησε και τα δύο που έμειναν.

Η πόρτα ήταν κλειδωμένη και επειδή σύμφωνα με τον μυστηριώδη άντρα από πριν, ο χρόνος είναι χρήμα, για να μην καθυστερήσουν ο Peke διέταξε το Mew να κάνει Psychic στην πόρτα και αυτή έσπασε και πετάχτηκε πίσω. Έτσι συνέχισε μέσα στο κτίριο.
^
Και να πώς πετάνε οι trainers ανά τον κόσμο με Mew. Αρπάζουν την ουρά του και απογειώνονται Toungue

Μάλιστα, κρατάει το ενδιαφέρον αν και ακόμα κάποια πράγματα παραξενεύουν. Φαντάζομαι όλη η ατμόσφαιρα καταστροφής και χάους θα παραμείνει πάντως.
4ο Κεφάλαιο «Ο Λι και η κλειδωμένη πόρτα»

Ο Peke με το Mew μπήκαν στο κτίριο. Είχε διάφορους στολισμούς που θα συναντούσε κανείς στην Ιαπωνία. Πράγμα περίεργο αν σκεφτεί κανείς ότι το tae kwon do ήταν κορεάτικο άθλημα. Στο κέντρο υπήρχε μια μεγάλη εξέδρα, και υπέθεσε ότι εκεί αγωνιζόντουσαν οι αθλητές, ενώ δεξιά και αριστερά της υπήρχαν κάποια καθίσματα. Λίγο πιο πέρα υπήρχαν κάτι ράφια με διάφορα μπουκάλια, μάλλον φάρμακα. Το πιο περίεργο από όλα όμως ήταν μια πόρτα στο βόρειο τμήμα της αίθουσας. Είχε μια τεράστια μεταλλική αλυσίδα με ένα λουκέτο. Όταν δοκίμασε το Mew να κάνει Psychic, η επίθεση δεν είχε κανένα αποτέλεσμα. Κατάλαβαν πως αυτή η πλάκα που έψαχναν πρέπει να ήταν εκεί πέρα.

Δεν πρόλαβαν να κάνουν κάτι άλλο όμως, όταν από την σπασμένη πόρτα μπήκε ένας άντρας. Είχε μακριά γκρίζα μαλλιά, σχιστά μάτια και φορούσε και είχε μια λευκή φόρμα, μάλλον του tae kwon do. Φαινόταν νευριασμένος από την είσοδο του Peke στο κτίριο. Ο Peke φώναξε τότε το Mew να κάνει Psychic αλλά τότε ο άντρας κινήθηκε γρήγορα προς αυτούς. Ήταν εξαιρετικά γρήγορος και με ένα άλμα χτύπησε δυνατά με τα δύο χέρια του το Mew στο πάτωμα και αυτό εξασθένισε. Ο Peke είχε πλέον τρομοκρατηθεί πραγματικά. Ο άντρας τότε έσφιξε τις γροθιές του και κατευθύνθηκε προς τον Peke. Πήδηξε τότε στον αέρα έτοιμος να τον αποτελειώσει αλλά εκείνη την στιγμή μια λαμπερή σφαίρα κατευθύνθηκε προς αυτόν. Ο άντρας με ένα δυνατό βογκητό έπεσε αναίσθητος στις καρέκλες της αίθουσας. Εμφανίστηκε τότε από την είσοδο ένας άλλος άντρας. Είχε μια περίεργη έκφραση σαν να πονούσε αλλά παράλληλα να γέλαγε και να το έπαιζε ισχυρότερος. Το χέρι του έλαμψε και έστειλε ξανά μια τέτοια μπάλα στον αναίσθητο με την φόρμα του tae kwon do. Πλησίαζε αργά αργά στον Peke με ένα χαμόγελο σαν τρελού. Ο Peke είχε χάσει πλέον την ψυχραιμία του. Προσπάθησε να τρέξει αλλά μπέρδεψε τα πόδια του και έπεσε κάτω. Ο άντρας εκείνη την στιγμή ετοίμαζε μια ακόμα σφαίρα, σαν αυτές που χτύπησαν τον άλλον. Τότε, καθώς προχωρούσε ούρλιαξε δυνατά. Η σφαίρα διαλύθηκε και καπνοί έβγαιναν από το σώμα του. Θα έλεγε κανείς μάλιστα πως το σώμα του ήταν σαν να διαλυόταν το ίδιο. Σήκωσε το πόδι του και είδε ότι είχε πατήσει κάτι σαν αυτοκόλλητο. Προσπάθησε να το βγάλει μα το μόλις το ακούμπησε, ο καπνός μεγάλωσε και το χέρι του είχε πιάσει κυριολεκτικά φωτιά. Έτρεξε τότε να φύγει ουρλιάζοντας από τον πόνο.

Ακόμα μια περίεργη σκηνή, αλλά ο Peke μάλλον τις είχε συνηθίσει. Το Mew ήταν ακόμα στο πάτωμα, ενώ ο γκριζομάλλης άρχισε να συνέρχεται. Έπιασε το κεφάλι του και σηκώθηκε σιγά σιγά. Ο Peke ήταν έτοιμος να το βάλει στα πόδια αλλά αποφάσισε να το παίξει γενναίος και έτσι του μίλησε.

«Περίμενε.. Δεν ήρθα για να σε ταράξω!»
«Το έκανες… Ποιος είσαι; Και γιατί ήρθες εδώ; Απάντα γρήγορα.»
« Λέγομαι Peke.. Δεν έχω ιδέα γιατί είμαι εδώ, ψάχνω για μια πλάκα που μου ζήτησε κάποιος.»
«ΠΟΙΟΣ;»
«Δ-δεν ξέρω! Ένας με μυτερά αυτιά! Σε ένα περίεργο μέρος! Θα φύγω, μην κάνεις τίποτα!»
« Αχαχαχαχα! Με συγχωρείς πολύ σε πέρασε για λάθος άτομο. Έπρεπε να το καταλάβω από το Mew! Βλέπεις δεν μπορείς να εμπιστευτείς εύκολα τον καθένα και έτσι έπρεπε να είμαι σκληρός.»
« Α ωραία… Τέλος πάντων, εξήγησε τα μου όλα. Τι συμβαίνει στον κόσμο, τι συνέβη εδώ, ποιος είναι ποιος και τι είναι αυτές οι πλάκες που πρέπει να βρω.»
« Ήρεμα δεν είμαι και θεός… Για το συμβαίνει στον κόσμο δεν ξέρω πολλά. Ξέρω μόνο ότι ολόκληρο το σύμπαν μας συγκρούστηκε με ένα άλλο. Οι συνέπειες ήταν πολλές. Κάτοικοι, πλάσματα, ακόμα και αντικείμενα από το άλλο σύμπαν έπεσαν στο δικό μας. Το σύμπαν αυτό… Είναι ένα περίεργο σύμπαν. Ο τύπος με τα μυτερά αυτιά δεν μου εξήγησε τίποτα άλλο για εκείνο το σύμπαν. Μετά την σύγκρουση, κάποιοι σαν εμάς αποκτήσαμε κάποιες ξεχωριστές ικανότητες και ιδιότητες. Εσύ έγινες Pokemon Trainer ενώ εγώ, που αμφιβάλλω αν δεν το παρατήρησες έχω μεγιστοποιηθεί σε κάθε τομέα στις μάχες. Μπορείς να με πεις και τον απόλυτο αθλητή πολεμικών τεχνών πλέον. Δεν ξέρω πως έγινε αυτό αλλά είναι ωραίο. Ο άλλος άντρας που είδες έχει πάθει κάτι παρόμοιο. Τον ελέγχει ένα ανώτερο κακό, αν σου μίλησε για αυτό εκείνος με τα μυτερά αυτιά. Δεν ξέρω τίποτα για αυτό πέρα του ότι είναι ισχυρό αλλά και πνεύμα. Μου έδωσε αυτά τα χαρτιά και μου είπε να τα ρίξω στο πάτωμα. Λέγονται Cleanse Tags και είναι σαν απωθητικά. Και απωθούν μέχρι και αυτό το πνεύμα! Νομίζω σου είπα όλα όσα ξέρω για την κατάσταση που επικρατεί. Πρέπει τώρα να μπεις στην πόρτα που έχω κλειδώσει. Το κλειδί είναι σε ένα σεντούκι κάτω από το στάδιο. Αλλά πριν μπεις να σε εξοπλίσω! Πήγαινε και πάρε το κλειδί και φέρνω εγώ ότι πρέπει να σου δώσω! Α και με λένε Λι!»

Ο Λι έφυγε προς τα ράφια. Ο Peke είχε κουφαθεί από όσα άκουσα, και ας μην ήταν αρκετά. Η πλάκα που έψαχνε ήταν, όπως σωστά μάντεψε, στον χώρο πέρα από εκείνη την πόρτα. Το τι θα συναντούσε εκεί ήταν αβέβαιο. Κατευθύνθηκε κάτω από την εξέδρα όπου είδε ένα καλά καμουφλαρισμένο μπαούλο. Το άνοιξε και είδε ένα χοντρό παλιό κλειδί Ο Λι επέστρεψε και κρατούσε πολλά πράγματα.

«Λοιπόν φίλε μου! Εδώ πέρα έχεις ένα σακίδιο Pokemon Trainer, πολύ πιο βολικό από αυτό που έχεις τώρα. Ο τύπος με τα μυτερά αυτιά μου είπε να βάλεις εκεί την κασετίνα που έχεις και την Master Ball. Επίσης, έχω και δύο ακόμα Pokeball εκεί μέσα σε περίπτωση που χρειαστούν. Πάρε και αυτήν την ζώνη, θα σου επιτρέψει να βάλεις και άλλα πράγματα εκεί μέσα, για πιο άμεση χρήση. Εδώ είναι και μια ντουζίνα γιατρευτικά. Potions λέγονται νομίζω. 6 για σένα και 6 για το Mew. Τώρα που το θυμήθηκα, ορίστε και 3 Max Revives για το Mew. Αυτά θα το αναζωογονήσουν πλήρως ακόμα και τώρα που είναι αναίσθητο. Δώσε του το ένα τώρα για να είναι έτοιμο για ότι έχετε να δείτε τώρα. Τέλος σου έδωσα και ένα Cleanse Tag για κάθε ενδεχόμενο. Στην ζώνη που έχεις, έχω μέσα 3 βόμβες λάμψης και 3 ήχου. Θα είναι χρήσιμες πίστεψε με! Και τέλος ορίστε ένα καρύδι. Deku Nut νομίζω λέγεται. Δεν έχω άλλο οπότε χρησιμοποίησε το με προσοχή. Θα παραλύσεις με αυτό για λίγο τον αντίπαλο σου. Λοιπόν; Έτοιμος; Ίσως σε ακολουθήσω και εγώ, για να σιγουρευτώ ότι είσαι καλά, αλλά αργότερα.»

Και έτοιμος πλέον ο Peke και το γιατρεμένο Mew ξεκίνησαν έβαλαν το κλειδί στην κλειδαριά. Δύο τρεις στροφές χρειάστηκε και η κλειδαριά έπεσε κάτω και ο Peke άνοιξε την πόρτα.

----------------------

Μάλιστα. Δεν βλέπω πολλούς να σχολιάζουν Toungue Ελπίζω να φταίει μόνο το μέγεθος Toungue
(19-12-2011 09:44 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]« Ο άλλος άντρας που είδες έχει πάθει κάτι παρόμοιο. Τον ελέγχει ένα ανώτερο κακό, αν σου μίλησε για αυτό εκείνος με τα μυτερά αυτιά. Δεν ξέρω τίποτα για αυτό πέρα του ότι είναι ισχυρό αλλά και πνεύμα. Μου έδωσε αυτά τα χαρτιά και μου είπε να τα ρίξω στο πάτωμα. Λέγονται Cleanse Tags και είναι σαν απωθητικά. Και απωθούν μέχρι και αυτό το πνεύμα! Νομίζω σου είπα όλα όσα ξέρω για την κατάσταση που επικρατεί. Πρέπει τώρα να μπεις στην πόρτα που έχω κλειδώσει. Το κλειδί είναι σε ένα σεντούκι κάτω από το στάδιο. Αλλά πριν μπεις να σε εξοπλίσω! Πήγαινε και πάρε το κλειδί και φέρνω εγώ ότι πρέπει να σου δώσω! Α και με λένε Λι!»

----------------------

Μάλιστα. Δεν βλέπω πολλούς να σχολιάζουν Toungue Ελπίζω να φταίει μόνο το μέγεθος Toungue
1) giygas.....?

2) Ναι βασικα ειναι αρκετα μεγαλα και πολες φορες γινονται πολλα πραγματα απο το πουθενα....... Αλλα ωρεα. Συνεχισε ετσι. Smile
(19-12-2011 09:44 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Μάλιστα. Δεν βλέπω πολλούς να σχολιάζουν Toungue Ελπίζω να φταίει μόνο το μέγεθος Toungue

Εγώ πάντως διαβάζω και εγκρίνω. Έχει φάση πώς το πας και αυτό το ότι με τη σύγκρουση των διαστάσεων πολλά άτομα απέκτησαν διάφορες ιδιότητες. Φαντάζομαι ήδη μια σύγκρουση μεταξύ επικών χαρακτήρων με μισο-γνωστά χαρακτηριστικά από games/ταινίες/anime. Επίσης είναι ωραίο και πολύ σωστότερο imo που το βασίζεις αρκετά σε περιγραφές παρά σε διαλόγους το fic.

Να πω πάντως ότι δεν αναγνωρίζω για την ώρα κάποιο άτομο από το fic με βάση τα χαρακτηριστικά του από κάποιο anime/game. Αλλά άμα είναι και εντελώς δικοί σου είναι ωραίο.
Ότι αποκαλύψεις είναι να γίνουν θα γίνουν. Πάντως το πιάνεις το νόημα βλέπω Toungue
Μην ανησυχεις.Μια χαρα το διαβαζω καθε φορα.Απλα θα κανω σχολια μονο οταν βλεπω κατι που δεν μου αρεσει.Οσο δεν μιλαω, ειμαι πληρως ευχαριστημενος! Smile
5ο Κεφάλαιο «Πάλη με τους δυνατούς»

Ο Peke κατευθυνόταν πλέον στο νέο δωμάτιο του χώρου. Έμοιαζε με αποθήκη και είχε τεράστιο μέγεθος. Κάτι δεν πήγαινε καλά σίγουρα εδώ… Το ταβάνι βρισκόταν 10 μέτρα περίπου από το πάτωμα, πράγμα αφύσικο για τις διαστάσεις του κτιρίου. Και ήταν πολύ μακρύ, με κάποιες βιβλιοθήκες στο κέντρο. Ωστόσο από τα δεξιά τους, έβλεπε τον απέναντι τοίχο. Και μια πόρτα σε αυτόν. Το Mew είχε βγάλει από την τσάντα του, το Cleanse Tag και αιωρούταν μαζί με τον Peke. Ένιωθαν ότι κάτι τους παρακολουθούσε αλλά δεν μπορούσαν να το βρουν.

Ξαφνικά μια κόκκινη γροθιά κατευθύνεται προς τον Peke με αστραπιαία ταχύτητα. Το Mew μπαίνει μπροστά και δέχεται ψύχραιμο το χτύπημα. Ήταν από ένα Hitmonchan. Ήταν βρώμικο και αγριεμένο, και έτσι κατάλαβε ότι ήταν άγριο Pokemon. Ίσως να δοκίμαζε να το πιάσει. O Peke διέταξε το Mew να κάνει Psychic αλλά πριν προλάβει να αντιδράσει, οι γροθιές του Hitmonchan γέμισαν με μια σκοτεινή αύρα και πήρε σαν αίλουρος το Cleanse Tag από τα χέρια του Mew. Δευτερόλεπτα μετά δέχεται την ψυχική επίθεση η οποία το πέταξε πάνω σε μια βιβλιοθήκη. Πήγαν να το ακολουθήσουν ώστε να πάρουν πίσω το αντικείμενο τους αλλά κάτι μακρύ τους κόβει τον δρόμο. Ήταν ένα πόδι. Το πόδι ξαναμαζεύεται και στέλνει ακόμα μια κλωτσιά την οποία δέχεται το Mew. Αφού ξαναμαζεύεται επιστρέφει στριφογυριστά αλλά και ο Peke και το Mew την αποφεύγουν. Ένα Hitmonlee τότε πετάγεται, αυτό ήταν ο αποστολέας των κλωτσιών. Ενώ το Mew ετοιμάζεται για το κλασσικό Psychic, το Hitmonlee προκαλεί φωτιές στα πόδια του και στέλνει μια φλεγόμενη κλωτσιά στο Mew. Το Mew αντέχει για άλλη μια φορά το χτύπημα και αντεπιτίθεται στέλνοντας και το Hitmonlee σε μια βιβλιοθήκη. Εκείνο καταφέρνει να φύγει. Ο Peke ψεκάζει με ένα Potion το Mew και τρέχει προς την απέναντι πόρτα. Μια βιβλιοθήκη που πέφτει τους κλείνει τον δρόμο και τότε ένα μεγαλόσωμο Pokemon εμφανίζεται. Ήταν ένα Conkeldurr. Κρατούσε δύο τεράστιους ογκόλιθους από τσιμέντο, οι οποίοι είχαν το ύψος του Peke ενώ δίπλα του υπήρχε μια ασημένια βαλίτσα. Το Conkeldurr σήκωσε έναν σωρό από πέτρες και τις έριξε στο Mew και στον Peke. Το Mew τις απέφυγε αλλά έπεσαν πάνω στον Peke και τον έστειλαν κάποια μέτρα πίσω. Το Mew ήξερε ότι θα ήταν καλά έτσι συνέχισε την μάχη του με το Conkeldurr κάνοντας Psychic. Το μυώδες Pokemon έστειλε τότε μια μωβ μπάλα στο Mew και δηλητηριάστηκε. Λόγω της ικανότητας του, του Συγχρονισμού, δηλητηριάστηκε όμως και το Conkeldurr. Μια ακόμα ισχυρή επίθεση ψυχισμού έσπασε την μία τσιμεντένια στήλη και έστειλε τον αντίπαλο στον τοίχο τσακίζοντας τον. Το Mew είχε κουραστεί τόσο από το δηλητήριο, όσο και από τα χτυπήματα που είχε δεχθεί ενώ το Conkeldurr ήταν σε χειρότερη κατάσταση, αλλά είχε ένα απειλητικό χαμόγελο.

Στο μεταξύ, ο Peke είχε καταφέρει να βγει από τον σωρό και συνάντησε τα δύο Pokemon που αντιμετώπιζε πριν, το Hitmonlee και το Hitmonchan. Άναψαν φωτιές και τα δύο, το ένα στα πόδια και το άλλο στις γροθιές και όρμησαν εναντίον του. Ο Peke έβγαλε με ταχύτητα μια βόμβα λάμψης και την έριξε στα Pokemon. Σταμάτησαν την επίθεση τους και προσπαθούσαν να σταθούν όρθια αλλά είχαν ζαλιστεί από την εκτυφλωτική λάμψη. Ήταν η ευκαιρία του Peke να τα χτυπήσει αλλά δεν ήξερε πως. Κοίταξε δεξιά του και σε ένα σημείο του τοίχου υπήρχαν κλαδιά και πέτρες. Τα Pokemon ήταν κουρασμένα από πριν έτσι μέχρι και αυτά θα ήταν αρκετά. Με όση δύναμη είχε άρχισε να εκτοξεύεις κάποιες από τις πέτρες. Είχαν το μέγεθος περίπου της παλάμης του και ήταν κάπως βαριές αλλά αποτελεσματικές. Το Hitmonchan δέχθηκε δύο χτυπήματα ενώ το Hitmonlee μόνο ένα. Ο Peke άρπαξε ένα κλαδί και μερικές επιπλέον πέτρες και πετάχτηκε από εκεί ώστε να αποφύγει την ερχόμενη γροθιά του Hitmonchan, η οποία με την ορμή της κατέστρεψε τον τοίχο αλλά και το σημείο με τα κλαδιά και τις πέτρες. Κρατώντας το κλαδί σαν σπαθί κατευθύνθηκε προς το Hitmonlee. Με μια στριφογυριστή κλωτσιά τύπου Τσακ Νόρρις, το Hitmonlee χτύπησε τον Peke στην κοιλιά και τον πατούσε στον τοίχο. Το κλαδί του έπεσε κάτω, αλλά πρόλαβε να απελευθερώσει μια ακόμα βόμβα λάμψης κατευθείαν στα μάτια του Hitmonlee. Το Hitmonlee έπεσε κάτω και ο Peke κρατώντας το κλαδί το έσπασε με όλη του την δύναμη πάνω στο κεφάλι του. Το Pokemon ήταν πια αναίσθητο. Φυσικά έμενε και το Hitmonchan το οποίο άρχισε να συνέρχεται από την δεύτερη βόμβα. Κρατώντας μια πέτρα ο Peke πήγε κοντά του. Ο πυγμάχος την απέφυγε και ανταπέδωσε με μια φλεγόμενη γροθιά στο σημείο που ήρθε πριν η κλωτσιά. Η μπλούζα του έπιασε φωτιά ενώ ο πόνος ήταν αφόρητος. Με όσες δυνάμεις του απέμειναν πέταξε την μπλούζα μακριά και έριξε μια ακόμα πέτρα στο Hitmonchan. Αυτή το πέτυχε στο κεφάλι και ήταν αρκετή για να δώσει την ευκαιρία στον Peke να το χτυπήσει με μια ακόμα. Η τέταρτη πέτρα που δέχθηκε το έκανε να λυγίσει και το Pokemon νικήθηκε.

Τότε παρατήρησε ότι και τα δύο είχαν γίνει σαν σκόνη, η οποία απορροφήθηκε στο έδαφος. Θυμήθηκε ότι το ίδιο είχαν πάθει και τα φυτά, που είχε πολεμήσει πιο πριν στην είσοδο του κτηρίου. Έχοντας νικήσει έτσι και τα δύο Pokemon κατευθύνθηκε στο Mew. Οι μύες του Conkeldurr είχαν αυξηθεί σε μέγεθος με την δηλητηρίαση, λόγω της Ικανότητας του και μάζεψε όλη την δύναμη του στον εναπομείναντα ογκόλιθο, τον οποίο έσπασε πάνω στο Mew. Το Mew άντεξε και αυτό το χτύπημα αλλά λιποθύμησε από το δηλητήριο. Το Pokemon έστρεψε το βλέμμα του στον Peke ο οποίος σάστισε εκείνη την στιγμή. Δεν είχε χρόνο να αναζωογονήσει το Mew, αλλά παρατήρησε πως το Conkeldurr είχε κουραστεί πάρα πολύ από το δηλητήριο και από το Mew. Με μια πέτρα στο χέρι τον κοίταξε και αυτός. Το Conkeldurr εκτέλεσε ξανά Stone Edge, αλλά ο Peke αυτήν την φορά απέφυγε τον σωρό και έριξε άστοχα την πέτρα του. Το Conkeldurr είχε ιδρώσει και φαινόταν ότι θα λιποθυμούσε από στιγμή σε στιγμή. Τότε ετοιμάστηκε να ξανακάνει την επίθεση που έκανε πριν στο Mew. Hammer Arm. Άρπαξε δύο νέους ογκόλιθους και πήδηξε προς τον Peke. Ο Peke δεν μπορούσε να αντιδράσει και να ξεφύγει.

Η είσοδος τότε άνοιξε και σε κλάσματα δευτερολέπτων έφτασε ο Λι στην μάχη. Μπαίνει μπροστά και δέχεται την γροθιά του Conkeldurr, το οποίο αμέσως μετά ξεψυχά από το δηλητήριο. Το Conkeldurr έγινε και αυτό σαν σκόνη. Άλλα και από τoν Λι, σαν να καταστράφηκε κάτι μέσα του, βγήκε σκόνη. Ο Λι ήταν αναίσθητος κάτω. Το χτύπημα, πέρα από τα τρελά ποσά δύναμης που είχε το Conkeldurr ήταν και critical. Ο Λι ήταν ζωντανός, όμως αναίσθητος. Ο Peke αφού έδωσε ένα ακόμα Max Revive στο Mew, αποφάσισε να αφήσει τον Λι εδώ να αναρρώσει. Όλος ο χώρος είχε καταστραφεί από τις δύο παράλληλες μάχες και ο Peke δεν διέκρινε κανέναν ή κάτι που φαινόταν εχθρικό. Βρήκε ένα σημείο και εξοπλίστηκε με πέτρες και κάποια κλαδιά ενώ μάζεψε και το Cleanse Tag που βρισκόταν στο μέρος που νικήθηκε το Hitmonchan.

Το Mew τότε του θύμισε την βαλίτσα του Conkeldurr. Μόλις την άνοιξε πετάχτηκε από μέσα μια μαύρη άμορφη μάζα. Έβγαζε κάτι περίεργους ήχους, και έφυγε σαν να φοβόταν. Πέρασε κάτω από την πόρτα που θα έπρεπε να ανοίξουν για να συνεχίσουν το ταξίδι τους. Κακό αυτό, σκέφτηκε. Ο Peke ήπιε λίγο από ένα μπουκάλι από το Potion που του είχε δώσει ο Λι και ανάρρωσε πλήρως. Ο πόνος στην κοιλιά είχε περάσει εντελώς, ενώ το περιεχόμενο του φίλτρου δεν είχε και άσχημη γεύση όπως θα φανταζόταν. Απόρησε με το τι θα μπορούσε να είχε, αλλά άφησε την φιλοσοφική σκέψη και κατευθύνθηκε στην πόρτα.

--------------
Χαίρομαι που σας αρέσει. Ελπίζω να σας κρατήσει για καιρό το ενδιαφέρον Toungue
6ο Κεφάλαιο «Σκότος»

Έτοιμοι πλέον μετά την σύγκρουση με τα τρία Pokemon-μαχητές, ο Peke και το Mew πηγαίνουν στο επόμενο δωμάτιο. Μέσα του ευχόταν να είναι και το τελευταίο. Δεν μπορούσε να ξεχάσει και την ζελατινώδες μαύρη μάζα που είδε πριν. Ήταν κάποιο πλάσμα; Ή κάτι χειρότερο; Εξάλλου πριν ο Λι του απέδειξε πως υπάρχουν πνεύματα. Αν ήταν όντως πνεύμα, τότε εκείνο το κομμάτι χαρτί που κρατούσε θα ήταν το κλειδί της νίκης.

Ανοίγοντας την πόρτα είδε ένα πραγματικά περίεργο θέαμα. Βρισκόταν σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου. Οι προβολείς ήταν ανοιχτοί, παρόλο που φαινομενικά δεν υπήρχε κανένας στο γήπεδο. Πρέπει να ήταν βράδυ, αν και ήταν σίγουρος πως είχε μπει μεσημέρι στο κτήριο και οι προηγούμενες μάχες του δεν κράτησαν παραπάνω από μία, με δύο ώρες. Ίσως να έκανε λάθος βέβαια. Παρόλα αυτά το τοπίο έμοιαζε απόλυτα αρμονικό. Ένα ψυχρό αεράκι φυσούσε και πέρα από το γήπεδο, δεν μπορούσε να δει τίποτα στον ορίζοντα. Δεν ήξερε αν δεν μπορούσε να δει λόγω της νύχτας, ή αν δεν υπήρχε κάτι άλλο πέρα από το γήπεδο.

Προχωρώντας στις εξέδρες, το μόνο που ακουγόταν ήταν τα βήματα του. Βρέθηκε στις VIP θέσεις και από εκεί είδε αυτό που έψαχνε. Ακριβώς στο κέντρο του γηπέδου, τοποθετημένη στο δάπεδο υπήρχε η πλάκα που έψαχνε. Είχε καστανέρυθρο χρώμα. Fist Plate λεγόταν, το γνώριζε αυτό. Εντόπισε τις σκάλες και άρχισε να κατεβαίνει προς το γήπεδο. Το Mew τον ακολουθούσε όλη αυτήν την ώρα, παρακολουθώντας καχύποπτο το περιβάλλον. Το μόνο εμπόδιο που υπήρχε ήταν τρία αγριεμένα Pokemon; Υπερβολικά ωραίο σενάριο. Φτάνοντας έτσι στο κέντρο του γηπέδου, πήρε την πλάκα. Ήταν πέτρινη και καθόλου λεία. Έμοιαζε λαξευμένη, παρόλο που δεν απεικόνιζε τίποτα. Άραγε αυτό ήταν κάτι τόσο ισχυρό όσο πίστευε;

Ξεκίνησε να γυρίζει και το γήπεδο παρέμενε όπως ήταν. Ανέβηκε τις εξέδρες και τότε σταμάτησε. Δεν ήξερε που να πάει. Η πόρτα από την οποία είχε μπει δεν υπήρχε πλέον, είχε αντικατασταθεί από έναν τοίχο. Μην έχοντας κάποιο άλλο τρόπο διαφυγής, διέταξε το Mew να επιτεθεί. Μια αστραπή έφυγε από το ροζ Pokemon, η οποία έπεσε με τεράστια ορμή στον τοίχο. Παρόλα αυτά, εκείνος παρέμενε άφθαρτος. Μέσα στην οργή του και την απελπισία του, διέταξε το Mew να καταστρέψει ότι μπορούσε να καταστραφεί. Το Mew έπαιζε τον ρόλο μιας πηγής ατελείωτου αριθμού ηλεκτρονίων. Με τον ηλεκτρισμό που παρήγαγε κατέστρεψε όσες θέσεις έβρισκε ενώ σύντομα στόχος του έγιναν οι προβολείς. Μεγάλο λάθος, μιας και τότε σκοτείνιασε, αφού το Mew είχε καταστρέψει την μοναδική πηγή φωτός σε αυτό το μέρος. Έβγαλε γρήγορα την κασετίνα που είχε και έμαθε μια άλλη επίθεση στο Mew. Flamethrower. Έβαλε φωτιά σε κάποιες καρέκλες, ώστε τουλάχιστον να μπορούσε να δει. Όμως, με το που φωτίστηκε ξανά το γήπεδο αντίκρισε κάτι πολύ άσχημο.

Στο κέντρο του γηπέδου υπήρχε πλέον ένας άντρας. Φορούσε μια μπλούζα με σκισμένα μανίκια και είχε μια μακριά ξανθιά γενειάδα. Πρέπει να ήταν κοντά στα σαράντα ή τα πενήντα, αλλά δεν μπορούσε να πει με σιγουριά. Ήταν υπερβολικά μυώδης, και θύμιζε παλαιστή. Όμως, όσο ανθρώπινος μπορούσε να είναι, είχε κάτι το διαφορετικό. Ο Λι προηγουμένως, αν και ήταν ασυνήθιστα δυνατός, ήταν ανθρώπινος. Αυτός όχι. Ο άντρας έσφιξε τις γροθιές του και με μια κραυγή άρχισε να κατευθύνεται προς τον Peke. Ο πύρινος πίδακας που εξαπέλυσε το Mew δεν είχε κανένα αντίκτυπο. Τον διέσχισε σαν να τον ψέκαζε κάποιος με νερό. Σκαρφάλωνε προς το μέρος του, έχοντας πάντα το ίδιο αγριεμένο βλέμμα. O Peke του πέταξε ένα κάθισμα ενώ το Mew έκανε την επίθεση ψυχισμού. Ο συνδυασμός αυτός έφερε κάποιο αποτέλεσμα, αλλά δεν ήταν αρκετός για να τον σταματήσει. Μην μπορώντας να κάνει κάτι άλλο, άρπαξε την ουρά του Mew και πήδηξε στο γήπεδο. Ο άντρας γύρισε τότε ακόμα πιο νευριασμένος που το θύμα του είχε ξεφύγει. Με μια ακόμα κραυγή άρχισε να πετάει καθίσματα στον Peke. Το Mew τον έσωσε και αυτήν την φορά, με ψυχισμό ξανά. Αν και τα καθίσματα σταμάτησαν, εκείνος όχι. Παίρνοντας φόρα πήδηξε στο γήπεδο. Η απόσταση ήταν αρκετά μεγάλη όμως αυτός τα κατάφερε. Δεν θα μπορούσαν να παίξουν κυνηγητό μαζί του, οπότε θα έπρεπε αναγκαστικά να τον αντιμετωπίσουν. Ο Peke, άλλαξε το Flamethrower με Hyper Beam.

Το Mew εξαπέλυσε μια γιγαντιαία ακτίνα. Ήταν ίσως το πιο ωραίο πράγμα που είχε δει στην ζωή του. Ήταν σαν να το φως και η θερμότητα να είχαν αποκτήσει ύλη, και να έπεφταν στον παλαιστή. Η επίθεση αυτή κούρασε το Mew αλλά ήταν αρκετή για να στείλει τον άντρα στον τοίχο. Πιο νευριασμένος από ποτέ, έσκισε την ήδη σκισμένη μπλούζα του και φανέρωσε ένα σπαθί. Μάλλον αυτό ήταν ότι πιο όμορφο είχε δει ποτέ ο Peke. Είχε μια μακριά λεπτή λεπίδα, και η λαβή που την συγκρατούσε είχε ένα περίεργο σχήμα, σαν φτερά. Δεν ήξερε πως κάποιος σαν αυτόν τον παλαιστή κατάφερε να αποκτήσει κάτι τόσο όμορφο. Χωρίς να το σκεφτεί, έτρεξε προς το μέρος του παλαιστή. Το Mew δεν μπορούσε να επιτεθεί ακόμα, αλλά δεν τον ένοιαζε αυτό. Έτρεχε και ο εχθρός προς το μέρος του και απείχαν μόλις μερικά μέτρα. Ο Peke έκλεισε τα μάτια του και εξαπέλυσε την τελευταία βόμβα λάμψης που είχε, στο πρόσωπο του άντρα. Μέσα στο σκότος αυτό, η λάμψη φάνταζε δυνατότερη από ποτέ.

Ακόμα και με κλειστά τα μάτια, του πήρε μερικά δευτερόλεπτα να συγκεντρωθεί στον στόχο του. Ο άντρας είχε αφήσει στο έδαφος το σπαθί και προσπαθούσε να παραμείνει όρθιος. Έχοντας πλέον στην κατοχή του το συγκεκριμένο όπλο, ο Peke με όση δύναμη είχε τον κάρφωσε στην κοιλιά. Αντί για αίμα, βγήκε ξανά αυτή η σκόνη που είχε δει προηγουμένως. Όμως ο πυγμάχος δεν διαλύθηκε. Σφίγγοντας την γροθιά του έστειλε τον Peke μακριά. Δεν κατάλαβε που τον χτύπησε, αλλά ο πόνος ήταν πολύ έντονος, όμως κατάφερε να σηκωθεί. Το Mew, έτοιμος πλέον εξαπέλυσε ακόμα μια φορά την ακτίνα του, η οποία ανατίναξε τον εχθρό. Πλέον φαινόταν πως ήταν τραυματισμένος πολύ. Τότε, σε κλάσματα δευτερολέπτων το μισό γήπεδο γκρεμίστηκε. Ο Peke και ο παλαιστής έπεφταν στην τεράστια ρωγμή που δημιουργήθηκε και ακολούθησε το Mew.
--------------------------------------------------

Λοιπόν; Πως σας φαίνεται η συνέχεια, μετά από έναν χρόνο; Toungue
Συνέχισε έτσι πολύ ωραία το έχεις γράψει έως τώρα. Μ' αρέσει όπως διηγείσαι την όλη ιστορία.
Το διάβασα από την αρχή. Το σημαντικότερο παράπονό μου είναι ότι δε μας λες (ή έτσι μου φαίνε ται) αρκετά για τις σκέψεις του πρωταγωνιστή. Βασικά φαίνεται σα να μη σκέφτεται καθόλου, λίγο δύσκολο με τόσα που συνέβησαν ξαφνικά. Toungue

Σε γενικές γραμμές πάντως μου άρεσε αρκετά. Smile
7ο Κεφάλαιο «Η φωλιά»

Καθώς έπεφταν το Mew κατάφερε να πιάσει τον Peke και να τον οδηγήσει στον πάτο της ρωγμής γρήγορα. Δεν ήταν πολύ βαθιά, κάπου στα οχτώ μέτρα αλλά παρόλα αυτά επικρατούσε απόλυτο σκοτάδι. Ο παλαιστής είχε πέσει λίγο πιο δίπλα και ήταν πλέον σε άσχημη κατάσταση. Παρόλα αυτά, μόλις κατάφερε να σηκωθεί άρχισε να τρέχει προς το μέρος του Peke. Ουσιαστικά ήταν μια τυφλή αυτοκτονία. Ακούγοντας τα βήματα του, εκείνος ετοίμασε το σπαθί του και με ένα σάλτο κατάφερε να τον κόψει στις άκρες. Ο παλαιστής έπεσε πάνω σε έναν τοίχο και από το σώμα του ανάβλυζε εκείνη η χρυσή σκόνη. Δεν είχε καταλάβει ο Peke πως ήξερε να χειρίζεται τόσο καλά το σπαθί. Περισσότερο έμοιαζε σαν να ήταν το ίδιο πολύ δυνατό, παρά ο κάτοχος του. Μπορούσε να κόβει πολύ καλά και χρειαζόταν ελάχιστη δύναμη. Ήταν ένα ιδανικό όπλο. Σύντομα όμως άρχισε να συνέρχεται ο παλαιστής. Άρχισε ξανά να τρέχει, αλλά για ακόμα μια φορά έπαθε το ίδιο με πριν. Αυτήν την φορά έπεσε στον άλλο τοίχο. Ή αυτό που νόμιζε ο Peke ως τοίχο.

Μόλις έπεσε ο παλαιστής, ακούστηκε ένας ασθενής ήχος. Είχε πέσει σε κάτι μαλακό. Σύντομα όμως ακολούθησαν και άλλοι ήχοι. Κάτι νέο είχε εμφανιστεί. Μπορούσε να διακρίνει στο σκοτάδι πως κάτι πελώριο κουνιόταν. Μια βαριά ανάσα και το σπάσιμο βράχων συνόδευαν αυτό το πλάσμα. Μην έχοντας άλλη επιλογή, άλλαξε την υπερακτινά με την κίνηση Flash. Ένα πολύ δυνατό φως βγήκε μέσα από το Mew και όλος ο χώρος φωτίστηκε. Πλέον διέκρινε καθαρά ποιος ήταν ο εχθρός του. Στο πάτωμα βρισκόταν ο παλαιστής που ακόμα προσπαθούσε να σηκωθεί, γεμάτος πληγές και σκισίματα. Δίπλα του σκεκόταν ένας γίγαντας ντυμένος στα μαύρα. Φορούσε δέρμα κάποιου ζώου το οποίο όμως ήταν επικαλυμμένο σε κάτι μαύρο σαν πίσσα. Ένα μακρύ γένι και κάποιοι κυνόδοντες ήταν το μόνο που φαινόταν στο ρυτιδιασμένο πρόσωπο του. Κρατούσε ένα ξύλινο ρόπαλο, μακρύτερο του Peke, ενώ εκείνη η μαύρη πίσσα είχε καλύψει και μέρος του ροπάλου. Περισσότερο από τον γίγαντα, τον παραξένεψε αυτή η πίσσα. Την είχε ξαναδεί. Ήταν εκείνη η μάζα που ο ίδιος ελευθέρωσε από την βαλίτσα. Μόλις υπήρξε φως, ο γίγαντας χωρίς να χάσει χρόνο έτρεξε προς το μέρος του εισβολέα. Γιατί μάλλον ήταν εισβολέας στην φωλιά του.

Η μάχη είχε αρχίσει. Κατάφερε να αποφύγει το πρώτο χτύπημα και κατάφερε να καρφώσει το γιγάντιο πόδι του. Το έμπηξε με ευκολία αρκετά βαθιά αλλά παρόλα αυτά ο γίγαντας άντεχε. Η μαύρη μάζα γύρω από το ρόπαλο του, σχημάτισε κάτι αγκάθια. Τότε για ακόμα μια φορά, πιάνοντας και με τα δύο του χέρια το ξύλινο όπλο στράφηκε εναντίον του Peke. Τώρα όμως ένα χτύπημα μάλλον θα ήταν αρκετό για να τον σκοτώσει. Το Mew έστειλε μια επίθεση ψυχισμού, η οποία δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Τινάζοντας τα χέρια του, ο τρίμετρος γίγαντας επιτέθηκε στον Peke. Δεν τον πέτυχε, αλλά λόγω του χτυπήματος στο έδαφος κατάφερε να τον τινάξει στον αέρα. Μόλις σηκώθηκε ο Peke, το Mew επιτέθηκε ξανά, δίνοντας την ευκαιρία στον εκπαιδευτή του να βρεθεί πίσω από τον γίγαντα. Πριν προλάβει να αντιδράσει, τον κάρφωσε στην πλάτη. Κατάλαβε πως ακόμα και αυτή η μαύρη μάζα πονούσε εκείνη την στιγμή. Ο γίγαντας έριξε το όπλο του και κλώτσησε τον Peke. Αν και αδέξιο, το χτύπημα ήταν αρκετό για να τον πετάξει με αποτέλεσμα να σπάσουν κάποιοι βράχοι.

Σε όλη την διάρκεια της μάχης το μαύρο πλάσμα κάλυπτε όλο και περισσότερο το σώμα του γίγαντα. Όσο πιο πολύ τον κάλυπτε, τόσο πιο δυνατός φαινόταν. Οι μύες του αυξανόντουσαν, ο θυμός του μεγάλωνε και το ρόπαλο γινόταν όλο και πιο τρομαχτικό. Αν και το είχε ρίξει το όπλο του, εκείνη η μάζα είχε σχηματίσει κάποιες ίνες που τον ένωναν με αυτό. Γίγαντας, ρόπαλο και μαύρη μάζα ήταν ένα. Το Mew επιτέθηκε, αυτήν την φορά στο ρόπαλο, συνειδητοποιώντας αυτό που είχε αντιληφθεί και ο Peke. Μετά από αυτό, ο γίγαντας στράφηκε σε αυτό, δίνοντας την ευκαιρία στον Peke να τον καρφώσει για ακόμα μια φορά. Ως απάντηση ο γίγαντας εκτόξευσε το ρόπαλό του κρατώντας τα ινία που είχε σχηματίσει εκείνη η πίσσα. Το ρόπαλο θύμιζε πλέον μια τεράστια αγκαθωτή μπάλα. Λίγο πριν πέσει, κατάφερε να την αποφύγει όμως εκείνη είχε θρυμματίσει τον τοίχο. Το ταβάνι έπεφτε για ακόμα μια φορά. Ο γίγαντας φανερά νευριασμένος για αυτό που έγινε στο σπίτι του, έκανε ξανά την ίδια επίθεση. Σε αυτήν την προσπάθεια τον πέτυχε. Θα τον είχε σκοτώσει σίγουρα αν δεν είχε βάλει το σπαθί του μπροστά. Η ορμή της σφαίρας όμως ήταν πολύ μεγάλη και αρκετή για να τον ρίξει πίσω. Το σπαθί του είχε πέσει παραδίπλα αλλά ο γίγαντας στόχευσε τον ταβάνι και ογκόλιθοι το χώρισαν από τον Peke. Πλέον η μαύρη μάζα είχε καλύψει σχεδόν όλο τον γίγαντα. Φαινόταν πλέον περισσότερο τερατώδης παρά ανθρώπινος. Τότε ο Peke διαπίστωσε κάτι. Ήξερε τι ήταν αυτή η μάζα. Οι ίνες, η αυξανόμενη δύναμη, ο αυξανόμενος θυμός. Όλα ήταν στοιχεία που την πρόδιδαν. Έμενε μόνο ένα ακόμα για να είναι σίγουρος. Έβγαλε από την ζώνη του μια βόμβα ήχου και την έριξε. Κλείνοντας τα αυτιά του, την είδε να σκάει. Ένα ηχητικό κύμα κάλυψε όλο το σπήλαιο. Το Mew είχε έρθει κοντά του καθώς βράχοι άρχισαν να πέφτουν. Αλλά το κυριότερο ήταν πως είχε δίκιο για την ταυτότητα του πλάσματος.

Μόλις έσκασε η βόμβα, εκείνη η μάζα τινάχτηκε από τον γίγαντα. Τον έσερνε στο έδαφος καθώς προσπαθούσε να φύγει. Ο ήχος ήταν η αδυναμία της. Βράχοι έπεφταν πάνω τους, αλλά δεν την ένοιαζε τίποτα παρά μόνο η διαφυγή της. Έριξε ακόμα μια βόμβα και η μάζα άρχισε να σκοτώνει τον γίγαντα ώστε να μπορέσει να φύγει. To Mew πήρε τον Peke και πέταξαν έως το μη γκρεμισμένο μέρος του γηπέδου. Πλέον υπήρχε φως λόγω του Pokemon όμως. Από την άλλη η μάζα είχε καταφέρει να ελευθερωθεί και είχε ένα διαφορετικό σχήμα. Έμοιαζε σαν κάποιος να είχε προσπαθήσει να ζωγραφίσει έναν άνθρωπο με τέμπερες, αλλά σε κάποια στιγμή να γλίστρησε το χέρι του. Είχε ανθρώπινο σχήμα αλλά φαινόταν πολύ ασταθές. Το Mew ξαναεπιτέθηκε με Psychic και αυτήν την φορά υπήρχε αποτέλεσμα. H μάζα ούρλιαζε καθώς πονούσε πλέον. Με τις ίνες που είχε για χέρια έφερε από το υπέδαφος το σπαθί του Peke και το έστειλε σαν βέλος με σκοινί προς το μέρος του. Του διαπέρασε το δεξί χέρι και αίμα άρχισε να τρέχει. Το Mew σαστισμένο ξαναεπιτέθηκε και αυτήν την φορά άρχισε να διαλύεται η μάζα. Έσπασαν τα ινία με το σπαθί αλλά στράφηκε προς έναν βράχο και τον έριξε προς τον Peke. Κατάφερε να τον χτυπήσει στα πόδια αλλά εκείνη την στιγμή το Mew την χτύπησε για μια ακόμα φορά. Η μάζα είχε καταστραφεί πλέον. O Peke σύρθηκε σχεδόν λιπόθυμος ως το σπαθί και έβγαλε μερικά από τα φάρμακα που του είχε δώσει ο Λι. Η πληγή του έκλεισε ενώ τα πόδια του ήταν σαν να μην είχαν πάθει τίποτα. Λίγο πιο πέρα, παρατήρησε πως η πόρτα είχε εμφανιστεί ξανά και μπορούσαν να φύγουν.

Πέταξαν και την άνοιξαν γρήγορα. Βρέθηκαν πίσω σε εκείνο το δωμάτιο που έδωσαν τις προηγούμενες μάχες τους. Αυτή η πόρτα ένωνε το κτίριο με το γήπεδο. Όμως η αίσθηση στο γήπεδο ήταν πολύ διαφορετική σε σχέση με το δωμάτιο. Σίγουρα αυτό το δωμάτιο δεν ήταν φυσιολογικό, αλλά το γήπεδο ήταν ακόμα πιο απόκοσμο. Ο Λι ήταν ακόμα αναίσθητος οπότε τον έσυραν προς την έξοδο. Βρισκόντουσαν πλέον πίσω από την πόρτα που ήταν πριν κλειδαμπαρωμένη. Μάζεψε μερικές βόμβες και φάρμακα από την βιβλιοθήκη του Λι, καθώς ήταν σίγουρος πως θα τα χρειαζόταν. Αποφάσισε να τον αφήσει να συνέλθει μόνος του, οπότε έχοντας πλέον την πλάκα που αναζητούσαν, πέταξαν προς το Mistri Stage και προς τον περίεργο άντρα.
------------------------

+1 σε όποιον κατάλαβε τι ήταν η μάζα. Toungue
Ο Venom είναι αυτή η μάζα.Toungue
Σωστός. Toungue Συγκεκριμένα μόνο η "στολή".
http://www.inthevip.gr/69556/irthe-kai-e...spiderman/
http://9gag.com/gag/6196955

Πάει ο spideman-spiderman peke. Κάλπικο θα έχει η marvel. Toungue
Pages: 1 2
Reference URL's