(27-12-2011 10:26 PM)herooftime Wrote: [ -> ]Τα όνειρα είναι περίεργη ιστορία...
Δεν πιστεύω σε μεταφυσικές θεωρίες ούτε στην αστρολογία και τα λοιπά, αλλά έχει τύχει να δω όνειρα που κολλούσαν με κάτι που θα συνέβαινε. Θα μου πεις, απλή σύμπτωση και μάλλον έτσι είναι.
Παρόλα αυτά, τα όνειρα τα θεωρώ ακόμα πολύ ιδιαίτερα με την έννοια του ότι αισθάνεσαι ό,τι βλέπεις. Ανάλογα με τις εμπειρίες σου διαμορφώνονται τα όνειρά σου και τα νιώθεις σαν να είναι αληθινά. Επίσης, δεν ξέρω αν το έχετε πάθει, αλλά καμιά φορά όταν βλέπω άσχημο όνειρο νιώθω πως εγώ ο ίδιος λέω στον εαυτό μου και "προσπαθώ" να ξυπνήσω.
And that's the end of it.
Same here. Αλλα αυτο ειναι το πιο κοινο απ ολα.
(28-12-2011 07:05 PM)GeorgeT Wrote: [ -> ] (28-12-2011 02:35 AM)Divided by Zer0 Wrote: [ -> ]Και η περίληψη του άρθρου μιας και έχει σχέση με το θέμα και ενδιαφέρει κάποιους.
Προαισθήματα και Προφητικά Όνειρα
Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουμε νιώσει κάποιο προαίσθημα ή δει κάποιο όνειρο το οποίο προειδοποιεί ή μας συμβουλεύει για το μέλλον ή μια δύσκολη απόφαση. Πολλές φορές αποδεικνύονται σωστά και μας βοηθάνε αργότερα. Παρόλο που δεν υπάρχει μια πλήρως αποδεδειγμένη επιστημονική εξήγηση, ορισμένοι ψυχολόγοι μαζί με νευρολόγους και ειδικούς ύπνου έχουν παρουσιάσει μια αρκετά ενδιαφέρουσα θεωρία.
Αρχικά, είναι γνωστό ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος έχει τεράστια υπολογιστική δύναμη. Πολύ παραπάνω και από ενός υπερυπολογιστή. Ο λόγος που δεν μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε για να κάνουμε πολύπλοκους υπολογισμούς όπως ένα κομπιουτεράκι είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος της χρησιμοποιείται για άλλες βασικές λειτουργίες όπως η δυνατότητα σκέψης, μνήμης, αισθήσεων, έφρασης συναισθημάτων, επικοινωνίας, επιβίωσης κ.α. Αυτή η υπολογιστική ισχύ δεν είναι ευρέως διαθέσιμη στο μέρος του εγκεφάλου που εμείς συνειδητά ελέγχουμε για να την εκμεταλευτούμε όπως εμείς θέλουμε. Εκτός απ' αυτό, το μυαλό μας υποσυνείδητα αποθηκεύει τεράστια ποσά πληροφοριών κάθε μέρα, χωρίς εμείς να το καταλαβαίνουμε. Δεν αποθηκεύονται με τον τρόπο που αποθηκεύονται οι διάφορες πληροφορίες που εμείς θεωρούμε χρήσιμες ώστε να τις ανακτούμε όποτε θέλουμε, αποθηκεύονται βαθιά μέσα στο μυαλό σαν ένα συμπιεσμένο αρχείο στον υπολογιστή. Είναι αυτή η εμπειρία που παίρνουμε όταν κάνουμε κάτι.
Οπότε τι συμβαίνει όταν έχουμε κάποιο προαίσθημα; Υποσυνείδητα, ο εγκέφαλος χρησιμοποιεί αυτά τα "κρυφά δεδομένα" μαζί με την επεξεργαστική του δύναμη για να επιλέξει την καλύτερη διαθέσιμη επιλογή. Όλα αυτά συμβαίνουν σε κλάσματα δευτερολέπτου. Αυτό που συνειδητά βιώνουμε είναι αυτό το κάτι που μας λέει πώς αυτή είναι η σωστή επιλογή, αυτό πρέπει να κάνουμε. Τις περισσότερες φορές είναι η επιλογή με τις καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας.
Και όσο για τα προφητικά όνειρα.Βασίζονται στο ίδιο πράμα. Όμως, εφόσον τα όνειρα τα βλέπουμε όταν κοιμόμαστε αλλά η δραστηριότητα του εγκεφάλου είναι υψηλή (ύπνος REM) πολλά συμβαίνουν στο μυαλό μας. Υπάρχει η γνώμη ότι σε αυτήτη φάση του ύπνου ο εγκέφαλος, υποσυνείδητα πάλι, υπολογίζει έναν τεράστιο αριθμό πιθανοτήτων για το μέλλον. Ασήμαντες και σημαντικές. Αυτές οι πιθανές μελλοντικές καταστάσεις παίρνουν την μορφή ονείρων που βλέπουμε όταν κοιμόμαστε. Τη στιγμή που ξυπνάμε, έχυμε ήδη ξεχάσει το 90% αυτών ή και παραπάνω. Αλλά, όταν μια απ' αυτές τις μυριάδες πιθανότητες που έχουμε δει στον ύπνο μας πραγματοποιηθεί αμέσως την συνδέουμε με το υποσυνείδητο όνειρο που που είχαμε και μετακινούμε το όνειρο από το βαθύ μέρος της μνήμης μας στο πιο επιφανειακό που συνειδητά χρησιμοποιούμε κάθε μέρα. Και αυτή η ψευδαίσθηση δημιουργείται, ότι ονειρευτήκαμε κάτι και όντως συνέβη. Στην πραγματικότητα, ονειρευόμαστε τόσες πολλές διαφορετικές πιθανότητες που είναι πολύ πιθανό κάποτε μία να συμβεί στην πραγματικότητα.
Αυτό ήταν. Απλώς να ξέρετε, δεν είναι και εντελώς έγκυρο μιας και το διάβασα πριν κάτι μήνες σε μια εφημερίδα και έγραψα την περίληψη από μνήμης . Επίσης, τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι πλήρως αποδεδειγμένες αλήθειες,απλώς ενδιαφέρουσες θεωρίες από ειδικούς, που δεν είναι και αλάνθαστοι.
βλακειες ολα αυτα. και εγω ειχα δει ενα διαστημοπλοιο στα αληθεια αλλα φισουσε και επεσε κατω διοτι πιο διπλα ηταν ενα ανοιχτο θεατρο που ειχαν μια παρασταση για εξωγηινους και εκαναν λαθος επειδη δεν ειχε καλο καιρο και παει διοτι ηταν χαρτινο
Φιλε μου.....πιστευε οτι θες. Εγω παντος πιστευω πως οντως κατι τετοιο γινεται. Καταρχας εχεις ιδεα ποσο ικανο ειναι το μυαλο μας? Σκεψου λιγο: Μονο το 10-20% χρισιμοποιουμε. Και μονο με αυτο τι κανουμε? απο εκει και περα βγαλε τα συμπερασματα μονος σου.......
(28-12-2011 07:44 PM)Divided by Zer0 Wrote: [ -> ]ΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑ
Και να ξες ότι πιθανότατα συμφωνούμε. Και εγώ βλέπω επιφυλακτικά οτιδήποτε παραφυσικό, κυρίως γιατί πιστεύω ότι είναι απλώς φυσικό και όχι πάρα-φυσικο.
+1.
(28-12-2011 10:40 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Κάτι άσχετο με τα παραπάνω μα σχετικό με το θέμα. Οι διάφορες ιστορίες για την Ματωμένη Μαρία, το φάντασμα του καθρέφτη ή ότι αν κάνεις κάτι θα δεις τον εαυτό σου νεκρό στον καθρέφτη δεν είναι τυχαία. Αν κοιτάζεις έντονα κάτι θα νιώσεις πόνους στα μάτια ή θα δεις παραμορφώσεις. Φαντάσου αυτό όταν κοιτάς μια ανθρώπινη φιγούρα και μάλιστα τον ίδιο σου τον εαυτό. Επηρεασμένος υποσυνείδητα και από μια εικόνα που μπορεί να έχεις σχηματίσει στο μυαλό σου για την συγκεκριμένη διαδικασία, θα δεις παραισθήσεις.
Οντος. +1. Παντος να πω λιγο , αυτο με τιν μαριε τεσπα ειναι απλος ενα ψευτικο παραδειγμα για να καταλαβει ο κοσμος τι ακροιβος ενοουμε..... Κατι σχηματα που εμφανιζονται στο ακυρο , σινιθος διαφανες πρασινα , μπλε , κοκκινα η μοβ δεν ενωεις πεκε? Ξερω αυτα ειναι απο το φως αλλα εγω το παθαινω οταν κλινω τα ματια μου.(και αλαζουν τα σχηματα.) Σινιθος βλεπω ενα προσοπο.......
(29-12-2011 12:18 AM)Divided by Zer0 Wrote: [ -> ]^
Και κάτι άλλο με τους καθρέφτες. Είναι κάπως τρομακτικό να παρατηρείς την αντανάκλαση σου σε καθρέφτη στο σκοτάδι και επίσης στα περισσότερα όνειρα άμα κοιτάξεις σε καθρέφτη είναι πολύ πιθανόν να εξελιχθεί το όνειρο σε εφιάλτη.
+1.......ακροιβος αυτο. Στιν δικια μου περιπτωση βασικα , παντα. Θυμαμαι τωρα.....σε ολους τους εφιαλτες μου ειχα κοιταχτει σε καθρευτη......Αν και πολλες φορες εντελος ακυρα , εστω δλδ οτι δεν αρχηζε απο εκει το τρομαχτικο κοματι και ολα ειναι κανονικα. Μετα ομως εξελιζοταν σε εφαλτης , η τουλαχιστον , μετα το τρομαχτικο κοματι θα κοιταχτω παλι στον καθρευτη..........προσφατα πχ ειχα εναν εφιαλτη οτι μαλωσα με τον πατερα μου (πολυ ασχημα) και οτι τον σκοτωσα καταλαθος. Εντομεταξι μαλοναμε διπλα σε εναν καθρευτη στην εισοδο του σπιτιου...
Τωρα.
Να πωσταρω και εγω αυτο που ειχα στο μυαλο μου.....
Εγινε μολις χθες το βραδυ στο αεροδρομιο της Αλεξανδρουπολης. Ηταν να παρουμε ενα λεοφοριο , το 1ο στις 7 που θα περναμε αν ημασταν τυχεροι και το αλλο στεις 9. Τεσπα βγαινουμε απο το αεροπλανο και παμε να παρουμε τις βαλιτσες μας αλλα αργουσαν αρκετα. ηταν 6:50 , το λεοφοριο θα περνουσε λογικα στεις 7:10. Τεσπα στεις 6:56-7 Αποφασιζω να κανω μια προσευχη για να προλαβουμε το λεοφοριο (Τι ειχα να χασω?). Τωρα δεν υπερβαλω καθολου , σας το ορκιζομαι , μολις εκανα τον σταυρο μου αρχησε να δουλευει τεσπα το (εκεινο το πραγμα που δεν ξερω πως το λενε που γυριζει για να παρει ο κεθενας την βαλιτσα του. Σαν κυλιομενες σκαλες μονο που δεν ειναι σκαλες για βαλιτσες.) και οταν πηραμε τις βαλιτσες μας και βγηκαμε επιτελους ισα ισα προλαβαμε το λεοφοριο , 3 δευτερολεπτα να αργουσαμε θα το ειχαμε χασει.
Και για κατι τετοιους λογους και κατι τετοια παρομοια που μου εχει πει ο πατερας μου που εγιναν σε αυτον ειμαι χριστιανος και πιστευω πως οντος υπαρχει θεος η κατι τεσπα σαν πνευμα τουλαχιστον , εστω και αν δεν ειναι καμια θρησκεια εγκυρη. Το οτι υπαρχει Κατι τεσπα Σαν θεος/αγγελος/πνευμα/φαντασμα δεν ξερω οτι θελετε πειτε το , εγω το πιστευω.
(αν και παλι για καποιον λογο μερικες φορες αμφιβαλω , αλλα παραειναι πολες οι αποδειξεις για να το απορυψω.)
Ρε παδια παντος τι παθαμε ολοι τωρα μετα ανεξιγιτα, τα μυθολογικα οντα και κ.τ.λ.δικιο εχει ο pokemaniac
(03-01-2012 05:32 PM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]Φιλε μου.....πιστευε οτι θες. Εγω παντος πιστευω πως οντως κατι τετοιο γινεται. Καταρχας εχεις ιδεα ποσο ικανο ειναι το μυαλο μας? Σκεψου λιγο: Μονο το 10-20% χρισιμοποιουμε. Και μονο με αυτο τι κανουμε? απο εκει και περα βγαλε τα συμπερασματα μονος σου.......
Ακριβώς, ο εγκέφαλος μας κρύβει τεράστιες δυνατότητες. Και δεν είναι το θέμα πόσο χρησιμοποιούμε, το θέμα είναι πώς. Το συνειδητό μέρος έχει πρόσβαση σε πολύ μικρό μέρος αυτής της ισχύς (όχι χωρίς λόγο μάλλον) ενώ το υποσυνείδητο είναι στην ουσία ένα υπολογιστικό θηρίο. Κάνει τόσα πολύπλοκα πράγματα ταυτόχρονα που θα γονάτιζαν και τους καλύτερους server της Microsoft και του Πενταγώνου μαζί.
(03-01-2012 05:32 PM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]Κατι σχηματα που εμφανιζονται στο ακυρο , σινιθος διαφανες πρασινα , μπλε , κοκκινα η μοβ δεν ενωεις πεκε? Ξερω αυτα ειναι απο το φως αλλα εγω το παθαινω οταν κλινω τα ματια μου.(και αλαζουν τα σχηματα.)
Εγώ αυτά τα βλέπω όταν παίρνω LSD
(03-01-2012 05:32 PM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]Εγινε μολις χθες το βραδυ στο αεροδρομιο της Αλεξανδρουπολης. Ηταν να παρουμε ενα λεοφοριο , το 1ο στις 7 που θα περναμε αν ημασταν τυχεροι και το αλλο στεις 9. Τεσπα βγαινουμε απο το αεροπλανο και παμε να παρουμε τις βαλιτσες μας αλλα αργουσαν αρκετα. ηταν 6:50 , το λεοφοριο θα περνουσε λογικα στεις 7:10. Τεσπα στεις 6:56-7 Αποφασιζω να κανω μια προσευχη για να προλαβουμε το λεοφοριο (Τι ειχα να χασω?). Τωρα δεν υπερβαλω καθολου , σας το ορκιζομαι , μολις εκανα τον σταυρο μου αρχησε να δουλευει τεσπα το (εκεινο το πραγμα που δεν ξερω πως το λενε που γυριζει για να παρει ο κεθενας την βαλιτσα του. Σαν κυλιομενες σκαλες μονο που δεν ειναι σκαλες για βαλιτσες.) και οταν πηραμε τις βαλιτσες μας και βγηκαμε επιτελους ισα ισα προλαβαμε το λεοφοριο , 3 δευτερολεπτα να αργουσαμε θα το ειχαμε χασει.
Και για κατι τετοιους λογους και κατι τετοια παρομοια που μου εχει πει ο πατερας μου που εγιναν σε αυτον ειμαι χριστιανος και πιστευω πως οντος υπαρχει θεος η κατι τεσπα σαν πνευμα τουλαχιστον , εστω και αν δεν ειναι καμια θρησκεια εγκυρη. Το οτι υπαρχει Κατι τεσπα Σαν θεος/αγγελος/πνευμα/φαντασμα δεν ξερω οτι θελετε πειτε το , εγω το πιστευω.
(αν και παλι για καποιον λογο μερικες φορες αμφιβαλω , αλλα παραειναι πολες οι αποδειξεις για να το απορυψω.)
Τώρα, το αν πιστεύει κανείς σε Θεό/θεούς/ανώτερα πνεύματα/κτλπ είναι εντελώς άλλο θέμα. Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω καθόλου και όλα αυτά με αφήνουν παγερά αδιάφορο αλλά αυτό είναι δική μου γνώμη και δεν σημαίνει ότι είναι σωστή. Πρέπει να υπάρχει ένα thread για αυτό το θέμα. Αυτό που έχω να πω είναι μήπως άμα θέλουμε να πιστέψουμε κάτι, ασυνείδητα ερμηνεύουμε διάφορα γεγονότα και συμπτώσεις για να εξυπηρετούν αυτήν την πίστη; Δεν το λέω για να προσβάλλω ή να επηρεάσω κανέναν αλλά το δίνω απλώς σαν σκέψη.
Αν αρχίσω για όνειρα δεν θα υπάρχει τελειωμός
Δεν έχω δει ή μάλλον δεν θυμάμαι να είδα εφιάλτη με φόνο συγγενη ή εμένα του ίδιου, ενώ είναι οι πιο γνωστοί... Έχω δει άλλα περίεργα...
Εγώ αν αρχίσω δεν θα 'χει πραγματικά τελειωμό γιατί κρατούσα ημερολόγιο ονείρων σε μια φάση (βασικά τώρα τελευταία το \χω παρατήσει) και ήδη έχω γεμίσει πάνω από μισό τετράδιο. Να φανταστείτε πριν 3 βδομάδες περίπου ξύπνησα μια Κυριακή και έγραψα 5 σελίδες. Και άλλα τόσο που θυμάμαι γενικώς θα έγραφα βιβλίο ολόκληρο. Από 'κει επιβεβαίωσα αυτό με τους καθρέφτες.
(03-01-2012 07:47 PM)Stella77 Wrote: [ -> ]Ρε παδια παντος τι παθαμε ολοι τωρα μετα ανεξιγιτα, τα μυθολογικα οντα και κ.τ.λ.δικιο εχει ο pokemaniac
Ελα ρε ωρεα ειναι....μου αρεσουν πολυ κατι τετοια προσοπικα παντος
(04-01-2012 12:48 AM)Divided by Zer0 Wrote: [ -> ] (03-01-2012 05:32 PM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]Φιλε μου.....πιστευε οτι θες. Εγω παντος πιστευω πως οντως κατι τετοιο γινεται. Καταρχας εχεις ιδεα ποσο ικανο ειναι το μυαλο μας? Σκεψου λιγο: Μονο το 10-20% χρισιμοποιουμε. Και μονο με αυτο τι κανουμε? απο εκει και περα βγαλε τα συμπερασματα μονος σου.......
Ακριβώς, ο εγκέφαλος μας κρύβει τεράστιες δυνατότητες. Και δεν είναι το θέμα πόσο χρησιμοποιούμε, το θέμα είναι πώς. Το συνειδητό μέρος έχει πρόσβαση σε πολύ μικρό μέρος αυτής της ισχύς (όχι χωρίς λόγο μάλλον) ενώ το υποσυνείδητο είναι στην ουσία ένα υπολογιστικό θηρίο. Κάνει τόσα πολύπλοκα πράγματα ταυτόχρονα που θα γονάτιζαν και τους καλύτερους server της Microsoft και του Πενταγώνου μαζί.
(03-01-2012 05:32 PM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]Κατι σχηματα που εμφανιζονται στο ακυρο , σινιθος διαφανες πρασινα , μπλε , κοκκινα η μοβ δεν ενωεις πεκε? Ξερω αυτα ειναι απο το φως αλλα εγω το παθαινω οταν κλινω τα ματια μου.(και αλαζουν τα σχηματα.)
Εγώ αυτά τα βλέπω όταν παίρνω LSD
(03-01-2012 05:32 PM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]Εγινε μολις χθες το βραδυ στο αεροδρομιο της Αλεξανδρουπολης. Ηταν να παρουμε ενα λεοφοριο , το 1ο στις 7 που θα περναμε αν ημασταν τυχεροι και το αλλο στεις 9. Τεσπα βγαινουμε απο το αεροπλανο και παμε να παρουμε τις βαλιτσες μας αλλα αργουσαν αρκετα. ηταν 6:50 , το λεοφοριο θα περνουσε λογικα στεις 7:10. Τεσπα στεις 6:56-7 Αποφασιζω να κανω μια προσευχη για να προλαβουμε το λεοφοριο (Τι ειχα να χασω?). Τωρα δεν υπερβαλω καθολου , σας το ορκιζομαι , μολις εκανα τον σταυρο μου αρχησε να δουλευει τεσπα το (εκεινο το πραγμα που δεν ξερω πως το λενε που γυριζει για να παρει ο κεθενας την βαλιτσα του. Σαν κυλιομενες σκαλες μονο που δεν ειναι σκαλες για βαλιτσες.) και οταν πηραμε τις βαλιτσες μας και βγηκαμε επιτελους ισα ισα προλαβαμε το λεοφοριο , 3 δευτερολεπτα να αργουσαμε θα το ειχαμε χασει.
Τώρα, το αν πιστεύει κανείς σε Θεό/θεούς/ανώτερα πνεύματα/κτλπ είναι εντελώς άλλο θέμα. Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω καθόλου και όλα αυτά με αφήνουν παγερά αδιάφορο αλλά αυτό είναι δική μου γνώμη και δεν σημαίνει ότι είναι σωστή. Πρέπει να υπάρχει ένα thread για αυτό το θέμα. Αυτό που έχω να πω είναι μήπως άμα θέλουμε να πιστέψουμε κάτι, ασυνείδητα ερμηνεύουμε διάφορα γεγονότα και συμπτώσεις για να εξυπηρετούν αυτήν την πίστη; Δεν το λέω για να προσβάλλω ή να επηρεάσω κανέναν αλλά το δίνω απλώς σαν σκέψη.
Ναι αυτο ειναι παρα πολυ συνιθισμενο που λες , ολοι αυτο λενε. Το Θεμα ειναι.......Σαν πολες φορες μου φενεται πως γινεται αυτη η συμπτοση........Δεν ξερω. Μπορει οντος να ειναι απλα συμπτωσεις. Πιστευω ομως πως Δεν εχω τπτ να χασω αν δοκιμασω. Πιος ξερει. Μπορει να υπαρχει οντος θεος. Και οπως ειχες δει σε αλλο ποστ....με ενδιαφερει παρα πολυ ο εαυτος μου. Φαντασου να υπαρχει ζωη μετα τον θανατο οπως λεει η εκλησια.....αν και υπαρχει 60% πιθανοτητα να μην υπαρχει καλα ειναι να ειμαι στο ασφαλες μερος ε? Δν χανω και τπτ. Εγω ετσι σκευτομαι.
(04-01-2012 01:24 AM)Divided by Zer0 Wrote: [ -> ]Εγώ αν αρχίσω δεν θα 'χει πραγματικά τελειωμό γιατί κρατούσα ημερολόγιο ονείρων σε μια φάση (βασικά τώρα τελευταία το \χω παρατήσει) και ήδη έχω γεμίσει πάνω από μισό τετράδιο. Να φανταστείτε πριν 3 βδομάδες περίπου ξύπνησα μια Κυριακή και έγραψα 5 σελίδες. Και άλλα τόσο που θυμάμαι γενικώς θα έγραφα βιβλίο ολόκληρο. Από 'κει επιβεβαίωσα αυτό με τους καθρέφτες.
Ωρεος...εγω δεν το εκανα ποτε αυτο. Θα εχει ενδιαφερον ομως. Αν θες βγαλε μια φοτογραφια ενα η γραψτο αν θες.
(04-01-2012 05:38 PM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]Ναι αυτο ειναι παρα πολυ συνιθισμενο που λες , ολοι αυτο λενε. Το Θεμα ειναι.......Σαν πολες φορες μου φενεται πως γινεται αυτη η συμπτοση........Δεν ξερω. Μπορει οντος να ειναι απλα συμπτωσεις. Πιστευω ομως πως Δεν εχω τπτ να χασω αν δοκιμασω. Πιος ξερει. Μπορει να υπαρχει οντος θεος. Και οπως ειχες δει σε αλλο ποστ....με ενδιαφερει παρα πολυ ο εαυτος μου. Φαντασου να υπαρχει ζωη μετα τον θανατο οπως λεει η εκλησια.....αν και υπαρχει 60% πιθανοτητα να μην υπαρχει καλα ειναι να ειμαι στο ασφαλες μερος ε? Δν χανω και τπτ. Εγω ετσι σκευτομαι.
Είναι κάπως αστείο έτσι όπως το λες γιατί φαίνεται λες και είναι κάνα παιχνίδι στο καζίνο η θρησκεία και λες "Οκ, οι πιθανότητες είναι υπέρ μου και δεν έχω και τίποτα να χάσω οπότε μπορώ να δοκιμάσω λίγο την τύχη μου". Μάλλον δεν εννοείς αυτό αλλά εμένα αυτήν την εντύπωση μου έδωσες έτσι όπως τα 'πες.
(04-01-2012 05:38 PM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]Ωρεος...εγω δεν το εκανα ποτε αυτο. Θα εχει ενδιαφερον ομως. Αν θες βγαλε μια φοτογραφια ενα η γραψτο αν θες.
Αν το 'βγαζα φώτο δεν θα καταλαβαίνατε τίποτα από τις αόριστες καμπύλες που σχεδιάζω μόλις ξυπνήσω και αποκαλώ γράμματα. Ακόμα κι εγώ δεν τα βγάζω καμιά φορά. Παίζει να γράψω κάτι αλλά με τίποτα τώρα αφού δεν είμαι σπίτι μου και δεν έχω το αρχείο μαζί μου.
(04-01-2012 06:19 PM)Divided by Zer0 Wrote: [ -> ] (04-01-2012 05:38 PM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]Ναι αυτο ειναι παρα πολυ συνιθισμενο που λες , ολοι αυτο λενε. Το Θεμα ειναι.......Σαν πολες φορες μου φενεται πως γινεται αυτη η συμπτοση........Δεν ξερω. Μπορει οντος να ειναι απλα συμπτωσεις. Πιστευω ομως πως Δεν εχω τπτ να χασω αν δοκιμασω. Πιος ξερει. Μπορει να υπαρχει οντος θεος. Και οπως ειχες δει σε αλλο ποστ....με ενδιαφερει παρα πολυ ο εαυτος μου. Φαντασου να υπαρχει ζωη μετα τον θανατο οπως λεει η εκλησια.....αν και υπαρχει 60% πιθανοτητα να μην υπαρχει καλα ειναι να ειμαι στο ασφαλες μερος ε? Δν χανω και τπτ. Εγω ετσι σκευτομαι.
Είναι κάπως αστείο έτσι όπως το λες γιατί φαίνεται λες και είναι κάνα παιχνίδι στο καζίνο η θρησκεία και λες "Οκ, οι πιθανότητες είναι υπέρ μου και δεν έχω και τίποτα να χάσω οπότε μπορώ να δοκιμάσω λίγο την τύχη μου". Μάλλον δεν εννοείς αυτό αλλά εμένα αυτήν την εντύπωση μου έδωσες έτσι όπως τα 'πες.
(04-01-2012 05:38 PM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]Ωρεος...εγω δεν το εκανα ποτε αυτο. Θα εχει ενδιαφερον ομως. Αν θες βγαλε μια φοτογραφια ενα η γραψτο αν θες.
Αν το 'βγαζα φώτο δεν θα καταλαβαίνατε τίποτα από τις αόριστες καμπύλες που σχεδιάζω μόλις ξυπνήσω και αποκαλώ γράμματα. Ακόμα κι εγώ δεν τα βγάζω καμιά φορά. Παίζει να γράψω κάτι αλλά με τίποτα τώρα αφού δεν είμαι σπίτι μου και δεν έχω το αρχείο μαζί μου.
1) Ξερω , βασικα ναι αυτο ενοουσα απο την αρχη
Αλλα σοβαρα τωρα , καπως ετσι δεν ειναι τα πραγματα? Και το θεμα ειναι δεν χανω τπτ , η συγκεκριμενη θρησκεια δεν εχει τιποτα κακο η τιποτα στραβο (αν εχει τουλαχιστον απλος το αγνοω) δεν θα αλαξει και τιποτα αν την ακολουθισω.
2) λολ οκ οποτε θες και μπορεις και αμα θελισεις ποτε ενοειται
paidia skefthka oti mporoyme na kanoyme oloi mazi ena fanfic me 8ema tis pyles toy metafysikoy
(05-01-2012 03:33 PM)GeorgeT Wrote: [ -> ]paidia skefthka oti mporoyme na kanoyme oloi mazi ena fanfic me 8ema tis pyles toy metafysikoy
Δεν.......δεν ξερω. Λετε? Εγω ειμαι με οτι πουν οι αλοι. Δν ξερω ποσο καλη ιδεα θα μπορουσε αν ειναι....
(05-01-2012 01:33 PM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]1) Ξερω , βασικα ναι αυτο ενοουσα απο την αρχη Αλλα σοβαρα τωρα , καπως ετσι δεν ειναι τα πραγματα? Και το θεμα ειναι δεν χανω τπτ , η συγκεκριμενη θρησκεια δεν εχει τιποτα κακο η τιποτα στραβο (αν εχει τουλαχιστον απλος το αγνοω) δεν θα αλαξει και τιποτα αν την ακολουθισω.
2) λολ οκ οποτε θες και μπορεις και αμα θελισεις ποτε ενοειται
1) Λίγο ανορθόδοξη η άποψη σου αλλά αν σ' αρέσει, μια χαρά είσαι
2)Καλά θα βάλω κανένα μεγάλο μπας κι έχει ενδιαφέρον αλλά μη κοροϊδέψτε, τα όνειρα δεν έρχονται κατά παραγγελία
(05-01-2012 03:33 PM)GeorgeT Wrote: [ -> ]paidia skefthka oti mporoyme na kanoyme oloi mazi ena fanfic me 8ema tis pyles toy metafysikoy
Εγώ σκέφτηκα να βαρέσουμε πρέζα όλοι μαζί και να περάσουμε τις πύλες του μεταφυσικού!
Πέρα από την πλάκα, κάτι θα μπορούσε να γίνει σαν συλλογικό fanfic αλλά χρειάζεται συμμετοχή από όσους ενδιαφερθούν, μια καλή κεντρική ιδέα και ένα άτομο να το οργανώσει και να το κρατάει οργανωμένο. Εγώ θα μπορούσα το τελευταίο αλλά όχι αυτήν την στιγμή.