Legendary Pokémon

Full Version: Απαγόρευση των Pokemon!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Εδώ μπορείτε να συμπαρασταθείτε στον φίλο μας τον Ash, γιατί οι γονείς του του απογόρευσαν τα Pokemon!SadSadSadSadSad. Σου εύχομαι Ash να ξεπεράσεις γρήγορα το σοκ!
Eυχαριστω πολυ pr. BirchSad
Τετοιες κινησεις για μενα δεν ειναι σωστες εκτος και αν το ειχες πραγματικα παρακανει.Ελπιζω να σου επιτρεψουν να παιξεις συντομα.
Oχι του τα απαγορευσαν επειδή λέει είναι πολύ μεγάλος...
Mου ειπαν οτι ειμαι αρκετα μεγαλος για να ασχολουμαι με τετοια παιχνιδια. Αλλα κι εγω το ειχα παρακανει. Τουλαχιστον 3 ωρες επαιζα την μερα.

Αλλα εγω δεν τα παραταω τοσο ευκολα! Κατεβαζω απο το ιντερνετ ROMs ποκεμον και τα παιζω στον υπολογιστη!Cool
Αυτοι νομιζουν οτι παιζω pro evolution soccer ενω εγω παιζω emerald!Toungue
Ε, εισαι μεγαλος και αποφασιζεις τι θα παιξεις.
Αυτη η κινιση δεν ηταν σωστη...επρεπε να τους επαναστεατησεις!Πες τους τι σου μαθαινουν τα ποκεμον!Πες τουες οτι τα Π.Ρ.(παιχνιδια ρολων)
δεν ειναι για μωρα και οτι χρειαζονται αντιληψη γνωση μαθηματικων και αγγλικων επεισης σε ψυχαγογουν!
οπως καθε παιχνιδι
ΑΛΛΑ:
~>Οχι παραπανω απο 1 μισι ωρα την ημερα
~>Να μην εισαι πολυ πωρωμενος τα ποκεμον δεν ειναι το παν
~>Να θυμασαι οτι τα ποκεμον δεν υπαρχουν και οτι δεν αξιζουν ΤΙΠΟΤΑ αν δεν εχεισ καποιον φιλο να παιξεις μαζι του

-Ελπιζω οι συμβουλες μου να σου φανουν χρησιμες

_Ο νεος και παλιος καλος pokefan_
Σωστα, αν κι εγω δεν ειμαι στη θεση να πω κατι τετοιο!Τις τελευταιες μερες επαιζα τουλαχιστο ωρες τη μερα και οταν δεν επαιζα κοιταζα στο Internet για θεματα που αφορουν Pokemon!Μονο οταν εβγαινα εξω το βραδυ σταματουσα να ασχολουμαι με Pokemon.Τι να κανω ομως; Σε περιπου ενα μηνα θα εχω ελαχιστο χρονο γι αυτα...
Είσαι μεγάλος; Χαχα, οι περισσότεροι εδω μέσα είμαστε κατα πολύ μεγαλύτεροί σου. Απλά πες τους οτι τα παιχνίδια δεν έχουν ηλικία, οι ηλικίες που γραφουν οι συσκευασίες είναι απλά ενδεικτικές της καταλληλότητας. Πες στους γονείς σου να σου αγοράσουν το Grand Thef Auto ή κάποιο ενήλικο περιοδικό (πχ Playboy). Αυτομάτως θα διαπιστώσεις οτι θα σου πούν ότι είσαι μικρός για αυτά. Και αν σου πούν οτι αυτοί "οι μεγάλοι" που παίζουν Πόκεμον είναι "χαζοί" και ανώριμοι στείλε τους στο http://www.legendarypokemon.net/staff . Η ωριμότητα κάποιου φαίνεται όταν πρέπει να αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις και όχι όταν διασκεδάζει με κάποιο μη βίαιο παιχνίδι.
Playboy ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!
Τεσπα νομιζω οτι ο Arty2 και ο Blue και ολοι οι αλλοι εχουν δικιο επισης
τα παιχνιδια ποκεμον δεν κοιτανε ηλικιες
εχεις δει κανα 3χρονο 4χρονο μεχρι και 11χρονο παιδι να παιζει ποκεμον και να τα καταλαβαινει χωρις να παιζει στην τυχη???
(εξερουνται αυτοι που ειναι στο Legendarypokemon)
Αγαπητέ ASH.. έχω περάσει ακριβώς την ίδια περιπέτεια που περιγράφεις.. τα πράματα είναι πολύ απλά.. μπορείς να τους περιγράψεις αυτά που είπε ο pokefan.. επίσης μπορείς να το κρύβεις μέσα σου το πρόσο πορομένπος είσαι.. (να μην τα βγάζεις και όλα έξω) επίσης το ξέρεις ότι ο πατέρας μου παίζει Kirby Power Paintbrush στο DS? Ναι.. είναι αλήθεια.. είναι πρόην καθηγητής παν/μίου, κάνει μαθήματα ζωγραφικής στον δήμο αργιρούπολης και σε Γυμνάσιο και λύκειο και τον ελέυτερο χρόνο(όταν είναι εκτός οικίας) παίζει Kirby! Επίσης έχει σπουδάσει: Γλυπτική στην Ecole Nationale Superieure des Beaux Arts, Φιλοσοφία στη Φιλοσοφική Σχολή του Παν/μίου Αθηνών, Φιλοσοφία-Αισθητική στο Παν/μιο Paris I (Μaitrise & D.E.A.) και σχολή καλών τεχνών με υψηλό βαθμό.(εντάξει.. μην επεκταθώ και πολύ Big Grin)
Ώπος προαναφέρθηκε τα παιχνίδια πόκεμον δεν είναι τόσο απλά.. γιατί περιέχουν :
Πολύ Περίπλοκες στρατηγικές με σχέση τα υπόλοιπα παιχνίδια
Κανόνες αρκετούς που πολλές φορές σε φέρουν σε δύλιμα
Και ανεβαίνει το IQ παίζοντας.
Αν όλα αυτά δεν φτάσουν τότε δοκίμασε αυτό :
Για βάλε κάποιον γονέα σου να παίξει Elite four να δείς αν θα καταφέρουν να κερδίσουν..(η κάποια ανάλογη μάχη δύσκολη)
Στο κάτω κάτω ποιος πληρώνει τα παιχνίδια? Ποιος επιλέγι τι θα παίξεις ? Μην ξεχνάς ότι είσαι 14 χρονών και καταλαβαίνεις τι είναι δικόσου.. τι ανοίκει στους άλλους. ΜΗΝ ακούς πάντα αυτό που λένε οι γονείς σου.. μιαλό έχεις και αποφασίζεις τι θα κάνεις και τι παιχνίδια θα παίξεις.. απλά μην το παρατραβάς. Σχετικά με το playtime είναι λίγο πολύ άσχετο αλλά τυπικά 3 ώρες είναι normal(Κάνοντας ανα μία ώρα και διάλυμα 15 λεπτών ώπος λέει και η Nortec)

Υ.Γ.
1.Όσο για το θέμα του playboy.. εε.. λίγο τραβηγμένο.. μην ανυσιχείς. Θα έρθει και η ώρα να γνωρίσεις ένα κορίτσι που να σου αρέσει και να της αρέσεις. Κατά τα 20-25 γίνονται οι σοβαρές σχέσεις.. τώρα οι σχέσεις τις υλικίας σου είναι(ψέυτικές) σχεδόν.

2.Είμαι με ένα ξένο laptop και με PSTN σύνδεση στο σπίτι τις γιαγιάς μου.. WoWCool
Συμφωνω απολυτως με τον Arty2.Pokemaniac εχεις δικιο για το παιχνιδι μονο που θα ηταν καλυτερα να βαλει τους γονεις του να παιξουν στο Battle Tower να δουν ποση στρατηγικη και ποσο γερα νεβρα χρειαζονται για να μην σπασεις το GBA/DS!!!!
BLUE Wrote:Συμφωνω απολυτως με τον Arty2.Pokemaniac εχεις δικιο για το παιχνιδι μονο που θα ηταν καλυτερα να βαλει τους γονεις του να παιξουν στο Battle Tower να δουν ποση στρατηγικη και ποσο γερα νεβρα χρειαζονται για να μην σπασεις το GBA/DS!!!!
Σωστό και αυτό.. σε ποιες κασέτες υπάρχει battle tower? Από ότι θυμάμαι είναι Crystal, gold, silver.. έχει και σε άλλες ? νομίζω και στο colosseum πρέπει να έχει..

Btw (σύμφωνα με το license of agreement) τα emulators βγήκαν με την λογική ότι θα έχεις ένα backup σε περίπτωση που σου χαλάσει η κανονική κασέτα. Από εκεί και πέρα από την στιγμή που μοιράζονται σε P2P προγράμματα και περνάν σε πολλούς χρήστες χωρίς να έχουν αγοράσει το πρωτότυπο θεωρείται «παράνομο», αλλά από την άλλη δεν βγαίνουν πλέον παιχνίδια για GBA επομένως δεν υπάρχει πρόβλημα.

Υ.Γ. Γιατί ο Ash δεν απαντάει ? τελικά τι έγινε?
Mια χαρα ειμαι. Αρκετα απο αυτα που λετε ειναι σωστα! Και ειδικοτερα αυτο που ειπε ο POKEFAN! "Tα Pokemon ειναι pixels"
Ash Wrote:Mια χαρα ειμαι. Αρκετα απο αυτα που λετε ειναι σωστα! Και ειδικοτερα αυτο που ειπε ο POKEFAN! "Tα Pokemon ειναι pixels"
Συνεχίζουν να σου τα απαγορεύουν ? το πρόβλημα λύθηκε η ακόμα σου λένε είσαι μεγάλος κ.α. ?
Όσο για τα pixels θα διαφωνήσω.. σε λίγο αυτά θα γίνουν και virtual reality.
Pages: 1 2
Reference URL's