Legendary Pokémon

Full Version: Delia Ketchum: Forever Alone
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Αλλά υπάρχει και μια θεωρία ότι ο Red είναι αδερφός του Ash.
Θεωρία Red Ash
Στο βίντεο έχω γράψει σε 4 σχόλια τη θεωρία μου για τη σχέση Red και Ash.
Θα μου πείτε το θέμα είναι για τη μάνα του Ash,αλλά αφού μιλήσαμε και για τον πατέρα του,ας γράψω και εγώ τη θεωρία μου,η οποία εξηγεί ακόμα και πώς ανακάλυψε το Pichu ο Professor Elm,ποιος είναι ο buried alive στη demo εκδοχή της Red/Blue και μια mini θεωρία για κλώνους.
Θεωρία (Click to View)
Συγγνώμη αν είναι off topic.
(17-01-2013 01:08 PM)8hachi8 Wrote: [ -> ]Αλλά υπάρχει και μια θεωρία ότι ο Red είναι αδερφός του Ash.
Θεωρία Red Ash
Στο βίντεο έχω γράψει σε 4 σχόλια τη θεωρία μου για τη σχέση Red και Ash.
Θα μου πείτε το θέμα είναι για τη μάνα του Ash,αλλά αφού μιλήσαμε και για τον πατέρα του,ας γράψω και εγώ τη θεωρία μου,η οποία εξηγεί ακόμα και πώς ανακάλυψε το Pichu ο Professor Elm,ποιος είναι ο buried alive στη demo εκδοχή της Red/Blue και μια mini θεωρία για κλώνους.
Θεωρία (Click to View)
Συγγνώμη αν είναι off topic.
damn , αυτη η θεωρια ειναι υπερβολικα τρελη! πολυ πολυπλοκα πραγματα , για μενα ο Red ειναι ο Ash , σε καποια διαφορετικη φυσικα εκδοχη...τα ποκεμον που εχει οταν τον πολεμας δειχνει οτι μετα τη Τζοτο εγινε ενας πραγματικος αφεντης ή κατι τετοιο. Ή απλα απ'την άλλη δεν έχει καμία σχέση ο Red , o Gold , O Blue , o Silver κτλπ με το Ανιμε...

οσο για τη μαμα του Ας....ρησπεκτ , τον πατερα του ελπιζω να τον συναντησουμε καποτε και να ειναι ο πιο δυνατος εκπαιδευτης ή κατι τετοιο...
Είχαν σκοπό τον Ash να τον κάνουν σε Red, αλλά δεν έγινε ποτέ.
(09-03-2013 10:03 PM)Grim Ripper Wrote: [ -> ]Είχαν σκοπό τον Ash να τον κάνουν σε Red, αλλά δεν έγινε ποτέ.

γινεσαι λιγο πιο σαφης παρακαλω; τι εννοεις; με ποιον τροπο να τον Red;
Απλός το anime θα έδειχνε πως ο Ash θα εξελισσόταν ας πούμε σε Red, εννοώ πως ο Red είναι ένας μεγαλύτερος και πιο έμπειρος Ash, αυτό.
αχα... αυτο καταλαβα και εγω. απλα ηθελα να το διευκρηνησεις. Λογικα θα γινει αυτο οταν θα σταματησουν τα pokemon στο τελευταιο επεισοδιο
Όχι την παράτησαν αυτή την ιδέα.

Μην ρωτάς γιατί, δεν μπορώ να σου απαντήσω.
(09-03-2013 10:59 PM)Grim Ripper Wrote: [ -> ]Όχι την παράτησαν αυτή την ιδέα.

Μην ρωτάς γιατί, δεν μπορώ να σου απαντήσω.

Αν δεν μπορείς να απαντήσεις χάνει όλη την ουσία, δε νομίζεις; Και τώρα είμαι περίεργος. Smile
Πήγαινε ψάξε στο google και όταν βρεις την απάντηση πόσταρέ την για να την μάθω και εγώ. Toungue
http://www.youtube.com/watch?v=7jflYQC6X4o
Από το 1.22 βάλτε το. Το manga είναι πιο κοντά σε αυτό που είχε φανταστεί ο Satoshi Tajiri, δημιουργός των pokemon.
παιδια...ειν απλο...το χρημα ελεγχει και την ψυχη των γιαπονεζων...των παντων γενικοτερα...ετσι εχουμε αυτο το ανιμε που εχουμε. κριμα. Undecided
Αρα ειχα δικιο οταν ειπα οτι στην αρχη οτι το anime βασιζοταν περισσοτερο στο manga παρα στα παιχνιδια! ενταξει τωρα ησυχασα Toungue
νομιζω καποιος ανεφερε την Ash Coma theory...την εχει τσεκαρει κανεις; τη διαβασα χθες και....wtf Huh
Ναι είναι πολύ wtf η όλη θεωρία.
Pages: 1 2
Reference URL's