Μιας και πολλοί είναι αυτοί που ζητάνε Pokemon παιχνίδια όπως remake του Pokemon Ruby/Sapphire για το 3DS (κάτι που προσωπικά εγώ δεν τρελένομαι να δω καθώς μια χαρά είναι και τα original παιχνίδια), Pokemon MMORPG (που θα ήταν τελείως ανούσιο για πολλούς και διάφορους λόγους) ή ένα Pokemon rpg με γραφικά επιπέδου Skyrim (πράγμα τ' οποίο δεν θα γίνει ποτέ εκτός κι αν μιλάμε για το Wii U και για spin-off τύπου Pokemon Stadium) εκ αναρωτιόμουν: εσείς τι παιχνίδια Pokemon θα θέλατε να δείτε στο μέλλον;
Ως πιο ρεαλιστής που είμαι ιδού δυό παιχνίδια που θα 'θελα να δω στο άμεσο μέλλον:
- Pokemon Snap sequel για το 3DS:
Η τεχνολογία του 3DS (ενσωματωμένες φωτογραφικές κάμερες, gyroscope) είναι ιδανική για ένα νέο παιχνίδι τύπου Pokemon Snap. To γεγονός δε ότι θα είναι για φορητή κονσόλα θα το έκανε πιο πρακτικό και θα ήταν ιδανικό ως downloadable παιχνίδι. Και φυσικά θα μπορούσε να εκμεταλευτεί και το wifi και το StreetPass για ανταλλαγές φωτογραφιών με άλλα άτομα κι όχι μόνο.
- Pokémon Colosseum sequel για το Wii:
Δεδομένου ότι το Pokémon Battle Revolution ήταν άκρως απογοητευτικό και δίχως νόημα ύπαρξης ιδανικό θα ήταν για το επόμενο παιχνίδι τύπου Pokemon Stadium με τα Pokemon πέμπτης γενιάς να ακολουθούσε τα στάνταρς του Pokemon Colosseum.
(09-03-2012 01:30 PM)Vetus Wrote: [ -> ]- Pokemon Snap sequel για το 3DS:
Η τεχνολογία του 3DS (ενσωματωμένες φωτογραφικές κάμερες, gyroscope) είναι ιδανική για ένα νέο παιχνίδι τύπου Pokemon Snap. To γεγονός δε ότι θα είναι για φορητή κονσόλα θα το έκανε πιο πρακτικό και θα ήταν ιδανικό ως downloadable παιχνίδι. Και φυσικά θα μπορούσε να εκμεταλευτεί και το wifi και το StreetPass για ανταλλαγές φωτογραφιών με άλλα άτομα κι όχι μόνο.
Απόλυτα! Κανονικά θα έπρεπε να είναι ήδη υπό ανάπτυξη.
Ένα πράμμα που ξέρουμε πολύ καλά ότι είναι κάτι που μπορεί πολύ έυκολα να γίνει. Έκδοση της Mystery Dungeon για την 5η Γενιά, απλά. Όπως έχω ξαναπεί, τα προηγούμενα της σειρά μ' άρεσαν πάρα πολύ και θα ψοφούσα να παίξω μια συνέχεια.
emena 8a mou arese na ftiaksoun mia kaseta i opia den 8a exei ta gnosta....mia omada pou prospa8ei na kanei kako kai esena na prospa8eis na tin stamatiseis kai sto telos na pigeneis sto pokemon legue kai afto einai....8a protimousa na ftiaksoun mia kaseta me ola ta region, na ksekinas apo ena kai na pernas apo ola ta ipolipa, me kati pragmatika diaforetiko os istoria, oxi ta idia kai ta idia....ksero 8a eperne poli xrono na termatiseis kati tetio, alla pragmatika pistevo 8a itan kai pio oraio.
Εγώ θα ήθελα να βγει pokemon emerald remake!!! Επίσης, ωραία θα ΄ταν μια κασέτα σαν Pokemon Batlle Revolution για το 3DS!!!!
Τίποτα το ασυνήθιστο. Τα κλασσικά RPG που βγάζουν, ΑΛΛΑ... τα Πόκεμον να μην είναι τόσο άθλια... Δύο New Games, και ακόμα δε χωνεύω την 5η γενιά. :Ρ
Στην ουσια και εγω μια καινουρια PMD θελω να δω
Βασικα 2 οπως εγινε και με τις 2 παλιοτερες. Πρωτα μια σειρα για το DS μετα η ιδια και νσε 3ds και μετα μια καινουρια σειρα σε 3ds
επεισεις R/S remakes φυσικα
οσο για το Storyline θα ηθελα βασικα να μην γεμισουμε θρυλικα γιατι δεν θα ειναι θρυλικα πια.......αυτο μονο. Και να μην δουμε και αλλα πκμν σαν to garbodor
(04-04-2012 11:52 PM)Terraplant Wrote: [ -> ]Νομίζω πως τα Trubbish/Garbodor και Vanilish/Vanilite/Vaniluxe έγιναν απο αμερικάνο.
Nope. Τα Vanillite, Vanillish, Vanilluxe, Golett, Golurk, Vullaby και Mandibuzz είναι τα μόνα Pokémon που έχουν σχεδιαστεί από μη-Ιάπωνα, τον James Turner, ο οποίος είναι Βρετανός.
(05-04-2012 05:10 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ] (04-04-2012 11:52 PM)Terraplant Wrote: [ -> ]Νομίζω πως τα Trubbish/Garbodor και Vanilish/Vanilite/Vaniluxe έγιναν απο αμερικάνο.
Nope. Τα Vanillite, Vanillish, Vanilluxe, Golett, Golurk, Vullaby και Mandibuzz είναι τα μόνα Pokémon που έχουν σχεδιαστεί από μη-Ιάπωνα, τον James Turner, ο οποίος είναι Βρετανός.
Χαχαχα xD Ειδικά το Mandibuzz και τα Vanis ξεχωρίζουν. Πάντως δεν θα τα έλεγα άσχημα σχεδιαστικά, έχουμε δει πολύ χειρότερα. Αλήθεια πάντως, περίεργο που το Braviary δεν είναι από Αμερικάνο. Αλλά να μου πεις, η Unova σχετίζεται με την Αμερική.
(05-04-2012 05:10 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ] (04-04-2012 11:52 PM)Terraplant Wrote: [ -> ]Νομίζω πως τα Trubbish/Garbodor και Vanilish/Vanilite/Vaniluxe έγιναν απο αμερικάνο.
My mistake. Απ' οτι φαίνεται τότε τα Trubbish/Garbodor είναι τα αντίστοιχα Grimer/Muk. Έχει δει κανείς το pokedex entry του Grimer; Είναι τελείως γελοίο.
(05-04-2012 07:52 PM)Terraplant Wrote: [ -> ] (05-04-2012 05:10 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ] (04-04-2012 11:52 PM)Terraplant Wrote: [ -> ]Νομίζω πως τα Trubbish/Garbodor και Vanilish/Vanilite/Vaniluxe έγιναν απο αμερικάνο.
My mistake. Απ' οτι φαίνεται τότε τα Trubbish/Garbodor είναι τα αντίστοιχα Grimer/Muk. Έχει δει κανείς το pokedex entry του Grimer; Είναι τελείως γελοίο.
Well would you look at that , it's true o.O