Η ιστορια αρχιζει με μια νεα περιοχη, την περιοχη LEGENDARY
σε αυτην την περιοχη ζουν μερικα νεα pokemon.Σε αυτο το μερος λενε πως υπαρχει μια χαμενη πολη αυτη λεγετε ATLANTIS.Εκει ειναι βασιλιας ο μεγελυτερος εκπαιδευτης νερου ο POSEIDON
λενε πως ειναι "θεος" αλλα αυτος εβαζε τα pokemon του να κανουν φανταχτερες επιθεσεις για να παραπλανει τον κοσμο.Ετσι μια μερα ενα αγορι 12 χρονον με το ονομα Tom
αρχισε το ταξιδι του, πηγε στον pr.Simon και επρεπε να παρει ενα απο τα παρακατω pokemon
.
ouao telio!!!! idika o poseidon kai ta "nea" starters!
Ο Tom διαλεξε τον Bubb για να ξεκινισει το ταξιδι,ο POSEIDON ειχε ενα πολυ δυνατο pokemon ton Atlandan
που ηταν αρκετα δυνατος για να καταστρεψει μια πολη σε μια ημερα.Ο Tom εκπεδευε καλα τον Bubb για να μεταμορφοθει σε Peblue στο μεταξι ομως επιασε και τα αλλα δυο startes και ηρθε η μερα που τα εκσελικσε στην δευτερη μορφη τους
.Η δυναμη του Τom δεν εφτανε για να παει στη πολη ATLANTHS, κι για αφτο επιασε αλλα 3 το
,
kai
exei plaka alla vale pio poli "logotexnia". ta les poli xera
prwth fora einai pou grafw mia istoria aloste me to xeri me boleuei kalytera
to xereis i aytosxediaseis?
an enoeis istoria barieme an enoeis kommati aurio pou tha einai kai to telos alla sto teleuteo kommati tha perigrapsw mia teleia maxu
kala toso grigpora telos? oute kan to arxiseS!
kaneis den to diabazei ektos apo esena :(opote ti na kathomai na grafw
elpizo na petixoun ta PMS!
Λυπάμαι που σας το χαλάω guys αλλά η ιστορία εδώ είναι, όποιος θέλει τη διαβάζει.
Το ότι κανείς δε σχολιάζει, κατά τη δική μου γνώμη, δε σημαίνει "αισχρό". Απλά δεν έχει κάτι να τον ελκύει. Εντάξει, χαριτωμένα αυτά αλλά δεν κάνουν κλικ στον αναγνώστη. Η συμβουλή του εκπαιδευτή/pokemon Lucario
είναι όντως σωστή. Εμπλούτισέ το λίγο. Πχ κάνε edit το 2ο post σου και βάλε λεπτομέρειες. Τι έγινε μέχρι να έρθει η μέρα να εξελιχθούν τα pokemon του; Πώς κατέληξε να τα πιάσει; Ποιους γνώρισε στην πορεία;
Και βασική συμβουλή milton. Αν δε νιώθεις να γράψεις ΜΗΝ γράψεις. Όσοι γράφουν πραγματικά, το κάνουν γιατί το νιώθουν, το θέλουν. Όχι για εμάς. Αλλά για τον εαυτό τους. Γιατί τους εκφράζει αυτό που κάνουν. Αν θες παράδειγμα πάρε τον Eraleas(που τον ξέρω). Τόσα χρόνια γράφει την ιστορία του. Και μετά το πρώτο κεφάλαιο συνέχισε. Όχι γιατί άρεσε σε κάποιον. Δεν την είχε δείξει σε ευρύ κοινό άλλωστε. Το έκανε γιατί εκείνος το επιθυμούσε. Αυτά
ΥΓ:Lucario, αν είναι να στείλεις PM σε όλους τους χρήστες ή σε πολλούς από αυτούς θα κατηγορηθείς άνετα για spamming.
ΥΓ2: Για να είμαι ειλικρινής milton μου μοιάζεις με άτομο που ακόμα ψάχνει την προσωπικότητά του και το οποίο απλά είδε ότι οι άλλοι γράφουν τη δική τους ιστορία και είπε να δοκιμάσει κι αυτός την ήδη δοκιμασμένη συνταγή μπας κι αποκτήσει λίγο από το μερίδιο του ενδιαφέροντος του κόσμου. Δεν το λέω για να σε προσβάλω. Πώς θα μποορούσα άλλωστε. Δεν ξέρω για τους άλλους αλλά τουλάχιστον εγώ έχω περάσει την ίδια φάση με εσένα. Και τελικά γράφω μια ιστορία. Όχι για να διαφοροποιηθώ από τους άλλους. Απλά εκφράζομαι μέσα από αυτό. απλά γιατί κάπου πρέπει να διοχετεύσω την περισσευούμενη ενέργειά μου.