Legendary Pokémon

Full Version: Κινητή Τηλεφωνία
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Θυμάστε τις ωραίες εποχές επί What's Up! που βάζαμε μια 5αρα κάρτα και για ένα μήνα δε βάζαμε γλώσσα μέσα; Ε, λοιπόν, παν αυτές οι εποχές! Δυστυχώς σ' αυτήν την περίοδο της ζωής μου έχω συχνές επαφές με άλλα δίκτυα και καταλαβαίνω πόσο ακριβή έχει γίνει πλέον η What's Up!... Αφού κάθε εβδομάδα σχεδόν βάζω 10αρα κάρτα...

Αυτό το βιολί, επομένως, στάθηκε αφορμή για να καθίσω να δω μήπως σ' άλλο δίκτυο έχω καλύτερες ελπίδες. Θα ήθελα, λοιπόν, και τη δική σας συνδρομή στην προσπάθειά μου να βρω ένα φθηνότερο δίκτυο. Βεβαίως, αυτό το thread δεν αφορά μόνο εμένα. Μπορεί ο καθένας να εκφράσει το δικό του πρόβλημα και... εδώ είμαστε εμείς.

Δηλώνω εξ αρχής πως αυτό το thread δεν προορίζεται για διαφημίσεις, αλλά αποκλειστικά και μόνο για προτάσεις μεταξύ των μελών του forum. Η εμπιστοσύνη που μπορεί να δείχνει ο καθένας στο πρόσωπο ενός άλλου μέλους εναπόκειται στη δική του κρίση και είναι υπεύθυνος για τις δικές του επιλογές! Για να μην έχουμε παρεξηγήσεις...

Να πω δυο λογάκια για τη δική μου κατάσταση: Έχω καρτοκινητή What's Up! και, ενώ άλλωτε ήταν πολύ συμφέρουσα, πλέον νιώθω πως χρεώνομαι υπερβολικά πολύ! Όπως έχω αναφέρει και πιο πάνω, μιλάω με άτομα που ανήκουν σ' άλλο δίκτυο (συγκεκριμένα Cosmote) και χρεώνομαι ΤΑ ΚΈΡΑΤΑ ΜΟΥ!
Αυτό που ψάχνω είναι να έχω δωρεάν χρόνο ομιλίας προς όλα τα δίκτυα (ή τουλάχιστον Cosmote και What's Up!). Για τα μυνήματα δε μ' ενδιαφέρει τόσο, αλλά θα ήταν χρήσιμα κι αυτά. Βρήκα αυτό:
http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T...COSMOKARTA
Μου φάνηκε αρκετά καλό και δελεαστικό. Εν ολίγοις, δωρεάν λεπτά ομιλίας (100' σε κάθε κάρτα των 10 ευρώ, 200' σε κάθε κάρτα των 20 ευρώ) προς όλα τα δίκτυα για 30 ημέρες.

Ω φανταστικό forum, κάνε τη μαγεία σου και βοήθα αυτόν που τόσο σ' αγαπά! *puppy eyes*
Επίσης, έχω μια απορία. Το What's Up! δε θεωρείται ίδιο δίκτυο με την Cosmote;

Ελπίζω να βγούμε όλοι μας κερδισμένοι από αυτή τη διαδικασία.
Μιλάμε αποκλειστικά για καρτοκινητό; Δηλαδή πακέτα όπως καρτοσυμβόλαια δεν τα λαμβάνουμε καν υπόψιν; Το αστείο είναι ότι πριν 4-5 μέρες με πήραν τηλέφωνο στο κινητό από τη what's up να μου προτείνουν συμβόλαιο επειδή παρατήρησαν αυξημένη "κατανάλωση" σε κάρτες το τελευταίο διάστημα.
Όχι, δε μιλάμε αποκλειστικά και μόνο για καρτοκινητή, απλά παρατηρώ πως τα συμβόλαια έχουν κυρίως ως στόχο οικογενειακά πακέτα και επιχειρήσεις, οπότε πιθανώς να μη μου κάνει. Κάθε όμως πρόταση είναι ευπρόσδεκτη.

Επίσης, καλά σου είπαν. Έπρεπε να τους πεις κι εσύ.
Κοίταξε εδώ αν και δεν ξέρω κατά πόσο σε καλύπτει όσον αφορά την επικοινωνία με άλλα δίκτυα.
(03-07-2012 09:35 AM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]Μιλάμε αποκλειστικά για καρτοκινητό; Δηλαδή πακέτα όπως καρτοσυμβόλαια δεν τα λαμβάνουμε καν υπόψιν; Το αστείο είναι ότι πριν 4-5 μέρες με πήραν τηλέφωνο στο κινητό από τη what's up να μου προτείνουν συμβόλαιο επειδή παρατήρησαν αυξημένη "κατανάλωση" σε κάρτες το τελευταίο διάστημα.
SSDD (για να μη πω τίποτα χειρότερο)
το ίδιο κάνανε και σε εμένα, αλλά έφαγαν γερό κράξιμο, γιατί:
Θέλω 2-20 προσπάθειες να πιάσω γραμμή (να χτυπήσει), πέρα των dial delays του κόμβου.
Έχω Call drops στο 24% των κληθέντων. Δηλ καλώ το νούμερο και απορρίπτεται η κλήση 1/4 φορές που καλώ.
Σήμα μπανάνα
Ποιότητα ήχου για το Caterpie. Ούτε με ακούνε ούτε τους ακούω κάποιες φορές, η ακούνε παράσιτα.

και με όλα αυτά, ελπίζουν ότι θα με βάλουν συνδρομητή σε σύνδεση;
ούτε με σφαίρες!!
Ας λένε ότι θα έχω priority ως συνδρομητής στον κόμβο (δήθεν, σίγουρα δεν ισχύει)

Τώρα που το θέσατε θέμα θα στείλω αναφορά στη Cosmote μπας και έρθει συνεργείο να στήσει καμια κεραία στο σπίτι μου γιατί δε παλευεται άλλο. Βαρέθηκα αυτή τη κατάσταση.
Τόσα χρόνια χρησιμοποιώ παράλληλα και την Wind, και την Vodafone, ΚΑΜΙΑ από τις 2 εταιρίες δεν με κρέμασε και είχαν καλύτερες προσφορές.
Ενημερωτικά, με μια CU των 20 Ευρώ με έβγαλε 3 μήνες! και η wind έχει εξίσου πολύ καλές τιμές στην καρτοκινητή, ψάξτε το.

κάποτε σε κάρτες πλήρωνα 80-100Ευρώ χωρίς να μιλάω πολύ, τώρα πληρώνω:
Whatsup (20 με 30Ευρώ), όπως πολλοί που πέσαν στη τότε παγίδα και δίναν 5 το μήνα.
Vodafone CU (5Ευρώ το πολύ, περισσεύει και για τον επόμενο)
Wind to ALL 50 plus 58-60Ευρώ~ (λόγω επιδώτησης πάει τόσο, είναι το επαγγελματικό μου νούμερο με internet, SMS, ομηλία μαζί)

Υπόψιν ότι μιλάω 20-50ώρες/μήνα λόγω δουλειάς, οπότε για τόσο έντονη χρήση φαντάζει και λογικό. Χώρια η χρήση των MB στο 3G internet, χώρια τα SMS που στέλνω (τα καλύπτει η σύνδεση όλα αυτά ευτυχώς).

Θα πρότεινα στους υπόλοιπους να το ψάξουν για vodafone CU η wind καρτοκινητή, έχει απίστευτες τιμές και αρκετό χρόνο ομηλίας.
ΜΑΚΡΥΑ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ COSMOTE
mfw this thread
....

[10 λεπτα αργοτερα]
Α ναιιι , εκεινο το πραμα τεσπα ποθ πατας κατι αριθμους και καλει το ατομο που θες τεσπα , ειχα ξεχασει οτι υπαρχει Smile (3 φορες τον μην το πολυ θα το χρησημοποιεισω...)

mfw cosmote=/=what's up
Σωβαρα , και εγω What's up εχω , κυριος επιδη ολοι οι υπολοιποι εχουν επισεις και οι γωνεις μου εχουν κοσμοκαρτα αλλα δεν ηξερα πως αυτα τα 2 χρεωνονται κανονικα Confused

βασικα......οπως και νανε στην κατασταση που ειμαι εγω μαλον What's up συμφερει πιο πολυ , ετσι? Αλλα ναι , στο οτι το σημα ειναι γτπ και η ποιοτητα ηχου αθλια συμφωνω απολυτα. Οσο για τα λευτα , 10 ευρω σε 2 μηνες τρωω περιπου για αυτο το μαραθετι αλλα βασικα για τοσο λιγο που το χρησημοποιω μαλον ειναι χαλια....Confused απ την αλη ομως ολοι εχουν What's up οπως ειπα πριν , ενας Q και οι γωνεις Cosmoκαρτα. Confused οργανωση 0...Undecided
οργάνωση δε το λες αν όλοι έχουν 1 εταιρία, γιατί αυτή θα κάνει ότι θέλει.
Κανονίζεις ποιος θα καλεί ποιον η ποιος θα κάνει αναπ. αν είναι από άλλο δίκτυο. Βέβαια η wind με το wind to all βολεύει πολύ, και αυτούς με τη κάρτα και τους σταθερούς συνδρομητές συμβολαίου. Το ξέρω ότι ο PIOU δεν θα πάει superleague αλλά το δίκτυο της wind τα πάει καλά σε σήμα και ποιότητα ήχου. (και στο 3G internet/voice call επίσης)

Τώρα αν κάπου δεν έχει σήμα (λέμε τώρα, B2F και κάτω, υπόγεια) η vodafone έχει το μικρό της router με ethernet που το συνδέεις και έχεις 3G (αρκεί να έχεις internet σταθερό).
Οι άλλες 2 δεν έχουν κάνει κάτι αντίστοιχο προς το παρόν.
Reference URL's