Legendary Pokémon

Full Version: Pokémon World Tournament
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Έγινε και το thread. Toungue Δεν έχω ασχοληθεί προσωπικά καθόλου, αλλά είναι στα σχέδια μου. Οι ημερομηνίες λοιπόν για τα downloads είναι:

2012 Junior Division Challenge: October 22nd
2012 Senior Division Challenge: November 5th
2012 Masters Division Challenge: November 19th

Δεν ξέρουμε αν και πότε λήγουν. Το πρώτο είναι ήδη διαθέσιμο βέβαια.
Εγω δυσκολευομαι στο Rental Tournament πιο πολυ. Κατα τα αλλα στα υπολοιπα εχω νικησει απο δυο φορες στο καθενα. Μου αρεσε το Mix Tournament. Το βρηκα πολυ ενδιαφερον σαν ιδεα γιατι ανταλλασεις τα Pokemon σου με αυτα του αντιπαλου. Και στο τουρνουα με τους Gym Leaders απο την Unova εχω νικησει αλλα δυσκολευτηκα πολυ. Θα ασχοληθω με τους υπολοιπους Gym Leaders οταν μεταφερω ολα μου τα Pokemon απο την White.
Αυτά τώρα, από που τα κατεβάζω και τι είναι???HuhHuhHuh
Το κατεβάζεις στον αριστερό υπολογιστή, στο κτήριο του PWT.

Εχτές το δοκίμασα λίγο, με το ζόρι κέρδισα ένα Pokemon του πρώτου. Toungue
To κατέβασα, και είναι πανδύσκολο!!!ToungueUndecided
Εγώ νίκησα μέχρι 2 pokemon μέχρι που μου έβγαλε crecelia!!!
AngryAngryAngry
Μα, να μην μπορώ να το νικήσω!!!
Όλο ανέβαζε ζωή!AngryAngryAngry
Τεσπα, θα προσπαθώ μέχρι να το καταφέρω...Big GrinToungue
Κάτσε να τα πάω 100αρια και τα λέμεWinkWinkWinkΑλλά όμως τα πάει 50 λεβελ.Αν και θα είναι 50αρια δεν θα μείνουν τα σπιντ και αυτά?
Το speed θα γίνει όπως ήταν όταν ήταν 50λβ. Όλα τα στατιστικά μειώνονται για να ταιριάξουν το λεβελ που ήταν. Τι περιμένεις; 50lv Ποκεμον με 350 speed? Toungue
Μολις κατεβασα και το δευτερο τουρνουα. Το 2012 Senior Division Challenge οπως και το προηγουμενο τουρνουα ειναι με διπλες μαχες
Το ότι θα με ανάγκαζε να πάω με Πόκεμον από τις ομάδες μου και να παίξω με στρατηγική δε το περίμενα. EXPLOSION MOFAKA, STEALTH ROCK, SPIKES & SUPER LUCK!
(29-10-2012 04:22 PM)Victini99 Wrote: [ -> ]Κάτσε να τα πάω 100αρια και τα λέμεWinkWinkWinkΑλλά όμως τα πάει 50 λεβελ.Αν και θα είναι 50αρια δεν θα μείνουν τα σπιντ και αυτά?

Τα effort points από την εκπαίδευση μένουν, ναι
Διαβασα οτι στην Ιαπωνια θα βγει νεο Tournament με βαση το Unova League απο το anime για κατεβασμα (Στο μεταξυ το Unova League ξεκινα την επομενη βδομαδα στο anime)
Reference URL's