Legendary Pokémon

Full Version: Τι θα λέγατε για προβολή της 15ης ταινίας Pokemon;
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Mόλις πριν λίγες μέρες βγήκε το αγγλικό fansub για την 15η ταινία Pokemon με τίτλο Kyurem VS the Sacred Swordsman Keldeo καθώς επίσης για το σπέσιαλ επεισόδιο Meloetta's Sparkling Recital. Και μιας και μιλάμε για fansub ποιότητας 1080P (bluray είναι αυτό βλέπετε) σκεφτόμουν μπας και κανονίζαμε προβολή για την εν λόγω ταινία (και για το σπέσιαλ) για όσους μένουν Αθήνα. Έτσι, για να θυμηθούμε και τις εποχές όπου γινόντουσταν συχνά προβολές anime ταινιών καθώς επίσης να θυμηθούμε και τις εποχές όπου παιζόντουσταν οι ταινίες Pokemon στους ελληνικούς κινηματογράφους.
Εγώ δεν έχω πρόβλημα μου αρέσει σαν ιδέα αλλά πού θα γίνει,αν γίνει;
What where when
Καλή ιδέα, πάμε στις λεπτομέριες.
(15-01-2013 05:46 AM)tzanakos Wrote: [ -> ]Εγώ δεν έχω πρόβλημα μου αρέσει σαν ιδέα αλλά πού θα γίνει,αν γίνει;
Eδώ είναι το ερώτημα. Γι' αυτό άνοιξα σχετικό thread για να ακούσω προτάσεις. Ή να κλείναμε κάποιο χώρο (π.χ. κανά αμφιθέατρο σε καμιά σχολή) ή να μαζευόμασταν σε κάποιο σπίτι.
Δεν νομίζω να μαζευτούμε τόσα άτομα ώστε να αξίζει να κλείσουμε αμφιθέατρο σε σχολή, εκτός αν δεν περιοριστούμε στα μέλη αυτού του φορουμ και επεκταθούμε σε site με Anime fans. Το σπίτι είναι καλή ιδέα αλλά απαιτεί κάποιον ο οποίος μένει μόνος του σε ευρύχωρο σπίτι και με μεγάλη τηλεόραση. Έχουμε κανέναν; Toungue
(16-01-2013 12:54 AM)BLUE Wrote: [ -> ]σε ευρύχωρο σπίτι και με μεγάλη τηλεόραση. Έχουμε κανέναν; Toungue
Count me in.
Θα φροντίσω να έχω projector και το μεγάλο μου ηχοσύστημα για να την απολαύσουμε σωστά.
(16-01-2013 12:54 AM)BLUE Wrote: [ -> ]Δεν νομίζω να μαζευτούμε τόσα άτομα ώστε να αξίζει να κλείσουμε αμφιθέατρο σε σχολή, εκτός αν δεν περιοριστούμε στα μέλη αυτού του φορουμ και επεκταθούμε σε site με Anime fans. Το σπίτι είναι καλή ιδέα αλλά απαιτεί κάποιον ο οποίος μένει μόνος του σε ευρύχωρο σπίτι και με μεγάλη τηλεόραση. Έχουμε κανέναν; Toungue
Πόσα άτομα χρειάζονται το ελάχιστο ώστε να μπορέσουμε να κλείσουμε χώρο σε αμφιθέατρο; Επειδή από anime fans που γουστάρουν να δουν και Pokemon δόξα τω Θεώ, υπάρχουν πάμπολλοι. Αλλά και σε σπίτι να μαζευτούμε μερικά άτομα μια χαρά θα είμαστε. Καλή παρέα πάνω απ' όλα. Cool
Τελικά δεν τον έχω εδώ τον projector, είναι στο εξωχικό -_-

Αύριο που έχω κενό, θα μιλήσω με τη κεντρική γραμματεία του Ε.ΠΑ.Μ να μου δώσουν την αίθουσα συνεδριάσεων νοτίου τομέα, εξ' άλλου ο κάθε ένας διοργανωτής έχει δικαίωμα να τη χρησιμοποιεί. Έχουμε μια 32άρα Tv και έναν projector με πανί οπότε θα έχουμε πολλές επιλογές + 50 καθίσματα.
Λακωνίας 27, Άλιμος. Στάση λεωφορείου Ανεμώνα (154/155/171/210/247/Α3/Β3).
Θα είμαστε υπέρ-άνετα πιστεύω Big Grin

Για όσους είναι από πειραιά περνάει το 101 στην στάση Ηρώων Μάτση απλά θα περπατίσουν 400μέτρα.
Eίσαι αστέρι! Σε περίπτωση που καταφέρεις να κλείσεις την αίθουσα θες να μιλήσω για την προβολή στο Anime.gr και στο Ninty.gr; Eκτός κι αν μαζευτούμε ήδη αρκετά άτομα από το Legendary Pokemon.

Εdit: Τελικά κλείσαμε τον χώρο για Σάββατο 26 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα. Ηχοσύστημα καλό θα φέρει ο Pokemaniac, θα τα μεταφερώ έγω με το αυτοκίνητο αλλά μας λείπει ένα καλό laptop/netbook που να υποστηρίζει 1080p (ή 720p στην χειρότερη περίπτωση) για να το συνδέσουμε με τον προτζέκτορα ή την τηλεόραση. Προσφέρεται κανείς να φέρει το δικό του για την προβολή;

Mε την ευκαιρία ποιοί και ποιοί ψήνονται να έρθουν;
Επαληθεύουμε:

Σάββατο 26 Ιαν 2013 ώρα 18:00

Οδηγείες προς τους παρεβρισκόμενους

Η διεύθυνση αίθουσας συνεδριάσεων (Ε.ΠΑ.Μ Νοτίου τομέα) είναι :
Λακωνίας 27
Άλιμος 174 56
Νότια προάστια
Link στο χάρτη εδώ.
Όσοι έρχονται με λεοφορείο και μένουν βόρεια προάστια, θα πάρουν το μετρό μέχρι τον Άγ. Δημήτριο, και από το ρέμα προς Γλυφάδα θα πάρουν τα λεοφορεία 154/155/171/210/247/Α3/Β3.
Link στο χάρτη (στάση Ανεμώνα) εδώ.
Για όσους τους βολεύει το λεοφορείο 101 μπορούν να σταματήσουν στη στάση Ηρώων Μάτση / Μάτση.
Link στο χάρτη (στάση Μάτση)εδώ.

Δευτέρα θα έχουμε conference για τις δράσεις του Νοτίου τομέα οπότε θα δω όλο τον εξοπλισμό αναλυτικά. Στην ανάγκη θα φέρω PC δικό μου αν δε βρεθεί laptop.
Τελικά έκλεισε για το Σάββατο;Vetus πες μας για να ξέρουμε αν συμφωνείς/μπορείς με το μέρος,την ώρα κλπ και επίσης και τα άλλα παιδιά για να ξέρουμε αν θα μαζευτούμε μην πάμε άδικα.
Nαι, έκλεισε για Σάββατο στο μέρος και την ώρα που ανέφερε αναλυτικά ο Pokemaniac, οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε. Ιδού και ξεχωριστό thread που άνοιξα:
#p...#pid150164
Άνοιξα και σχετικά threads στο Anime.gr και στο Ninty.gr μπας και μαζευτεί περισσότερος κόσμος.
http://www.anime.gr/forum/index?/top...%85%CE%B1/
http://www.ninty.gr/content.php?r=2140-%...Pw8ddtnfNX
Λοιπόν; Ποιοί και ποιοί καμένοι θα έρθουν; Toungue
Reference URL's