Legendary Pokémon

Full Version: Προβολή 15ης ταινίας Pokemon στον Άλιμο, Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2012
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
[Image: 10oqyi0.png]

To Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013 θα πραγματοποιηθεί προβολή της 15ης ταινίας Pokemon με τίτλο Kyurem VS the Sacred Swordsman Keldeo μαζί με το σπέσιαλ επεισόδιο Meloetta's Sparkling Recital.

H ταινία αποτελεί την δεύτερη της σειράς Pokemon Best Wishes όπου εμφανίζεται το θρυλικό Pokemon Kyurem με τις δύο εναλλακτικές μορφές του όπως τις βλέπουμε στα παιχνίδια Pokemon Black&White 2 και τα Pokemon της ομάδας Swords of Justice, Cobalion, Terrakion, Virizion και Keldeo.




Η προβολή θα γίνει στις 18:00 στην οδό Λακωνίας 27 (στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ε.Π.ΑΜ. στον Άλιμο) κι η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους (ο χάρτης είναι στο link αυτό). Η ταινία θα είναι με ιαπωνικές φωνές κι αγγλικούς υπότιτλους από το fansub group #PocketMonsters.

Όσοι έρχονται με λεοφορείο και μένουν βόρεια προάστια, θα πάρουν το μετρό μέχρι τον Άγ. Δημήτριο, και από το ρέμα προς Γλυφάδα θα πάρουν τα λεοφορεία 154/155/171/210/247/Α3/Β3 και θα κατέβουν στην στάση Ανεμώνα (χάρτης: εδώ). Για όσους τους βολεύει το λεοφορείο 101 μπορούν να σταματήσουν στη στάση Ηρώων Μάτση (χάρτης: εδώ).

Eυχαριστούμε τον Pokemaniac που φρόντισε να κλείσει τον χώρο για την προβολή.
Ανέβηκε στο twitter και την κεντρική: http://www.legendarypokemon.net/2013/01/...15-pokemon
ΔΙΟΡΘΩΣΗ :
Η ΤΑΙΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΟ HXO
ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ SUBTITLES

η μετάφραση είναι μια προσφορά του http://www.pokemon.com.gr
Διορθώθηκε και στη κεντρική
Τελικά μίλησα με το vetus Να το έχουμε όπως είπαμε πριν : Jap (Audio) Eng (Sub)

Sorry για τη ταλαιπωρία, βέβαια παρέμεινε Jap λόγω ποιότητας video.
Ρε παιδιά, κανονίστηκε λίγο απότομα χωρίς να υπολογίσουμε άτομα που θα έρθουν και πότε μπορούν οι περισσότεροι, αλλά anyway. Θα προσπαθήσω να φύγω νωρίτερα από την προπόνηση και να προλάβω έστω και στη μέση την ταινία.
Ναι ρε Ποκεμάνιακ. Δεν ρώτησες ΚΑΝ αν τα άτομα θέλουν να έρθουν σε εκείνον τον χώρο... Πρωτα ρωτάνε(polls, hello??). Εγώ προσωπικά αν ήμουν Αθήνα και ήθελα να τη δω, αλλά είχατε ΉΔΗ κανονίσει ΧΩΡΙΣ poll, μλκιες κτλ θα έτρωγες βρίσιμο.

Edit: Το λέω, ώστε σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο στο μέλλον, να το κάνετε σωστά...
Θα 'θελα πολύ να έρθω αλλά δυστυχώς (γι' τέτοια) δεν μένω Αθήνα και όπως πάντα θα το χάσω. Θα ταν και μια ωραία αφορμή να ξανασχοληθώ λίγο με Pokémon.

Καλή διασκέδαση,
(22-01-2013 03:03 PM)BLUE Wrote: [ -> ]Ρε παιδιά, κανονίστηκε λίγο απότομα χωρίς να υπολογίσουμε άτομα που θα έρθουν και πότε μπορούν οι περισσότεροι, αλλά anyway.

(22-01-2013 10:23 PM)fr3quency Wrote: [ -> ]Ναι ρε Ποκεμάνιακ. Δεν ρώτησες ΚΑΝ αν τα άτομα θέλουν να έρθουν σε εκείνον τον χώρο... Πρωτα ρωτάνε(polls, hello??). Εγώ προσωπικά αν ήμουν Αθήνα και ήθελα να τη δω, αλλά είχατε ΉΔΗ κανονίσει ΧΩΡΙΣ poll, μλκιες κτλ θα έτρωγες βρίσιμο.

#p...#pid150162
Όταν πρότεινα σ' αυτό το thread για την προβολή δεν είδα κανέναν να προτείνει ημερομηνία, ούτε μέρος, ούτε τίποτα. Όλοι ρωτούσαν "Τι; Που; Πότε;". Αλλά ναι, κανονίστηκε λίγο απότομα η αλήθεια να λέγεται αλλά όσο πιο σύντομα δούμε την ταινία τόσο το καλύτερο.

Aλήθεια βρε fr3quency, τι σ' ενοχλεί το μέρος; Πανούκλα έχει; Confused Με την ευκαιρία την ημερομηνία εγώ την κανόνισα.
(23-01-2013 01:21 AM)fr3quency Wrote: [ -> ]Δεν είναι αυτό, δε ξέρω καν τι είναι το μέρος και δεν είδα καν τις προηγούμενες συζητήσεις σας. Αλλά με λίγη φαντασία και καχυποψία, είναι ένα μερος της ΧΑ( ; ) Δεν εγκρίνω τέτοια μέρη.

kthxbai
με συγχωρείς,
είπα εγώ πουθενά για χρυσή (κρ)αυγή η τίποτα τέτοιο;

το γεγονός ότι δεν έκαψα το μητρώο μου στην (κρ)αυγή είναι για να παρακολουθώ τα SMS που μου στέλνουν και να παρατηρώ πως κινείται ο εχθρός μου, τι λένε κλπ. Σκέψου το σαν αυτοάμυνα η αντεπίθεση εναντίον της χρυσής (κρ)αυγής, εξ' άλλου δεν έχω καμία φυσική παρουσία με εκείνους(άσχετο αν ξέρω πολλούς εντός-βουλής). Γνωρίζω πόσο δοσίλογοι είναι οι ίδιοι, από που χρηματοδοτούνται. Δεν έχει νόημα να ασχολούμαι πολύ μαζί τους. Λεπτομέρειες αν θέλετε ρωτήστε με από κοντά γιατί βαριέμαι να γράφω.

Δεύτερον : Το χώρο τον έχω δωρεάν, το donation είναι προαιρετικό καθώς έχουμε και εκεί ενοίκιο/έξοδα το μήνα που τα καλύπτω εγώ και τα μέλη με κοινό ταμείο του κινήματος του Ε.ΠΑ.Μ.. Ψάξε πόσο έχει ένας ενοικιαζόμενος χώρος. 200άρι στο νερό είναι το στάνταρ. Να με περίσσευαν (και να εργαζόμουν) δε θα με ένοιαζε και θα το κουβέντιαζα για καιρό αλλά η αίθουσα χρησιμοποιείται από πολλούς.
Σύν ότι επειδή είχαμε κάνει και στο παρελθόν Meetings (του LP). Γνώριζα ότι πρωϊνες ώρες δεν μαζευόμαστε πολλοί, λίγο ποιο μετά πέφτουν φροντιστήρια κλπ και είπα να βρώ μια ενδιάμεση λιγότερο προβληματική λύση στο θέμα ημέρας/χρόνου.

και τέλος : Επειδή ο χώρος (έτσι και αλλιώς) είναι κοινός για το Ε.ΠΑ.Μ., σκέφτηκα με τον υπεύθυνο να το λειτουργούμε και τις πρωϊνες-απογευματινές ώρες ώστε να είναι εν μέρει ένα καφενείο/στέκι, να παίζουμε επιτραπέζια, να κουβεντιάζουμε κλπ. Θα ήταν καλή ευκαιρία να παίζουμε εκεί και DS (γιατί όχι και Wii).

Εξοπλισμός:
Θα δούμε τη ταινία σε επαγγελματική οθόνη Plasma.
Επιπρόσθετα, (plan B) θα φέρω projector οπότε θα επιλέξουμε τι από τα 2 μας αρέσει περισσότερο.

Βέβαια θα φροντίσω να έχω και (Micro)Chips, Πατατάκια, γαριδάκια η κάτι άλλο αν θέλετε.

Εννοείται το ηχοσύστημα θα είναι 2.1.
Μια προσφορά του Βαρβαντάκη και της behringer.

Υ.Γ. Θα με κράζει ο mikeus ότι διαφημίζω πολυεθνικές πάλι xD
(23-01-2013 02:27 AM)Pokemaniac Wrote: [ -> ]Θα δούμε τη ταινία σε επαγγελματική οθόνη Plasma.
Επιπρόσθετα, (plan B) θα φέρω projector οπότε θα επιλέξουμε τι από τα 2 μας αρέσει περισσότερο.
Αν μαζευτούμε αρκετά άτομα θα βόλευε πιο πολύ ο προτζέκτορας αλλά θα το δούμε από κοντά. Wink

(23-01-2013 02:27 AM)Pokemaniac Wrote: [ -> ]Βέβαια θα φροντίσω να έχω και (Micro)Chips, Πατατάκια, γαριδάκια η κάτι άλλο αν θέλετε.
Προβολή θα κάνουμε, όχι party. Big Grin Kι επειδή είναι δωρέαν προβολή (αυτό δα έλειπε, να κόβαμε κι εισιτήριο) θα πρότεινα ότι όποιος πεινάσει να φέρει δικά του snacks. Τι; Θας σας ταϊσουμε κι από 'πανω; Ρεμάλια! Toungue
τι εγινε τελικα είχε επιτυχία?Μάζεψε κόσμο?
Εγώ πάντως δεν πήγα και δεν νομίζω να μάζεψε και πολύ κόσμο δεδομένης της απεργίας στα λεωφορεία.Εμένα αυτός ήταν ο λόγος που δεν πήγα
ήρθαν 3 άτομα, ο vetus, και άλλοι 2 από το Ninty.gr
Παρόλο που έβρεχε της τρελής, και είχαμε τις απεργείες.
Δεν ήταν άσχημα, το setup ήταν τέλειο μπορώ να πω.
Είχα φτιάξει τέλεια το ηχοσύστημα, περπάταγε ο Kyurem, τρίζαν τα παράθυρα και αντιχούσε πλούσιο μπάσο. Πραγματικά γαμάτη εμπιρεία Big Grin
Παρόλη την ξενέρα που έφαγα λόγω της απεργίας λεωφορείων που εμπόδισε τα λίγα άτομα που θα ερχόντουσταν την απόλαυσα την προβολή λόγω του φοβερού ηχοσυστήματος που έστησε ο Pokemaniac. Cool
Pages: 1 2
Reference URL's