εεε τι να πω , λογικά Vaporeon , Jolteon και μετά Ninetales/Vulpix λόγω της προϊστορίας μου με αυτά (κατά τύχη βρέθηκα με ένα Vulpix σε μία Saphire και από τότε έχει μείνει στην καρδιά μου , παρ'ότι δε θα με δείτε να χρησιμοποιώ συχνά!)
Όσο για το τόσο αγαπημένο σας Zorua , δεν εκφέρω γνώμη , καθώς θα αποκτήσω ένα σε λίγες μέρες επιτέλους
(04-08-2013 10:50 PM)Aldark Wrote: [ -> ]Όσο για το τόσο αγαπημένο σας Zorua , δεν εκφέρω γνώμη , καθώς θα αποκτήσω ένα σε λίγες μέρες επιτέλους
το Zorua του N στις B2/W2 εννοεις; και περιμενες να ελευθερωσει ο N το δικο του για να παρεις ενα; μπορουσες να παρεις απο το GTS ενα. Εγω αυτο εκανα
(04-08-2013 11:26 PM)Blue Cross Wrote: [ -> ] (04-08-2013 10:50 PM)Aldark Wrote: [ -> ]Όσο για το τόσο αγαπημένο σας Zorua , δεν εκφέρω γνώμη , καθώς θα αποκτήσω ένα σε λίγες μέρες επιτέλους
το Zorua του N στις B2/W2 εννοεις; και περιμενες να ελευθερωσει ο N το δικο του για να παρεις ενα; μπορουσες να παρεις απο το GTS ενα. Εγω αυτο εκανα
δεν έχω καν μπλακ 2 :Ρ και το ΝτιΕς δεν είναι καν στα χέρια μου όλο το χρόνο , είναι περίπλοκη ιστορία , βαριέμαι να την εξηγώ πολλοί την ξέρουν όμως
χιχι
Vappy.
Και Flareon. Είναι τούμπανο στα UU της 4ης γενιάς.